tiistai 27. lokakuuta 2015

Puhdistusmaito



Maineen luomiseen menee vuosikymmeniä, mutta menettämisen voi tehdä viidessä minuutissa.


Puhdistusmaito sopii usein hyvin kuivalle ja/tai herkälle iholle sekä ikääntyneelle iholle kasvojen puhdistamiseen. Puhdistusmaitoa ei aina ole välttämätöntä huuhdella vedellä pois, kostealla kankaalla tai vanulapulla pyyhkiminen voi riittää.


Beauty-Without-Cruelty-Facial-Cleanser-Extra-Gentle-Cleansing-Milk-250-ml

Kuivalle ja ikääntyneelle iholle 100% vegaani, parabeeniton puhdistusmaito.
 
 
Luottamus perustuu tekoihin, ei sanoihin. Teot luovat maineen.

 

Kuivalle ja herkälle iholle sopiva hajustamaton puhdistusmaito.


Luottamuksella on suora taloudellinen arvo.


AnneMarie-Borlind-ZZ-Sensitive-Cleansing-Milk-150-ml

Herkän ihon puhdistusmaito, jossa ei ole hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita.


Se miten tuemme toisiamme vaikeitten tunteiden noustessa ja sallimme toistemme myös kriiseillä ja purkaa tunteita, kertoo sen miten kestävällä perustalla ihmissuhde pohjimmiltaan on. Kun toisella nousee vaikeita tunteita pintaan, pitäisi pystyä siirtämään fokus itsen ulkopuolelle, olla hetken toista varten olemassa. Erityisen tärkeää olisi välttää oma suojautuminen ja vastareagointi kumppanin ilmaistessa tunteita, vaikka kokisi toisen negatiiviset tunteet arvosteluna.



Erinomaisen hyvät käyttäjäkommentit saanut ihohuokosia tukkimaton, gluteeniton, ftalaatiton, parabeeniton, sulfaatiton, kermamainen puhdistusaine kuivalle ja herkälle iholle. Erinomainen puhdistusaine myös finneihin taipuvaiselle herkälle iholle.


Toisen tunteiden tulee olla ok, vaikkei itse kokisikaan samoin vastaavassa tilanteessa.

Jotta tunteet uskaltavat näyttäytyä ja vanhat traumat voivat parantua, pitää vallita oikeanlainen ilmapiiri - kiireetön, salliva, hellä, hoivaava, empaattinen ilman sääliä, kuunteleva, ei omia vastauksia tyrkyttävä.

Kumppanilta tai itseltään ei kannata vaatia yli-ihmisyyttä, joka ei saisi koskaan ilmentää negatiivisuutta. Kumppani on usein valittu elämään juuri siitä syystä, että nousevia hankalia tunteita ja asioita päästäisiin työstämään.




 
 
 
Lähteet: Savolainen Suvi, Mitä on olla rakentavasti toisen tunteellisena tukena parisuhteessa?, Sateenkaarisanomat numero 35, syys-talvi 2015
Viisas raha, 8/2015

perjantai 23. lokakuuta 2015

Thayersin luonnollisia kasvovesiä saa iHerbistä


Thayers kasvovedet ovat edullisia, vain seitsemän euron luokkaa 355 ml muovipullossa. Pehmeä, nuorelta näyttävä, hyväkuntoinen iho luonnollisista valmistusaineista tehdyillä tuotteilla.

Thayers-Alcohol-Free-Toner-Unscented-Witch-Hazel-with-Aloe-Vera-Formula-355-ml

Valmistusaineet iHerbin kuvauksessa: Purified water, aloe barbadensis leaf juice (certified organic filet of aloe vera), glycerin (certified organic vegetable), hamamelis virginiana extract (made from certified organic witch hazel), citric acid, citrus grandis (grapefruit) seed extract.

Valmistusaineet valmistajan sivuilla: Purified Water, Aloe Barbadensis Leaf (Certified Organic Filet Of Aloe Vera), Glycerin (Vegetable), Hamamelis Virginiana (made from Certified Organic Witch Hazel) Extract, Citric Acid, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract.

Glyseriini ei siis taida ollakaan luomulähtöistä (organic). Alapuolella esitellyssä ruusukasvovedessä näin ei edes väitetä iHerbin sivulla, joten kyseessä voi olla ihan vain inhimillinen kirjoitusvirhe.

Aloe vera kosteuttaa ja lisäksi sillä on ikääntymistä hidastavia ominaisuuksia. Aloe vera kiristää ja nuorentaa ihoa. Taikapähkinän kuoriuutteella (witch hazel) on antibakteerinen, anti-inflammatorinen ja hellävaraisesti supistava vaikutus ihohuokosiin. Taikapähkinä on erinomainen rasvaiselle ja akneen taipuvaiselle iholle. Sitruunahappo (citric acid) toimii pH:n tasapainottajana ja puskuriaineena. Greipinsiemenuute (grapefruit seed extract) toimii säilöntäaineena.

Kasvovesi on alkoholiton, hajustamaton, parabeeniton, ftalaatiton, luonnollisesti säilötty, hypoallerginen. Tuotetta markkinoidaan "all natural toner" eli kaikinpuolin luonnollisena kasvovetenä, joka pitkälti voi pitää paikkansa, eihän tässä paljon ainesosia ole. 100% luomu tämä tuote ei kuitenkaan ole, kun jokainen valmistusaine ei ole luomua, organic.

Greipinsiemenuutteesta kyseenalaistus luonnonmukaisuudesta, katso alta. Myös sitruunahappo voi herkimmille aiheuttaa ihon ärtymistä ja allergisia reaktioita.


Thayers-Rose-Petal-Witch-Hazel-with-Aloe-Vera-Formula-Alcohol-Free-Toner-355-ml

Purified water, aloe barbadensis leaf juice (certified organic fillet of aloe vera), glycerin (vegetable), fragrance (natural rose), hamamelis virginiana extract (made from certified organic witch hazel), rosa centifolia (rose) flower water, citric acid, citrus grandis (grapefruit) seed extract.

Tämän kasvoveden juuret ulottuvat yli 120 vuoden päähän, jolloin Rose Thayerin kauneuden ja nuoren ulkonäön salainen resepti sisälsi ruusun terälehtivettä, taikapähkinää, aloe veraa ja E-vitamiinia.

Tuoksun sanotaan olevan luonnollinen ruusu (natural rose), mutta joidenkin mielestä kyseessä on varmasti synteettinen ruusun tuoksu. Yleensä luonnolliset tuoksut ovat peräisin eteerisistä öljyistä, mutta tässä ei mainita tällaista. Eräs kasvovettä kokeillut oli varma, että synteettinen tuoksu aiheutti ihon kihelmöintiä joka kerta, kun hän laittoi kasvovettä. Lisäksi hän sai tuotteesta muutaman kivuliaan kystisen aknen, ja arveli tähän olevan syypää tuotteessa oleva greipinsiemenuute (grapefruit seed extract). Kaliumsorbaatti (potassium sorbate) olisi tämän henkilön mielestä mieluisampi säilöntäaine.


Greipinsiemenuute (grapefruit seed extract) toimii säilöntäaineena ja kuulostaa paljon luonnonmukaisemmalta kuin ehkä onkaan. Citricidal on tämän säilöntäaineen kaupallinen nimi, mutta sitä ei löydy valmistusaineista sillä nimellä, koska luonnollista uutetta ei voi patentoida. Itse greipinsiemenuute käy läpi synteettisen prosessin ja huolena on mahdollinen saastuminen seuraavilla aineilla: benzethonium chloride (ammoniumyhdiste), benzalkonium chloride (ammoniumyhdiste), metyyliparabeeni (methylparaben) ja triklosaani (triclosan). Ammomiumyhdisteet kuten benzalkonium chloride ovat silmille haitallisia.

Grapefruit seed extract (GSE), sometimes referred to as citrus seed extract or Citricidal [INCI name: Citrus grandis (grapefruit) seed extract] Lähde: http://www.hebebotanicals.co.nz/grapefruit-seed-extract-gse-let-the-buyer-beware/
(CITRICIDALTm is presently being used by several major manufacturers of cosmetics and related products and is approved by the CFTA under the Adopted Name "Grapefruit Seed Extract") Lähde :http://www.nutribiotic.com.au/preserv.htm

Greipinsiemen uute voisi olla ihan vain nimensä mukaisesti greipin siemenistä saatua uutetta eikä olisi saastunutta. Mutta - greipinsiemen uutetta käytetään "luonnollisena" säilöntäaineena ja jotta sillä olisi säilöntäaineena tarvittavia ominaisuuksia, se "saastutetaan" tietyillä yhdisteillä, joilta se saa antibakteeriset ja antimikrobiset ominaisuutensa. Sama homma Honeysuckle flower extract uutteen kanssa.


Thayers kasvovedet ovat alkoholittomia ja ne erottautuvat muista taikapähkinää sisältävistä tuotteista korkeammalla tanniinipitoisuudella, koska uute tehdään taikapähkinän kaarnasta tislaamatta, jolloin taikapähkinän hyödyt tulevat paremmin esille. Taikapähkinän tanniineilla on ihohuokosia supistava ja tulehdusta vähentävä vaikutus ilman, että ne kuivattaisivat ihoa.

Kaikki Thayers-tuotteet ovat vegetarian eikä niitä ole testattu eläimillä. Thayers on USA:n vanhin luontaistuotealan yritys, lähtöisin vuodelta 1847. Alkoholittomat, aloe veraa ja taikapähkinää sisältävät ihonhoitotuotteet, kasvovedet tulivat markkinoille 1998. Tuotteita ei markkinoida luomutuotteina vaan täysin luonnollisina. IHerbin tuotekuvauksessa kerrotaan tuotteen sisältävän NSF Certified Organic Ingredients eli NSF sertifioituja luonnonmukaisesti tuotettuja ainesosia. NSF-sertifikaatin saa, kun luomua on painosta vähintään 70%. Tuotteet on tehty USA:ssa amerikkalaisista valmistusaineista.




Taikapähkinä on yksi parhaista luonnon kasvovesistä ja se on voimakkaasti antiseptinen, anti-inflammatorinen, antibakteerinen, arpia parantava sekä ihoa pehmittävä, virkistävä, kirkastava ja rauhoittava. Taikapähkinä sisältää runsaasti fenoleita ja tanniineita ja tekee ihmeitä kaikille ihotyypeille. Se puhdistaa hellävaraisesti ja suojaa ihoa ilman epäpuhtauksilta, kuorii kuolleet ihosolut, poistaa epäpuhtaudet ja roskat ihon alta vahingoittamatta ihon suojakerrosta, aukaisee ja kiristää tukkeutuneet ihohuokoset vähentäen niiden kokoa, säätelee talin tuotantoa, rauhoittaa, tasoittaa, virkistää, elvyttää, parantaa, kaunistaa ja uudistaa ihoa, auttaa palauttamaan ihon joustavuuden ja kimmoisuuden, rauhoittaa kutinaa, vähentää punoitusta ja tulehdusta, tasoittaa ihon sävyä, tukee ja vahvistaa ihon suojamekanismeja, parantaa solujen verenkiertoa, edistää solujen uusiutumista, uudistumista ja kollageenin tuotantoa, estää aknea, näppylöitä, ja infektioita, helpottaa pienten haavojen, palovammojen ja mustelmien paranemista. Käyttöalueisiin kuuluvat myös hyönteisten puremat, pistot, paiseet ja rakkulat. Kaiken tämän lisäksi taikapähkinä vähentää ja auttaa estämään ennenaikaista vanhenemista.




Lähteet: http://natureofeurope.com/thayers-rose-petal-toner-review/
http://www.thayers.com/?fa=faqs
http://www.hebebotanicals.co.nz/grapefruit-seed-extract-gse-let-the-buyer-beware/
iHerb tuotekommentit

tiistai 20. lokakuuta 2015

Aubrey Organics luontaiskosmetiikkatuotteiden luonnonmukaisuus

 
Ovatko Aubrey Organics tuotteet 100% luomua?
 

Aubrey Organics tuotteet ovat täysin luonnollisia, ei synteettisiä petrokemikaaleja missään muodossa.

Aubrey Organics tuotteet ovat luontoystävällisiä, koska niistä ei leviä synteettisiä petrokemikaaleja ilmaan, maaperään tai vesistöihin. Tuotteet ovat täysin bio-hajoavia ja tuotteet pakataan kierrätettäviin (HDPE) muovipakkauksiin.

Aubrey Organics tuotteet valmistetaan käsin, ei siis koneellisesti kuten voisi kuvitella näin isosta firmasta kun on kyse. Tuotteita tehdään kerralla pieni määrä, jolloin varmistetaan tuotteiden tuoreus.

TUOTE ON VAIN NIIN HYVÄ KUIN SEN VALMISTUSAINEET! Tämä tiedetään hyvin Aubrey Organics tuotteiden valmistuksessa ja he valitsevat vain parasta alkuperää olevia luonnollisia tai luonnonmukaisesti tuotettuja valmistusaineita. Aubrey Organics ei hyväksy eläinkokeita valmistusaineidensa turvallisuuden tai tehokkuuden määrittämiseen eikä tietenkään valmiiden tuotteidensakaan.

Leaping Bunny - Animal Cruelty FreeKaikissa Aubrey Organics tuotteissa on hyppivä jänis -merkki, joka tarkoittaa, ettei itse tuotetta tai mitään sen valmistusaineista ole testattu eläimillä. Yli 40 vuoden historiansa aikana Aubrey Organics ei ole ikinä käyttänyt eläinkokeita.

The Vegan LogoKaikki Aubrey Organics tuotteet ovat 100% luonnollisia ja melkein kaikki tuotteet ovat vegaaneille sopivia. Vegan-logo tarkoittaa, ettei tuotteessa ole käytetty eläinperäisiä ainesosia.

Reef SafeAubrey Organics aurinkorasvat eivät vahingoita mereneläviä kuten koralleja ja leviä, kuten monet synteettiset markettiaurinkorasvat tekevät. Jopa 6000 tonnia aurinkorasvaa huuhtoutuu mereen vuosittain, joten tällä asialla todellakin on väliä.

Phthalate Free LogoKaikki Aubrey Organics tuotteet ovat vapaita ftalaateista. Ftalaatit ovat ympäristölle haitallisia, hormonitoimintaa häiritseviä ja lisääntymiselle vaarallisia.

Paraben Free LogoKaikki Aubrey Organics tuotteet ovat parabeenittomia. Parabeeneja käytetään kosmetiikassa usein säilöntäaineina ja ne ovat petrokemikaaleja, joilla on terveydelle haitallisia vaikutuksia.

NSF/ANSI 305 SealNSF/ANSI 305 merkki takaa, että tuote sisältää painostaan vähintään 70% luonnonmukaisesti (organic) tuotettuja valmistusaineita ja tällöin tuotetta on lupa markkinoida lauseella: sisältää luonnonmukaisesti tuotettuja valmistusaineita. Suurella osalla Aubrey Organics tuotteista on tämä merkki, mutta ei kaikilla! Tämä merkki kertoo siis paljon luomuainesosien määrästä tuotteessa.

USDA Organic CertificationUSDA National Organic Program myöntää USDA Organic -merkin. Osalla Aubrey Organics tuotteista on tämä merkki, mutta ei kaikilla. Merkki tunnustaa tuotteen luonnonmukaiseksi. Aubrey Organics pyrkii käyttämään tuotteissaan niin paljon kuin mahdollista luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita. Vastaisiko tämä merkki jotakuinkin luomumerkkiä?

Natural Products Association SealNational Products Association (NPA) myöntämä merkki, joka auttaa kuluttajaa valitsemaan mahdollisemman luonnollisen / luonnonmukaisen tuotteen. NPA on voittoa tavoittelematon ja omillaan oleva (hallituksesta irrallaan oleva) järjestö.

BDIH - Certified Natural CosmeticsBDIH Certified Natural Cosmetics logo löytyy Aubrey Organics Euroopassa myytävänä olevista pakkauksista. Merkki on Saksassa myönnetty ja tarkoittaa, että tuotteet valmistetaan parhaista, kasviperäisistä aineista ekologisesti kestävällä tavalla. Tämäkään ei siis ole mikään 100% luomua merkki.


Tässä oli esitelty muutama logo, joita voi etsiä Aubrey Organics tuotteistaan, määritelläkseen tuotteen luomutasoa. Voi kuitenkin todeta, ettei sarja mitään 100% luomua ole. Katsotaan vielä muutama esimerkki herkän ihon kasvojenhoitotuotteista.


Aubrey-Organics-Calming-Skin-Therapy-Cleanser-Sensitive-Skin-100-ml

Herkän ihon puhdistusaine, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. "Hellävarainen saippuapohja sisältää luomujojoba-, -kookos- ja –oliiviöljyä, jonka koostumusta täydentävät iholle tärkeitä aminohappoja sisältävä syväkosteuttava luomukvinoaproteiini ja runsaasti antioksidantteja sisältävä rosmariiniuute."

Tuote sisältää luomuvalmistusaineita (NSF) eli vähintään 70% painosta on luomulaatuisista valmistusaineista. 100% luonnolliset valmistusaineet, joka ei siis tarkoita, että aineet olisivat luomua, mutta mitään pahoja vaahtoamisaineita kuten esim. natriumlauryylisulfaattia näissä tuotteissa ei ole.  Täysin luonnonmukaisesti säilyvä eli ei synteettisiä säilöntäaineita. Vegan-merkki tuotteella on eli ei sisällä mitään eläinperäistä. Tuote on biohajoava ja gluteeniton eikä eläinkokeita ole käytetty missään vaiheessa. Mielestäni tuote vaikuttaa mielenkiintoiselta luonnonmukaiselta vaihtoehdolta. En ole tätä itse vielä kokeillut.

Aubrey-Organics-Calming-Skin-Therapy-Toner-Sensitive-Skin-100-ml

Herkän ihon alkoholiton kasvovesi, joka sitoo kosteuden ihoon jopa 8 tuntia. "Syväkosteuttava, runsaasti antioksidantteja sisältävä punajuuriuute muodostaa iholle suojaavan kalvon, joka lukitsee kosteuden sisälleen."

Tämäkin tuote on tehty 100% luonnollisista valmistusaineista ja sisältää luomuainesosia. Samat logot löytyvät kuin puhdistusaineessakin.

Aubrey-Organics-Calming-Skin-Therapy-Moisturizer-Sensitive-Skin-50-ml

Herkän ihon kosteusvoide, joka kiinteyttää ja hoitaa ihon punoitusta. Ärtyneen ihon punoituksen on kliinisesti todistettu vähenevän merisasterin vaikutuksesta, kun tätä kosteusvoidetta käyttää kaksi kertaa päivässä 28 vuorokauden ajan. "Kosteusvoiteen sisältämä viikunaopuntia suojaa ja kiinteyttää ihoa näkyvästi, saaden ihon näyttämään nuorekkaammalta ja hehkeämmältä."

Tuotteella on samat logot luonnonmukaisuudesta kuin yllä olevilla tuotteilla.


Aubrey-Organics-Lumessence-Lift-Face-Cream-All-Skin-Types-30-ml

Itselläni on ollut tämä kaikille ihotyypeille sopiva ihana Aubrey Organicsin erikoisvoide. "Sisältää kosteuttavaa lunnonmukaista kultaleväuutetta, joka kohottaa ja silottaa ihoa ensimmäisestä levityskerrasta lähtien." Voide oli todella hyvä ja sen todella tunsi kiinteyttävän jo ensimmäisellä kerralla. Voide oli koostumukseltaan mukavan kevyt, mutta se kului aika nopeasti. Ostan tätä varmaan lisää jossain vaiheessa. Tykkäsin todellakin tästä voiteesta ja se oli kauniissa pakkauksessa, hyvä lahjaksikin.

Tuotteella näyttää olevan ainoastaan juokseva pupu-, vegaani- ja gluteeniton -merkit eli tässä tuotteessa on alle 70% luomuainesosia.





Lähteet: http://www.aubreyorganicsuk.co.uk/
http://www.aubrey-organics.fi/ihonhoito.html
http://joutsenmerkki.fi/joutsenmerkki/kemikaalit/

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Alamme ymmärtää alitajuntamme voimaa


Oma mieli ja tietoisuus vaikuttaa onnellisuuteemme tässä ajassa, jossa päivän aikana tapahtuu valtavasti asioita. Joka päivä tulisi jaksaa ottaa lusikka kauniisti käteen ja katsoa itseään peiliin.

Se mihin keskitymme, vahvistuu. Unohda harmitus ja puute, että minulla ei ole sitä eikä tätä ja tuokin asia on huonosti, muuten luot lisää juuri sitä. Keskity näkemään elämässäsi olevat asiat, joista voit olla kiitollinen ja energiakenttäsi muuttuu huomattavasti positiivisemmaksi ja valoisammaksi saman tien.

Minä selviän tästä -asenne antaa sinulle voimaa selvitä vaikka mistä.




Oletko koskaan kääntyillyt yökolmelta unettomana vuoteessasi ajatellen: Jos en nyt nukahda, niin olen aivan rättiväsynyt aamulla! Ja sitten onkin käynyt juuri niin.

Miksi koirat haukkuvat enemmän sellaisia ihmisiä, jotka pelkäävät niitä?

Miksi arpi pysyy ihossa vuodesta toiseen, vaikka ihosolut uudistuvat viikossa?

Mielemme koostuu kaiken elämämme aikana kokemamme aikaansaamista käsityksistä siitä, miten maailma toimii. Käsityksemme ja muistomme voivat olla totta - tai sitten eivät. Ne toimivat kuitenkin magneetteina vetäen puoleemme lisää samanlaista, myönteistä tai kielteistä, olivatpa ne sitten tietoisia tai alitajuisia, totta tai eivät. Tarkoitus on, että tuon magneetti-ilmiön avulla pääsemme kyseenalaistamaan käsityksiämme yhä uudelleen, kunnes löydämme totuuden, eli opimme lisää maailmasta, itsestämme, omasta arvostamme ja rakkaudesta.

Mielemme on kuin jäävuori, josta 10 % on näkyvissä vedenpinnan yläpuolella. Tuo 10 % edustaa tietoista mieltämme, 90 % on näkymättömissä, alitajuista, eikä siihen pääse käsiksi kuin unissa tai tunteiden ja tuntemusten kautta. Usein painamme tietoisuudestamme aktiivisesti alitajuntaan asioita, jotka koemme vaikeiksi tai kipeiksi, tai joita vain emme pysty käsittelemään sillä hetkellä. Alitajunnassa ne sitten odottavat käsittelyyn pääsyä vetäen puoleemme oppitunteja.

Kun opimme löytämään, kyseenalaistamaan ja työstämään alitajuisia käsityksiämme, emme enää ole kohtalon armoilla ja vanhojen mallien vankeina, vaan alamme oikeasti päästä luomaan omaa elämäämme ja tulemaan sellaisiksi kuin meidät on luotukin.


Kun suhtautuminen ongelmatilanteeseen muuttuu positiivisemmaksi, on usein myös helpompi havaita erilaisia ulospääsyteitä ja löytää rakentavia ratkaisuja ja pian saattaa huomata, että haasteellinen tilanne on kuin itsekseen ratkennut.



VIIME KUUN IHERB-KOODIANI KÄYTTÄNEIDEN 5 SUOSIKKITUOTETTA OLIVAT:


Now-Foods-Zinc-Picolinate-50-mg-120-Capsules

"Puhdistaa yhdessä omegakolmen kanssa ihoa sisäisesti, ja toimii välittömästi!"

"Juuri mitä tarvitsin tasapainottamaan koirani kotona tehtyä ruokaa."

"Tämä tuote selvitti tyttäreni aknen. Siinä meni noin 4-6 kuukautta 50 mg vuorokaudessa annostuksella. Emme myöskään ole olleet flunssassa sinkin käytön aloittamisen jälkeen, vaikka olemme olleet alttiina flunssalle."

"Ostin NOW:n sinkkipikolinaattia, koska yritin auttaa poikaani hänen allergioidensa kanssa. Olin aivan ihmeissäni, kun hänen kasvonsa olivat täysin ilman aknea ensimmäistä kertaa, 3 viikon sinkin käytön jälkeen! Annan hänelle noin 100 mg. Akne ei ole palannut!!!"

"Tämä on ainut sinkki, joka ei saa vatsaani sekaisin millään tavoin."


Madre-Labs-Omega-3-Premium-Fish-Oil-180-mg-EPA-120-mg-DHA-100-Softgels

"Valtavan kokoiset kapselit. Vaikea niellä!"

"Hyvä tuote hyvään hintaan. Vaikutus selviää myöhemmin."

"Parhaat mitä minulla on ollut, koska eivät aiheuta kalanmakuista röyhtäystä kuten aikaisemmat muut. Tosin aika iso kapseli."

"Kalaöljy parantaa hiuksia ja kynsiä, ja normalisoi umpieritysrauhasten (lisämunuaisten, kilpirauhasen) toimintaa, sydän- ja verisuonijärjestelmän toimintaa, ja estää nivelreuman kehitystä, vähentää veritulpan muodostumisen todennäköisyyttä, on välttämätön raskaana oleville ja imettäville naisille, jotta lapsi kehittyy normaalisti. Luettelo omega-3:n hyödyllisyydestä on valtava kaikenikäisille ihmisille."


California-Gold-Nutrition-CoQ10-100-mg-30-Veggie-Softgels

"Tämä oli ensimmäinen Q10, jota käytin. Ostin kokeilukoon luettuani, miten Q10:ä käytettiin tutkimuksissa migreenin hallitsemiseen. Olin hämmästynyt, että vain muutaman päivän käytettyäni 100 mg kahdesti päivässä tunsin itseni niin paljon valppaammaksi enkä väsyneeksi kuten minä yleensä olen. Normaalisti tunnen oloni sumuiseksi koko päivän, mutta varsinkin iltaisin, ja saatoin tuskin pysyä hereillä noin klo 21:00. Kun olin ottanut Q10, olin iloisesti yllättynyt, että minulla ei ollut aivot sumussa ja oli hienoa olla hereillä, valpas, eikä lainkaan väsynyt edes klo 22:00! Nukuin silti hyvin yöllä, mutta minulla ei ollut luissa ja ytimissä tuntuvaa väsymystä koko päivän. Päivittäisten päänsärkyjen häviäminen oli kuin vain lisähyöty! Koska tämä oli minun ensimmäinen Q10 kokeiluni, kokeilin toista merkkiä, ja vaikka huomasin hieman helpotusta ja osa väsymyksestä oli poissa, minulla ei ollut aivan yhtä hyviä tuloksia kuin California Gold Nutrition Q10:llä. Sain päänsärkyjä muutaman kerran viikossa ja tuntui vain hieman vähemmän väsyneemmältä kuin ilman kyseistä Q10:ä. Tein vähän tutkimusta, ja kävi ilmi, että erittäin mainostetut ubikinoli muotoiset Q10:t ovat todella epävakaita ja sen saavuttaessa solun, suurin osa sen hyödystä on jo mennyt. Tämä muoto (ubikinoni) on vakaa, ja elimistö voi ja muuttaa sen ubikinoliksi tarvittaessa ja takaisin taas ubikinoniksi tarvittaessa. Ei ihme, että minulla oli parempia tuloksia California Goldin kanssa! Olen oppinut läksyni enkä koskaan enää eksy uudelleen harhapoluille."

"Q10:llä on paljon etuja. Eniten se on tunnettu antioksidantti ominaisuuksistaan ja energiaa antavana. Jälkimmäinen on jotakin jonka todella pystyt tuntemaan kehossasi ja se parantaa elämänlaatua! Elimistö tuottaa Q10:ä, mutta ikääntyessämme sen tuotanto vähenee huomattavan paljon. Vaikka Q10:ä voi saada eläintuotteista (pääasiassa luomulihasta), joutuisimme syömään sitä  ihan älyttömiä määriä saadaksemme tarpeeksi. Tämän takia Q10 lisäravinteet ovat paikallaan. Q10 on välttämätön, jos käytät kolesterolilääkkeitä, statiineja. Statiinit estävät elimistön Q10 tuotannon. Liian vähäinen Q10 aiheuttaa lihassärkyjä ja väsymystä. Q10:llä ei ole oikeastaan sivuvaikutuksia lisäravinteena. Itse otan sitä päivittäin ja suosittelen lämpimästi."


Quest-Nutrition-QuestBar-Protein-Bar-White-Chocolate-Raspberry-12-Bars-60-g-Each

"Se on melkein liian hyvää."

"Quest Bar patukoiden koostumus on muuttunut. Ennen suorastaan himoitsin näitä, mutta nyt maku on vain ihan hyvä."

"Nämä ovat parhaat patukat, jotka voit ostaa. Ihanan isoja valkosuklaapaloja, jotka sopivat täydellisesti yhteen vadelman maun kanssa. Vähän sokeria, joten hyvä henkilöille, jotka tarvitsevat alhaisen glykeemisen indeksin. Vähän hiilihydraatteja, hyvä vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville. 10 sekuntia mikroaaltouunissa pehmentää valkosuklaan. Ihanaa..."

"Paras, tulet rakastamaan näitä."


Now-Foods-Omega-3-Cardiovascular-Support-200-Softgels

"Ostin tämän jo yli vuosi sitten, mutta avasin tämän vasta äskettäin, koska minulla oli käytössä toisen merkkinen kalaöljy. Jostain syystä verenpaineeni oli viime aikoina kovin korkea 150, mutta vaikka käytin tätä omegakolmea vain kerran päivässä aamuisin, verenpaineeni laski kuin taikaiskusta. En voinut uskoa sitä, mutta totta se on. Aion tilata uuden tällaisen siltä varalta, että vanha pääsee loppumaan."

"Jos haluat tuotteen olevan tehokas, joudut ottamaan sitä enemmän säännöllisesti 3 kuukauden ajan. Tällä tuotteella voit tehdä sen hyvään hintaan ja lisäksi tämä on hyvin tunnettu merkki."

"Aloin käyttämään kalaöljyä kaksi vuotta sitten ja olen huomannut monia hyötyjä. Matalampi verenpaine, terävämpi muisti, parempi mieliala, lisääntynyt HDL ja korkeammat testosteronitasot. Kalaöljy omega-3 yhdessä Gingko biloban and Acetyl-l-Carnitinen kanssa aamuisin otettuna antaa minulle sopivan sysäyksen pysyäkseni energisenä, keskittyneenä ja motivoituneena mitä sitten ikinä teenkin, henkisesti ja fyysisesti, tai kovan treenin jälkeen helpottaa lihaskivuilta ja nivelkivuilta. Minulle tämä on aarre, miksei myös sinulle?"


KIITOS PALJON KAIKILLE IHERB-KOODIA HUH943 KÄYTTÄNEILLE JA KÄYTTÄVILLE!

Syyskuussa sain rewardseja 92,70 dollaria. Jokohan tässä kuussa pääsisi ensimmäisen kerran 100 dollarin yli???? Tiukalta näyttää.






Lähteet: iHerb tuotekommentit
Kyrklund Annina, Ranto Kirsi, Sateenkaarisanomat numero 35 syys-talvi 2015

torstai 15. lokakuuta 2015

Aknesi kertoo kuinka voit sisältä



Onko sinulla eniten aknea otsalla, poskilla vai suun ympärillä? Eri paikkoihin voi olla eri syitä, ja miten voit sisältä vaikuttaa siihen miltä näytät ulkopuolelta.




Akne ja finninen iho ovat ärsyttäviä ja mielialaa alentavia - puhumattakaan niiden vaikutuksesta itseluottamukseen. Ulkonäköongelma tuntuu epäoikeudenmukaiselta ja miettii vain mitähän on tehnyt ansaitakseen tällaisen kirotun vaivan. Mutta älä pelkää, on olemassa vastauksia. Finnit voivat riippua siitä, miten voit sisäpuolelta - ja akne eri paikoissa voi tarkoittaa eri asioita.

Näppylät voivat johtua useista  eri tekijöistä kuten stressistä, ruokavaliosta, kuivumisesta tai allergioista. Tärkein syy on  kuitenkin hormonit. Jos olet alttiina ylivoimaisille hormonitasojen muutoksille kohdistuvat vaikutukset myös talintuotantoon ja ihon pH-arvoon, jolloin bakteerien kasvu mahdollistuu ja ihohuokoset tukkeutuvat.



Iho itsessään ei ole ongelma, se heijastaa vain sisäpuolella olevaa epätasapainoa.
 
 
Otsa
 
Terveydenhuollon asiantuntija John Tsagaris kertoi Femail-lehdelle, että finnit otsalla usein liittyvät ruokailutottumuksiin.

"Voi auttaa syödä vähemmän jalostettuja elintarvikkeita ja vähentää rasvan määrää ruokavaliossa, koska se vaikuttaa ruoansulatuskanavaan haitallisesti. "

Auttaa myös, että juo enemmän vettä ja nukkuu tarpeeksi.
 
 
Posket

Akne, joka on poskilla voi johtua stressistä, ja erityisesti rasittuneista keuhkoista. Tupakointi ja allergiat voivat olla edesvaikuttavia tekijöitä, mutta tässäkin sinun pitäisi tarkistaa, mitä tuleekaan syödyksi. John Tsagaris suosittelee nauttimaan enemmän vihanneksia ja vettä, ja vähemmän lihaa ja maitotuotteita.
 
 
Suu ja leuka

Nyt tulevat hormonit ja stressi mukaan kuvioihin. Kunnon uni, rentoutuminen, vesi, ja terveellinen ruokavalio voivat palauttaa tasapainon ja saada ihon voimaan paremmin. Kehosi ei ole kone - huolehdi siitä. Nestehukka voi johtaa epätasapainoon munuaisissa, mikä puolestaan voi johtaa siihen, että leuassa puhkeaa finnejä.
 
 
Nenä

Näppylät nenän päällä johtuvat usein huonoista ruokailutottumuksista ja ruoansulatushäiriöistä. Keho altistuu myrkyille ylenmääräisistä hormoneista ja huonon ruuan sivutuotteina saaduista, mikä johtaa ihon tulehdusreaktioon. Huolehtimalla paremmasta ravitsemuksesta ongelma voidaan saada ratkaistua.
 
 
Ruokavalion parantamisella parempi iho


Syö enemmän kurkkua, melonia, selleriä, porkkanoita, kaalia, salaattia, perunaa, kirsikoita, papaijaa, päärynöitä, vadelmia, ituja, ruskeaa riisiä, herneitä, tattaria, linssejä ja hirssiä.

Syö vähemmän: sokeria, maitotuotteita, suklaata, kofeiinia, hiilihappoa sisältäviä juomia, pähkinöitä, siemeniä, äyriäisiä ja rasvaisia, paistettuja ja teollisesti jalostettuja elintarvikkeita.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

tiistai 13. lokakuuta 2015

Käytä iHerb alennuskoodia HUH943



Edullisin paikka luontaistuotteiden ja lisäravinteiden tilaamiseen on iHerb, joka tarjoaa laajan valikoiman vitamiineja ja terveystuotteita.
 
Tilaat luontaistuotteet entistäkin edullisemmin tällä koodilla! Ota talteen iHerb alennuskoodi HUH943 ja saat jopa 25% alennuksen tilauksesi hinnasta!
 
iHerb alennuskoodi mahdollistaa 10 dollarin alennuksen ensimmäisestä iHerb tilauksestasi.
 
1.11.2015 alkaen on alennus ensimmäisestä tilauksesta 5 dollaria ja lisäksi 5%, kun tilauksen tuotteiden arvo on vähintään 40 dollaria.

                 iHerb on:

  • Yksi maailman halvimmista luontaistuotteiden verkkokaupoista
  • iHerb on hintatietoisen kuluttajan valinta 
  • iHerbissä on muun muassa mahtava valikoima edullisia ja laadukkaita lisäravinteita, superfoodeja, kosmetiikkatuotteita ja pesuaineita 
  • Tarjolla on kaikki tunnetuimmat brändit ja paljon muuta
  • Toimituskulut ovat jopa pienemmät kuin Suomen sisällä
  • Tilaaminen on superhelppoa ja luotettavaa!
  • Tutustumistarjouksena saat rahanarvoisen iHerb alennuskoodin HUH943

Kun käytät alennuskoodiani, saan pienen hyvityksen tekemästäsi tilauksesta. Ensimmäisen tilauksen jälkeenkin toivottavasti käytät koodiani, vaikka se ei enää ensitilaajan-alennusta annakaan. Kiitos paljon. Tilauksen tekemisen jälkeen saat henkilökohtaisen alennuskoodin, jota voit halutessasi jakaa eteenpäin.


 iHerbistä tilaaminen on todella helppoa ja monet ovat innoissaan kuin ilmapallot selaillessaan kaupan valikoimaa.
 

Aloita klikkaamalla itsesi verkkokauppaan tästä. Tutustu verkkokaupan tarjontaan ja ihastele edullisia hintoja ja kattavaa valikoimaa. Voit lisätä tuotteita ostoskoriin, vaikka et ole vielä luonut itsellesi tiliä. Shoppaile siis ihan rauhassa oikein ajan kanssa.

Ostoskori-sivulla voit syöttää iHerb alennuskoodin HUH943Kirjoita koodi kenttään ja paina sen jälkeen päivitysnappia  (kentän oikealla puolella). Koodin pitäisi periaatteessa tulla käyttöösi myös automaattisesti tämän sivun linkeistä!

Alapuolella näet kuvassa 1 missä kohtaa alennuskoodi näkyy ja kuvassa 2 näet saamasi alennukset yläpuolella oransseissa laatikoissa. Pahoittelut huonosta kuvan laadusta.






iHerb alennuskoodi mahdollistaa 5 dollarin kiinteän alennuksen ensimmäisestä iHerb tilauksestasi, ja lisäksi ylimääräisen 5% alennuksen, jos tilauksen tuotteiden kokonaissumma ylittää 40 dollaria. Jos tilauksesi tuotteiden kokonaissumma on alle 40 dollaria, niin alennus on 5 dollaria. Yli 40 dollarin tilaukset oikeuttavat tällä hetkellä 5 % alennukseen myös vanhoille iHerb-asiakkaille!

(Jos alennuskoodin lisääminen onnistuu, niin koodikenttään tulee siis koodi näkyville, ja tilausnäkymän yläosaan tulee näkyviin ilmoitus 5 dollarin ensitilaajan alennuksesta. Joskus alennus näkyy vasta, kun olet valinnut toimitusmaan.)

Tämän jälkeen valitset toimitusmaaksi vasemmalta Suomen sekä valitset itsellesi sopivan toimitustavan. Airmail on oman kokemukseni mukaan erittäin hyvä ja nopeampi kuin Airmail Premium. Painavimmissa tilauksissa Airmail toimitustapa ei valitettavasti ole saatavilla. Suomessa Posti ei käytä lähetysten seurantapalvelua maksikirjeissä, joten Airmail Premium seurantakoodista ei ole hyötyä Suomeen tilatessa.

Tämän jälkeen klikkaat Proceed to Checkout, minkä jälkeen syötät kaikki tilaukseen tarvittavat perustiedot itsestäsi. Perustietojen syöttäminen tapahtuu käytännössä aivan samalla tavalla kuin kaikissa muissakin verkkokaupoissa.

iHerb hyväksyy erinomaisen määrän eri maksuvaihtoehtoja. Esimerkiksi suomalaisten runsaasti käyttämät Visa Electron ja Visa Debit ovat hyväksyttävät maksutavat.

Kertaus: näin otat iHerb alennuskoodin käyttöön

  1. Klikkaa itsesi iHerb-verkkokauppaan ja shoppaile
  2. Kun olet valmis, klikkaa itsesi ostoskoriin
  3. Syötä alennuskoodi HUH943” ja paina päivitysnappia
  4. Valitse maa ja toimitustapa
  5. Klikkaa ”proceed to checkout”
  6. Lisää omat perustietosi
Näin helppoa se on!

Kuka tahansa voi saada 5 dollarin alennuksen ensimmäisestä iHerb-tilauksestaan käyttämällä
iHerb alennuskoodia. Alennuskoodin omistaja puolestaan saa pienen osuuden alennuskoodia käyttäneiden asiakkaiden tilausten arvosta. Oman iHerb alennuskoodisi saat kun olet tehnyt ensimmäisen tilauksesi. Kaikki iHerb alennuskoodit ovat samanarvoisia –  niillä kaikilla saa saman alennuksen. Kaikki iHerb alennuskoodit ovat voimassa toistaiseksi. iHerb ei ole määritellyt alennuskoodeille vanhenemispäivää.
 
 
 
MUKAVIA IHERB-TILAUKSIA SINULLE TOIVOO
 
 
 
 
IHERB-ALENNUSKOODI HUH943
 

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Kumpi on parempi krilliöljy vai kalaöljy?


Omega-3 -tuotteissa on jatkuva kädenvääntö paremmuudessa. Toiset markkinoivat krilliöljyä ehdottomana ykkösenä. Toiset ovat ehdottomasti väkevien etyyliesterimuotoisten E-EPA ja E-DHA kalaöljyjen kannalla. Ja sitten ovat vielä he, jotka ehdottomasti haluavat kalaöljynsä luonnollisessa triglyseridimuodossa.

Erään 28 vuorokautta kestäneen tutkimuksen mukaan, johon osallistui 66 tervettä henkilöä, ei ollut merkittävää eroa tilastollisesti eikä käytännössä missä muodossa (krilliöljy, triglyseridimuotoinen TG kalaöljy, etyyliesterimuotoinen EE kalaöljy) henkilöt omega-3 annoksensa 1,3 g omega-3 rasvahappoja nauttivat. Oleellista tuntuisi olevan, että käytti mitä muotoa tahansa, niin katsoo päiväannoksen saannin tarpeeksi suureksi, eli ainakin 1 gramma olisi hyvä ottaa omega-3 rasvahappoja.

vertailu omega-3-indeksi

Punasolujen omega-3-pitoisuudessa ei ollut merkitseviä eroja eri koeryhmien välillä tutkimuksen alussa eikä lopussa. Kaikki valmisteet suurensivat pitoisuutta 4 viikon aikana.

Kala- ja krilliöljyn vertailu

Plasman omega-3-pitoisuuksissa ei ollut tilastollisesti merkitseviä eroja eri kalaöljyjen ja krilliöljyn välillä.


Näin siis tämän http://www.lipidworld.com/content/14/1/99 tutkimuksen mukaan. Kuvista voi kuitenkin nähdä, että krilliöljy oli paras, triglyseridi toinen ja etyyliesteri hännän huippuna. Tästä voi jokainen sitten vetää mitä johtopäätöksiä haluaa. Onko alle 24 prosentin erolla mitään väliä vai ei?

Tutkimuksen johtopäätöksissä todetaan kaupallisten krilliöljyvalmisteiden eroavan paljon fosfolipidipitoisuuksissa. Krilliöljytuotteissa on fosfolipidejä 19-81 % ja voi olla, että pitoisuusmäärä vaikuttaa hyväksikäytettävyyteen. Tutkimuksen krilliöljyssä fosfolipidipitoisuus oli 43,7 %.

Krilliöljyssä omega-3 -rasvahapot EPA ja DHA ovat sitoutuneet fosfolipideihin, jolloin niiden yleisesti pidetään olevan elimistön paremmin hyödynnettävissä kuin kalaöljystä. Tällöin olisi erittäin oleellista tarkistaa fosfolipidimäärä krilliöljyä valitessaan. Kynnykseksi voi tulla kuitenkin, että korkea fosfolipidipitoisuus, tarkoittaa useampaa kapselia päivässä, jotta itse EPA ja DHA rasvahappoja saadaan tarpeeksi.

Dr-Mercola-Premium-Supplements-Antarctic-Krill-Oil-for-Women-90-Capsules on erityisesti naisille suunnattu 40 % fosfolipidejä sisältävä krilliöljyvalmiste, josta eräs kommentoija kokee saaneensa apua PMS-oireisiin.

Dr-Mercola-Krill-Oil-60-Licaps-Capsules on 40 % fosfolipidejä sisältävä krilliöljyvalmiste.

Molemmissa ylläolevissa krilliöljyvalmisteissa päiväsuositusannoksella omega-3 rasvahappoja (EPA+DHA) saa vain 155 mg. Aika vähän, vaikka imeytyisi hiukan tehokkaammin kuin kalaöljystä. Omega-3 määrä ei ole suuri, vaikka valmiste olisi 2,6 kertaa paremmin hyödynnettävissä kuin kalaöljy kuten eräs valmistaja krilliöljytuotteestaan väittää. Astaksantiiniakin saa vain 1 mg. Eli ehdottomasti suosittelen käyttämään krilliöljyn lisäksi Nutrex-BioAstin-Hawaiian-Astaxanthin-12-mg-50-Vegan-Soft-Gels astaksantiinivalmistetta.

Itselläni on joskus ollut Doctor-s-Best-Real-Krill-Enhanced-with-DHA-EPA-60-Softgels omegakolmevalmiste, josta saa hiukan krilliöljyä, mutta lisäksi kalaöljystä enemmän omega-3 rasvahappoja kuin pelkissä krilliöljyvalmisteissa on. Tuotteen päiväannossuosituksesta saa fosfolipidejä 240 mg, DHA 512 mg ja EPA 134 mg. Astaksantiinia saa niin vähän, ettei sitä kannata edes mainita.


Krilliöljyä markkinoidaan usein ekologisesti kestävänä vaihtoehtona ja puhtaana myrkyistä. Voi olla, että krilliöljy on parempi kuin kalaöljy. Mutta jos kysymys muutetaankin kumpi on tehokkaampi krilliöljy vai kalaöljy, niin vastaus ei ole ihan helppo, koska krilliöljystä saa niin paljon vähemmän omega-3 rasvahappoja EPA ja DHA kuin kalaöljystä. Krilliöljykapseleita täytyisi luultavasti syödä niin monta, ettei monikaan viitsi tai ainakaan taloudellisesti ei ehkä kannata. Itse luulen, että krilliöljy on hyvä pitää ekstra-tuotteena ravintolisävalikoimassaan, tuomaan laatua, mutta pelkästään sen varaan en laskisi omegakolmen saantia.




Nordic Naturals triglyseridimuodossa olevat omegakolmevalmisteet ovat hyviä.

Solgar-Full-Spectrum-Omega-Wild-Alaskan-120-Softgels triglyseridimuodossa

Solgar-Omega-3-EPA-DHA-Triple-Strength-950-mg-100-Softgels etyyliesterimuodossa

Carlson-Labs-The-Very-Finest-Fish-Oil-Lemon-500-ml triglyseridimuodossa oleva nestemäinen kalaöljy

Life-Extension-Super-Omega-3-EPA-DHA-With-Sesame-Lignans-Olive-Fruit-Extract-240-Softgels pienet, helposti nieltävät kapselit




 
 HYVÄÄ YÖTÄ JA KAUNIITA UNIA. TOIVOO IHERB-ALENNUSKOODI HUH943


Lähteet: http://www.lipidworld.com/content/14/1/99
http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2817