torstai 14. toukokuuta 2015

Astaksantiini


Eilen oli tehtävä valinta. Kaksi yhtä vahvaa kamppailussa vastakkain. Toinen uusinta huutoa, toisen kuumin hehkutus muutaman vuoden takaa. Molemmat -20% alennuksessa. Uusin voitti eilisen erän 6-0. Sivusilmällä vain totesin toisenkin olevan alennuksessa. Kurkumiini tulee siis avukseni suunnilleen viikon päästä torjumaan matala-asteista kroonista tulehdusta, joka monien kroonisten sairauksien pohjalta löytyy.

Astaksantiini päätti toimittaa uusimman CV:nsä vasta tänään. Ensimmäisenä huomioni kiinnittyi erinomaiseen matala-asteisen kroonisen tulehduksen torjumiskykyyn, joka astaksantiinin markkinapuheissa on suurelta osin jäänyt vaille huomiota. Anti-inflammatorinen sanahan on tietenkin kielletty luontaistuotepurkin kyljessä.

Antioksidantti kuten niin monet muutkin. Mutta mutta, tämä on kyllä ihan eri luokassa oleva antioksidantti, Astaksantiini nimittäin. Katsopas näitä lukuja: 550 kertaa vahvempi kuin E-vitamiini, 800 kertaa vahvempi kuin CoQ10 ja 6000 kertaa vahvempi kuin C-vitamiiniKyllä, luit ihan oikein ja ei, siinä ei ole kirjoitusvirhettä. Astaksantiinin antioksidanttitehon sanotaan olevan 6000 kertaa vahvempi kuin C-vitamiinilla. Erittäin tehokas antioksidantti Astaksantiini siis on, mutta antioksidantti sanana ei ole uusinta muotia eikä trendikästä tehostaan ja tärkeydestään huolimatta.

Pitkänmatkan juoksijat ja thriathlonistit ovat ottaneet Astaksantiinin omakseen. Lohen uintikestävyys on aivan omaa luokkaansa. Lohi voi uida vastavirtaan tyrskyävissä vesissä viikkoja valittamatta. Lähtisitkö itse uimaan Atlantin puoleen väliin, joka vastaisi lohen uintisuoritusta? Miten tämä on mahdollista? Lohi käyttää ravinnokseen pieniä eläimiä, jotka ovat syöneet levää, jossa kasvaa voimakasta antioksidanttia...taidat jo arvatakin, lohen uskomattoman kestävyyden takana on Astaksantiini, joka lohen elimistöön päästyään kumuloituu lihaksiin mahdollistaen huikeat urheilusuoritukset.

Urheilijat hyötyvät myös Astaksantiinin auringon ultraviolettisäteilyltä suojaavasta vaikutuksesta kuten kaikki muutkin auringossa aikaansa viettävät. Astaksantiini on siis sisäinen aurinkosuoja. Lisäksi astaksiini kaunistaa. Ihan oikeasti kaunistaa. Kauneushan tulee sisältäpäin kuten olet varmasti kuullut. Astaksantiini vaikuttaa huomattavasti ihon terveyteen ja erityisen hyvin yhdessä E-vitamiinin kanssa. (Tähän haluaisin mainita Astaksantiinia mitenkään väheksymättä, että myös Pycnogenolin CV on erittäin hyvä ihonhoidon ja antioksidanttivaikutuksen osalta.)

Astaksantiini on erittäin tehokas ja monihyötyinen karotenoidi-antioksidantti-ravintolisä. Ainakin urheilijoiden ja kaikkien yli 40-vuotiaiden kannattaisi astaksantiinia käyttää ennaltaehkäisevästi, vaikka olisivat terveitä. Nykyään tuotteita on helpompi saada kaupaksi, kun ne on räätälöity pienemmälle kohderyhmälle. Perusastaksantiini pureutuu ihan yhtä lailla silmien, aivojen, nivelten, jänteiden, verisuonten jne. terveyteen kuin niihin varta vasten markkinoidut astaksantiinituotteet:



Life-Extension-Astaxanthin-with-Phospholipids-4-mg-30-Softgels Life Extension on taas ajatellut asiat loppuun asti kuten muidenkin tuotteidensa kohdalla. Tässä astaksantiinituotteessa on mukana runsaasti fosfolipidejä parantamaan aineen imeytymistä ja hyväksikäytettävyyttä. Yleensä astaksantiini suositellaan otettavaksi rasvaa sisältävän aterian yhteydessä. Ensimmäiset kaksi kuukautta kannattaa astaksantiinia käyttää 12 mg päivässä, jotta sitä kumuloituu elimistöön. Tämän jälkeen voi annostusta halutessaan laskea neljään tai kahdeksaan milligrammaan päivässä.


ELÄ PAREMMIN JA KAUEMMIN


ELÄ TERVEEMMIN


PUUTU OKSIDATIiVISEEN STRESSIIN JA HILJAISEEN TULEHDUKSEEN ENNEN KUIN NE EHTIVÄT AIHEUTTAA VAKAVIA SAIRAUKSIA


ENERGISEMPI, VAHVEMPI OLO, 

VÄHEMMÄN KIPUJA JA SÄRKYJÄ, 

PAREMPI IHO, EI AURINGOSSA PALAMISTA, 

PAREMMIN TOIMIVAT SILMÄT JA AIVOT, 

VÄHEMMÄN VILUSTUMISIA,  

ENEMMÄN ELÄMÄÄ

VALITSE Astaksantiini



VALITSE NOW Foods astaksantiini Suomesta 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti