perjantai 5. joulukuuta 2014

Itselleni uusi C-vitamiinijauhe lähti tilaukseen

Tähän aikaan vuodesta vastustuskykyni todellakin tarvitsee C-vitamiinia avuksi. Tähän asti luottotuotteenani erinomaisesti toiminut Madre-Labs-Madre-C-Whole-Food-Vitamin-C-Complex-180-g loppui. Oli aika siis lähteä ostamaan C-vitamiinia ja tietenkin iHerbistä, mistäs muualtakaan.

Onneksi tilasin viimeksi California-Gold-Nutrition-Vitamin-C-Quali-C-1000-mg, niin ei joutunut ihan tyhjänpäälle näin flunssa-aikaan, kun tulikin tarvittua C-vitamiinia extra paljon ja Madre-C pääsi loppumaan nopeammin kuin olin ajatellutkaan. Nyt halusin siis ensisijaisesti tilata luonnonmukaista C-vitamiinijauhetta.

Madre-Labs-Madre-C-Whole-Food-Vitamin-C-Complex-180-g on uudistunut jollain tapaa paremmaksi. Ainahan valmistajat ainakin sanovat uudistuksien olevan parempaan päin. Palautteita lukiessani oli muutama ihminen ollut pettynyt uudistuneeseen koostumukseen, koska siihen on lisätty maltodekstriinia. Itse en ole vielä perehtynyt maltodekstriiniin, mutta olin katseluvyöhykkeellä muutenkin, koska Madre-C oli tämän hetkiseen tilaukseeni hiukan hintava. Jatkoin siis "kaupan käytäviä" eteenpäin.

Seuraavaksi pysähdyin tutkimaan HealthForce-Nutritionals-Truly-Natural-Vitamin-C-500-g -jauhetta. Tämä tuote on usein pyörinyt mielessäni muutenkin. Health Forcen tuotteet ovat todella korkealaatuisia superfoodeja, mutta tämä C-vitamiini ei tunnu yltävän ihan yhtä korkealle. Palautteissa oli huomattu, että tuotteessa ei mainita Acerolakirsikoiden olevan organic "luomu". Myös tämä tuote sisältää maltodekstriinia. Hinnaltaan tuote olisi kyllä edullisempi kuin Madre-C (suhde 0,96 ja 1,4), mutta omasta mielestäni Madre-C onkin koostumukseltaan paljon monipuolisempi.

En ollut siis ihan tyytyväinen vieläkään, joten matka jatkui. Ja mitä löysinkään...



 
C-vitamiinia appelsiineista, lisäksi bioflavonoideja ja antosyaaneja mustikasta ja karpalosta. Ja kaikki raaka-aineet ovat organic "luomu". Immuunipuolustusta tukemaan vielä kurjenherneenjuuri ja palsamiköynnös eli sitruunaköynnös. Jos mietitään C-vitamiinipitoisuuden hintaa milligrammoina, niin Madre-C tulee hitusen halvemmaksi (suhde 1,4 ja 1,7). Itselleni tämä MegaFood-Daily-C-Protect-63.9 g   oli nyt vain pienen purkkikokonsa vuoksi sopivamman hintainen tällä kertaa tilattavaksi. Ja mielestäni on mielenkiintoista kokeilla välillä uusiakin tuotteita. Tässä MegaFoodin tuotteessa ei ole mitään ylimääräisiä ainesosiakaan kuten tuo ehkä kyseenalainen maltodekstriini.
 
 
Nyt sitten vain odottelemaan tilauksen saapumista. Edellinen tilaukseni kesti kaksi viikkoa saapua postitustapana International Airmail.
 
 
PYSYKÄÄHÄN TERVEENÄ! Vielä ehtii jouluostoksillekin iHerbiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti