torstai 30. heinäkuuta 2015

Vaahtoava käsisaippua

 
 
Nimensä mukaisesti vaahtoava.
 
Kai kaikki käsisaippuat yleensä vaahtoavat?
 
Foaming, vaahtoava tässä tapauksessa on samanlainen vaahto kuin suihkepullosta saa valittua suuttimen asentoa vaihtamalla. Kevyt vaahto siis. Saippua tulee ulos pullosta kevyenä vaahtona.
 
Olin yllättynyt. En ole ennen törmännyt tällaiseen käsisaippuaan.
 
Saippua pesee kyllä kädet ihan hyvin.
 
Sopii varmasti erittäin hyvin käyttöön, jos huuhteluvesi on kortilla ja sitä pitää säästää. Tämä saippua lähtee erittäin helposti käsistä pois.
 
Saippuassa on mukana arganöljyä, mutta koen saippuan jättävän kädet kuiviksi, ainakin kun välillä pääsen pesemään ne erittäin hyvin kosteuttavalla South-of-France-Lemon-Verbena-Hand-Wash-with-Soothing-Aloe-Vera-236-ml -saippualla, jota onneksi on vielä vähän jäljellä. On kyllä niin hyvä käsisaippua, että ihan pelästyin, kun näytti, että se on poistunut iHerbin valikoimasta. Tuotenumero oli vain jostain syystä muuttunut, toivottavasti koostumus on pysynyt yhtä hyvänä. Ainakin valmistusainelista on tuotekuvauksessa täysin sama kuin itselläni olevassa saippuassa.
 
 
Mitäs muuta vaahtoavaa ja vaahtoavia ajatuksia?
 
 
 
 
Amerikassa kuohuu ja vaahtoaa, luontaisalan lääkäreitä ja ammattilaisia kuolee pilvin pimein Floridassa. Onko tämä sattuma? Onko tämä lääketeollisuuden tekohengitystä?
 
Ovatko luontaisalan lääkärit keksineet syöpään liian halvan parannuskeinon, GcMAF?
 
Samainen GcMAF on ollut erittäin suureksi avuksi autismiin myös. Onko autismi muuten rokotteiden aiheuttama? Onko rokoitteisiin laitettu tahallaan Nagalase-entsyymiä?
 
GcMAF, Nagalase-entsyymi, syöpä, diabetes, autismi, rokotteet, luontaisalan huippuparantajien äkilliset kuolemat; missä oikein mennään? Onko raha oikeasti ainut, joka enää merkitsee?
 
Vaahtoavia ajatuksia kaikki.
 
Paljon vaahtoa, kuinka paljon mukana totuutta?
 
Totta on ainakin lääketeollisuuden tienaamat biljoonat dollarit joka vuosi syöpään sairastuneilla ihmisillä.
 
 
GcMAF tarvitsee toimiakseen riittävästi D-vitamiinia. Hyvässä lykyssä sinun oma luontainen GcMAF on toimintakykyinen. Teethän siis oman osuutesi ja käytät hyvälaatuista D3-vitamiinivalmistetta.
 
Homma menee ilmeisesti jotakuinkin näin: Maksassa syntyvä Gc-proteiini sitoutuu D-vitamiinin kanssa, jolloin syntyy toimiva GcMAF. Nagalase-entsyymi estää D-vitamiini -reseptoreita aktivoitumasta makrofagin (syöjäsolun) pinnalla, jolloin makrofagit eivät aktivoidu ja immuunipuolustuksemme ei toimi kunnolla. Toimiva GcMAF on tehokas jopa syövän, Parkinsonin taudin, Alzheimerin taudin, autismin ja nivelrikon hoidossa.
 
Syöpäsolut ja virukset tuottavat Nagalase-entsyymiä.
 
 
Muistakaahan pestä kädet ja olla liikoja vaahtoamatta!
 
iHerb-koodi HUH943
 
 
 

maanantai 27. heinäkuuta 2015

Vaihtoehtohoito annostus 87 kapselia päivässä


Yleensä innostumme kokeilemaan uusia luontaistuotetuotteita ja ravintolisiä luettuamme inspiroivan jutun jostakin, kuinka joku on saanut luontaistuotteen avulla avun vaikka mihin vaivoihin. Myös tutkimustulokset voivat kuulostaa todella lupaavilta. Mutta, miksi tuote ei tuokaan odotettua apua omaan vaivaamme, vaikka olemme käyttäneet samaista ihmerohtoa jo kuukauden, jos olemme olleet kärsivällistä tyyppiä. Ja jos olemme hiukan kärsimättömämpää tyyppiä, ihmettelemme ettemme ole parantuneet kaksikymmentä vuotta vaivanneesta vaivasta vielä viikon jälkeen, kun olemme aloittaneet uuden ihmeitä tekevän ja kaiken parantavan luontaislääkkeen käytön.

Ehkäisevätkö marjat sairauksia? Laboratorioissa on saatu useita lupaavia tuloksia. Esimerkiksi antioksidanttiteho on todettu pensasmustikalla ja karpalolla suuremmaksi kuin muilla elintarvikkeilla.

Koehenkilöillä tehdyissä tutkimuksissa laboratoriossa todettu antioksidanttiteho kuitenkin säilyi vain muutaman tunnin marjojen syömisen jälkeen.

Marjojen on soluviljelmissä tehdyissä kokeissa voitu osoittaa ehkäisevän mikrobien kasvua. Kasvu tyrehtyi mm. suolistolle vahingollisilla Salmonella-, Escherichia- ja Staphylococcus-bakteereilla. Listeriaan marjat eivät tehonneet, mutta eivät myöskään hyödylliseen Lactobacillus-bakteeriin.

Parhaiksi mikrobien torjujiksi ovat osoittautuneet lakka ja vadelma.

Karpalomehua on iät ja ajat käytetty kansanlääkinnässä virtsatietulehduksiin. Karpalon teho on todistettu kokeissakin. Toistuvista virtsatietulehduksista kärsivät potilaat joivat puolen vuoden aikana päivittäin karpalo-puolukkamehutiivistettä. Marjamehua juoneilla Eschericia coli -bakteerin aiheuttamat infektiot vähenivät puoleen kontrolliryhmään verrattuna.

Karpalo estää bakteerien tarttumisen virtsateiden limakalvoille ja ehkäisee siten ennalta infektioita.

Mustaherukalla on voitu todeta hämäränäön kohentuvan ja silmien väsymisen vähentyvän näyttöpäätetyötä tehdessä. Myös mustikan uskotaan kohentavan hämärässä näkemistä, tepsivän harmaakaihiin ja silmänpohjan ikärappeumaan sekä rauhoittavan suoliston ja parantavan ripulin sekä ehkä parantavan myös muistia. Mustikan kohdalla väitteille ei ole vielä tutkimustuloksia olemassa.

Viimeisimmät tiedeuutiset kertovat marjojen tepsivän jopa syöpään. Soluviljelmissä mustikka, mustaherukka, lakka, puolukka, vadelma ja mansikka estivät suolistosyöpäsolujen kasvua.


Supermarjoja tiivistetyssä ravintorikkaassa helppokäyttöisessä muodossa löydät tästä


Vaihtoehtohoitoja, joihin ravintolisähoidotkin voidaan lukea, käytetään varmasti kaikkiin mahdollisiin vaivoihin ja sairauksiin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että olemme yksilöitä, ja vaihtoehtohoito on aina räätälöitävä kullekin erikseen. Ravintolisähoidoissa muutetaan usein asiakkaan ruokailutottumuksia eli tehdään henkilölle sopiva ruokavalio-ohjelma puhdistumisnäkökulma huomioon ottaen. Ei siis riitä, että alkaa vain napsia ravintolisätabletteja ja kapseleita purkista milloin jaksaa ja muistaa. Usein valkoinen puhdistettu jauho ja sokeri on hyvä jättää pois ruokavaliosta.

21.7.2015 kuollut Dr. Gonzalez oli erikoistunut vaikeiden sairauksien kuten syövän kokonaisvaltaiseen hoitoon. Syöpäsairaille hän määräsi muiden ohjeiden ohella 130-175 kapselia päivässä. Siis 135-175 kapselia joka ikinen päivä! Ja varmasti pidemmän aikaa kuin pari viikkoa tai pari kuukautta. Voidaan puhua jo aikamoisesta sitoutumisesta hoitoon, jos jaksaa tällaisen määrän kapseleita niellä päivittäin. Eivät varmaan ihan ilmaisiakaan ole.

Muihin vähän vähemmän vakavien sairauksien hoitoon kuten esim. krooninen väsymyssyndrooma ja MS-tauti Dr. Gonzalez määräsi suunnilleen 80-100 kapselia päivässä. 80-100 kapselia joka ikinen päivä!

Dr. Gonzalezin asiakkaat saivat usein kehon puhdistautumisreaktiona flunssan kaltaisia oireita kuten esim. lihaskipuja.

Vaihtoehtohoito ei ole siis läheskään yhtä helppo vaihtoehto kuin perinteinen koululääketieteen tarjoama hoito, joka yleensä tosin on vain oireiden tukahduttamiseen tähtäävää eikä niinkään oireen alkuperäisen syyn poistamiseen tähtäävää hoitoa. Vaihtoehtohoitoon on sitouduttava ja oltava valmis tekemään radikaaleja muutoksia elintapoihinsa. On myös kestettävä kehon ja elimistön paranemisprosessin aikana esille tuomat ehkä kivuliaatkin vaiheet. On uskallettava olla eri mieltä kuin muut. On luotettava itseensä ja valitsemaansa tiehen. Ja ehdottomasti on oltava kärsivällinen!

Päinvastoin kuin eläimillä, ihmisellä on onneksi kyky suunnitella elämäänsä.

Ainakaan enää ei itseäni ihmetytä yhtään, kun välillä tuntuu, että pitäisi ottaa niin paljon kaikkia mahdollisia ravintolisä-luontaistuotekapseleita. Tämän hetkinen oma käyttöni on naurettavan epämääräistä ja kuuriluontoista, ilman kunnon suunnitelmaa sinne tänne juoksemista, pari kuukautta yhtä tuotetta ja sitten jotain toista. No nyt ainakin tiedän, että jos ihan oikeasti, siis IHAN OIKEASTI HALUAN muuttaa terveydentilaani ravintolisien avulla tarvitaan aivan erilaiset resurssit ja suhtautuminen asiaan.


Onneksi meillä on mahdollisuus tilata ravintolisät edullisin hinnoin iHerbistä. Sitkeyttä ja jaksamista valitsemallasi tiellä sinulle. Toivoo iHerb-koodi HUH943


Lähteet: Karlsson Alice, Marjojen Voimaa, Suomen luonto 6/2012, s. 64-65
http://www.dr-gonzalez.com/treatment.htm

perjantai 24. heinäkuuta 2015

Hammasharja poikineen

 
"Jokaisen on tärkeää löytää edes yksi asia, jossa tuntee onnistuvansa."
 
 
 
RADIUS on onnistunut hyvin hammasharjojen valmistuksessa.
 
RADIUS-hammasharjat ovat kestäviä, pehmeitä ja isoja, toisin sanoen luontoa, hampaita ja ikeniä säästäviä.
 
Yleensä hammasharjat aiheuttavat pestessä painetta 100 g, kaikki RADIUS-hammasharjat alle 100 g. Pehmeät, hyvin pyöristetyt nailonharjakset ja suuri koko pienentävät hampaisiin ja ikeniin kohdistuvaa painetta. RADIUS-hammasharjoissa harjasten kulmaus on kohdennettu oikein ikeniin nähden.
 
Kaikki alkoi vuonna 1982. Kaksi arkkitehtikaverusta Kevin ja James istuivat Tortolan saarella Karibialla ja halusivat tehdä enemmän. He halusivat vaikuttaa ihmisten jokapäiväiseen elämään ja tehdä siitä parempaa. Syntyi RADIUS Original -hammasharja, joka vielä tänä päivänäkin on suosituin aikuisten hammasharja tarjoten hellän hieronnan ikenille, hellävaraisen puhdistuksen hampaille ja virkistävän, raikkaan puhtauden tunteen käyttäjälleen.
 
RADIUS Original -hammasharja oli aivan erilainen kuin muut markkinoilla olevat hammasharjat. Hyvin hienoja harjaksia oli 5500 kpl, 4 kertaa enemmän kuin Oral B -hammasharjassa ja paksuudet olivat 2/3 Oral B:n harjaksista. RADIUS Original oli saatavana sekä oikeakätisen versiona että vasenkätisen versiona. Ja oletko tullut ajatelleeksi, että ennen hammasharjojen harjasosa oli suorakulmainen, mutta nykyään ne ovat soikeita. RADIUS Original oli ensimmäinen hammasharja, joka toi markkinoille soikean, ovaalin harjasosan 1982 ja muut valmistajat seurasivat perässä pikkuhiljaa vuoteen 1992 mennessä.
 
Vuonna 1984 RADIUS-hammasharja voitti suunnittelupalkinnon omalaatuisesta muodostaan. Ja kyllähän RADIUS-hammasharjat vielä tänä päivänäkin edustavat aivan omanlaistansa designia. 1988 RADIUS osti omat valmistustilat ja alkoi hallita koko valmistusprosessia ja kohtaloaan itse. 1988 syntyivät myös ensimmäiset RADIUS Scuba -hammasharjat, jotka olivat nekin aikaansa edellä kädensijan ollessa joustavasta, liukumattomasta kumimateriaalista, jota tänä päivänä käytetään 80 prosentissa hammasharjoja.
 
RADIUS Scuba -hammasharja on suunniteltu henkilöille, jotka helposti käyttävät liikaa voimaa hampaiden pesemiseen. Tällaisessa tapauksessa hammasharja taipuu, jolloin tiedät harjaavasi hampaitasi liian kovakouraisesti.
RADIUS Original -hammasharjoissa käsiosa on selluloosa-propionaatti muovia, joka on puuperäistä luonnollista muovia. Muodoltaan Scuba- ja Original-hammasharjat ovat samanlaisia.
RADIUS-hammasharjoissa harjaksissa käytetään kasviperäistä nailonia.
 
 
RADIUS-hammasharjan harjasosa näyttää kieltämättä isolta, ja sitähän se onkin, mutta hyvin perustellusti. 99 % hammasharjaa käyttävistä tykkäävät nimenomaan eniten suuresta koosta, joten annetaanpa ennakkoluulojen olla ja kokeillaan rohkeasti!!!
 
 
 
RADIUS Source -hammasharjat: pese hampaasi ja puhdista luontoa samanaikaisesti. Uudelleenkäytettävästä käsiosasta on 50 % tehty kierrätetystä muovista ja 50 % kierrätetyistä luonnonkuiduista. RADIUS Source -harjasosa on kooltaan pienempi kuin Original ja Scuba-harjoissa, mutta siinä on silti 4500 pehmeää, ohutta, petrolista vapaata luonnonnylonharjasta. Myös vaihtopäämahdollisuus löytyy ja säästää luontoa 93 % verrattuna kokonaisen uuden hammasharjan ostamiseen nähden. Harjasta löytyy eri pehmoisia versioita: SS supersoft, S soft (pehmeä), M Medium. Myös  pelkkiä vaihtopäitä saa iHerbistä.
 
RADIUS Pure-Baby on turvallinen 8000 ultrapehmeästä harjaksesta oleva hammasharja 6-18 kuukautta vanhoille lapsille. Ja kun lapsi kasvaa otetaan seuraavaksi käyttöön RADIUS Totz raikkaissa väreissä. Kaikki RADIUS tuotteissa olevat väriaineet ovat Euroopan lainsäädännön mukaisia. Kolmivuotiaalla käsi on jo kasvanut isommaksi, mutta suu ja hampaat ovat edelleen pienet, joten on aika ottaa käyttöön RADIUS Totz-Plus -hammasharja. Tämäkin hammasharja on BPA (bisfenoli A) -vapaa tietenkin kuten laadukkaan hammasharjan tulee olla. Myöskään ftalaatteja, petrolia eikä lateksia näissä harjaksissa ei ole.
 
Kuusivuotiaasta eteenpäin siirrytäänkin sitten RADIUS Kidz -hammasharjan kautta mahdollisesti jossain vaiheessa aikuisten kokoon. RADIUS Kidz on yli 6-vuotiaille lapsille suunniteltu hammasharja, jota myös monet pienen leuan omaavat aikuiset käyttävät.
 
Hampaat pestään joka päivä toivottavasti kaksi kertaa, joten kyllä James ja Kevin todellakin muuttivat maailmaa ja vaikuttivat ihmisten jokapäiväiseen elämään. Myös iHerb vaikuttaa omalta osaltaan miljoonien ihmisten jokapäiväiseen elämään tarjoamalla loistavan valikoiman, edulliset hinnat ja toimivan palvelukokonaisuuden postituksineen lähes joka kolkkaan maailmassa.
 
Kiitos James. Kiitos Kevin. Kiitos iHerb ja kiitos tämänhetkinen RADIUS-tiimi. Kiitos myös kaikille iHerb-koodia HUH943 iHerb-ostoksillaan käyttäville!
 
 

keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Hyoscyamus Niger homeopaattinen lääkeainekuva


Eilisen kirjoitukseni perusteella kiinnostuin kertaamaan homeopaattisen lääkeaineen Hyoscyamus Niger (Hyos.) lääkeainekuvaa. Hyoscyamus kuuluu nimittäin juuri koisokasveihin, Solanaceae-heimoon, joista saa skopolamiinia. Homeopaattisessa lääkeainekuvauksessa kerrotaan minkälaisiin oireisiin homeopaattista lääkeainetta Hyoscyamus Niger voi käyttää. Kuva on saatu selville, kun terveille ihmisille on tätä kyseistä homeopaattista valmistetta annettu. Ja sama valmiste, joka terveelle aiheuttaa oireet, sairaalla parantaa vastaavanlaiset oireet.

Ajattelin, että tämä lääkeainekuvaus voisi hyvin antaa lisäselvennystä skopolamiinia sisältävien normaalien lääkkeiden mahdollisista sivuvaikutuksista. Eilisen matkapahoinvointilääkkeen yleisin sivuvaikutus on suun kuivuminen (en sitä tosin eilen maininnut) ja kielen kuivumis-oire on homeopaattisella Hyoscyamus-potilaalla yleinen. Ensin kerrotaan itse Hyoscyamus Niger eli hullukaali-kasvin aiheuttamat vaikutukset, tässä heti alla.

Hyoscyamus Niger (Hyos.)

- Kuuluu samaan heimoon Belladonnan kanssa. Villikaali, hullukaali, hyvin myrkyllinen, sisältää kahta myrkyllistä alkaloidia hyoskyamiinia ja skopolamiinia. Noitien aine. Narkoottinen, puuduttava vaikutus.

Vaikutus (myrkytysoireet)

- Mieli, aivot, häiriöt toimintaan
- Hermosto
- Lihakset erityisesti kasvojen ja silmien lihakset
- Veri

- Tuhoaa hermojärjestelmän

- Maaninen tila, riidanhaluinen ja rivo
- Säädytön, häpeämätön
- Kramppeja, kouristuksia, vapinaa
- Voimakas maaninen tila, aktiivinen mania vaihtelee horroksen, tylsyyden kanssa

Skopolamiinin uskotaan aiheuttavan narkoottisen, antispasmoottisen tilan, kun taas hyoskyamiini saa aikaan psyykkisiä häiriöitä aiheuttamalla maanisen tilan.

Ja nyt alkaa homeopaattisen Hyoscyamuksen käyttökohteet. Homeopaattisessa lääkeaineessa ei ole enää kemiaa jäljellä, ainoastaan aineen energia. Ja kannattaa muistaa, ettei lääkettä tarvitsevalla henkilöllä todellakaan ole kaikkia oireita.

Mind, mieli

- Ylikiihtynyt, hyvin puhelias, ulospäinsuuntautunut, iloinen, pilailee, pelleilee, hilpeys, nauraa kaikelle

- Puuttuu moraali, siveetön käytös
- Mustasukkainen
- Epäluuloisuus kaikkia ihmisiä kohtaan → vainoharhaisuus: häntä ajetaan takaa, häntä vainotaan, lääke myrkkyä, kuvittelee että vanhat ystävät eivät ole enää hänen ystäviään

- Psykoottisiin tiloihin

- Itsensä paljastaminen, vastustamaton halu paljastaa kehonsa erityisesti sukupuolielimensä toisille
- Hyperseksuaalinen, nauttii seksistä puhumisesta yhtä paljon kuin seksistä itsestään

- Tekee hupsuja asioita, nauraa, laulaa, lepertelee
- Houreessa, ikään kuin puhuu jonkun kanssa

- Nyppii vaatteista, lakanoista, ilmasta ikään kuin jotakin

- Kielenkäyttö, kiroilee, törkeät vitsit
- Kiroilee seksuaalisen kiihotuksen aikana

- Pelkää koiria, eläimiä, juoksevaa vettä

- Tunne, että heitä syytetään jostain, jota eivät ole tehneet, vaikkei kukaan syytä
- Tunne, että heitä rankaistaan vääryydestä
- Tunne, että on jonkun omaisuutta; toisaalta tuntee omistavansa toisen

Lyhyesti: puhelias, mustasukkainen, epäluuloinen, raivo, rivot puheet, moraalittomuus, haluaa olla alasti, nauraa kaikelle

Yleiset oireet

- Halvaukset kouristuksen jälkeen
- Kouristukset, nykinöitä kaikissa lihaksissa: tulee unen aikana, kuukautisten aikana, pelosta raajoihin tulee kulmikkaita liikkeitä

- Lapset saavat kouristuksia pelosta, syömisen jälkeen
- Lapsilla käytöshäiriöt, saa raivareita sopimattomissa tilanteissa
- Kiroilee, jotta näkee reaktion
- Sisarkateus, itsetyydytys, salaiset seksileikit

Pää

- Huimaus, korvien soiminen ennen kouristuksia

- Laajentuneet pupillit, tuijottaa
- Kouristuksenomaista luomien sulkemista

- Kasvojen lihaksissa nykinöitä, hassuja ilmeitä, irvistelee
- Nielemishäiriöt, voi jopa tukehtua

- Yskä itsepintainen ‹ huonompi maatessa, › parempi istuessa; erityisesti vanhoilla ihmisillä

- Unettomuus

Modaliteetit eli mistä yleisesti ottaen parempi tai huonompi

‹ huonompi tunteet, mustasukkaisuus, pelko
‹  onneton rakkaus
‹  ennen ja kuukautisten aikana
‹  unen aikana
‹  maatessa

› parempi istuessa
›  liike
›  lämpö

Kliiniset käyttökohteet

- Käytöshäiriöt
- Aivoihin sattuneet onnettomuudet
- Houreet
- Ulosteen pidätys kyvyttömyys
- Tahaton virtsan tulo
- Liika toimeliaisuus
- Maanisdepressiivisyys
- Aivokalvontulehdus
- Vainoharhaisuus
- Kouristukset
- Seksuaaliset häiriöt
- Karsastus

Lapset: pitää vahtia, että ei tee väkivaltaa toisille lapsille, salaisia seksileikkejä, kiroilee, käytöshäiriöitä, mustasukkaisuus

Monissa muissakin homeopaattisissa lääkeaineissa on samoja oireita. Lääkeainetta valitessa haetaan sopivin mahdollinen oirekokonaisuuteen sopiva lääkeainekuvaus. Hyoscyamus-tila etenee pikkuhiljaa kuten muutkin lääkeainekuvatilat, joten Hyascyamus-potilas ei ensin todellakaan ole hullu, vaikka hoitamattomana potilaasta voi ihan oikeasti hullu tulla. Kirjoitan alle vielä vähän eriasteisista Hyoscyamus-tiloista selventämään asiaa. Hyöscyamusta käytetään yleensä akuuttien sairauksien hoidossa, mutta se on erittäin hyödyllinen lääkeaine myös kroonisten tilojen hoidossa.

"Hyoscyamus-potilas istuu ja mutisee itsekseen, puhuu poissaoleville ihmisille tai kuolleille. Tämänkaltaista hulluutta esiintyy usein vanhemmanpuoleisilla, seniileillä potilailla, jotka istuvat itsekseen, mutisevat joutavia, hypistelevät vaatteitaan ja suhtautuvat poissaolevasti ympäristöönsä."

"Hyoscyamus-potilaan perushäiriö kaikissa sairauden vaiheissa on kateus ja epäileväisyys. Kateus motivoi potilaan käytöstä ja se on myös syynä hänen ajoittaiselle väkivaltaisuudelleen. Potilaan sairaustila voi alkaa vaimoon kohdistuvana mustasukkaisuutena tai siitä, että hän epäilee kaikkien töissä puhuvan hänestä pahaa selän takana. Tämä epäileväisyys lisääntyy siten, että hän alkaa kuvitella samaa paitsi läheisistä ystävistään ja työtovereistaan, myös tuttavista ja lopulta aivan tuntemattomista ihmisistä. Potilaalle voi kehittyä voimakas harhaluuloinen jakomielitauti."

"Hyoscyamus-potilaalla on pakkomielteitä. Elimistön puolustusmekanismit, jotka joutuvat taistelemaan alkavaa hulluutta vastaan toimivat ikään kuin korvaavasti siten, että potilaan ajattelu urautuu ja hänellä on pakkomielteisiä, yksinkertaisiin ja melko harmittomiin asioihin kohdistuvia ajatuksia. Huoneen seinillä on kenties jokin kummallinen tapetti, potilas makaa ja tuijottaa sitä ja hän saattaa järjestää mielessään kuvioita riviin. Hän jatkaa tätä toimintaansa päivin öin, hän haluaa, että huoneeseen jätetään valo, hän käy nukkumaan ja näkee riveistä unta ja herätessään jatkaa samaa puuhaansa edelleen. Joskus hän saattaa kuvitella kuvioiden olevan rottia, kissoja tai hiiriä ja vetää niitä perässään samalla tavalla kuin lapset vetävät leikkijunaa perässään - hän on aivan  kuin lapsi."

"Mielisairauden edetessä pidemmälle se etenee räjähtäen lopulta seksuaalisuuden alueelle ja aiheuttaa Hyoscyamus-potilaille tyypillisen eroottisen kiihkon. Potilaasta tulee häpeilemätön, hän paljastaa sukupuolielimensä kenelle vain ja leikittelee niillä lakkaamatta. Potilaan seksuaalinen halukkuus ja käytös käyvät kiihkeiksi. Puheissaan, lauluissaan ja kiroilussaan hän viittaa koko ajan seksuaalisuuteen liittyviin aiheisiin."

"Hyoscyamus vaikuttaa parhaiten sellaisiin ihmisiin, joilla on normaalielämässään taipumusta elää vaistonvaraisesti ja joita välittömät tarpeet, päähänpistot ja impulssit hallitsevat. Se voi myös olla hyödyksi sellaisille henkistyneemmille ihmisille, joilla on estoja tai jotka ovat ylenmääräisen kiinnostuneita seksuaalisuuden ja vaistojen välisestä ristiriidasta."

"Alitajunnan purkautumisen kohdistuminen kehon alempiin osiin vaikuttaa myös ulostamis- ja virtsaamistoimintoihin. Potilas alkaa tahattomasti laskea housuihinsa niin öisin kuin päivisinkin. Lapsesta voi tulla kastelija ilman mitään syytä, häntä kuljetetaan lääkäriltä toiselle ja hänelle tehdään monenlaisia kokeita, mutta lopputulos on, että lapsella on psyykkinen häiriö, koska hänessä ei ole mitään elimellistä vikaa. Tällaisessa tapauksessa kannattaa muista Hyoscyamus, jos lapsella on muitakin Hyoscyamukselle tyypillisiä oireita."

Boironin homeopaattisia lääkeaineita löydät tästä. Valitettavasti valikoimassa ei kuitenkaan ole Hyoscyamusta.



Lähteet: Vithoulkas George, Homeopaattisia lääkeainekuvia, Homeopaattinen farmasia RL Oy, 1992, s. 94-97
Homeopatian luentomuistiinpanot, Luontaislääketieteen instituutti Kairon

tiistai 21. heinäkuuta 2015

Harkitse tarkkaan haluatko käyttää tätä matkapahoinvointilääkettä sivuvaikutuksineen


Voi ei, taas jotain ei-ei-listalle lisättävää. Itselläni tosin kaikki lääkkeet ovat lähtökohtaisesti tarkkaan syyniin joutuvia ennen kuin edes harkitsen käyttöä.

Kesällä merimatkat  ja automatkat ovat kovin suosittuja. Tänä kesänä myös lentomatkat ovat kirineet suosiossa, kun lämpöä on riittänyt niukanlaisesti Suomeen asti etelämmästä. Valitettavasti jotkut kuitenkin kärsivät matkapahoinvoinnista ja ymmärrän hyvin, että matkapahoinvointilääke, voi kuulostaa ihanteelliselta ja helpolta ja vaarattomalta ratkaisulta tilannetta helpottamaan.

Itse harkitsisin hyvin tarkkaan seuraavan matkapahoinvointilääkkeen käyttöä: SCOPODERM depotlaastari, jossa vaikuttavana aineena on skopolamiini.

Jotkut haittavaikutukset ovat harvinaisia(voivat esiintyä enintään yhdellä henkilöllä 1 000 käyttäjästä)

Kukaan tervejärkinen, oman tahdon omaava ihminen tuskin haluaa muuttua zombiksi, jonka tekemisiin muut pystyvät vaikuttamaan ihan miten vain. Skopolamiini on kuitenkin aine, jonka varoitetaan tekevän juuri näin; et pysty enää itse päättämään asioista, vaan teet juuri niin kuin muut haluavat. Lääkkeen käytön jälkeen et muista tilanteesta mitään.

Skopolamiinia on luontaisesti joidenkin koisokasvien (Solanaceae) siitepölyssä ja periaatteessa kuka tahansa pystyisi kadulla vastaan tullessa huumaamaan sinut skopolamiinipölyllä. Skopolamiini on hajutonta ja mautonta, joten itse tuskin huomaisit mitään.

Takaisin kuitenkin Scopoderm matkapahoinvointilaastariin, joka kiinnitetään korvan taakse, josta aine pääsee verenkiertoon ja heti vieressä ovat tietenkin aivot. Ja tämä skopolamiinin vaikutus aivotoimintaanhan tässä nimenomaan pistää herätyskellot soimaan, soimaan, soimaan ja soimaan kovaa.

Lähde: http://www.naturalnews.com/050459_Dragons_Breath_scopolamine_mind_control_drug.html


Onneksi matkapahoinvointia helpottamaan voi kokeilla turvallisempiakin vaihtoehtoja kuten Hyland-s-Motion-Sickness-50-Tablets. Tässä tuotteessa suositusannos on 2-3 tablettia 4 tunnin välein tai tarpeen mukaan, korkeintaan kuitenkin 6 kertaa päivän aikana. Lapsille annostus on puolet vähemmän. Tablettien annetaan sulaa kielen alla. Ennen ja jälkeen tabletteja ei kannata hetkeen syödä eikä juoda.





 
Turvallisia matkoja sinulle ja perheellesi toivoo iHerb-alennuskoodi HUH943
 
 
 

maanantai 20. heinäkuuta 2015

Chian siemeniä koirallekin


Chian siemeniä on aikoinaan käytetty jopa valuuttana kaupankäynnissä sekä lääkkeenä nivelvaivoissa ja iho-ongelmissa. Eivät siis mitään ihan turhanpäiväistä nykypäivän hömpötystä. Yhden ruokalusikallisen chian siemeniä sanotaan riittäneen ihmiselle 24 tunniksi.



Koirille chian siemeniä suositellaan usein kuidun lähteeksi, varsinkin jos koiran ulostaminen on turhan työlästä. Anaalirauhasvaivoihin suositellaan useimmiten kuidun lisäämistä koiran ruokavalioon. Tämä oli syy miksi päätin paneutua tarkemmin chian siementen käyttöön koirille.

Chian siemenet ovat ravintorikasta ruokaa ja lisäävät kestävyyttä ja energisyyttä. Lisäksi chian siemenet ovat tehokkaita estämään infektioita. Chian siemenet voisivat olla erinomainen lisä täten myös ikääntyville koirille.

Chian siemeniä on kahta laatua, valkoisia ja mustia. Siemen on gluteeniton ja sisältää 19-23 % proteiinia, 34 % öljyä ja 25 % kuitua. Lisäksi chian siemenistä saa runsaasti B-vitamiineja ja omega-3, omega-6 ja omega-9 rasvahappoja sekä antioksidantteja.

Omega-3 sisältönsä vuoksi chian siemenet edesauttavat koiran ihon kuntoa ja turkin kiiltoa, edistävät nivelten terveyttä, auttavat immuunipuolustusta toimimaan, edistävät aivojen ja silmien kehittymistä ja terveyttä, sekä vaikuttavat soluihin ja kasvuun. Chian siemenet vähentävät myös tulehdusta. Kahdesta ruokalusikallisesta chian siemeniä saa omega-3 rasvahappoja 3:1 omega-6 rasvahappoihin nähden.

Kuitua chian siemenistä saa keskimäärin 34 g 100 grammasta hieman merkistä riippuen. Kuitu auttaa uloste- ja anaalirauhasvaivojen lisäksi painonpudotuksessa, joka on hyvin yleinen ongelma nykyajan koirilla liiallisista herkkupaloista johtuen.

Chian siemeniä tulisi turvottaa vedessä tai vaikka jogurtissa ennen kuin lisää ne koiran ruokaan. Siemenet imevät vettä jopa kymmenen kertaisen määrän omaan painoonsa verrattuna. Valmis chiaseos on koostumukseltaan geelimäinen. Chiageeli hidastaa hiilihydraattien muuntumista sokereiksi. Tasainen verensokeri edesauttaa luonnollisesti energisenä pysymistä. Koska chian siemenet hidastavat ruoansulatusta, ehtivät ravintoaineet imeytyä kunnolla ja koira tuntee itsensä kylläiseksi pidemmän aikaa.

On erittäin tärkeää muistaa katsoa, että koiralla on koko ajan raikasta, puhdasta vettä saatavilla, koska chian siemenet imevät paljon nestettä.

Chian siemenistä saa runsaasti kalsiumia, rautaa ja magnesiumia sekä jonkin verran fosforia, kaliumia, sinkkiä ja kuparia. Lisäksi siemenistä saa myös boronia, jota tarvitaan kalsiumin hyväksikäytettävyyden varmistamiseksi. Chian siemenet sopivat monille ruoka-allergioista kärsiville koirille, ja koska niissä ei juurikaan ole makua tai hajua, maistuvat chian siemenet hyvin vähän nirsommillekin koirille. Pienille koirille riittää annokseksi 1 teelusikallinen. Isoille koirille keskimääräinen annos olisi 1/4 teelusikallista 4 kg kohti. Tämä tekee siis suunnilleen yhden ruokalusikallisen n. 40 kg:n painoisille koirille.

Chian siemenet säilyvät hyvin, joten kerralla voi hyvin ostaa isommankin pakkauksen. Koiralle voi valmistaa chian-siemen annoksen yhdessä esimerkiksi raakojen kananmunien tai raa'an lihan kanssa. Parhaan hyödyn saadakseen chian siemenen ravintoaineista tulisi annoksen antaa seistä jääkaapissa 24 -48 h tuntia ennen tarjoilua.

Chian siemenet ovat hyödyllisiä myös urheilukoirille, koska ne edesauttavat elektrolyyttitasapainon säilymisessä.

Joko sinun koirasi saa chian siemeniä? Omani saa ensimmäisen kerran tänään illalla. Tällä hetkellä siemenet ovat jääkaapissa turpoamassa maustamattomassa luomujogurtissa.




Lähteet:
http://www.dogsnaturallymagazine.com/chia-for-pets/
http://www.shirleys-wellness-cafe.com/NaturalFood/Chia

maanantai 13. heinäkuuta 2015

Klorella ihonhoidossa




Ikääntyminen alkaa jo 20-vuotiaana, kun solumme alkavat valmistaa vähemmän proteiineja. Ihon vanheneminen ilmenee kolmella tavalla: ihon paksuus, kimmoisuus ja elastisuus vähenevät aiheuttaen ryppyjä, ensiksi onneksi vain hienon hienoja juonteita. Ryppy kuulosti liian rajulta 37-vuotiaan korvaani. Ihon kyky suojautua UV-säteilyltä heikkenee myös iän myötä, kun sen antioksidanttikapasiteetti vähenee. No nyt selvisi, miksi kaikissa voiteissa hehkutetaan aina kaikista mahdollisista antioksidanteista. Kolmas asia, joka tapahtuu, on näkymätön mikroverenkierrossa tapahtuva muutos, jonka seurauksena syntyvät mm. tummat silmänympärykset. Silmänympärysiho on niin ohut, että verenkierrossa tapahtuva muutos tulee näkyville helposti. Unenpuutteen lisäksi tilannetta huonontavat stressi ja saasteet.

Kollageeni on proteiini, joka auttaa mm. pitämään ihon kimmoisana. Nuoren henkilön ihosta n. 70% on kollageenia. Eräässä tutkimuksessa ihonhoitotuote, joka sisälsi klorellaa 1% vahvuisena lisäsi 1. tyypin kollageenin esiintymistä 333% ja 3. tyypin kollageenin esiintymistä 150%. Klorella lisäsi myös muiden kollageenityyppien esiintymistä ja myös mm. elastiinin esiintyminen lisääntyi. Erilaisilla testeillä saatiin selville klorellan parantavan ihon kimmoisuutta ja jäntevyyttä. Klorella 1% vahvuisena hoitotuotteessa vähensi merkittävästi myös raskausarpien näkyvyyttä. Klorella vaikutti hiukan vähentämään ihon pigmentaatiota (tummia silmänympäryksiä).

Tutkimuksessa selvisi erinäisin testein, että klorellan pitäisi suojata ihon soluja monilta vapaiden radikaalien aiheuttamilta vahingoilta ja klorella voisikin olla mielenkiintoinen ja hyvä, luonnollinen tapa hidastaa ihon ikääntymisprosessia.

Klorella estää ihon kollageenin ja elastiinin hajoamista. Klorella on erinomainen ihon jäntevyyden lisäämiseen eri ihokerroksissa: epidermiksessä ja dermiksessä, mutta myös näiden kerrosten risteymässä. Klorella vaikuttaa huomattavasti ihon verenkiertoon ja sen käyttö iho-ongelmien hoidossa kuten psoriasiksen ja rosacean hoidossa on varteenotettavan mielenkiintoista. Klorellan etuna on, että se on erittäin hyvin siedetty aine. Klorella suojaa ihon soluja vanhenemiselta ja sitä voidaan hyvin käyttää luonnollisena, aktiivisen ainesosina monissa ihonhoitotuotteissa kuten ryppyvoiteet, selluliittivoiteet, arpikudosvoiteet ja aurinkosuojatuotteet.

Lähde:
http://www.osmosisskincare.com/research/files/chlorella-extract-on-skin.pdf




Mistäs tämä klorella ihonhoidossa tuli aiheeksi? No, kokeilin pari päivää sitten viime tilauksessa tullutta Acuren kuorintavoidetta, joka on todella "klorellamainen". Tuotteessa on siis varmasti käytetty ihan oikeata klorellaa, siitä ei jää epäilystäkään. Jos et tykkää klorellasta, esim. tuoksusta, niin ei kannata tätä tuotetta hankkia. En ole itseäni peilistä vilkaissut kuorintaa käyttäessäni, mutta voisi se kasvoillaan varmaan jonkun säikäyttää. Täytyykin ensi kerralla katsoa kuinka vihreä sitä onkaan, siis kasvoiltaan eikä vain tuotevalinnassaan. Tämän kuorinnanhan valitsin vähän aikaa sitten kirjoittamani jutun "Muovia hammastahnassa" listalta, koska tuotteessa ei ole käytetty mikromuoveja kuten monissa kuorinta-aineissa on.

Vihreä, klorellamainen, peruskuorintaraetyyppinen kuorintavoide; muuta en taida osata tässä vaiheessa tuotteesta sanoa. Kuorinnan sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille ja 85% näki pigmentaation vähenevän kasvoillaan. Väite perustuu testiin, jossa oli mukana 30 naista, ikähaarukka 35-65 vuotta, ja testin kesto 56 päivää. Aika kova väite, kun ylläolevassa klorellatutkimuksessa nimenomaan pigmentaatiossa oli saatu vain jonkin verran parantumista.

Mikä siis on tämä Acuren ihmeellinen Chlorella Growth Factor (CGF)?

CFG sisältää runsaasti RNA:ta ja DNA:ta, joiden tuotanto elimistössä vähenee kriittisen 20 ikävuoden tienoilla ja vaikuttaa ikääntymiseen. CFG tukee RNA:n ja DNA:n kahdentumis- eli replikaatioprosessia. CFG:stä saa 100 grammasta 10 000 mg RNA:ta, joka on suurin määrä saatavilla ihollesi. CFG:n on todistettu suojaavan myös kollageeni- ja elastiinikuituja entsyymeiltä, jotka niitä tuhoavat. Tämäkin seikka hidastaa ihon ikääntymisprosessia tehokkaasti.

Tiedämmekin jo klorellan lisäävän kollageenin esiintymistä 333% 1% vahvuisena käytettynä. Acuren ikänntymisen merkkejä hidastavissa tuotteissa CFG:stä saatava klorellan vahvuus on 5%! Todellakin siis klorellamaista :).

Ihon kollageenin suojaaminen ja jälleenrakennus ovat kaiken a ja o ikääntymisen merkkejä vastaan taistellessa.


Kokeilemassani Acure Organics:in kuorintavoiteessa Chlorella Growth Factor, CFG:n vahvuus on 1%. Tuote on parabeeniton, gluteeniton ja ftalaateista vapaa, ilman kemiallisia hajusteita, ei silikonia, eikä mikromuovia, joka pahimmillaan päätyy ravintoomme asti. Ainesosat osat pääasiassa "luomua" ja on joukossa reilun kaupan tuotantoakin.

Organic eli "luomusta" vielä sellainen etu, että luomutuotanto suojelee elintärkeiden pölyttäjien elinympäristöjä. Tehomaanviljelyn seurauksena pölyttäjät kuten mehiläiset ovat vähentyneet huomattavasti ja ilman niitähän olemme aika pulassa. Tehomaanviljelijät voivat olla kiitollisia, jos naapurustossa sattuu olemaan luomuviljelijä tai viljelijöitä. Ja tässä yksi syy lisää suosia luomua, jota itse en ole aikaisemmin tullut ajatelleeksi.

Tällaista tänään. Mukavaa viikkoa ja nyt on vielä pari päivää aikaa hyödyntää Astaxanthin-Veggie-Softgels -20% tarjous! Itse ainakin aion tarttua tilaisuuteen.




IHerb-alennuskoodi HUH943 aina mukanasi. Kiitos, kiitos ja vielä kerran KIITOS

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Vettä, lämpöä ja iHerb tuotekokemuksia


Tulihan se lämpöaalto käväisemään Suomessakin. Aina täytyisi muistaa juoda riittävästi vettä, mutta erityisesti lämpimällä kannattaa vesipullo, lasinen sellainen pitää aina käden ulottuvilla. Vettä juomalla pysyt viileänä myös paahteessa. Vedellä on nimittäin elintärkeä tehtävä ruumiin lämpötilan säätelemisessä.





Lämmönsäätelyn avulla keho suojaa kehon ydinlämpötilaa. Tätä varten keho tuottaa hikeä. Hien haihtuminen iholta viilentää kehoa. Ja koska 66 % ihmisen kehosta on vettä, sinun on juotava riittävästi vettä hikoilun kautta poistuneen veden korvaamiseksi. Kehon normaali lämpötila on 36,1–37 celsiusastetta ja se voidaan säilyttää riittävän nesteensaannin avulla.

Kehollasi on entistä enemmän töitä kehon viilentämisessä kesän aikana. Jos olet fyysisesti aktiivinen – kuntoilet kuumana päivänä tai istut kokouksissa asiakkaiden kanssa – vaarana on nestehukka, jos et muista juoda. Et hikoile riittävästi, tunnet olosi kuumaksi ja saatat väsyä tavallista nopeammin.

Euroopan elintarviketurvallisuusviraston suositusten mukaan aikuisen pitäisi juoda noin kaksi litraa vettä päivittäin saadakseen riittävästi nestettä. Jos ruokavaliosi on tasapainoinen, saat osan tästä nestemäärästä ruoasta – jopa 20 % päivittäisestä tarpeesta. Vaikka suositus siis on kaksi litraa, kohtuullinen määrä päivittäisestä nesteensaannista hoituu tavallisen ruokavalion kautta. Silti on hyvä kiinnittää huomiota lieviin nestehukkaoireisiin päivän aikana. Tavallisia oireita ovat jano ja mahdollisesti lievä päänsärky. Kun kiinnität huomiota varhaisiin oireisiin ja tasapainotat päivittäistä juomista sen mukaan, pidät huolta riittävästä nesteensaannista ja ylläpidät oikean lämmönsäätelytason.

lähde: Amagram online newsletter 6.7.2015




Hikoillaan, hikoillaan, hyvä niin. Hieltä ei kuitenkaan ole kiva haista. Onneksi iHerbistä löytyy kunnon alumiinittomat deodorantit. Itse olen nyt tämän viimeisimmän helleviikon kokeillut juuri sopivasti tullutta Hugo-Naturals-Dual-Action-Deodorant-Sea-Fennel-Passionflower stikkiä ja ollut tuotteeseen erittäin tyytyväinen. Tuoksu on mielestäni kiva ja enemmän naisille  kuin miehille sopiva. Samalta valmistajalta löytyy myös hajustamaton Hugo-Debra-Naturals-Deodorant-Dual-Action-Unscented ja lime - bergamotti tuoksuinen stikki Hugo-Naturals-Dual-Action-Deodorant-Mexican-Lime-Bergamot.

Aurinkorasvaa on taas tullut leviteltyä ja tänään lähtee tilaukseen uusi Devita-Solar-Body-Moisturizer-SPF-30-210-ml. Tätä käytin viime vuonna jopa kasvoille, vaikka se ei ole siihen suunniteltu, mutta pidin siitä. Devita-Solar-Protective-Moisturizer-SPF-30-75-ml olisi varta vasten kasvoille tarkoitettu aurinkosuoja. Varmaan todella hyvä luonnonmukainen aurinkorasva kasvoille, kun ihastuin jo ihan vartalotuotteeseenkin.

DeVitan aurinkorasva on erittäin hyvin levittyvä ja kevyt koostumukseltaan. Miinuksena on, että vedessä puljauksesta tykkääville siitä ei ole suojaksi, koska se ei ole lainkaan vedenpitävä. Rasva jättää käsiin valkoista, kun sen on levittänyt iholle, mutta tämä lähtee todella helposti pois ihan vedellä huuhtelemalla. Muuten en koe aurinkorasvan jättävän ihoa valkoiseksi. Eihän se nyt silloin olisi käynyt kasvoille käytettäväksi lainkaan! Taipeissa voi kuitenkin huomata olevan aurinkorasvaa, kun tarkkaan katsoo. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote!

DeVitaa minulla oli jäljellä vain muistoja verestämään, joten viikko mentiin toisen luonnonmukaisen aurinkorasvan suojaamana. Hyvin toimiva oli myös Aubrey-Organics-Natural-Sun-Sunscreen-SPF-30-Green-Tea-118-ml. Tuote ei jätä ihoa valkoiseksi, vaan antaa sille ennemminkin hienoisen ruskean vivahteen. Tämäkin tuote on hyvin levittyvä kunhan sitä laittaa maltilla eli ei heti läjäytä isoa kasaa iholle, vaan laittaa pienen alueen kerrallaan. Tuote todellakin on vedenkestävä eikä lähde täysin käsistäkään pois levityksen jälkeen, kun käy kädet pesemässä saippualla. Hyvä fysikaalinen aurinkorasva, josta tykkään vielä enemmän kuin Aubreyn hajustamattomasta aurinkorasvasta SPF30, joka ei ole enää saatavillakaan. Green Tea versiossa en kyllä huomaa mitään tuoksua normaali aurinkorasvan tuoksun lisäksi. Tällä hetkellä saatavana on erittäin vedenkestävä, 80 minuuttia Aubrey-Organics-Natural-Sun-SPF-26-Unscented-Suncreen-118-ml. Aubreyn vartaloaurinkorasvaa en kasvoille lähtisi käyttämään, liian raskas ja rasvaisen oloinen koostumus.

Kuumalla tulee käytyä suihkussa ehkä useammin kuin muuten, joten luonnonmukainen suihkugeeli on hyvä olla olemassa. Deep-Steep/Body-Wash-Shower-Gel -tuotteesta löytyy useaa eri tuoksua olevaa vaihtoehtoa. Itselläni on Passion Fruit - Guava -tuoksu, joka on ihan ok. Kokeilen siis varmaankin myös muita tuoksuja jatkossa. Olen kuitenkin ollut tuotteeseen tyytyväinen ja voin sitä suositella myös sinulle. Reilun kokoinen, hyvin toimiva suihkugeeli simppelisti sanottuna.




Löysin tai siis onnistuin valitsemaan tilaukseeni hyvän luonnonmukaisen hiusten hoitoaineen. Tuote toimii eli selvittää vaivatta pitkät hiukseni. Tuoksu on ok, aika täyteläinen. Kyseessä on Desert-Essence-Conditioner-Italian-Red-Grape-237-ml eli reilun kokoinen tämäkin. Amerikassahan kaikki on suurta. Olisin tilannut nyt viimeksi saman sarjan shampoon, mutta jätin tilaamatta, kun Desert Essence shampoissa oli kaikissa katsomissani sodium coco sulfaattia. Eli shampoo tulee olemaan Andalou-Naturalsilta.

Hetken mietin onko vielä muita tuotteita, joista pitäisi kertoa käyttäjäkokemus lyhykäisesti. Onhan niitä tietysti, kun olen aika laiska tuotekokemuksista kirjoittamaan. Enemmän paneudun aina itselleni uusiin tuotteisiin. Andalou-Naturals-Enlighten-Serum-Turmeric-C-Brightening-32-ml seerumikin alkaa olla pian loppumaisillaan, joten on jo korkea aika kirjoittaa siitä pari sanaa. Olen ollut seerumiin erittäin tyytyväinen. Hintaan nähden tämä seerumi pärjää erittäin hyvin monin kertaisesti kalliimmille kosmetologi merkeillekin. Seerumi on koostumukseltaan kevyt, olisiko maitomainen oikea termi tälle? Ei siis geelimäinen seerumi. Tätä seerumia voi huoletta laittaa myös nenälle eikä se aiheuta kiiltoa, vaan pääsee korjaamaan nenän pigmenttiä. Iso plussa tästä!

Andalou-Naturals-Illuminating-Toner-Clementine-C-Brightening-178-ml kasvovedestä kirjoitin jutun heti sen tilattuani, mutta nyt minulla on jo ihan omakohtaista kokemustakin kertoa. Olen ollut myös tähän tuotteeseen todella tyytyväinen. Ensimmäisellä kerralla sain kasvovettä kylläkin silmiini, kun en ollut tottunut sumutettavassa muodossa olevaan kasvoveteen. Suihkutin kasvovettä siis reilusti kasvoilleni ja avasin silmät ja mitäpä muutakaan vesi tekee kuin valuu alaspäin ja suoraan silmiin. No kraanavesi hoiti onneksi tämän huolimattomuuden eikä suurempaa vahinkoa aiheutunut. Nykyään siis pari suihkaisua kasvoille, jonka jälkeen pyyhkäisy vanulapulla. Sitten toisto toisaalle kasvoihin ja lopulta kaulalle. Ihanan raikas kasvovesi, jossa suhteellisen mieto, raikas tuoksu. Tätä kasvovettä on ihana suihkuttaa kasvoille kesken päivän ennen kuin lisää aurinkorasvaa ja tallilta tultua. Ja olen minä virkistänyt kasvojani tällä kasvovedellä keskellä yötäkin, kun on kuumuus vaivannut.

Sain ostettua Andaloun kasvoveden jälkeen myös näköjään tälläkin hetkellä loppu olevan kasvoveden Now-Foods-Solutions-Purifying-Toner-Vitamin-C-Acai-Berry-237-ml. Tämä kasvovesi tuntuu ihan toimivalta, mutta tuoksu on pikkuisen tunkkainen tai raskas, varsinkin Andaloun kasvoveteen verrattuna. Now Foodsin kasvovesi on ihan normaali vanulapulla levitettävä kasvovesi. Itse tuskin ostan tätä lisää, mutta ei tuote huono ole.




Toivotaan, että kesän lämmöstä saadaan taas jossain vaiheessa nauttia lisää. Siihen asti onnistuneita iHerb-tilauksia ja olen erittäin kiitollinen kaikille iHerb-koodia HUH943 käyttäville kuten aina. KIITOS KIITOS. Iso kiitos kuuluu teille rakkaat lukijat, siis juuri SINULLE.

Tänään tuli taas iHerb-paketti postilaatikkoon. Tilaukset tulevat nykyään lähes nakutettuna viikossa entisen kahden viikon sijaan. Kiitos tästä iHerbille ja kaikille paketin käsittelijöille ja posteille reitin varrella.

MUKAVAA KESÄN JATKOA! toivoo iHerb alennuskoodi HUH943