torstai 30. huhtikuuta 2015

Voiko iHerb rewardseilla tienata


Milloin verottaja kiinnostuu iHerb- rewardseista?

Suomessa veroa maksetaan pääsääntöisesti kaikista tuloista. Kauppojen bonukset tekevät yhden poikkeuksen, niitä ei tarvitse verottajalle ilmoittaa. Mitenkäs sitten iHerb Rewardsit? 

Ensimmäisenä nousee mieleeni kysymys: tienaako iHerb rewardseilla rahaa. Mitään verotettavaahan ei ole ilman tuloja. IHerbin sivuilta selviää seuraavaa:

Rewards Potential is Huge Rewardseilla tienausmahdollisuus on huikea SIIS KERTAKAIKKISEN HUIKEA HUIPPUMAHIS!


- $134,065 - The average amount paid to the top 10 Rewards members ​in the year 2014.
 
Maailman, siis KOKO MAAILMAN 10 parhaalle maksettiin keskimäärin 134 065 dollaria vuodessa, siis VUODESSA vuonna 2014. Tulona ihan jees. Kuinka todennäköistä on päästä maailman kymmenen parhaan joukkoon, oli laji mikä vaan????

 
- $1,273​ - The average c​heck ​amount​ paid to Rewards members that cashed out in March 2015.

Maaliskuussa 2015 keskimääräinen rewards-tilitys oli 1273 dollaria. Tulona ihan jees tämäkin. Mutta...kyse ei ole välttämättä kuukausiansiosta, vaan vaikka viiden kuukauden yhteisansiosta, jonka koodinjakaja on päättänyt ulos tulouttaa ennen kuin se vanhenisi kuuden kuukauden jälkeen. Epäselväksi jää myöskin kuinka moni otti rewardseja ulos rahana maaliskuussa 2015. Ei puhuta edes tuhansista, veikkaisin joitakin satoja henkilöitä KOKO MAAILMASTA. Rewardseja pystyy tulouttamaan ulos rahana, kun kasassa on 300 dollaria.


- $147,483 - The total amount iHerb provided in free orders to Rewards members in March 2015. ​

Maaliskuussa 2015 iHerb Rewardseja käytettiin "ilmaisten" tilausten maksamiseen yhteensä 147 483 dollaria KOKO MAAILMASSA. Se, että pystyy iHerb-tilauksensa maksamaan kokonaan rewardseilla ei ole ihan helppo juttu. Silloin täytyy olla jo MAAILMAN 1500 parhaan joukossa ja mieluummin ainakin 1000 parhaan joukossa, jos mieli tekee useampaa tuotetta tilata!


IHerb jakaa siis rahaa kyllä ulos ja jotkut sillä tienaavat hyvinkin. Sama koskee kaikkia verkostomarkkinointiyrityksiä, vaikka iHerb ei tähän sarjaan kuulukaan. Tulojen saamisen suhteen puhutaan kuitenkin aika lailla mielestäni yhtä vaikeasta asiasta kuin verkostomarkkinoinnilla tienaaminen, jota sitäkin on tullut kokeiltua ja aika moni on siihen törmännyt jossain elämänsä vaiheessa. Saadaksesi oikeasti tuloja, siis merkityksellisiä tuloja (satasia ja mieluummin tuhansia) näistä toimista ON SINUN OLTAVA YKSI NIISTÄ HARVOISTA MENESTYJISTÄ ELI PARHAISTA!


Suomen verottajan kannalta iHerb rewardsit, joita Suomeen tuloutetaan ovat kuin hiekanjyvä erämaassa summiltaan. Vaikea uskoa, vaikka tietenkin toivottavaa, että YKSI MAAILMAN kymmenestä parhaimmasta koodin jakajasta olisi Suomesta. Mielestäni verottajalla ei ole mitään järkeä käyttää työaikaansa, joka maksaa valtion rahaa, iHerb rewardsien jahtaamiseen, jos joku niitä saavista henkilöistä, ei rewardsejaan verottajalle ilmoita kuten kuuluisi. Huomattavia, tuntuvia, merkityksellisiä verotuloja Suomen valtion on turha kuvitella iHerb rewardseja tienaavilta henkilöiltä saavansa. IHer rewardseja ei Suomeen miljoonia tilitetä. Siitä olen melko varma.


Itse olen yhden tilaukseni saanut tähän mennessä kokonaan maksetuksi rewardseilla. JEE JEE, oikeasti olen siitä todella iloinen ja tyytyväinen. IHerb koodin jakamisbisnes on erittäin haastavaa. Itse tykkään sitä tehdä, koska opin paljon uusia asioita sitä tehdessäni ja saan käyttää aivojani. Motivaatio tietenkin kasvaa, kun saa tulosta aikaiseksi. Tällä hetkellä olen Suomen tilastossa sijalla 15 ja tällä sijalla ei voida vielä tuloista mielestäni puhua. Verotettavaa iHerb rewards tuloa on Suomessa varmaan reilusti alle kymmenellä henkilöllä. Tarkoituksenani olisi päästä näiden henkilöiden joukkoon ajan kanssa.


Mielestäni seuraava kuvaa hyvin iHerb koodin jakamista ja siten iHerb Rewardseja: "Huippuja ei ole paljon, mutta sitähän huippu on, vain se korkein kärki. Joka taas edellyttää massaa, tavallisten hevosten isoa määrää." Miia Lahtinen Hippos 2/2008




IHerb matka jatkuu. Kyseessä on aivan ihana ja erilainen, ainutlaatuinen matka. Toivottavasti haluat liittyä seuraani ja käyttää koodia HUH943. Kiitos.
 
 
 

keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Life Extension todellakin auttaa


Life Extension on jonkinnäköinen säätiöpohjalla toimiva voittoa tavoittelematon luontaistuotevalmistaja, jonka tuotteet todellakin vaikuttavat koostumukseltansa erinomaisesti mietityiltä.

Katsotaanpa vaikka tätä: Life-Extension-Migra-Eeze-60-Softgels voiko parempaa luontaistuotetta enää valmistaa migreenistä ja päänsäryistä kärsiville? Kolme tehokasta ainesosaa, tehokkaina pitoisuuksina: B2-vitamiini, etelänruttojuuri ja inkivääri kaikki yhdessä ja samassa kapselissa. Suosituskäyttömäärä 2 kapselia päivässä ensimmäiset 4 - 6 kuukautta, joten annostuksen voi hyvin jakaa kahteen osaan. Tämän jakson jälkeen voi vähentää annostusta tai kokeilla pitää pientä taukoa. Jos oireet palaavat takaisin voimakkaampana voi ottaa uudestaan 4 - 6 kuukauden käyttöjakson.

Ruttojuuresta on tehty kansainvälisiä tutkimuksia, joissa se on erittäin tehokkaasti vähentänyt migreenin esiintymistä koehenkilöillä ja sitä suositellaan käytettäväksi vähintään 75 mg 2 x päivässä. Ruttojuuren ja B2-vitamiinin kolmen - neljän kuukauden päivittäisellä käytöllä on tutkimuksissa saatu migreenit vähenemään 50 %. Tämä luontaistuote voi olla siis aivan yhtä tehokas kuin lääketehtaiden kalliit ja vaaralliset lääkkeet migreenistä kärsiville.

Halutessasi kokeilla ruttojuurta on syytä valita luotettavan valmistajan tuote, josta vaaralliset pyrrolitsidiinialkaloidit on poistettu eli tuote on PA-free. Kannattaa myös varmistaa apteekista, ettet samanaikaisesti käytä CYP3A4-entsyymin kautta metaboloituvia lääkkeitä. Myös jos olet allerginen Asteraceae eli Compositae perheeseen kuuluville asterikasveille, on syytä aloittaa ruttojuuri kokeilu varovasti. Muuten ruttojuuri on todettu erittäin turvalliseksi. Ruttojuuri on laajassa käytössä mm. Saksassa.




Life-Extension-Vitamins-D-and-K-with-Sea-Iodine-60-Capsules on toinen hyvä esimerkki pitkälle harkitusta luontaistuotteesta. 125 µg D-vitamiinia sekä lisäksi reilusti K2-vitamiinia ja jodia. Kaikista kolmesta aineesta on nykypäivänä puutetta.

D-vitamiini edesauttaa kalsiumin imeytymistä verenkiertoon, mutta tämä yksinään ei riitä takaamaan luiden lujuutta. Se on nimenomaan K2-vitamiini, joka kuljettaa kalsiumin verenkierrosta edelleen luustoon. D-vitamiinilisää monet ovat oppineet käyttämään, mutta Life Extensionin tutkijat ovat huolestuneet, ettei K-vitamiinia ja jodia käytetä tarpeeksi, joten ovat ratkaisseet pulman tarjoamalla saataville tämän kolmen ravintoaineen tehopaketin.

Mielestäni tämä tuote on erittäin hyvä ottaa ainakin välillä normaali D-vitamiinikapselin sijasta.



Tälla kertaa en valitettavasti jaksa paneutua enää muihin Life Extension -tuotteisiin, mutta palataan tuotteisiin jossain vaiheessa vaikka yksi kerrallaan tai mihin nyt sitten päädynkin. Tänäänkin oli tarkoitus tutkia MSM:ää, mutta jotenkin ajauduin tuohon ruttojuureen ja sitä kautta Life Extensioniin.




maanantai 27. huhtikuuta 2015

Acure Organics reilun kaupan hiustenhoitoaine pintaa syvemmältä


Loogista olisi aloittaa shampoosta, mutta tällä kertaa aloitan hiustenhoitoaineesta, jolle on kysyntää. Monet haluaisivat kokeilla arganöljyä hiustenhoidossa, mutta eivät oikein tiedä kuinka se parhaiten onnistuu. Acure Organics -sarjassa on kuitenkin valmis arganöljyä sisältävä hiustenhoitoaine, josta saisi hiuksiinsa edes hiukan arganöljyn hyötyjä.

Acure-Organics-Conditioner-Moroccan-Argan-Stem-Cell-Argan-Oil-235-ml

Pitkäkestoista kosteutusta normaaleille ja kuiville vahingoittuneille hiuksille. Sopii myös värjätyille ja kiharille hiuksille. Acure-tuotteiden kohdalla ei kannata laittaa listaa mitä näissä ei ole, nimittäin puuttuvien huonojen aineiden lista olisi pitkä. Tuotteesta löytyy todella vähän kemiallisia nimiä ja sitä vastoin paljon luonnontuotteita, joista suurin osa on "Organic" luonnonmukaisesti tuotettuja ja muutama sertifioitu luonnonmukaisesti reilun kaupan periaatteiden mukaan tuotettuja.

Otsikkoni on siis harhaanjohtava. Kirjoitin otsikon Acure Organics ensi tutustumiseni perusteella. Valmistajan sivuilta minulle jäi tuotteista käsitys "reilun kaupan luomu tuotteina".  Olisi hienoa, jos kaikki mahdollinen tuotteissa olisi reilun kaupan tuotannosta, mutta en tiedä olisiko sellainen edes mahdollista. Hienoa, että edes jotain. Tämä on ensimmäinen sarja, jossa olen törmännyt reilun kaupan sertifioinnin sisältäviin ainesosiin.



Katsotaanpa mitä kemiallisia ainesosia tämä suosittu arganöljyä sisältävä Acure-Organics-Conditioner-Moroccan-Argan-Stem-Cell-Argan-Oil hiustenhoitoaine sisältää.

Ensimmäisenä stearalkonium chloride: stearalkonium kloridi antistaattinen aine hiustenhoitoaineissa, antaa hiuksille kiiltoa, vähentää takkuja ja helpottaa kammattavuutta. Cetearyl alcohol: setearyylialkoholi on rasva-alkoholi, joka toimii hiustenhoitoaineessa pehmentäjänä eikä kuivata hiuksia kuten Alcohol denat denaturoitu alkoholi tai Propyl Alcohol.

Tässä Acure-Organics-Conditioner-Moroccan-Argan-Stem-Cell-Argan-Oil  hiustenhoitoaineessa on paljon kosteuttavia ja kosteutta sitovia ainesosia kuten pantenoli, arganöljy ja tyrniöljy rasva-alkoholin setearyylialkoholin lisäksi. Hyvissä syväkosteuttavissa hoitoaineissa on usein myös estereitä kuten tästäkin löytyy Glyceryl Stearate glyseryylistearaatti -esteri, joka myös pehmentää hiusta ja parantaa sen elastisuutta.



Behentrimonium Chloride behentrimonium kloridi ja stearalkonium kloridi ovat hiuksen pH:ta alentavia, jolloin hiukset saavuttavat tilan, jossa ne ovat vähiten herkkiä ympäristön vahingoittaville vaikutuksille hiuksen pintakerroksen sulkeutuessa ja tiivistyessä. Lisäksi behentrimonium kloridi vähentää hiusten staattisuutta, pehmentää hiuksia, vähentää takkuja ja korjaa vaurioitunutta hiusta.

Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride en yritä edes vääntää suomenkielen versiota tästä sanasta. Ainesosa vähentää hiustenhoitoaineessa joka tapauksessa takkuuntumista ja on ilmeisen vaaraton aine monimutkaisesta nimestä huolimatta.



Eiköhän tämä riitä kemiallisista aineista tällä kertaa. Uskon Acure-Organics-Conditioner-Moroccan-Argan-Stem-Cell-Argan-Oil hoitoaineen olevan hyvä valinta luonnonmukaista hoitoainetta etsivälle ainakin sisältönsä puolesta. Mitään hirveän kauhean vältettävää siinä ei kauheasti pitäisi olla. Toimivuuden osalta uskoisin tuotteen olevan myös toimiva. Tulihan tuossa yllä läpi käytyä paljon asioita, jotka ovat tärkeitä hiustenhoitoaineen toimivuuden kannalta.

Samasta sarjasta löytyy myös arganöljyä sisältävä shampoo Acure-Organics-Shampoo-Moroccan-Argan-Stem-Cell-Argan-Oil-235-ml. Tämän helpommaksi tuskin voi arganöljyn käyttö hiusten hoidossa enää tulla.


lauantai 25. huhtikuuta 2015

NOW Foods positiivinen yllätys


Olen positiivisesti yllättynyt NOW Foods tuotteiden laadusta. NOW Foods pyrkii tuottamaan korkealaatuisia tuotteita järkevään hintaan. Mielestäni yritys on tavoitteessaan onnistunut hyvin.

Now-Foods-EVE-Superior-Women-s-Multi-Softgels-180-Softgels on monivitamiini, joka mitä todennäköisemmin päätyy ensi kerralla ostoskoriini. 50 senttiä päivässä, 15 euroa kuukaudessa on kohtuuhinta monivitamiinille, josta saa myös oikeasti aika hyvin vitamiineja ja mineraaleja.

Silmiinpistävänä erona muihin monivitamiineihin on tässä NOW Foodsin monivitamiinissa, että suurin osa ilmoitetuista vitamiini- ja mineraalimääristä on ihan sitä itseään oikeaa vitamiinia tai mineraalia. Mitä tarkoitan? Otetaan pari esimerkkiä:
  
PÄIVITYS, Asia ei ole aivan niin yksinkertainen kuin luulin.  Katso teksti http://sullekans.blogspot.fi/2015/09/tarkennus-tuoteselosteissa-mainittuihin.html



Now-Foods-EVE-Superior-Women-s-Multi-Softgels-180-Softgels

Vitamin C (FROM Calcium Ascorbate) 200 mg, Vitamin B-6 (FROM Pyridoxine HCl and Pyridoxal-5-Phosphate) 25 mg, Magnesium (FROM Magnesium Citrate and Aquamin Red Algae Sea Minerals) 100 mg, Vitamin B-12 (as Methycobalamin) 120 mcg.



Rainbow-Light-Complete-Nutritional-System-Food-Based-Multivitamin-180-Tablets 55 senttiä päivässä, 16,50 euroa kuukaudessa

Vitamin C (as 50% Calcium Ascorbate, 50% Ascorbic Acid) 1000 mg, Vitamin B-6 (as Pyridoxine) 40 mg, Magnesium (as Oxide, Amino Acid Chelate) 125 mg, Vitamin B-12 (as Cyanocobalamin) 200 mcg.



Solgar-Formula-V-VM-75-Multiple-Vitamins-with-Chelated-Minerals-180-Tablets 20 senttiä päivässä, 6 euroa kuukaudessa

Vitamin C (as niacinamide ascorbate, L-ascorbic acid) 250 mg, Vitamin B6 (as pyridoxine HCl) 75 mg, Magnesium (as glycinate amino acid chelate&dagger, magnesium oxide) 10 mg, Vitamin B12 (as cobalamin) 75 mcg.





Monivitamiineista tulee helposti katsoneeksi pitoisuuksien suhteen päivittäissaantiprosentteja, jotka näyttävät todella isoilta, yli tuhansia prosenttejakin. Jos vitamiinipitoisuus on kuitenkin ilmoitettu "as-arvona" et saa itse vitamiinia koko määrää. Pitoisuuden ollessa ilmoitettu "from-arvona" tiedät paljonko itse vitamiinia saat eli prosenttisaanti kertoo oikean määrän. Olen iloinen, että NOW Foods on ilmoittanut niinkin hyvin määriä "from-arvoina" tässä monivitamiinissa.


Now-Foods-EVE-Superior-Women-s-Multi-Softgels-180-Softgels  eroaa suurimmasta osasta monivitamiineja magnesiumin saannin osalta. 100 mg itse oikeaa magnesiumia on ISO määrä monivitamiinissa, vaikkakaan ei yksinään riittävä päiväsaanniksi.  RainbowLightin tuotteessa 125 mg magnesiumoksidia aminohappokelaattina ei paljon magnesiumia tarjoa (aminohappokelaatista plussaa, oksidivalinnasta miinusta). Solgarin tuotteesta ei käytännössä katsoen saa lainkaan magnesiumia.


NOW Foods on mielestäni käyttänyt kohtuullisen hyviä vitamiini- ja mineraalimuotoja tuotteessaan foolihappoa lukuunottamatta. Eihän sillä ole mitään merkitystä paljonko esimerkiksi jotain mineraalia tuotteesta saa, jos se ei ole hyvin imeytyvässä muodossa. D3-vitamiinia on myöskin aika hyvin 1000 kansainvälistä yksikköä eli 25 µg. Solgarin tuotteen D2-vitamiini (ergokalsiferoli) 400 ky, 10 µg ei juuri hymyä huulille tuo. D2-vitamiinin käytettävyys on huonompi kuin D3. NOW Foods oli näistä kolmesta monivitamiinista ainut, jossa B12 vitamiini oli valmiiksi hyväksikäytettävässä metyylikobalamiinimuodossa.

Now-Foods-ADAM-Superior-Men-s-Multi-180-Softgels on pääpiirteissään samankaltainen monivitamiini miehille ilman rautaa ja valitettavasti vähemmän magnesiumia.




Yllä lyhyesti esitelty NOW Foodsin naisille tarkoitettu monivitamiini Now-Foods-EVE-Superior-Women-s-Multi-Softgels-180-Softgels on vain yksi tuote NOW Foodsin laajasta yli 1000 tuotetta sisältävästä perheestä. Valikoimasta löytyy varmasti monen tasoista tuotetta. C-vitamiiniakin löytyy todella monessa eri muodossa. Olen kuitenkin havainnut, että NOW Foodsilla on valikoimassaan todella hyvälaatuisiakin tuotteita, pitkälle mietittyjä koostumukseltaan. Täytyy kuitenkin muistaa, että NOW Foods on yksi Amerikan suurimmista luontaistuotesektorin valmistajista, joten se valmistaa myös yksinkertaisia halpoja tuotteita, joita massa haluaa ostaa.


Valitessasi NOW Foodsin tuotteen saat varmaankin rahallesi kuuluvan vastineen. Kalliimmalla ostetun pitkän tuotekehityksen helmen tai halvemmalla ostetun massatuotannon keskivertotuotteen. Voit ihan itse tilanteesi mukaan valita sopivamman tuotteen. NOW Foods kestää esimerkiksi tässä monivitamiinivertailussa erittäin hyvin myös huomattavasti kalliimpaan Thorne-Research-Basic-Nutrients-2-Day-60-Veggie-Caps 80 senttiä päivässä, 24,50 euroa kuukaudessa tuotteeseen.


POSITIIVISET YLLÄTYKSET OVAT AINA KIVOJA JA NIITÄHÄN IHERBISSÄ RIITTÄÄ!






torstai 23. huhtikuuta 2015

Kadmiumia kaakaojauheissa


Kaakaojauheista on löytynyt suositeltuja määriä enemmän kadmiumia, joka on raskasmetalli. Myös lyijyä on joistakin kaakaojauheista löytynyt. WHO:n suosituksen mukaan kadmiumin maksimäärä kaakaotuotteissa on 0,3 µg per gramma suklaata. Normaalipainoiselle aikuiselle kadmiumista ei kuitenkaan pitäisi olla haittaa, jos sitä saa alle 25 µg päivässä. Voisit siis huoletta syödä 5 ruokalusikallista puhdasta kaakaojauhetta päivässä.

Tämän tekstin testit, joihin viitataan, eivät ole nyt mitään ihan juuri tehtyjä. Testatuista kaakaotuotteista eniten kadmiumia sisältävässä tuotteessa, merkiltään Kiva sitä oli 2,4 µg/g.  Sunfood-Cacao-Powder-Raw-227-g sisälsi kadmiumia 1,52 µg/g.

Ghirardellin 100% kaakaojauhe oli ainut, joka läpäisi kadmiumarvot testissä kirkkaasti. Sitä vastoin siitä löytyi sitten vähän lyijyä ja antioksidanttiarvot olivat testin heikoimmat. Ghirardelli-Premium-Baking-Cocoa-227-g löytyy tästä.

Navitas-Naturals-Raw-Chocolate-Cacao-Nibs-454-g sisälsi testatuista tuotteista kaikista eniten hyödyllisiä flavonoideja. Kadmiumarvo ylittyi suosituksesta niukasti. Navitas-Naturals-Organic-Cacao-Powder-Raw-Chocolate-Powder-454-g kaakaojauheessa kadmiumarvo oli 0,995 µg/g mikä on hyvin tyypillinen lukema kaakaotuotteissa.

Earth-Circle-Organics-Organic-Balinese-Cacao-Nibs-227-g kuten kaakaorouheet yleensäkin sisälsi eräässä testissä vain vähän kadmiumia.

Lähde: http://www.rodalenews.com/chocolate-cadmium, http://www.naturalnews.com/045545_cacao_powder_cadmium_lab_testing_results.html



Kadmium päätyy kaakaoon maaperästä. Latinalaisessa Amerikassa viljellyissä kaakaoissa on ollut enemmän kadmiumia kuin Afrikassa viljellyissä. Myös kahvissa ja auringonkukan siemenissä on yleisesti kadmiumia kuten myös riisiproteiinijauheissa voi olla. Tupakoijien kannattaa välttää liikaa kadmiumin saantia, koska saavat sitä tupakoidessakin.

Kadmiumia on "aina" jonkin verran kaakaossa ja kahvissa. Molemmat kasvit keräävät itseensä kadmiumia maaperästä.

EU aikoo rajoittaa kaakaotuotteiden kadmiumarvoja vuonna 2019.

Välttääksesi kadmiumia on suositeltavaa käyttää kaakaorouhetta (nibs) eikä kaakaojauhetta, johon pidemmän valmistusprosessin myötä ilmeisestikin päätyy enemmän kadmiumia kuin rouheeseen. Merkittäviä määriä lyijyä kaakaosta harvemmin löytyy. Myöskään muita raskasmetalleja ei kaakaosta ole testeissä löytynyt. Kaakaorouhe on ihan yhtä kätevä sekoittaa smoothiin kuin kaakaojauhekin.

Kaakaossa on varmasti enemmän hyviä puolia kuin huonoja. Kaakaotuotteiden käyttöä ei ole siis syytä lopettaa kokonaan kadmiumin takia. Kadmiumia saa joka tapauksessa ravinnosta. Keinolannoitetussa pellossa viljellyissä tuotteissa on yleensä enemmän kadmiumia kuin luomupellon tuotteissa. Pari teelusikallista kaakaojauhetta päivässä ei pitäisi olla minkään näköinen ongelma.

Tupakoinnin välttäminen sitä vastoin on kaikista tehokkain keino vähentää kadmiumaltistusta!


Lähde: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/FI/TXT/?uri=CELEX:32014R0488 Euroopan komissio on toukokuussa 2014 vahvistanut siedettäväksi elintarvikkeissa olevan kadmiumin viikkosaanniksi 2,5 μg/kg painokiloa kohti.

Ne elintarvikeryhmät, joiden osuus elintarvikeperäisestä kadmiumaltistuksesta on suurin, ovat etupäässä kyseisten elintarvikkeiden suuren kulutuksen vuoksi viljat ja viljatuotteet, vihannekset, pähkinät ja palkokasvit, tärkkelyspitoiset juurikkaat ja perunat sekä liha ja lihavalmisteet. Havaitut kadmiumpitoisuudet olivat suurimmat seuraavissa elintarvikeryhmissä: merilevä, kalat ja äyriäiset, suklaa ja erikoisruokavaliovalmisteet sekä sienet, öljysiemenet ja syötävät eläinten sivutuotteet.

Kadmiumille on vahvistettu enimmäismäärät lukuisten elintarvikkeiden osalta: niihin kuuluvat viljat, vihannekset, liha, kalat, äyriäiset, eläinperäiset sivutuotteet ja elintarvikelisät. Eräiden elintarvikkeiden, jotka ovat merkittäviä altistajia tietyissä väestöryhmissä (suklaa- ja kaakaotuotteet, imeväisille ja pikkulapsille tarkoitetut elintarvikkeet), osalta ei vielä ole vahvistettu enimmäismääriä. Sen vuoksi on tarpeen vahvistaa kadmiumin enimmäismäärät näiden elintarvikkeiden osalta.

Kaakaotuotteiden kadmiumpitoisuus on kytköksissä niiden kaakaopitoisuuteen, on asianmukaista vahvistaa eritasoiset enimmäismäärät kadmiumille tuotteissa, joissa kaakaon prosenttiosuudet ovat erilaiset. Tällä tavoin pystyttäneen varmistamaan, että myös runsaasti kaakaota sisältävät suklaat voivat noudattaa enimmäistasoja.

Kadmiumin enimmäismäärät 1.1.2019 alkaen:

Maitosuklaa, joka sisältää alle 30 % kaakaon kiintoaineita
0,10 alkaen 1 päivästä tammikuuta 2019

Suklaa, joka sisältää alle 50 % kaakaon kiintoaineita; maitosuklaa, joka sisältää vähintään 30 % kaakaon kiintoaineita
0,30 alkaen 1 päivästä tammikuuta 2019

Suklaa, joka sisältää vähintään 50 % kaakaon kiintoaineita;
0,80 alkaen 1 päivästä tammikuuta 2019

Kaakaojauhe, joka myydään loppukuluttajalle tai joka sisältyy ainesosana loppukuluttajalle myytävään sokeroituun kaakaojauheeseen (suklaajuoma)
 
 Elintarvikkeita, jotka eivät noudata näitä enimmäismääriä mutta jotka on laillisesti saatettu markkinoille ennen 1 päivää tammikuuta 2019, voidaan kyseisen päivämäärän jälkeen edelleen pitää kaupan vähimmäissäilyvyysajankohtaan tai viimeiseen käyttöpäivään saakka.


IHerbistä löydät kaakaotuotteita laidasta laitaan, niin kaakaojauheet, kaakaorouheet, kaakaopavut kuin kunnon vahvat tummat suklaatkin joitakin mainitakseni. Koodilla HUH943 saat ensimmäisestä tilauksestasi aina ekstra-alennusta.


 
0,60 alkaen 1 päivästä tammikuuta 2019

tiistai 21. huhtikuuta 2015

IHerbin parhaat omega-3 kapselit


Kaiken kattava totuus omegakolme-kapseleiden paremmuudesta tämä ei varmasti ole. Tämä lista perustuu tämän hetkiseen tietooni omega-3 kapseleista. Palasin jälleen kerran takaisin aiheeseen omegakolme ja ainahan sitä jotain uutta löytää ja oppii.

Ensimmäiseksi muistuttaisin, että suurin osa, ainakin Amerikan mantereella myynnissä olevista omega-3 tuotteista, on etyyliesteröityjä eli niistä saa Suomen merkinnöin E-EPAa ja E-DHA:ta. Amerikassa tuotelapussa lukee kuitenkin ihan vain EPA ja DHA oli kyse sitten etyyliesterimuodosta tai triglyseridimuodosta. Toiseksi muistuttaisin, että suurin osa omega-3 terveystutkimuksista on tehty etyyliesteröidyillä tuotteilla.

Kumpi muoto sitten on parempi, "luonnollinen" triglyseridi vai etyyliesteri? En tiedä. Luulen, että loppupelissä muodolla ei ole suurtakaan merkitystä. Etyyliesterimuodot ainakin toimivat. Onhan se monen monessa tutkimuksessa jo todeksi todettu. Triglyseridimuodot toimivat nekin varmasti, vaikkei niitä ole juurikaan tutkimuksissa käytetty. Etyyliesterimuoto on helpompi / nopeampi / halvempi valmistaa kuin triglyseridimuoto. Eiköhän tämä osaltaan ole syynä etyyliestereiden suosioon.

Kalasta saatava omega-3 on triglyseridimuodossa. Siksi triglyseridimuotoa mainostetaan joskus luonnollisena muotona. Omega-3 kapselin omega-3 on kuitenkin aika eri kuin suoraan kalasta saatu omega-3. Omega-3 valmisteiden omega on valmistuksen kuluessa ensin etyyliesterimuodossa ja siitä se tehdään takaisin triglyseridimuotoon. Ei kuulosta ihan hirveän luonnonmukaiselta prosessilta.

Joissain tutkimuksissa triglyseridimuotoinen omega-3 on imeytynyt hieman paremmin ja nopeammin kuin etyyliesteröity omega-3. Itse ajattelen kuitenkin tässä vaiheessa, että muodolla ei varmaan ole ratkaisevan suurta merkitystä valmistetta valitessa. Itse annan tällä hetkellä painoarvoa aika paljon tuotteesta saatavan omegakolmen määrälle. Omega-3 rasvahappoja tulisi käyttää useiden suositusten mukaan 1 - 2 g päivässä. Itse olen aika laiska ottamaan kovin montaa kapselia. Siksi haluan tällä hetkellä mahdollisimman tehokkaita valmisteita.

Kolmas asia on omega-3 kapseleiden päällystäminen eli enteric coating. Tällainen päällystetty kapseli ei hajoa vatsassa, vaan vasta sen jälkeen suotuisemmissa pH-oloissa. Päällystetyt omega-3 kapselit ovat ravintolisäteollisuuden vastaus kuluttajien omega-3 kapselin ottamisen jälkeen ikävänä kokemaan kalan makuun tai röyhtäykseen. Röyhtäys ei välttämättä tarkoita, että tuotteen kalaöljy olisi halpaa ja huonolaatuista. Kapselin päällystäminen ja sen myötä röyhtäyksen estäminen sitä vastoin voisi teoriassa olla keino piilottaa huonolaatuista kalaöljyä.

Joskus näkee väitteitä, että päällystetyssä kalaöljykapselissa nautittua omegakolmosta tarvitsisi vain kolmasosan tavallisessa kapselissa olevasta omega-3 määrästä. Itse en tätä nyt kuitenkaan ihan allekirjoittaisi. Tutkimuksia aiheesta ei juurikaan ole tehty, kyse on enemmänkin markkinapuheesta. Itse lähden siitä, että oli kapseli päällystetty tai ei, niin saman määrän otan.

 
Kapselin päällystämiseen voidaan käyttää synteettisiä aineita kuten Methacrylic Acid Copolymer (MAC) tai luonnollisia aineita kuten merilevästä tai selluloosasta tehtyjä. Päällyste spraymaalataan kapselin pintaan, jolloin kapseli ei ole enää kirkkaan näköinen. Luonnollisia päällysteitä voidaan kutsua termeillä "alginate", "naturalfood glace", "cellulose". Termi "aqueous coating" viittaa yleensä synteettiseen päällysteeseen.

Päällystetyt kapselit ovat varmasti hyvä valinta, jos et muuten suostu omega-3 valmisteita käyttämään. Muuten luulen, että ihan tavallinen kapseli on hyvä. Rasva-aineenvaihduntaa en ole lähtenyt tutkimaan, mutta sitä kautta varmasti voi argumentteja puolesta ja vastaan heittää. Pikkuhiljaa päästään itse omega-3 tuotteisiinkin.

Kaikki valitsemani kapselit täyttävät laatukriteerit reippaasti. Tuotteiden tuotesisällöt pitävät siis paikkansa ja tuotteen kalaöljy on laadultaan hyvää ja puhdasta.


IHerbin parhaat omega-3 -kapselit satunnaisessa järjestyksessä ovat:


1. Nordic-Naturals-Ultimate-Omega-Lemon-1000-mg-60-Soft-Gels Triglyseridimuodossa, ei kalvopäällystettä. 2 kapselia: 650 mg EPA, 450 mg DHA

2. Life-Extension-Super-Omega-3-EPA-DHA-with-Sesame-Lignans-Olive-Fruit-Extract-120-Softgels Luultavasti etyyliesterimuodossa, ei kalvopäällystettä. 2 kapselia: EPA 700 mg, DHA 500 mg. Synergiaetuja oliivin polyfenoleista ja seesamin siemenistä.

Life-Extension-Super-Omega-3-EPA-DHA-with-Sesame-Lignans-Olive-Fruit-Extract-120-Enteric-Coated-Softgels Sama kuin yllä kalvopäällysteisenä.

3. Now-Foods-Ultra-Omega-3-180-Softgels Kalvopäällystetty vahva omega-3 etyyliesterimuodossa. 1 kapseli: EPA 500 mg, DHA 250 mg.






perjantai 17. huhtikuuta 2015

Älä murskaa tabletteja ilman lupaa


Itse en käytännössä katsoen käytä lääkkeitä lainkaan, joten en tiedä onko tämä muille ihan itsestään selvää. Itse koin kuitenkin pienen AHAA-elämyksen, niinpä tietenkin, kun tutkin omega-3 asioita, joihin palaan myöhemmin. Mutta nyt siis tablettien murskaamiseen.

Lääketabletteja ei missään nimessä saa mennä murskaamaan ilman lupaa tai kapseleita aukaisemaan. Lääketabletit / kapselit on usein päällystetty eli niissä on niin sanottu enteric coating. Jos tällaisen lääkkeen menee murskaamaan tai avaamaan, niin voi aiheutua vakavia sivuvaikutuksia. Lisäksi lääke ei toimikaan, niin kuin sen pitäisi, koska se ei imeydy siellä missä sen pitäisi.

Monet lääketabletit on valmistettu ja päällystetty siten, että maha kestää näitä lääkkeitä. Lisäksi päällystäminen suojaa usein lääkeainetta mahahappojen vaikutukselta. Tablettia katsomalla ei voi tietää onko sitä suojattu tällä tavoin. Tutustu siis aina lääkkeen käyttöohjeeseen ennen kuin alat pilkkoa lääkettä helpommin käytettävään muotoon. Tässä vaiheessa itselläni alkoi soida herätyskellot. Montakohan kertaa olen pilkkonut ja murskannut eläinlääkkeitä sen enempiä miettimättä!

Tabletit voi olla päällystetty erinäisistä syistä:

- Sokeri- tai kalvopäällyste tekee tabletista paremman makuisen. Murskaamisen jälkeen tabletin paha maku tulee selvemmin esille.

- Enteric coating päällyste suojaa mahaa lääkeaineelta tai suojaa lääkeainetta mahahapolta tai pitää tabletin kasassa mahan ohi ja lääkeaine pääsee vaikuttamaan esimerkiksi vasta ohutsuolessa. On siis sanomattakin selvää, ettei tällaista tablettia pidä mennä murskaamaan ja leikkelemään.

- Päällysteellä pystytään vaikuttamaan myös lääkeaineen asteittain tapahtuvaan vaikutusaikaan. Lääkeainetta ei tarvitse ottaa usein, koska se vaikuttaa pidemmän aikaa pikkuhiljaa. Tällaistakaan tablettia ei missään nimessä saa rikkoa. Lähde: http://www.rosemontpharma.com/patients/tablet-crushing





Myös ravintolisätableteissa ja kapseleissa käytetään usein päällysteitä edellä mainituista syistä. Kannattaa siis miettiä missä muodossa ravintolisän tykkää ottaa. Vaihtoehtoja markkinoilla kuitenkin aika hyvin löytyy, ainakin iHerbissä.

Superior-Source vitamiinit annetaan sulaa kätevästi kielen alla.

Magnesiumista löytyy hyviä vaihtoehtoja tablettien tilalle. Omat suosikkini ovat Life-Flo-Health-Magnesium-Oil-Sport-Spray--237-ml, joka on vielä mukavampi levittää kuin saman sarjan pelkkä magnesiumöljy. Sportti versio sisältää magnesiumin lisäksi arnikaa, piparminttua ja eukalyptusta. Now-Foods-Magnesium-Citrate-100-Pure-Powder-227-g magnesiumsitraattijauhe, jota olen alkanut useammin käyttää vasta lähiaikoina. Todella helppo sekoittaa jogurtin joukkoon. Ja itse lisään annokseen vielä chian siemeniä Health-Warrior-Inc-Chia-Seeds-Black-454-g, joista muuten saa niistäkin jonkin verran magnesiumia.

Dr. Mercolalta löytyy paljon ravintolisiä kapseleina kuten myös Thorne Researchiltä.

Suihkemuodossakin on saatavilla ravintolisiä kuten esim. Dr-Mercola-Premium-Supplements-Vitamin-B-12-Energy-Booster-Natural-Cherry-Flavor-25-ml B12-vitamiinisuihke tehokkaassa metyylikobalamiini muodossa.

Now-Foods-Vitamin-D-3-K-2-Liposomal-Spray-60-ml D3-vitamiinisuihke, jossa lisäksi K2-vitamiinia, joka edesauttaa D-vitamiinin hyväksikäytettävyyttä.

Kalaöljyä löytyy kapseleiden lisäksi runsaasti nestemäisenä. Nature-s-Answer-Liquid-Omega-3-Deep-Sea-Fish-Oil-EPA-DHA-Natural-Orange-Flavor-480-ml on yksi varteenotettava vaihtoehto.

Nature's Answer valmistaa paljon myös muita nestemäisiä tuotteita kuten esim. Nature-s-Answer-Liquid-Co-Q10-with-Vitamins-C-E-Natural-Tangerine-Flavor-240-ml ja Nature-s-Answer-ORAC-Super-7-Powerful-Antioxidant-960-ml.


Tässä pieni pintaraapaisu. Tableteille löytyy siis varmasti vaihtoehtoja ja tableteissa itsessään on isoja eroja. Toiset ovat pieniä, toiset isoja ja silti helppoja niellä, toiset vaikeita niellä, toiset voi katkaista pienemmiksi ja ovat silti vaikeita niellä, jne. Lähde rohkeasti löytöretkelle ja katso mitä vastaasi tulee iHerbissä.






keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Tutkithan itse tuotteiden sisällön ja otat vastuun ostoistasi


Mietin mitä laittaisin otsikoksi. Jutun sisältö ei aivan ole vielä tiedossa, mutta jotain mietintöjäni koitan tähän saada kasaan.

Blogissani esittelen iHerbissä myytäviä tuotteita ja toivon tietysti ihmisten niitä ostavan. Sillä tavallahan ne tulot tässä toiminnassa muodostuvat. Suurin osa tuotteista on itselleni kirjoitusvaiheessa vieraita eli tutustun tällä tavoin itsekin uusiin tuotteisiin. Tarkoituksena on antaa tuotteista mahdollisimman totuudenmukainen kuva. Tiedot perustuvat pääosin valmistajan tuotekuvaukseen ja toimintatavastaan / valmistustavastaan kertomaan. Lisäksi tutustun tuotteesta annettuihin kommentteihin.

Tuotteen valmistaja tietysti pyrkii antamaan tuotteestaan maailman parhaimman tuotteen kuvan. Käyttäjäkommentoijat taas eivät aina tiedä kaikkia faktoja ja heidän tietonsa voi perustua vääriin lähteisiin. En voi siis tietää tuotteista täydellistä totuutta. Lisäksi EU-lainsäädäntö sotkee kuvioita Suomessa ja muualla EU:ssa iHerbistä tilattaessa ravintolisiä. En valitettavasti ole mitenkään hyvin perillä näistä lainsäädäntökiemuroista, joten voi olla, että kirjoitan tuotteesta, jota ei Suomeen edes saisi sääntöjen mukaan tilata. Toivon sinun ymmärtävän olevasi itse vastuussa tilauksistasi. Tietysti yritän suositella vain EU-sääntöjä noudattavia tuotteita.

Yksi hyvänä pitämäni monivitamiini Thorne-Research-Extra-Nutrients-180-Veggie-Caps on kiellettyjen tuotteiden listalla. Sain asian tietooni eilen. Tuotteessa on vanadiinia, Vanadium (as Vanadium Picolinate).  Vanadiini ei ole sallittu aine ravintolisissä ja elintarvikkeissa EU:ssa. 2008 annettu lausunto koskee seuraavia vanadiiniyhdisteitä: vanadiinisitraatti, bismaltolato-oksovanadiini ja bisglygosinaato-oksovanadiini, vanadyylisulfaatti, vanadiinipentoksidi, ammoniumvanadaatti. Itse vanadiini pikolinaatin turvallisuutta ei EU:ssa tutkittu, koska ravintolisien valmistajat eivät toimittaneet lainkaan tarvittavia asiakirjoja asian tutkimiseksi vaan vetivät aineen suosiolla pois tuotteistansa. Vanadiinipikolinaattia ei ole saanut olla ravintolisissä vuoden 2010 alusta lähtien.

Lisätietoa: http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/ajankohtaista/?bid=449
http://www.reading.ac.uk/foodlaw/news/eu-08120.htm

http://ec.europa.eu/food/food/labellingnutrition/supplements/food_supplements.pdf Tässä on lista mistä kaikista ainesosista ravintolisien valmistajien tarvitsi toimittaa asiakirjoja, jotta ainesosa sai vuoden 2010 jälkeenkin olla ravintolisävalmisteessa. Kaksi tähteä perässä tarkoittaa, että Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA on antanut asiasta jonkinlaisen lausunnon ja withdrawn tarkoittaa siis asian harkinnasta kokonaan pois vetämistä valmistajan puolelta. Listassa on mm. iodine - from kelp eli merilevästä peräisin oleva jodi ja kaikkia muitakin yleisiä ja hyviä ainesosia.

IHerbistä saa tilattua paljon ravintolisiä, jotka ovat Suomenkin markkinoilla, joten niissä ei ainakaan pitäisi olla EU:ssa kiellettyjä ainesosia. IHerbistä saat tutut luontaistuotekauppojen tuotteet PALJON EDULLISEMMIN!



Toinen asia mihin törmäsin eilen, koskee kapseleiden ja tablettien valmistamista. Kyseessä on termi "enteric coating". Tutkin iHerbin serrapeptaasi-valikoimaa ja Arthur-Andrew-Medical valmistajan sivuilla kerrotaan tästä enteric coating asiasta seuraavaa: Arthur Andrew Medical käyttää uutta Acid Armor Capsule -kapselia, joka toimii itsessään suojana eli enteric coatingina. Acid Armor kapselit on tehty extrapaksusta selluloosakerroksesta ja ovat paljon terveellisempi valinta kuin tavallisesti käytetty enteric coating. Enteric coatingeissa käytetään yleisesti phthalates, ftalaatteja, jotka ovat lasten leluista kielletty.

Ftalaatteja käytetään erittäin laajasti mm. lääketablettien päällystämiseen ja ravintolisien viskositeetin hallintaan.

Ftalaatteja on useita erilaisia ja osa niistä on  on luokiteltu mm. lisääntymisvaarallisiksi ihmiselle.
bis(2-etyyliheksyyli)ftalaatti (DEHP), bentsyylibutyyliftalaatti (BBP), dibutyyliftalaatti (DBP) ja di-isobutyyliftalaatti (DIBP).
Nykytiedon mukaan kaikki ftalaatit eivät ole lisääntymisvaarallisia, esimerkiksi di-isononyyliftalaattilla (DINP) ja di-isodekyyliftalaattilla (DIDP) ei ole harmonisoitua vaaraluokitusta lisääntymismyrkyllisyyden osalta. Ftalaattien terveysvaarojen tutkiminen on edelleen käynnissä. Lähde: http://www.tukes.fi/fi/Kuluttajille/Kemikaalit-aineryhmittain/Ftalaatit/

Eli tässä taas yksi itselleni uusi asia, jota täytyy osata tarkkailla valitessaan ravintolisää.

Itse päädyin tilaamaan Enzymedica-SerraGold-High-Activity-Serrapeptase-60-Capsules eli saman serrapeptaasin kuin viimeksikin tilasin. Tuotekuvauksessa kerrotaan: SerraGold's unique formula contains a vegetarian source of Serrapeptase, eliminating the need for enteric coating, and provides minerals for making this high potency formula easy on the stomach. Tuotteessa ei ole siis tarvittu tätä enteric coating tapaa. Valitsin tämän, koska arvostan Enzymedican tuotteessa mahdollisesti olevia synergia etuja verrattuna Arthur-Andrew-Medical-Serretia-Pure-Serrapeptase-250-000-SPUs-180-Capsules tuotteeseen, (nyt tuli kyllä otettua vähän iso purkki). Eli otetaanpas uusiksi Arthur-Andrew-Medical-Serretia-Pure-Serrapeptase-250-000-SPUs-30-Capsules on vahvuudeltaan omaa luokkaansa ja tilaan rinnalle varmaan tätäkin jossain vaiheessa.


Tällaisia ajatuksia ja opittuja asioita tällä kertaa. Toivottavasti en pelästyttänyt ketään lopullisesti tilaamasta vertaansa vailla olevasta IHerbistä.



tiistai 14. huhtikuuta 2015

Miehilläkin on iho


No joo, nykyajan nuoret miehet tietävät sanomattakin, että heillä on iho. Hyvä niin. Ennen asia oli kuitenkin toisin. Miehilläkin on tosiaan iho ja miesten iho voi vaatia koostumukseltaan hieman eri tuotteita kuin naisten iho. Miesten iho on luonnostaan rasvaisempi ja kerää siten helpommin likaa, joka tukkii ihohuokoset. Myös parranajo altistaa ihoa epäpuhtauksille ja voi aiheuttaa ihoärsytystä ja pahentaa iho-ongelmia. On siis ihan hyvä, jos ihonhoitotuotteet ovat varta vasten miehille suunnattuja, niin säästyy aikaa sopivan tuotteen etsinnässä. Miehenkään ihon ei tarvitse olla kuiva ja karhea.





Aubrey-Organics-Men-s-Stock-Basic-Cleansing-Bar-114-g on pitkäkestoinen "perussaippua", joka käy kasvojenkin pesuun. Saippua ei tee ihosta kiristävää, siitä shea butter eli karitevoi pitää huolen. Saippua on tehty luonnonmukaisista ainesosista. Kasvojen puhdistamiseen suosittelisin kuitenkin Aubrey Organics kuorinta-aineita, jotka sopivat päivittäiseen käyttöön: Aubrey Organics Spice-Island kuorinta-ainetta, Aubrey Organics North-Woods kuorinta-ainetta ja Aubrey Organics City-Rhythms kuorinta-ainetta.


Aubrey-Organics-Men-s-Stock-Daily-Moisturizer-59-ml on miesten oma kosteusvoide Aubrey Organics luonnonkosmetiikkasarjasta. Kevyt, hyvin imeytyvä, ihohuokosia tukkimaton kosteusvoide, joka säännöllisesti, kaksi kertaa päivässä käytettynä ehkäisee parranajon jälkeisiä näppylöitä syntymästä. Miehet eivät aina ole kovin tarkkoja käyttämään aurinkosuojavoiteita. Tätä kosteusvoidetta kannattaa laittaa auringossa oleilun jälkeen. Luomuaaloe rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa ja antaa kasvoille raikkaan virkistävän tunteen.


Vihdoinkin on saatavilla miehille oma silmänympärysvoide Aubrey-Organics-Men-s-Stock-Daily-Rejuvenating-Eye-Cream-15-mlLaita pieni tippa voidetta nimettömään sormeen ja taputa nimettömäsi yhteen, jolloin voide leviää hieman. Sitten taputtele voide hellästi nimettömillä sormillasi silmänympärysalueelle. Voide kosteuttaa, kiinteyttää, ehkäisee tummia silmänalusia ja vähentää hienoja juonteita. Nuorekkaat, vetoavat silmät, joissa on aina sopivasti pilkettä silmäkulmassa mukana ovat itsestään selvyys itsestään huolta pitävälle miehelle.





Aubrey Organics kolme vaihetta täydelliseen parranajoon: kuorinta, partavaahto ja after shave

Miesten Aubrey Organics parranajo-tuotteissa on valinnanvaraa, kun tilauksen tekee iHerbistä. Kaikki eivät voi mitenkään pitää samasta tuoksusta.

Ensimmäiseksi, Suomenkin markkinoilla oleva City Rhytms tuoksuinen sarja.

Aloita parranajo pesemällä kasvosi lämpimällä vedellä ja käyttäen Aubrey-Organics-Men-s-Stock-Face-Scrub-Exfoliant-Facial-City-Rhythms-177-ml kuorinta-ainetta. Ihohuokoset avautuvat ja ajosta tulee tarkempi ja samalla kasvosi tietenkin puhdistuvat ja virkistyvät. Tavallista saippuaa ei ikinä tulisi käyttää kasvojen pesuun. Kuorinta-aineen käyttö ennen partavaahtoa tekee ison eron siihen kuinka kevyen sujuvasti partaterä liukuu iholla. Aubrey-Organics-Men-s-Stock-Shave-Cream-City-Rhythms-177-ml partavaahto on taloudellinen, luonnollinen ja mukava käyttää. Englanniksi tuote on cream eikä foam, joka olisi vaahto eli älä odota tämän tuotteen vaahtoavan, vaikka suomeksi puhummekin partavaahdosta! Jos olet tottunut vaahtoaviin SLS Sodium Lauryl Sulfate tai vastaaviin tuotteisiin, voi mennä pari kertaa tottumiseen. Muutosmyönteisyys ja avoimuus ovat tätä aikaa. Aubrey-Organics-Men-s-Stock-After-Shave-Balm-City-Rhythms-118-ml on geelimäinen balsami parranajon jälkeen rauhoittamaan ihoa tai milloin vain virkistääksesi kasvojasi ja sulkeaksesi ihohuokoset. Tuoksun ei pitäisi olla liian voimakas kommenttien perusteella. Ja kysehän ei ole mistään kemiallisesta tuoksusta vaan luonnonmukaisesta tuoksusta, jossa on seetriä ja sitrusta mm.


IHerbissä North Woods klassinen mänty on parranajotuotteiden suosituin tuoksu.

Aubrey Organics North-Woods kuorinta-aine
Aubrey Organics North-Woods partavaahto
Aubrey Organics North-Woods parranajobalsami Tässä after shave balsamissa on tuoksuna perinteinen mänty.Kevyt geelimäinen koostumus häviää iholta nopeasti, rauhoittaa ja kosteuttaa partahöylän ärsyttämää ihoa. Ei enää polttavaa tunnetta parranajon jälkeen.


Yksi tuoksuvaihtoehto löytyy vielä Spice Island, jota kuvaillaan lämpimäksi, trooppiseksi ja lopuksi mausteiseksi / tuliseksi tuoksuksi.

Aubrey Organics Spice-Island kuorinta-aine
Aubrey Organics Spice-Island shave cream on saman sarjan partavaahto. Mentolin tuoksu tulee esille selvästi ja vaikka tuote ei vaahtoa, toimii se ilmeisen hyvin. Parranajo on miellyttävää ja erittäin tarkkaa, lopputulos ei voisi tästä enää parantua. Ja plussana vielä; naiset tuntuvat villiintyvän / huumaantuvan tuoksusta...
Aubrey Organics Spice-Island after shave balsami




Miesten ihonhoidon kulmakivet ovat puhdistus, parranajo ja hoito.

Miesten iho tarvitsee sekä kosteutusta että rasvoittumisen ehkäisemistä.

Miedon puhdistustuotteen valitseminen, joka hoitaa ja pehmentää ihoa ennen parranajoa on kaiken ihonhoidon lähtökohta. Parranajosta tulee siten tarkkaa ja sujuvaa. Kosteuttava partavaahto ja after shave balsami jättävät ihon pehmeäksi ja raikkaaksi ihoa rasvoittamatta. Lisäksi balsami rauhoittaa partahöylän ärsyttämää ihoa. Ihohuokosia tukkimaton, rasvoittamaton kosteusvoide suojaa ihoa kuivumiselta ja parantaa ihon kimmoisuutta. Ja lopuksi vielä silmänympärysvoide, joka ehkäisee tummien silmänalusten syntymistä ja varmistaa siten täydellisen ulkonäön. Häkellyttävän komea mies astuu ovesta ulos ja sisään ja kynnyksen yli...

Miesten tuotteissa on raikas, miehinen tuoksu.


 
Voit olla varma ulkonäöstäsi ja trendin huipulla pysymisestä, kun näet hieman vaivaa itsesi hoidossa. Hyvin hoidettu iho antaa itseluottamusta koko päiväksi ja on miehenkin oikeus.







torstai 9. huhtikuuta 2015

Tätä täytyy ostaa lisää Enzymedica Digest Gold


Itselläni ei ole mitenkään herkkä vatsa, mutta vatsani kertoo kyllä heti, kun syön jotain mikä ei ole hyväksi. En saa siis mitään ongelmia varsinaisesti ainoastaan tietynlaisen tunteen vatsassani. Joskus tulee siis syötyä esim. pitsaa tai lihapiirakkaa, joiden tiedän olevan itselleni huonoja ruokia vatsani antaman välittömän palautteen perusteella. Kyseiset ruuat eivät ole varmaan kenenkään mielestä terveellisimmästä päästä tai ravintoarvoltaan parhaita. Varmaan pitsan ja lihapiirakan sulavuuskaan ei ole ensiluokkaista.

Enzymedica-Digest-Gold-with-ATPro toimi erinomaisesti kokeillessani sitä pienen purkin. Otin yhden kapselin tätä täysin kasviperäistä entsyymivalmistetta tietäessäni, että syön jotain mistä vatsani ei pidä. Ja vatsani kiitti välittömästi olemalla huomauttamatta saamastaan epäterveellisestä ruuasta. Valmiste auttaa siis varmasti ruuansulatuksessa. Itse luulen, että tätä valmistetta kannattaisi ottaa ainakin ennen raskaita aterioita.


Enzymedica-Digest-Gold-with-ATPro sisältää ruuansulatusentsyymejä todella kattavasti ja sopivan paljon. Monet entsyymit tarvitsevat myös tietyn kivennäisaineen läsnäolon. Tässä valmisteessa ATPro toimii aktivaattorina entsyymireaktioissa ja saa aikaan ravintoaineiden tehokkaan imeytymisen ja tekee tästä tuotteesta ihan omaa luokkaansa olevan. Entsyymivalmisteen käyttö vapauttaa energiaa, ATP-energiaa joka muuten sidottaisiin ruoansulatukseen. Voisikohan siis olla, että tämän valmisteen käyttö vähentäisi yleisesti raskaan aterian jälkeen tulevaa väsymyksen tunnetta.??

Erilaiset ruoka-ainehimot saattavat hävitä tätä Enzymedican ruuansulatus entsyymivalmistetta käyttäessä.  Jotkut ovat voineet alkaa käyttää uudestaan laktoosia ja gluteenia ruokavaliossaan, mikä tietysti helpottaa elämää ainakin matkoilla ollessa. 1 - 2 kapselia aterian yhteydessä otettuna ja voit ehkä satunnaisesti nauttia jotain ruokavaliostasi kiellettyä ainetta. Ei enää turhaa turvotusta, närästystä tai ilmavaivoja vaivana.

Entsyymit ovat välttämättömiä ruoan imeytymiselle. Enzymedica-Digest-Gold-with-ATPro sisältää entsyymejä Thera-blend -teknologiaa hyödyntäen, joten entsyymit toimivat eri pH-alueilla ja koko ruoansulatuskanavan läpi varmistaen ruoka-aineiden kunnollisen pilkkoutumisen ja ruoansulatuksen onnistumisen. Thera-blend entsyymit ovat kolme kertaa vahvempia ja vaikuttavat kuusi kertaa nopeammin kuin kilpailijoiden entsyymivalmisteet.

ATPro-teknologia lisää solujen ATP:n (adenosiinitrifosfaatti) tuotantoa. Lisäksi itse valmisteesta saa ATP:tä.  ATP toimii patterin tavoin varmistaen, että soluilla on tarpeeksi energiaa kaikkialla elimistössä, jotta kaikki toimii kuten pitääkin. ATP:llä on tärkeä tehtävä myös ruoansulatuskanavassa. ATP säätelee mm. suolahapon ja pepsiinin eritystä varmistaen ruoansulatuksen kunnollista tapahtumista. ATP:tä tarvitaan myös ravintoaineiden imeytymiseen solukalvojen läpi. Ei siis mikään ihan turha aine entsyymivalmisteessa.

Tuoreruoka sisältää runsaasti entsyymejä. ATP varmistaa, että saamme syömästämme ruoasta parhaan mahdollisen hyödyn. Salaattilautasannoksesta saa 300 miljoonaa LCU:ta ATP:tä eli saman määrän kuin yhdestä Enzymedica-Digest-Gold-with-ATPro kapselista . Solujen ei tarvitse tässä tapauksessa itse tuottaa tarvitsemaansa ATP-energiaa ravintoaineista, kun sitä tulee raakaruoasta tai kapselista riittävästi. Jos solujen energiansaanti ei ole riittävää, eivät ravintoaineet imeydy ja ole hyväksikäytettävissä kunnolla. Tämä taas vähentää edelleen solujen energian tuotantoa ja vähentää jopa ruoansulatusentsyymien määrää. Aikamoinen noidankehä.

Onneksi on olemassa Enzymedica-Digest-Gold-with-ATPro. Erityisesti iäkkäät, urheilevat ja eineksiä nauttivat henkilöt voivat tarvita ATP-energiaa enemmän kuin elimistö pystyy tuottamaan. Väitetään myös, että ihmisen kyky valmistaa entsyymejä vähenee iän myötä. Lisäksi iäkkäillä suolahapon eritys on usein vähentynyt.

Syömme saadaksemme ravintoaineita, jotka imeytyvät elimistöön ja muuttuvat edelleen energiaksi. Syömme siis saadaksemme energiaa. Ruoansulatusentsyymit muuntavat ruoan energiaksi ja antavat sen kehon käyttöön. Enzymedica-Digest-Gold-with-ATPro auttaa sinua ravintoaineiden; proteiinin, rasvan, hiilihydraattien ja kuidun pilkkomisessa, imeytymisessä ja energiantuotannossa. Täydellistä, sinun tehtäväksesi jää ainoastaan sopivan ravinnon tarjoaminen.


Ravinto - Entsyymit - Ravintoaineet - ATP - Energia



 

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Saako iHerbistä nykyään Tupperwaretkin puoleen hintaan


Mitä ihmettä, ihan uskomatonta. iHerb-Blender-Bottle pesee Tupperware mixerin mennen tullen kestävyydessä, laadussa ja hinnassa! Helppo sekoitella palautusjuomat ja kaikki muut jauheravintolisä-jutskat kuten Now-Foods-Magnesium-Bisglycinate-Powder ja Madre-Labs-Madre-C-Whole-Food-Vitamin-C.

Kivahan se on tuttuja nähdä Tupperware kutsuilla. Kuulee siellä aina jotain uusia juoruja. Mutta ne hinnat pistää kiemurtelemaan. Tuttu tunne?

iHerb-Blender-Bottle täytyy saada. Ja saahan sen. IHerbistä tietenkin edullisesti ja luotettavasti. Tästä lähtien on jauhemaisten tuotteiden käyttö helppoa. Helpommaksi ei voisi enää tulla. Korkki pysyy taatusti kiinni, niin mikäs siinä on sekoitellessa uusia makunautintoja. Joko oot maistanut tätä Acai-marja jauhetta? Mantelimaitoa ja acai-jauhetta tai miksei riisimaitoa ja acai-jauhetta sekoituspulloon ja kroppa kiittää energian muodossa. Hei tiedäks muuten, että kun on enemmän energiaa, niin jaksaa puuhastella enemmän ja kun tekee enemmän, niin saattaa jopa laihtua huomaamatta. Aikamoinen ihmeitä tekevä sekoituspullo...

Helppo käyttää ja puhdistaa. Voidaan pestä tiskikoneessakin. Reilun kokoinen shaker jauhepohjaisten juomien sekoittamiseen, tilavuus 828 ml. Sopii hyvin myös salaatinkastikkeiden, marinaadien ja munakkaiden sekoittamiseen. Hanki oma iHerb-Blender-Bottle ja vain mielikuvitus on rajana. No ainakin melkein, kuumia juomia pullossa ei tule sekoittaa, ettei pullossa paine nouse lämmön vaikutuksesta äärilukemiin ja tiedät kyllä miltä sen jälkeen voi kämppäsi näyttää...