keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Badger Sport -aurinkorasva ja eikun urheilemaan


Sain eilen viimeisimmän iHerb-tilaukseni. Tällä kertaa tilaus tuli nopeasti, varmaan reilu viikko.

Tilasin jälleen kerran aurinkorasvoja. Hellettä ja aurinkoa on jaksanut Suomen heinäkuu tarjota kiitettävästi. Tällä kertaa tarkastelussa on:

 Badger Sport Unscented Broad Spectrum SPF 35 Zinc Oxide Sunscreen Cream

Badger Company on perheyritys, joka tekee luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita. Badgerin aurinkorasvat ovat turvallisia ja tehokkaita, sinkkioksidi vaikuttavana aineena olevia luonnollisia aurinkorasvoja, jotka tehdään Kanadassa.

Badger Sportissa ainesosaluettelo on seuraavanlainen: Non-Nano Uncoated Zinc Oxide 22.5%, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil, Cera Alba (Beeswax), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Tocopherol (Sunflower Vitamin E). Ei muuta!

Ilmeisen vähillä ainesosilla pystytään aurinkorasva siis valmistamaan. Vain 5 ainesosaa eikä lisättyä tuoksua! Sport-sarjan aurinkorasvat säilyttävät tehonsa vähintään 80 minuuttia vedessä tai hikoillessa ja ovatkin tarkoitettu äärimmäisiin urheilusuorituksiin kuten surffailuun tai maastopyöräilyyn.



Badger Sport aurinkorasva tarjoaa laajan UVA ja UVB-suojan ilman kemiallisia ainesosia. Sinkkioksidi on todella tehokas suojaamaan myös auringon vaarallisilta UVA-säteiltä, lisäksi se suojaa myös UVC-säteiltä. Eläinkokeita ei ole käytetty Badger-tuotteiden valmistusprosessissa ja aurinkorasvat ovat turvallisia myös vesiekosysteemille (onkohan oikein käytetty sanaa, mutta ymmärtänet tarkoituksen).

Aurinkorasvatuubia pitäisi näköjään hieroa / puristella ennen jokaista käyttöä. No ensi kerralla. :)

Badger Sport Unscented Broad Spectrum SPF 35 Zinc Oxide Sunscreen Cream on paksua ja rasvaista. Se levittyy kuitenkin ihan ok, mutta kasvoihin se ei kyllä käy, testattu on. Kasvoista tuli todella valkoiset, joten päädyin laittamaan meikkivoidetta päälle. Tänään testasin sitten muualle, käsivarsiin, jalkoihin, kaulaan, selkään. Jaloista varsinkin tuli aika valkoiset. Ajan kanssa väri haalenee jonkin verran, ohjeessa sanotaankin, että hieroo ihoon 15 minuuttia levityksen jälkeen, jotta valkoinen väri vähenee. Sanoisin, että Badger Sport Cream -aurinkosuojavoide todellakin on sananmukaisesti fysikaalinen suoja! Vielä pari tuntia levityksen jälkeenkin iholla tuntee selvän rasvaisen, tahmean kerroksen.

Pari päivää tätä nyt käyttäneenä olen päätynyt laittamaan Badger Sporttia selän ja kaulan / dekoltee-alueille, jotka herkimmin palavat. Toimii hyvin ja tällaiseen täsmäkäyttöön ei ole lainkaan liian valkoista tai vaikeaa laitettavaa. Muualle olen laittanut All-Terrain-Terrasport-Sunscreen-spf-30 hajustamatonta sinkkioksidi-aurinkorasvaa, joka ei jätä valkoista. Tämä All Terrain Terrasport on myös paksua ja rasvaista ja saa oikein kunnolla puristaa tuubista ulos. Muutkin All Terrain aurinkorasvat ja sprayt löydät tästä.

Badger Sport Unscented Broad Spectrum SPF 35 Zinc Oxide Sunscreen Cream

- Turvallinen ihmiselle ja luonnolle
- Tehokas non-nano sinkkioksidiin perustuva luonnonmukainen SPF 35 aurinkosuojavoide
- Erittäin veden- ja hikoilunkestävä
- Tehokas ja turvallinen aurinkorasva urheilusuorituksiin
- Paksu ja rasvainen koostumus, helppo nähdä mihin kohtaan laittanut
- Riittoisa


 
 
IHerbistä löytyy todella paljon sekä kemiallisia että fysikaalisia aurinkosuojavoiteita. Jos et ole aikaisemmin tilannut iHerbistä, saat iHerb-alennuskoodilla HUH943 aina maksimialennukset myös tarjouksessa olevista tuotteista. Alennuskoodi HUH943 on aina voimassa, ei vanhene ja toimii aina check out -kohtaan kirjoitettuna. HUH943



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti