torstai 26. toukokuuta 2016

IHerb tarjouskoodi 30.5. asti


Aurinko on paistanut ihanasti tällä viikolla ja iHerb jaksaa myös jälleen kerran iloisesti yllättää.

KAIKKI tilaajat saavat ylimääräisen 10 prosentin alennuksen tilaukseensa saman tien koodilla WEMAY30 30.5.2016 asti ilta noin kello kahdeksaan asti (10 a.m., Pacific Time). Kanta-asiakasbonus 10 % kertyy ihan tavallisesti tästäkin tilauksesta seuraavaa tilausta varten ja uudet asiakkaat saavat lisäksi vielä 5 dollarin alennuksen koodilla HUH943 tämän sivun linkeistä iHerbiin mennessään.


Itse olen aivan ihastunut Navitas-Naturals-Organic-Power-Snacks-Cacao-Goji-227-g tuotteeseen. Menee ihan täydestä tumman suklaan korvikkeena. Muutama pala kerralla on itselleni sopiva annos näitä terveellisiä kaakaogojipaloja, joten kestää pussi jonkin aikaa.


Viimeksi tilasin myös Nature-s-Bounty-Acetyl-L-Carnitine-HCI-400-mg-30-Capsules. En ole edelleenkään kirjoittanut vielä asetyyli-l-karnitiinista, mutta tuotteen olen sentään saanut valittua ja käyttänytkin suunnilleen viikon verran. Kyllä se juttukin sieltä vielä tulee, kun aika on sille kypsä. :) Valitsin tämän tuotteen, koska halusin samassa tuotteessa olevan alfalipoiinihappoa, koska sitä tulisi ottaa samaan aikaan, kun ottaa asetyyli-l-karnitiinia ja lisäksi tämä oli tilaukseeni sopivan hintainen.


Ja muistutettakoon vielä ihanasta maitomaisesta seerumista Andalou-Naturals-1000-Roses-Absolute-Serum-Sensitive-30-ml! Aivan ihana herkällekin iholle sopiva seerumi, joka toimi erittäin hyvin myös sekaihollani. Saman ruususarjan kasvovedestä en alussa oikein syttynyt, mutta on se ihan hyvä ollut, enemmän tykkäsin kuitenkin Andalou-Naturals-Illuminating-Toner-Clementine-C-Brightening-178-ml -kasvovedestä.




                        PIRTEÄ                                                         

                                                                   TERVE

                                                                                    KIINNOSTAVA

                                                      VAUHDIKAS





lauantai 21. toukokuuta 2016

Monivitamiini vähentää keskenmenon riskiä


Uusi tutkimus:

Käyttämällä monivitamiinia joka ikinen päivä raskauden aikana voi vähentää keskenmenon riskiä 55 % verrattuna tilanteeseen, jos ei käytä monivitamiinia. Eroa ei ollut kaupoissa myytävien vitamiinien käyttäjien ja reseptivitamiinikäyttäjien kesken.

Thorne-Research-Basic-Prenatal-90-Veggie-Caps -monivitamiini on valmistettu huolella. Vitamiinit ja mineraalit ovat hyvin imeytyvissä muodoissa ja tuotteessa ei ole turhia täyteaineita kuten magnesiumstearaattia kuten monissa kilpailevissa tuotteissa. Monivitamiinia valmistettaessa on pidetty mielessä vatsaa ärsyttämättömyys, mutta silti tuote ei ole kaikille sopinut, mikä sinänsä ei ole mikään ihme. Mikä sopii toiselle ei jollekin toiselle syystä tai toisesta sovi. Mielestäni tämä on kuitenkin hyvä valinta monivitamiiniksi raskautta suunnitteleville ja raskaana oleville.




Jokainen aamu johon heräämme, on uusi alku, ja voimme tehdä päivästä juuri sellaisen kuin haluamme.




Lähde:
http://www.nutraingredients.com/Research/Prenatal-vitamins-may-reduce-risk-of-pregnancy-loss-by-55/

torstai 19. toukokuuta 2016

Naurettavan helpoista sisäisistä kauneusrutiineista voi riemuita iloisesti salaa


Vain avoimesta kylpyhuoneen ovesta kajasti valoa hämärään.

Hyvältä näyttää. Sepä mukavaa.


Joskus työntäyteisen päivän jälkeen, pään kumistessa tyhjyyttään väsyneenä peiliin katsoessa voi tuntua kuin olisi vanhentunut ainakin 10 vuotta. Moni on varmaan tuskastuneena todennut, että asialle täytyy tehdä jotain.

Onneksi nykyään on vaikka minkämoisia kollageenibuustereita, jotka ulkonäöllisten syiden lisäksi usein helpottavat nivelsärkyjä ja kolotuksia. Myös hiukset vahvistuvat nopeasti ja ihon kuivuus helpottaa kaikkialla keholla. Tämä ei ole mikään ihme, onhan kollageeni elimistön tärkeimpiä rakennusaineita. Sitä on ihon lisäksi runsaasti mm. hiuksissa, nivelissä ja rustoissa. Elimistön luonnollinen kyky valmistaa kollageenia alkaa heiketä jo niinkin nuorena kuin 25-vuotiaana. 40-45 vuoden iässä se loppuu kokonaan. On vain ajan kysymys, milloin ensimmäiset näkyvät merkit ilmaantuvat.


"Stella täyttäisi ensi vuonna kolmekymmentäkahdeksan. Sen jälkeen tuli nopeasti neljälymmentä, ja siitä oli yksi pitkä suora viiteenkymmeneen. Kasvoihin ilmaantuneita ensimmäisiä juonteita saattoi vielä toistaiseksi pitää hurmaavina. Pienet naururypyt silmänurkissa, kuoppa joka sai posken poimulle kun hän nauroi, tyytymättömyyttä ilmaiseva uurre otsassa. Pian tilanne olisi toinen. Laihoille ihmisille tuli ryppyjä paljon aikaisemmin kuin niille, joita oli siunattu hamsteriposkilla ja kaksoisleualla. Sitä kai kutsuttiin jumalalliseksi oikeudenmukaisuudeksi."


Kollageeni on proteiini ja siitä on tiedossa parikymmentä alatyyppiä, jotka eroavat aminohappojärjestykseltään hieman toisistaan. Tyypin 1 kollageenia esiintyy luussa, jänteissä, nivelsiteissä ja ihossa. Tyypin 2 kollageenia esiintyy runsaimmin rustossa, ja tyypin 3 kollageenia puolestaan rasvakudoksessa. Kollageenin tuotannon hiipumiseen vaikuttavat ikävuosien lisäksi myös muun muassa hormonaaliset muutokset, lääkkeet, prosessoitu ruoka, sokeri sekä stressi.


 ReserveAge-Nutrition-Ultra-Collagen-Booster-90-Capsules


Kollageeni on nerokas veto ja tekee ihosta vahvan ja kimmoisan. Ihosta on kollageenia noin 70-75 prosenttia. Kollageenin puutteessa ihon pehmeys ja kimmoisuus vähenevät, iho ohenee ja siihen syntyy juonteita ja ryppyjä. Kollageenin puute näkyy ihossa myös couperosana sekä pigmenttiläiskinä.

Kollageenin puute näkyy myös hiusten ohenemisena ja harventumisena, samoin kuin kynsien haurastumisena. Kollageenin vähyys lisää myös mustelmaherkkyyttä, hidastaa haavojen parantumista ja heikentää limakalvojen kuntoa. Nivelet ja nivelsiteet heikkenevät ja menettävät elastisuuttaan. Nivelrustosta tulee ohuempi ja heikompi. Myös lihakset veltostuvat, ja luiden tiheys laskee, kun elimistö ei tuota kollageenia kuten nuorena. Kollageenibuusteri kannattaa valita, kun haluat ihmeitä, tyydyttävän ratkaisun joka asiaan, tuotteen joka kokoaa yhteen kaiken kuin kirjasarjan grand finale ja ylittää odotukset.


"Stella potkaisi helpotuksesta huokaisten avokkaat jalastaan, ja ne jäivät lojumaan lattialle punaiset pohjat ylöspäin. Oli paras säästää voimia aamuksi."
 

C-vitamiini on välttämätön kollageenin muodostumisprosessissa. Tästä syystä C-vitamiinin puutostilat voivat ilmetä ihon ja limakalvojen heikentyneenä kuntona.

 Madre-Labs-Madre-C-Whole-Food-Vitamin-C-Complex-180-g

Ulkoisesti käytetyllä kollageenilla ei näyttäisi olevan vaikutusta kollageenin muodostumiseen ihon syvemmissä kerroksissa. Kollageenia ja sen rakennusaineita pitääkin nauttia sisäisesti.




E-vitamiinia kutsutaan huolettomasti kauneuden ja nuorekkuuden vitamiiniksi. E-vitamiini on voimakas antioksidantti eli se suojaa kehon yhdisteitä härskiintymiseltä (hapettumiselta). Esimerkiksi käsien ruskeat maksaläiskät ovat hapettunutta rasvaa (lipofuskiinia), joka kertyy myös aivoihin, keuhkoihin ja lihaksiin. Antioksidanttina E-vitamiini jarruttaa tätä prosessia.

E-vitamiini edistää ihosolujen kosteudensäilyttämiskykyä ja hapensaantia. Antioksidanttina se suojaa ihon rasvayhdisteitä härskiintymiseltä ja hidastaa vanhenemismuutoksia. E-vitamiinin sisäinen käyttö edistää ihon hehkeyttä, nuorekkuutta ja kauneutta. Mitä enemmän on stressiä tai rasvaista ruokaa ja mitä vähemmän muita antioksidantteja, sitä enemmän tarvitsemme E-vitamiinia. Monet lääkkeet (esim. E-pillerit ja hormonikorvausvalmisteet) sekä tupakka ja alkoholi lisäävät merkittävästi E-vitamiinin tarvetta.

 A-C-Grace-Company-Unique-E-120-Softgels tokoferolikapseli otetaan aamulla ja

 A-C-Grace-Company-Unique-Tocotrienol-60-Softgels tokotrienolikapseli päivällisen yhteydessä.



"Stella katsoi ulos ikkunasta. Aurinko paistoi, mutta ulkona näytti kylmältä. Pitäisikö käväistä Biblioteksgatanilla? Viimeksi ohi kulkiessaan hän oli nähnyt Armanin näyteikkunassa hyvännäköisen jakun. Se oli punaista samettia, ja selässä ja kauluskäänteissä oli mustia kukkakirjailuja."







Liiasta auringonpalvonnasta itse kullekin tuttu merkki on ihon punertuminen. Punoitus ja kuumotus ovat seurausta ihon ärtymisestä ja siitä johtuvasta tulehdustilasta. Ihon satunnaisesta kärähtämisestä ei yleensä ole ihon hilseilyä kummempaa haittaa. Ihon enneaikainen vanheneminen ja rypistyminen on tyypillinen kosmeettinen haitta.


 Doctor-s-Best-Best-Astaxanthin-12-mg-60-Softgels

Astaksantiini on varsinainen aarre, joka suojaa ihoa mm. UV-säteilyn rasituksilta kuten myös E-vitamiini. Monet jumaloivat astaksantiinia ja käyttävät sitä sisäisesti aurinkosuojana hyvin tuloksin. Astaksantiinista hyötyvät lähestulkoon kaikki kehon solut mukaan lukien silmät, aivot, sydän ja munuaiset. Laboratoriokokeiden mukaan näyttäisi siltä, että astaksantiini voi pidentää jopa elinikää.

Astaksantiini on vanginnut tutkijoiden mielenkiinnon, siitä ei ole epäilystäkään. Astaksantiini kuuluu karotenoideihin, jotka ovat luonnossa esiintyviä keltaisia ja punaisia antioksidantteina toimivia väriaineita. Astaksantiini suojaa ja nuorentaa ihoa huippukuntoon sisältäpäin. 6 mg päivässä 6-8 viikkoa ja rypyt vähenevät, ihon kosteus, elastisuus ja rakenne paranevat.


Aina löytyy vastaus kysymykseen: "Ja mitä seuraavaksi?"

 Health-From-The-Sun-Black-Currant-Oil-500-mg-180-Soft-Gels 

Iho tarvitsee päivittäin hyviä rasvahappoja. Sisäisesti nautittuna ylitsevuotavia kehuja saanut gammalinoleenihappo (GLA) kosteuttaa ihoa ja ylläpitää ihon kimmoisuutta taidokkaasti. Ihon sisäinen kosteuttaminen on aina hyvä asia, mutta erityisesti auringonoton yhteydessä. Mustaherukansiemenöljykapselit ovat monipuolisia rasvahappokoostumukseltaan ja ihon kannalta siitä saa juuri oikeita rasvahappoja oikeassa suhteessa.

Ei se sen kummempaa ollut.



Turha jahkailla.



Lämpöä, naisellisuutta ja glamouria täsmälleen oikeassa suhteessa.




Lähteet:
Eskola Tiia, Kollageenibuusteri helpottaa kauneusrutiineja, TerveysTieto 3/2016
Wulff Marketta, Kauneuden ja nuorekkuuden E-vitamiini, TerveysTieto 3/2016 
Kolehmainen Tuula, Kollageenista kimmoisuutta ja vahvuutta iholle, nivelille ja luustolle, Luontaisterveys 3/2016
Ingemarsson Kajsa, Vettä vain, 2009, Kustannusosakeyhtiö Otava
http://www.lifeextension.com/magazine/2013/4/Astaxanthin-Provides-Broad-Spectrum-Protection/Page-01 

tiistai 3. toukokuuta 2016

Täyteläistä naiskauneutta



"Nainen tarvitsee elämässään kahta asiaa: huumoria ja punaiset korkokengät, äiti sanoi. - Tohtorintutkinto on hyväksi, muttei välttämätön."




Hämmästyttävän hyvä luonnonmukainen ripsiväri, jolla luodaan tulevaisuus tällä hetkellä, kun entinen maailma puretaan ja tehdään uusi. Pehmeästi ehostetuissa silimissä on iloinen tuike. Kauneus on ulkoisen ja sisäisen, löydetyn tyylin ilmentymä täydellisen ulkonäön sijaan. Vaikka joku olisi kuinka kaunis ulkoisesti, ei se vetoa, jos ihmisen sisin ei hehku hyvää oloa.

Honeybee-Gardens-Truly-Natural-Mascara-Black-Magic-6-ml


"On oltava armollinen itselleen. Jos ei olisi sinisilmäisyyttä, kaikki säilyisi aina samanlaisena. Ei ole muutosta jos joku ei ensiksi näe siitä unia. Mutta silti minä ajattelen nykyään, että todelliset kumoukset kestävät koko ihmisiän, ne ovat aina hiljaisia ja tapahtuvat, kun kukaan ei katso."


Naiset ovat helposti hivenen harmissaan hienoista juonteista niiden alkaessa ilmaantua pikkuhiljaa 25 ikävuoden jälkeen, mutta ajattelevat, että sellaista tapahtuu. Ihminen näkee asioita sen mukaan, miten hän katsoo ympäröivää maailmaa. Jos haluat kauneutta elämääsi, katso ympärillesi positiivisin ajatuksin ja tee joka päivä edes hetki asioita, jotka saavat sinut onnelliseksi.

ReserveAge-Nutrition-Collagen-Booster-with-Hyaluronic-Acid-and-Resveratrol-60-Capsules

antaa lisäaikaa omaksua kakistelematta lisääntyvät rypyt. Innostus on käsin kosketeltavissa jo muutaman viikon käytön jälkeen. "Hänestä tuntui yhtä aikaa siltä, että mitä tahansa saattaisi tapahtua, ja siltä, että hän oli turvassa, täysin turvassa." Mikä rauha ja riemu.



"Lasissa oli haalea huulten jälki, puoliväliin vettä. Jos hän liikahtaisi, kaikki kallistuisi menneeseen, putoaisi imperfektiin."


Tämä non-nano sinkkioksidihuulirasva on hullaannuttanut monet ennen kuin he ovat tajunneetkaan.

Hurraw-Balm-Sun-Protection-Balm-SPF-15-Tangerine-Chamomile-4,3-g


"He odottivat omenankukkien hehkussa vieraita saapuviksi. Missä muualla voisi järjestää täydellisemmät juhlat kuin omenankukkien alla!"


ELF:n täyteläisen punainen mattepinnan antava huulipuna saa piirteesi paremmin esiin. "Ajatus on puolinainen, lempeä, huolimaton." Todellinen kauneus muodostuu sisäisestä hyvinvoinnista, positiivisesta asenteesta ja itsensä hyväksymisestä persoonallisine rosoineen. Hymyileväinen ihminen hehkuu sisäistä kauneutta.

ELF-Cosmetics-Matte-Lip-Color-Rich-Red-1,8-g 


"Tytön silmäripset olivat hämmästyttävän pitkät, luomet pulleat, hänen nenänsä näytti pehmeältä, se kohosi hänen kasvoistaan kuin kypsä marja. Hänellä oli jo ilmeitä, mutta suru ei ollut hakenut reunojaan hänen kasvoissaan vielä koskaan. Minä näin että ei. Sen näkeminen on aivan omanlaistaan näkemistä, sen mitä ei vielä ole, mutta jonka tietää olevan tulossa.


Iho muuttuu elämän varrella, eikä samoilla hoitotuotteilla pärjää myöskään läpi vuoden. Sepitettä tai ei, niin toisinaan on kiva testata uusia kauneustuotteita. Täyteläisen kevyt päivävoide meikin alle kuulostaakin jo kosmetiikan kaikkiruokaisille sopivalta. Edullisesti voi tehdä hyviä löytöjä iHerbissä.

Reviva-Labs-Ultra-Rich-Ultra-Light-Daytime-Moisturizer-42-g 


Tärkeä osa kauneutta on tyylikkyys. Tyyli ei tarkoita muotivirtausten perässä juoksemista. Tyyli syntyy siitä, että tunnistaa omat ominaisuutensa ja oppii korostamaan parhaita puoliaan. On tärkeää hyväksyä itsensä ja iskeä peilikuvalleen silmää. Tärkeintä on vaatteen moitteeton istuvuus, joka tuo kantajalleen varmuuden tunteen ja rohkeutta. Joka kantaa olemuksensa hyvillä mielin ja itsevarmasti, on tyylikäs.


"He vaeltelevat hajamielisinä hyllyjen välissä, poimivat kärryyn vihanneksia grillaamista varten, hiiliä, sytysnestettä, vaahtokarkkeja, jäätelöä. - Jäätelö sulaa kulhoissa, he istuvat kuistilla sylikkäin."


Oikeanmallisten vaatteiden ja värien käytön ohella kannattaa korostaa omia piirteitään meikkaamalla. Meikkaamiseen ei tarvitse kuluttaa valtavasti aikaa, viisi minuuttiakin voi riittää ehostukseen. Ilme raikastuu hyvillä meikkisävyillä nopeastikin. Turha vaatimattomuus ei kaunista. Huivit tuovat piristystä ulkonäköön ja lahjaksi saadut korut on tarkoitettu käytettäviksi. Värejä kannattaa rohkeasti kokeilla ja neljän sentinkin korot riittävät jo kohottamaan ryhdin ja tuomaan olemukseen naisellisuutta.

Hyvä kenkä luo istuvien vaatteiden tavoin hyvää oloa. Kengät kannattaa aina ostaa iltapäivällä, sillä aamuisin nestekierto on niukka, ja illalla jalat saattavat puolestaan olla turvoksissa. Uusia korkokenkiä kannattaa pitää kotona jalassa tunti päivässä, kuukauden ajan, vaikka televisiota katsellessa. Näin kengät mukautuvat täydellisesti jalkaan, kun niitä on aika käyttää juhlissa.

Löytäkäämme hivenen rohkeutta ja itsevarmuutta ja kantakaamme itsemme kauniina ja tyylikkäänä tulevaan kesään! 




IHANIA LAPSELLISEN TYYTYVÄISEN ONNELLISIA KEVÄTPÄIVIEN TAVALLISIA HETKIÄ SINULLE KAUNIS NAINEN! Toivoo iHerb-alennuskoodi HUH943



Lähteet:
Pulkkinen Riikka, Totta, Kustannusosakeyhtiö Otava, 2010
Kolehmainen Tuula, Positiivisuus kaunistaa, Luontaisterveys 3/2016

sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Nanoteknologia ekoteko, totta vai tarua


"Minä en tiedä, rakastanko minä sinua enää."


Toistaiseksi emme tiedä, millaisia riskejä nanotekniikan laajaan käyttöön liittyy. Nanomateriaalien viidakko on jo nyt niin monimutkainen, että sen täsmälliset riskianalyysit tulevat viemään huomattavasti aikaa.


