maanantai 4. toukokuuta 2015

Ilman kasvovettä en kyllä jää


Olen käyttänyt iHerbiä varmaankin jo seitsemän vuotta, mutta tänään oli ensimmäinen kerta, kun olin päättänyt tilata kasvovettä. Olin jo aikaisemmin tutkinut Now-Foods-Solutions-Purifying-Toner-Vitamin-C-Acai-Berry-237-ml kasvovettä ja päättänyt tilata sitä. Juuri tänään kyseinen kasvovesi oli kuitenkin loppu. Olen ihan riippuvainen kasvovedestä, joten ilman sitä en kyllä aio jäädä edes pariksi päiväksi. Ei auttanut siis muu kuin valita joku toinen kasvovesi.

Olin aika väsynyt, joten en kauheasti jaksanut asian eteen tänään vaivaa nähdä. Katsoin Andalou Naturals -sarjasta ja AnneMarie Borlind -sarjasta pikaisesti kasvovesitarjontaa. Annemarie Borlind -sarjasta tiedän ainoastaan nimen, mutta sitä myyvät tahot ovat yleensä kauneusalan ammattilaisia, joten sarja kiinnostaa. Tänään en sitä kuitenkaan enempää lähtenyt tutkimaan, koska totesin sen tähän tilaukseen liian tyyriiksi. Vaihtoehdoksi  jäi siis Andalou Naturals, (itselläni on hyviä kokemuksia sen Andalou-Naturals-Enlighten-Serum-Turmeric-C-Brightening-32-ml seerumista), ja sieltä valitsin muita edes tutkimatta Andalou-Naturals-Illuminating-Toner-Clementine-C-Brightening-178-ml kasvoveden.


Ihon hoidossa on neljä perusvaihetta: 1. puhdistus, 2. kasvovesi, 3. erikoishoitotuotteet ja 4. kosteusvoide. Tänään hypättiin siis suoraan kohtaan kaksi: kasvovesi.

Kasvovettä käytetään heti puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi puhdistaa ihoon mahdollisesti jääneen lian ja meikin, mutta pääasiassa kasvovettä tulee käyttää, koska se normalisoi ihon pH-arvon ja edistää kosteuden pääsemistä iholle. Kasvovesi palauttaa ja säilyttää ihon kosteuden erityisesti suihkussa käynnin jälkeen. Itse en voisi enää kuvitellakaan olematta laittamatta kasvovettä ja kosteusvoidetta HETI suihkun jälkeen. Muistan kyllä miten ikävän kiristävältä suihkun-kuivan-korppu-iho tuntui.


Andalou Naturalsin kirkastava kasvovesi Andalou-Naturals-Illuminating-Toner-Clementine-C-Brightening-178-ml  on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle. Supermarjojen antioksidantit ja C-vitamiini kiinteyttävät ihoa ja parantavat ihon rakennetta. Nämä ainesosat energisoivat myös soluja korjaamaan UV-säteilyn vahinkoja ja hyperpigmentaatiota. Aloe vera kosteuttaa sekä tasapainottaa ja normalisoi ihon pH-arvoa. Tuotteen Aloe vera stimuloi myös verenkiertoa tuloksena hyvinvoivan näköinen kirkas iho.


Auringon ultraviolettisäteet ja kesäkuukausien korkeat lämpötilat voivat uhata ihon sileyttä, hohtoa ja kiinteyttä. Andalou-Naturals-Illuminating-Toner-Clementine-C-Brightening-178-ml kasvovesi sopiikin erinomaisen hyvin kesäkäyttöön. Iho yrittää puolustautua auringon UV-valolta ja tuottaa liikaa melaniinia, josta seurauksena syntyvät tummat läikät iholla. C-vitamiini tässä kirkastavassa kasvovedessä pureutuu juuri pigmenttiläiskiin muiden etujensa lisäksi kuten  kollageenin ja elastiinin muodostumisen lisääminen ihossa ja siten kimmoisuuden parantaminen.

Kasvoveden glykolihappo, AHA-hedelmähappo edesauttaa ihon luonnollista kuoriutumista poistamalla kuollutta solukkoa ihon pinnalta ja poistamalla epäpuhtauksia kosteuttaen ja uudistaen samalla ihoa. Myös kasvovedessä oleva rooibos-uute sisältää luonnostaan alfahydroksihappoa sekä lisäksi sinkkiä. Ihosta tulee sileämpi, suojattu ja yksinkertaisesti hyvännäköinen.

Tässä kasvovedessä on vielä yksi tärkeä ainesosa, joka on mainittava nimittäin klementiiniuute, jossa on erittäin paljon antioksidantteja suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien haitoilta. Vapaat radikaalit saavat aikaan hapettumista, joka aiheuttaa ihovaurioita ja vanhentumista; hienoja juonteita, ryppyjä, epätasaista ja sameaa ihonväriä sekä kiinteytensä ja kimmoisuutensa menettänyttä ihoa. Klementiiniuutteessa on myös sitruunahappoa eliminoimaan bakteereja. Lisäksi uutteessa on runsaasti C-vitamiinia, joka toimii antioksidanttina.

Taisi tulla valittua aika hyvä kasvovesi, vaikka itse sanonkin.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti