perjantai 25. heinäkuuta 2014

IHERB-TILAUKSET NYT MYÖS SUORAAN EUROINA

IHerbistä on mahdollista tilata polkuhinnoin vitamiineja, superfoodeja, luontaiskosmetiikkaa ja kaikkea muuta mahdollista nyt myös suoraan euroina. Valitset vain vasemmasta yläkulmasta iHerb.com -tekstin alapuolelta Suomen sinivalkoisen lipun. Suoraan euroina maksamalla pitäisi säästää suunnilleen 2-6 % extraa pankkien ottamia vaihtokuluja. Itse testasin tämän mahdollisuuden heti juuri äsken. Nythän heinäkuun loppuun asti saa vielä sen ilmaisen International Airmail -postituksen kun tilaus on yli 40 dollaria eli noin 30 euroa.

IHerb jaksaa aina yllättää postitiivisesti!

Jos et vielä ikinä ole tilannut iHerbistä huikean halpoja luontaistuotteita, kannattaa se tehdä nyt heti!
Alennuskoodilla HUH943 saat alennusta ensimmäisestä tilauksestasi jopa 10 dollaria (tilauksen tulee olla 40 dollaria) muuten alennus on 5 dollaria, joka rahaa sekin.

HALPAA, HYVÄÄ JA VIELÄ KERRAN HALPAA:

HYVÄ 60 MIKROGRAMMAINEN D-VITAMIINI KYLMÄPURISTETUSSA OLIIVIÖLJYSSÄ   Hyödynnä myös tuotteen alaosassa Add Both To Cart -tarjous, saat hyvän perusomegakolmosen alle kolmella dollarilla eli vain hiukan yli kahdella eurolla.

LUONNOMUKAINEN AURINKORASVA N. 7 € EDULLISEMMIN KUIN SUOMESTA
Fysikaalinen aurinkosuojavoide, jossa sekä sinkkioksidia, että titaanidioksidia.

SUN WARRIOR -PROTEIINIT JA LUONNONVITAMIINIT EDULLISESTI TÄSTÄ
Sun Warrior -vitamiineissa ei ole mitään synteettistä, vaan ne ovat täysin luonnon aineksista peräisin!


keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Badger Sport -aurinkorasva ja eikun urheilemaan


Sain eilen viimeisimmän iHerb-tilaukseni. Tällä kertaa tilaus tuli nopeasti, varmaan reilu viikko.

Tilasin jälleen kerran aurinkorasvoja. Hellettä ja aurinkoa on jaksanut Suomen heinäkuu tarjota kiitettävästi. Tällä kertaa tarkastelussa on:

 Badger Sport Unscented Broad Spectrum SPF 35 Zinc Oxide Sunscreen Cream

Badger Company on perheyritys, joka tekee luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita. Badgerin aurinkorasvat ovat turvallisia ja tehokkaita, sinkkioksidi vaikuttavana aineena olevia luonnollisia aurinkorasvoja, jotka tehdään Kanadassa.

Badger Sportissa ainesosaluettelo on seuraavanlainen: Non-Nano Uncoated Zinc Oxide 22.5%, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil, Cera Alba (Beeswax), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Tocopherol (Sunflower Vitamin E). Ei muuta!

Ilmeisen vähillä ainesosilla pystytään aurinkorasva siis valmistamaan. Vain 5 ainesosaa eikä lisättyä tuoksua! Sport-sarjan aurinkorasvat säilyttävät tehonsa vähintään 80 minuuttia vedessä tai hikoillessa ja ovatkin tarkoitettu äärimmäisiin urheilusuorituksiin kuten surffailuun tai maastopyöräilyyn.



Badger Sport aurinkorasva tarjoaa laajan UVA ja UVB-suojan ilman kemiallisia ainesosia. Sinkkioksidi on todella tehokas suojaamaan myös auringon vaarallisilta UVA-säteiltä, lisäksi se suojaa myös UVC-säteiltä. Eläinkokeita ei ole käytetty Badger-tuotteiden valmistusprosessissa ja aurinkorasvat ovat turvallisia myös vesiekosysteemille (onkohan oikein käytetty sanaa, mutta ymmärtänet tarkoituksen).

Aurinkorasvatuubia pitäisi näköjään hieroa / puristella ennen jokaista käyttöä. No ensi kerralla. :)

Badger Sport Unscented Broad Spectrum SPF 35 Zinc Oxide Sunscreen Cream on paksua ja rasvaista. Se levittyy kuitenkin ihan ok, mutta kasvoihin se ei kyllä käy, testattu on. Kasvoista tuli todella valkoiset, joten päädyin laittamaan meikkivoidetta päälle. Tänään testasin sitten muualle, käsivarsiin, jalkoihin, kaulaan, selkään. Jaloista varsinkin tuli aika valkoiset. Ajan kanssa väri haalenee jonkin verran, ohjeessa sanotaankin, että hieroo ihoon 15 minuuttia levityksen jälkeen, jotta valkoinen väri vähenee. Sanoisin, että Badger Sport Cream -aurinkosuojavoide todellakin on sananmukaisesti fysikaalinen suoja! Vielä pari tuntia levityksen jälkeenkin iholla tuntee selvän rasvaisen, tahmean kerroksen.

Pari päivää tätä nyt käyttäneenä olen päätynyt laittamaan Badger Sporttia selän ja kaulan / dekoltee-alueille, jotka herkimmin palavat. Toimii hyvin ja tällaiseen täsmäkäyttöön ei ole lainkaan liian valkoista tai vaikeaa laitettavaa. Muualle olen laittanut All-Terrain-Terrasport-Sunscreen-spf-30 hajustamatonta sinkkioksidi-aurinkorasvaa, joka ei jätä valkoista. Tämä All Terrain Terrasport on myös paksua ja rasvaista ja saa oikein kunnolla puristaa tuubista ulos. Muutkin All Terrain aurinkorasvat ja sprayt löydät tästä.

Badger Sport Unscented Broad Spectrum SPF 35 Zinc Oxide Sunscreen Cream

- Turvallinen ihmiselle ja luonnolle
- Tehokas non-nano sinkkioksidiin perustuva luonnonmukainen SPF 35 aurinkosuojavoide
- Erittäin veden- ja hikoilunkestävä
- Tehokas ja turvallinen aurinkorasva urheilusuorituksiin
- Paksu ja rasvainen koostumus, helppo nähdä mihin kohtaan laittanut
- Riittoisa


 
 
IHerbistä löytyy todella paljon sekä kemiallisia että fysikaalisia aurinkosuojavoiteita. Jos et ole aikaisemmin tilannut iHerbistä, saat iHerb-alennuskoodilla HUH943 aina maksimialennukset myös tarjouksessa olevista tuotteista. Alennuskoodi HUH943 on aina voimassa, ei vanhene ja toimii aina check out -kohtaan kirjoitettuna. HUH943



keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

IHerb-tilauksia ilmaisilla postikuluilla

Nyt jos koskaan kannattaa tehdä iHerb tilaus / tilauksia. Heinäkuun loppuun asti saat International Airmail postituksen ilmaiseksi, jos tilauksesi arvo on yli 40 dollaria.

Itse sain juuri eilen viimeisimmän iHerb-tilaukseni ja siinä meni kaksi viikkoa tulla tällä kertaa.

Monen tuotteen kohdalla on mahdollista ostaa Madre Labs Omega-3 hintaan $2.95. Kannattaa hyödyntää tämäkin huipputarjous triglyseridimuotoisesta hyvälaatuisesta omegakolmosesta. Löydät tarjouksen tuotesivujen alhaalta, Add Both To Cart -nimellä. Saamassani omegakolmosissa parasta ennen päiväys on 11/2016, joten ihan rauhassa voi ostaa varastoonkin.

Jos et ole aikaisemmin tilannut iHerbistä saat alennuskoodilla HUH943, iHerb Discount Coupon HUH943, alennusta 10 dollaria ostostesi arvon ollessa vähintään 40 dollaria. Sama summa, jolla nyt saa siis vielä ilmaisen postituksenkin, kun sen vain siitä valitsee: International Airmailiksi.

JA EIKUN OSTOKSILLE TÄSTÄ LINKISTÄ

IHERB.COM JA ALENNUSKOODI HUH943 TÄSTÄ AUTOMAATTISESTI MUKAAN


tiistai 1. heinäkuuta 2014

BISNESTÄ, TUOTEKOKEMUKSIA JA TILAUKSIA

Älä syytä muita - totuus löytyy peilistä

Itselläni meni 109 päivää aktiivista työtä saada ensimmäinen "koodin HUH943 käyttäjä". Aika kauan.

21 päivää on "honeymoon aikaa", kun alkaa tekemään uutta asiaa innoissaan. Intoa riittää alussa ja tulee seurattua joka päivä montako ihmistä koodia on käyttänyt. Mutta eihän niitä koodinkäyttäjiä niin vain tullutkaan noin vaan. Kolmen viikon jälkeen aloin miettiä, onko tässä mitään järkeä. Mutta kun jatkaa vain sitkeästi tekemistä, niin innostus loppuu ja sitten se onkin enää vain työtä. Ja kun pääsee innostusvaiheen yli ja jaksaa jatkaa tekemistä, niin tekeminen itsessään muuttuu palkitsevaksi. Ei ollut enää mitään väliä tuleeko koodinkäyttäjiä vai ei, niin työ tehdään silti.

Tosiaan 109 päivää meni ja sitten  siellä oli ensimmäinen koodin käyttäjä. Yllätyksekseni koodin käyttäjä oli Uudesta-Seelannista, vaikka sinne päin en ollut tehnyt minkäänlaista markkinointia. Englanninkielinen blogi minulla kyllä on, mutta siellä ei juurikaan ihmisiä käy. Englanninkieli on niin kilpailtu, että sillä on hyvin vaikea päästä Googlessa esille. Onneksi tällä suomenkielisellä sivulla sentään jonkin verran liikennettä on. Mutta ei vielä toistaiseksi  yhtään koodin HUH943 käyttäjää ole Suomesta tullut.



Kesäkuussa 2014 sain 2 uutta koodin käyttäjää: Portugalista ja Singaporesta. Jotain edistystä on siis tapahtunut. Jes!!!!

Kesäkuussa ehdin testata iHerbistä tilaamiani fysikaalisia aurinkosuojavoiteita Rodoksen lämmössä, 36 astetta parhaimmillaan. Aurinkorasvat toimivat erittäin hyvin, olivat helppoja levittää ja suojasivat hyvin. En palanut lainkaan, vaikka olen herkkä palamiselle.

All-terrain-aquasport-broad-spectrum-spf-30-spray-fragrance-free-3-0-fl-oz-90-ml

Devita-solar-body-moisturizer-spf-30-7-oz-210-ml

Klorellakuuri on edelleen menossa ja tilasin sitä lisääkin sunnuntaina. Vinkki: jos sinua häiritsee klorellan vihreäksi värjäävä vaikutus mehussa, niin nauti se mustikkakeiton kanssa.

Earth-circle-organics-chlorella-powder-raw-organic-4-oz-113-g

Uusin iHerb-tilaus tehtiin 20.6. ja se saapui tänään 1.7. eli tosi nopeasti! Viimeksi meni kolme viikkoa ja nyt vain reilu VIIKKO. Postitustapana International Airmail.

Tykkää iHerb koodista HUH943 Facebookissa. Löydät meidät Facebookista nimellä Couponcodessavings.

Englanninkielinen blogi on http://couponcodessavings.blogspot.com/

Hauskaa päivää ja onnistuneita tilauksia!

 Alennuskoodi HUH943 toimii aina, kun tilaat ensimmäistä kertaa iHerbistä.