"Hän oli ajatellut, että tässä oli risteys. Jos hän jatkaisi niin kuin oli tottunut elämään, jos hän pitäisi Elsaa sinä tyttönä joka Elsa oli ollut heidän tavatessaan, hän ei kykenisi olemaan Elsan lähellä."


Kuluttajaohjauksen lisäksi myös nanoteknologian ympäristölainsäädäntö laahaa pahasti kaupallisen kehityksen perässä. Tulee viemään vuosia ennen kuin meillä on toksikologista tietoa, johon lainsäädännössä voidaan nojata. Samaan aikaan EU edistää tutkimusrahoituksen kautta nanotekniikan kaupallisten sovellusten kehittämistä: tutkimusrahoitusten hakuprosesseissa vahva yritysedustus korostuu, ja tutkimustyön tavoitteena on luoda uusia, kaupallisia innovaatioita. Tämä teknis-taloudellinen kytkös selittää osaltaan sen, miksi riskianalytiikka kulkee jälkijunassa ja materiaalien kehittäminen etenee paljon nopeammin kuin toksikologinen tutkimus.


"Toinen on opittava aina uudestaan."


Nano tarkoittaa miljardisosaa eli mittayksikkönä millimetrin miljoonasosaa. Yksi nanometri on siis 0,000 000 001 metriä. Alle sadan nanometrin hiukkasia kutsutaan nanohiukkasiksi.


Nanotekniikassa materiaalin rakenteita muutetaan molekyylitasolla, jolloin sen ominaisuudet muuttuvat. Esimerkiksi lisäämällä laastariin nanokokoisia hopeahippuja siitä saadaan antibakteerinen. Nanohopea irtoaa laastarista, läpäisee bakteerin solukalvon ja häiritsee solun aineenvaihduntaa siinä määrin, että se lopulta kuolee. Tavallinen hopea ei vaikuta samalla tavalla, vaikka sitäkin käytetään muun muassa veden puhdistamiseen.

Eri nanopartikkeleiden käyttäytymisestä luonnossa ei tarkasti tiedetä, mutta joitakin riskejä voidaan jo nähdä. Sekä antibakteerisissa tekstiileissä käytettävää nanohopeaa että aurinkovoiteiden nanotitaanidioksidia kulkeutuu vesistöihin suihku- ja pyykkiveden mukana. Nanotitaanidioksidihiukkaset estävät sini- ja piilevien kasvua, ja pienimmät hiukkaset ovat tutkitusti myrkyllisiä vesikirpuille.

Nanotekniikka tarjoaa toisaalta myös uusia keinoja ympäristönsuojeluun, esimerkiksi energian- ja materiansäästöön. Lämpöä heijastava, nanopinnoitettu ikkunalasi voi säästää niin lämmityksessä kuin ilmastoinnissakin, ja kestävämmät materiaalit puolestaan pidentävät tuotteiden käyttöikää. Nanoselluloosan käyttöä on väläytelty yhdeksi mahdollisuudeksi myös veden- ja ilmanpuhdistuksessa.


"Minä kaipaan niitä aikoja kun oli aikaa suuttua. Nyt minusta tuntuu, että kuolema tulee ennen kuin ehdin edes kirota. Minä katson nyt oikein tarkkaan, Elsa sanoi. - Minusta tuntuu, että on katsottava talteen jokainen puu ja poukama."


Joissakin tähänastisissa tutkimuksissa on ilmennyt, että osa pienikokoisista nanohiukkasista voi läpäistä ihon, istukan ja jopa päätyä aivoihin. Eräs nanohiiliputkia sisältävä materiaali vaurioittaa hengitettynä keuhkoja asbestin tavoin. Tämä aine on selvästi osoitettu terveydelle vaaralliseksi ja materiaali on poistettu markkinoilta. Työsarkaa riittää, sillä erilaisia materiaaleja on valtavan paljon. Yhdestä ja samastakin aineesta voi olla todella monta erilaista muotoa, ja nanopartikkeleita voidaan myös pinnoittaa eri aineilla. Ne kaikki käyttäytyvät eri tavalla.








Lähteet:
Pulkkinen Riikka, Totta, Kustannusosakeyhtiö Otava, 2010
Hellsten Hanna Kaisa, Lupauksien ja uhkien nanotekniikka, Suomen Luonto 6/2011