keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

IHMEELLINEN, IHANA KLORELLA TULI AURINKORASVATILAUKSESSA

IHerb tilauksen tulemista piti odottaa tasan kolme viikkoa. Postitustapa oli International Airmail, joka on korvannut Global Priority Mailin. Videolla esitellyt tuotteet ovat:
 
 
 
 
 
 
 
 
Nykyaikaiset ravintovalintamme ja kemikaaleille altistuminen aiheuttavat kehomme liiallista happamoitumista, jossa kaikenlaisten tautien ja vaivojen on hyvä kehittyä. Klorella alkalisoi tehokkaasti kehoamme tasapainottaen siten jatkuvaa ylihappamoitumista.
 
Altistumme jatkuvasti myös kaikenlaiselle säteilylle; televisio, kännykät, tietokoneet...Klorella tulee apuun tässäkin, samoin kuin se puhdistaa kehoamme raskasmetalleista ja muista myrkyistä.
 
Tieteellisten tutkimusten mukaan klorella saattaa auttaa myös ruoka-aineallergioista kärsiviä. Klorella nimittäin tukee immuunipuolustuksen toimintaa ja tasapainottaa allergiaan taipuvaisten immuunipuolustusta.

Klorellaa tulee käyttää ainakin kolme kuukautta kuten yleensä muitakin ravintolisiä ennen kuin alkaa odottaa merkittäviä muutoksia terveydentilassa. Klorella puhdistaa suolistoa ja maksaa saaden siten aikaan immuunipuolustukselle paremmat toimintamahdollisuudet. 1997 tehdyssä japanilaisessa tutkimuksessa yli 60 % klorellaa saaneista lapsista, jotka kärsivät atooppisesta ihottumasta, saivat klorellan nauttimisesta apua iho-ongelmiinsa.

Tämä oli mielestäni mielenkiintoista: nivelrikko on nivelten hapan tila. Eli tässäkin klorella neutralisoi happamuutta ja nostaa kehon pH:ta. Klorellassa on myös omega-3 rasvahappoja, jotka voivat helpottaa nivelrikon oireita. Klorella taistelee nivelrikkoa vastaan estämällä haitallisia vapaita radikaaleja aiheuttamasta vahinkoa. Klorellassa on runsaasti antioksidantteja kuten A- ja C-vitamiinia toimimaan tässä vapaiden radikaalien torjuntatehtävässä. 
 
 
 Earth Circle Organics Chlorella Powder kannattaa kokeilla vaikka mihin!

IHerb alennuskoodilla HUH943 saat alennusta ensimmäisestä tilauksestasi. Aina. Kaikkialla. Kaikista IHerb tuotteista. Aina maksimi ensitilaajan alennukset muiden alennusten päälle vielä. Mitä vielä mietit?


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti