keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Hyötyisiköhän sinunkin perheesi näistä mahdollisuuksista


IHerbissähän ei ole mitään muuta kuin mahdollisuuksia voisi kai helposti todeta ensisilmäykselläkin. Tänään nostan esille muutaman mielenkiintoisen tuotteen, joihin ei välttämättä ensimmäisellä kerralla eikä kymmenennelläkään kerralla itsekseen tule törmänneeksi.





Suomen kesään eittämättä kuuluvat myös hyttyset. Onneksi on olemassa luonnollisia hyönteiskarkotteita, joita voi turvallisesti käyttää myös lapsille.  Badger-Company-Anti-Bug-Balm-Citronella-Rosemary-56-g -tuotteen hyönteisiä karkottavaksi vaikutusajaksi on annettu 3-4 tuntia. Vaikuttavina aineina toimivat eteeriset sitronella, seetri ja sitruunaruohoöljyt antaen tuotteelle ihmisiä miellyttävän tuoksun. Edellä oleva tuote on rasiassa, mutta sama löytyy myös kätevänä stikkinä Badger-Company-Anti-Bug-Balm-Stick-42-g.


Kesälläkin voi flunssa iskeä ja varmaa on ainakin, että kesän jälkeen tulee syksy ja talvi ja tukkoiset nenät lisääntyvät. Nature-s-Baby-Organics-Ah-Choo-Chest-Rub-Eucalyptus-56,7-g purkki kannattaa hankkia jo valmiiksi, jotta apu on sitten lähellä, kun tarve iskee. Tämäkin tuote on täysin luonnonmukainen kuten ylläolevat Badger-tuotteetkin. Joskus oikein ihmettelee kuinka toisten valmistajien tuotteissa on kolmekymmentä mitä erilaisempaa kemiallista ainesosaa ja toisilla alle kymmenen luonnollista ainesosaa. Mistä oikein on kyse? Hinnasta? Tiedosta? Periaatteesta? Suhteista? No mahdollisuuksista ainakin.

Christopher-s-Original-Formulas-Kid-e-Well-Cold-Flu-Formula-Extract-2-fl-oz on toinen tuote, joka kannattaa olla heti käsillä flunssan ensi oireiden tuntuessa.






South-of-France valmistaa saippuoita, joissa ei tarvita natriumlauryylisulfaattia tai muita haitallisia ainesosia ja silti saippua vaahtoaa ja toimii todella hyvin. Tämä on varmasti yksi luonnollisimmista kaupassa saatavilla olevista saippuavaihtoehdoista. Itselläni on South-of-France-Lemon-Verbena-Hand-Wash-with-Soothing-Aloe-Vera-236-ml, johon olen ollut tyytyväinen. Tuotetta ei tarvitse painaa koko pumpullista vaan pieni määrä riittää erinomaisesti. Ensimmäisellä kerralla painoin ihan reilun määrän ja sitten vaahtosi kyllä ja sai oikein pestä pitemmän kaavan mukaan kädet, jotta sai saippuan pois.

Monet perheelliset ovat ihastuneet Nature-s-Baby-Organics-Shampoo-Body-Wash-Vanilla-Tangerine-473ml -mandariini-vanilja kokovartalon ja hiusten pesuaineeseen, niin paljon että kayttävät sitä itsekin. Miksipä ei.

Todellinen hajustamaton monipuolisaippua tuntuisi olevan Alaffia-Extra-Rich-Authentic-African-Black-Soap-Unscented-235-ml. Jos olet lähdössä matkalle ja haluat pakata mahdollisimman vähän tavaraa mukaan, niin tässä olisi yhdessä tuotteessa pesuaine, shampoo, meikinpoistoaine, parranajosaippua ja käsisaippua. Saippua on tehty Länsi-Afrikassa vanhojen perinteiden mukaisesti ilman väriaineita eikä USA:ssa kuten monet muut mustasaippuat. Saippua on mieto ja sopii käytettäväksi myös lapsille.





Mikä avuksi vauvan ja lasten ihottumaan? Aveeno-Baby-Eczema-Therapy-Soothing-Bath-Treatment-Fragrance-Free-5-Bath-Packets-106-g kylpypakkaus ja  Aveeno-Baby-Eczema-Therapy-Moisturizing-Cream-Fragrance-Free-140-g ihottumavoide ovat auttaneet monia ihottumasta kärsiviä lapsia.

Onko hampaiden pesuaikaan latautunut jo ennalta ikäviä odotuksia? Ei ehkä enää Nature-s-Gate-Fluoride-Free-Toothpaste-Cherry-Gel-for-Kids-141-g hammastahnassa olevan lasten suosiman maun jälkeen.


Tässä lopuksi vielä pieni terveellinen välipala ainakin aikuisten makuun silloin, kun tekee mieli jotakin napostella KIND-Bars-KIND-Fruit-Nut-Bars-Fruit-Nut-Delight-12-Bars-40-g-Each


Tällaisia mahdollisuuksia esillä tänään. Toivottavasti löydät omat suosikkisi valtavasta mahdollisuuksia pullollaan olevasta iHerbistä.









torstai 18. kesäkuuta 2015

Keskikesän juhlan iHerb ravintolisäpoiminnat



Kesä tuo usein uutta eloa ja virtaa ihmisiinkin. Seuraavat ravintolisät voivat olla merkittäväksi avuksi tämän kesällä koetun draivin ja energian säilyttämisessä myös muina vuodenaikoina.


Life-Extension-Two-Per-Day-Tablets-120-Tablets ja Life-Extension-Two-Per-Day-Capsules-120-Capsules Uskalla tällä kertaa säästää monivitamiinivalmisteessa! Monivitamiinimarkkinoille mahtuu paljon yrittäjiä. Yli kolme vuosikymmentä markkinoilla toiminut Life Extension on uskaltanut kasvaa ja kehittää edelläkävijänä jatkuvasti markkinaodotukset ylittäviä ravintolisiä estämään ja parantamaan iän mukanaan tuomia vaivoja. Luotettava valmistaja ja sen mukanaan tuoma luottamus monivitamiinin hyvästä laadusta on oleellista ravintolisää ostaessa.


Genceutic-Naturals-24hr-CoQ10-100-mg-60-Vcaps Patentoitu biologisesti hyvin imeytyvä Q10-tuote, joka toimii tasaisen varmasti.

Life-Extension-Super-Ubiquinol-CoQ10-with-BioPQQ-100-mg-30-Softgels Q10-tuote Life Extensionin taattua laatua biologisesti aktiivisessa ubikinolimuodossa tehoa entisestään lisäävien synergia-ainesosien kanssa. Jarrow-Formulas-Ubiquinol-QH-PQQ-30-Softgels on hyvä valinta, hieman edellistä pelkistetympi versio, jos edellisen hinta nousi esteeksi. Doctor-s-Best-Best-Ubiquinol-Featuring-Kaneka-s-QH-200-mg-30-Softgels on hyvä valinta, jos luotat ennemmin tuplavahvuuteen kuin synergiaetuihin. Now-Foods-Ubiquinol-100-mg-120-Softgels on ekonomipakkaus pelkkää hyvin imeytyvää ubikinolia. Dr-Mercola-Premium-Supplements-Ubiquinol-100-mg-30-Capsules on sinulle, joka arvostat kalasta peräisin olevaa gelatiinikapselia.

Iän mukana elimistön kyky tuottaa koentsyymi CoQ10:ä eli ubikinonia vähenee jo 21 ikävuoden jälkeen, joten ravintolisä on helposti perusteltavissa, jotta virtaa riittää jatkossakin nauttia kaikesta kivasta tekemisestä ja miksei joskus ihan vaan olemisestakin varsinkin näin lomakauden alussa. Sydämesi kiittää varmasti myös valitessasi hyvälaatuisen CoQ10 täydennyksen.


Koko perheelle lemmikit mukaan lukien  korkealaatuiset Nutrex Hawaii spiruliina ja astaksantin tuotteet ovat lämpimästi suositeltavia, vaikka vettä sitten sataisikin juhannuksena. Puhdasta voimaa puhtaista luonnon raaka-aineista helppokäyttöisissä muodoissa. Yksi annos, 3 g spiruliinaa vastaa päivittäistä viittä annosta hedelmiä ja vihanneksia!

Menestyjät jaksavat ylläpitää vauhtia tilanteessa kuin tilanteessa eivätkä aja karille. Heillä on varmaan apunaan Nutrex Hawaii spiruliina ja astaksantin tuotteet. Pitää osata käyttää yhtä aikaa kaasua ja jarrua sopivassa suhteessa, mutta vauhdin tulee kuitenkin pysyä yllä. Tasapaino ennen kaikkea ja kaikessa, myös ravintolisissä, luonnosta sopivassa suhteessa sopivassa muodossa ja ei tarvitse turhia hötkyillä uusimpien trendien perässä lomalla eikä muulloinkaan.


Lomalla on hyvää aikaa kokeilla uusia juttuja, tutustua uusiin asioihin, luottaa itseensä ja intuitioon. Alat tuntea olosi tasapainoiseksi ja sisäisesti vahvaksi. Sinulla alkaa olla energiaa yllin kyllin silloin kun sitä tunnut tarvitsevan ja silti tunnet olosi rentoutuneeksi ja rauhalliseksi. Tulet joustavammaksi ja joustavammaksi ja pystyt tekemään asioita, joihin et ennen rohjennut tarttua. Uskallat tarttua haasteisiin, jotka saivat sinun aikaisemmin perääntymään ja kääntymään takaisinpäin. Alat löytää itsesi, sen todellisen parhaan itsesi.

Dragon-Herbs suojaavat sinua lomallasi ja sen jälkeenkin joka tasolla - niin fyysisesti, immuunipuolustuksellisesti, henkisesti, tunnetasolla kuin spirituaalisestikin - edesauttaen terveyttä ja tasapainoa joka tasolla elämäsi jokaisena päivänä. Tästä kesästä voi alkaa mitä vain.

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE IHANILLE IHMISILLE JA HEIDÄN IHANILLE LEMMIKEILLEEN! Toivoo iHerb-koodi HUH943


tiistai 16. kesäkuuta 2015

Muovia hammastahnassa


Kuluttajilla on huomattava valta vaikuttaa ostopäätöksillään. Lainsäädäntö laahaa aina perässä.

Mikromuovi päätyy saippuoista, kuorinta-aineista ja muusta kosmetiikasta jopa lautasellemme asti syödessämme kalaa ja ovat hammaslääkärit löytäneet mikromuovia ihmisten suustakin hammaslääkärikäynnin yhteydessä. Mikromuovista eroon kampanjat tuottavat hitaasti tulosta, joten tarkkana saa jälleen kerran kauppaostoksilla käydessä olla mitä tuleekaan ostaneeksi ja siten tukeneeksi.

Bulldog-Skincare-For-Men ei ole koskaan käyttänyt mikromuoviainesosia tuotteissaan!

Polyetyleenistä tehtyä mikromuovia käytetään yleisesti  poishuuhdeltavien kuorinta- ja pesutuotteiden ainesosina, sillä ne mahdollistavat ihon kuorimisen hellästi. Mikromuovit lisäävät myös väriä hammastahnoihin ja meikkituotteisiin. Mikromuovi on niin pientä, että se pääsee vedenpuhdistamoista vesistöihin ja päätyy vesieliöiden ruoansulatukseen. Mikromuovit toimivat vesistöissä sienen tavoin vetäen myrkkyjä itseensä, mm. raskasmetalleja ja ftalaatteja. Tonnikalaa syödessä syömme suurella todennäköisyydellä myös mikromuoveja.

Miten välttää käyttämästä mikromuoveja sisältäviä kosmetiikkatuotteita? Jälleen kerran on jaksettava paneutua ainesosa eli INCI-listaan. Tällä kertaa vältettävien ainesosien listalla ovat siis mikromuovit, joita löytyy mm. seuraavien termien alta:

Polyethylene, polyetyleeni, polyeteeni, PE (eri asia kuin polyethylene glycol)
polypropylene, polypropeeni, PP
poly-e-terephthalate, polyetyleenitereftalaatti, PET
polymethyl methacrylate, polymetyylimetakrylaatti, PMMA


Alapuolelta löydät linkkejä tuotteisiin, joissa ei ole mikromuovia.


Kuorinta-aineet:

Acure-Organics-Brightening-Facial-Scrub-118-ml

Derma-E-Microdermabrasion-Scrub-with-Dead-Sea-Salt-56-g

Weleda-Birch-Body-Scrub-146-g

Sibu-Beauty-Sea-Buckthorn-Exfoliating-Scrub-For-All-Skin-Types-100-ml

AnneMarie-Borlind-Exfoliating-Peel-50-ml

Himalaya-Herbal-Healthcare-Botanique-Exfoliating-Walnut-Wood-Apple-Face-Scrub-150ml

Avalon-Organics-Exfoliating-Enzyme-Scrub-Lavender-Luminosity-113-g


Kasvojen puhdistusaineet:

Alba-Botanica-Facial-Cleanser-Pineapple-Enzyme-237-ml

Himalaya-Herbal-Healthcare-Botanique-Neem-Turmeric-Face-Wash-150ml

Weleda-Gentle-Cleansing-Milk-100-ml


Hammastahnat:

Jason-Natural-Sea-Fresh-Antiplaque-Strengthening-Paste-Deep-Sea-Spearmint-170-g

Jason-Natural-PowerSmile-Antiplaque-Whitening-Paste-Powerful-Peppermint-170-g

Tom-s-of-Maine-Clean-Gentle-Fluoride-Toothpaste-Peppermint-133-g

Weleda-Children-s-Tooth-Gel-50-ml

Weleda-Salt-Toothpaste-75-ml






Lähteet:


http://www.naturalnews.com/050039_microbeads_environment_body_care.html

http://www.motherjones.com/environment/2015/05/microbeads-exfoliators-plastic-face-scrub-toothpaste

http://www.beatthemicrobead.org/en/history

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Oletko kokeillut muuta kuin kortisonia?


Ihottuma kutisee, häiritsee, näyttää inhottavalta... Kortisonilla on ihottuman hoidossa vankkumaton asema. Mutta onko varmaa, että kortisoni hoitaa ihottuman? Tiede muuttuu koko ajan, samoin hoitotavat. Varmaa tietoa ei ole asioista, jotka muuttuvat koko ajan sanotaan Platonin sanoneen jo aikoinaan.



Kortisoni on ainakin tehokkaasti rummutettu jokapäiväiseen käyttöön, kaikki kai sitä ovat joskus käyttäneet. Hoitaako kortisoni oikeasti ihottuman vai työntääkö se vain oireen piiloon? Onko mahdollisesti niin, että kortisoni saa aikaan jopa vakavampia vaivoja kuin pieni inhottava, häiritsevä ja kutiseva pintapuolinen ihottuma. Ihottuma kyllä yleensä häviää, mutta tilalle tuleekin esim. astma. Kenties viimeksi mainittua ei ole helppo niellä, jos asia tulee ensi kertaa mielen käsiteltäväksi.

Onko mikään ikuista ja muuttumatonta? Mikä on oikein ja oikea tapa, mikä taas väärin ja väärä tapa? Tehdessämme väärin toimimme vastoin parempaa tietoamme. Siksi onkin tärkeää hankkia lisää tietoa. Mistäköhän löytäisi puolueetonta tietoa? Mistä saisi selkeää ja yleispätevää tietoa siitä mikä on oikein ja väärin ihottuman tai psoriasiksen hoidossa?




Jokainen meistä on onnellisin voidessaan toimia vakaumuksensa mukaisesti.
Ja jokainenhan meistä pyrkii olemaan onnellinen. Pyrimme siis toimimaan oikein ja tekemään oikeita valintoja. Ihmiskunnalla on edessään tärkeitä kysymyksiä, joihin emme noin vain pysty kunnolla vastaamaan. Nyt on kaksi vaihtoehtoa: joko petämme itseämme ja muuta maailmaa uskottelemalla, että tiedämme sen, mikä on tietämisen arvoista, tai ummistamme silmämme näiltä suurilta kysymyksiltä ja luovumme kerta kaikkiaan yrityksistä päästä eteenpäin.

Ihmiset ovat suurin piirtein joko vuorenvarmoja tai välinpitämättömiä. Viisain on se, joka tietää, mitä ei tiedä... Oikea ymmärrys syntyy ihmisen sisältä, sitä eivät ulkopuoliset voi tyrkyttää. Vain sisältä tuleva tieto on todellista ymmärrystä. Opettajan työn tulisi olla inhimillisten läpimurtojen käynnistämistä, ruokkimista ja ohjaamista.

Ei joko tai, vaan sekä että.

 
 
 

Onko välttämätöntä kieltää tieto tehdäkseen tilaa uskolle ja uskaltaakseen kokeilla omia polkuja? Tunkeutuuko omaan harkintaansa uskova ihmisjärki esiin itsevarmana ja toiveikkaana? Olisiko syytä asettaa omakohtainen ennakkoedellytyksistä vapaa harkinta ohi auktoriteettien ja syvään juurtuneiden perinteisten toimintatapojen?

Uudet ajatukset tuomitaan usein harhaoppisiksi ja kielletyiksi. Uteliaisuus, innostus, syttyminen ja sytyttävyys, elämyksellisyys ja tunnevoima, tarinat, asenne, itserakennus ja itsensä johtaminen sekä ihminen tulkitsevana, merkityssuuntautuvana olentona haastaa tietokeskeisen ja kopioivan, mekanistisen oppimiskäsityksen ja ihmiskäsityksen.

Liittyykö aistihavaintoihin aina periaatteellinen erehdyksen mahdollisuus? Onko ihottuma parantunut, kun se ei ole enää näkyvissä? Paransiko ihottuman kortisoni vai elämänmuutokset kuten vähentynyt stressi ja siirtyminen mielekkäämpään työhön? Olisiko asioita syytä järjestelmällisesti epäillä? Olisiko aika aloittaa matka kohti sisintään?




Mitä pidämme nykyaikaisessa kulutusyhteiskunnassa itsestään selvänä? Mitä koululaitoksemme ja lääkäriasemamme pitävät itsestään selvinä asioina? Kuinka vankkoja totuuksia nämä itsestään selvät asiat ovat?

Olemme jokainen yksilöitä omalaatuisine erityispiirteinemme. Mikä toimii minulla ei välttämättä toimi sinulla. Mikä toimii sinulla ei välttämättä toimi minulla. Uskalla olla oma itsesi ja tehdä omat valintasi, vaikka valinta tuokin mukanaan myös vastuun. Usein kärjistetty kanta on hyödyllisempi kuin jokin vesitetty näkemys. Ihmisenä olet vapaa, koska sinulla on kyky ajatteluun niin hyvässä kuin pahassa.

Emme tiedä mitään, ja vaikka tietäisimmekin, emme voisi viestittää sitä kenellekään.

Jokaisella on oma totuutensa.

 




lauantai 13. kesäkuuta 2015

Mitäköhän tänään söisi


Monet muuttavat ruokailutottumuksiaan terveysongelmien vuoksi. Gluteenitonta ruokavaliota tai ainakin vehnän välttämistä suositellaan nykyään jopa kaikille, jotka vain jaksavat vaivan nähdä. Muutama asia kannattaa ottaa huomioon muuttaessasi ruokailutottumuksiasi gluteenittomaan suuntaan.

Gluteenittomaan ruokavalioon siirtyessä monet lisäävät maissin käyttöä. Monet gluteenille herkät henkilöt ovat kuitenkin herkkiä myös maissille, joten gluteenittoman ruokavalion hyödyt voivat jäädä vähäisiksi, jos tilalle ottaa maissin isoina määrinä.

Monet ovat yliherkkiä myös amiinille, jota syntyy valkuaisaineiden hajoamistuotteena ja käymisen sivutuotteena. Amiinia saa mm. juustosta, banaanista, tomaatista, avokadosta, hiivauutteesta, suklaasta, viinistä ja oluesta. Jos olet herkkä amiinille, kannattaa ensiksi jättää pois tarpeettomat suklaavälipalat ja viinimaistiaiset, niin saatat pystyä syömään kohtuudella esim. tomaattia, juustoa ja avokadoa.



Myös salisylaatit aiheuttavat helposti yliherkkyyksiä. Salisylaatteja on luonnollisesti runsaasti hedelmissä ja vihanneksissa kuten esim. mansikoissa, vesimelonissa, parsakaalissa, kurpitsassa, hunajassa, kahvissa ja teessä.

Ei ole siis aina itsestään selvää, että leivästä mahdollisesti saadut oireet olisivat gluteenin aiheuttamia lainkaan. Hiiva voi olla yksi syy oireisiin amiinia ja salisylaattia sisältävien päällisten lisäksi.

Soijamaidosta voi saada pieniä määriä gluteenia, niissä on nimittäin usein hieman ohraa mukana. Gluteeniyliherkkyys voi vaikuttaa maitotuotteiden sietokykyyn ohutsuolen huonon kunnon vuoksi, jolloin laktoosi ei hajoa kunnolla. Kannattaa kokeilla maitotuotteita uudestaan noudatettuasi gluteenitonta ruokavaliota jonkin aikaa.

Leivästä ja viljasta saa paljon kuitua, joten kannattaa huolehtia riittävästä kuidun saannista gluteenitonta ruokavaliota aloitellessa, ettei joudu kärsimään turhaan ummetuksesta. Myös riittävästä B-vitamiinien saannista kannattaa huolehtia. Gluteeniherkkyys ei välttämättä selviä verikokeissa. Joten vaikka olisit saanut negatiivisen tuloksen, ei kannata sulkea pois vaihtoehtoa, että kumminkin kokeilisit gluteenitonta ruokavaliota. Ennen testiä tulisi syödä kuuden viikon ajan vähintään neljä viipaletta gluteenia sisältävää leipää, jotta tulos olisi varteenotettava.

Voit ehkä mahdollisesti käyttää pieniä määriä esim. ruisleipää tai spelttipastaa, vaikka olisit gluteenille yliherkkä. Varsinkin oltuasi riittävän pitkään gluteenittomalla ruokavaliolla, voit varovasti kokeilla kestäisitkö pieniä määriä gluteenia sisältäviä ruokia.

Lähde:
http://www.sarahwilson.com/2012/04/going-gluten-free-some-hiccups-you-need-to-know-about/



Ja nyt on aika suunnata ruokaostoksille http://eu.iherb.com/Food-Grocery-Items
 
 
TERVEELLISEMPÄÄ PASTAA TARJOLLA
 
 
 
 
Eden-Foods-Organic-Pasta-Company-Kamut-Quinoa-Twisted-Pair-340-g kokojyvä pasta kamut-vehnästä ja kvinoasta
 
Andean-Dream-Quinoa-Pasta-Organic-Fusilli-227-g gluteeniton kvinoa-riisi fusilli
 
Andean-Dream-Quinoa-Pasta-Macaroni-227-g gluteeniton kvinoa-riisi makaroneina
 
 
LISUKKEEKSI SALAATTIIN, KEITTOIHIN
 
ShaSha-Bread-Co-Organic-Spelt-Bread-Crumbs-300-g spelttikrutonkeja

Dr-Kracker-Seeded-Spelt-Crispbreads-8-Crispbreads-200-g spelttisiemennäkkäri


MUROJA JA PUUROA AAMUPALAKSI JA VÄLIPALAKSI

Arrowhead-Mills-Organic-Spelt-Flakes-340-g kokojyväspelttimuroja

Arrowhead-Mills-Organic-Amaranth-Flakes-340-g melkein kuin cornflakes, mutta terveellisempää, ei lisättyä suolaa, sisältää mm. kokojyväkauraa

Ancient-Harvest-Quinoa-Hot-Cereal-Flakes-340-g gluteeniton täysjyväkvinoa puurohiutale


JA RUUAN MAUSTAMISEEN TIETENKIN

Frontier-Natural-Products



IHERB-KOODI HUH943 TOIVOO NAUTINNOLLISIA TERVEELLISIÄ ATERIOITA SINULLE JA PERHEELLESI