sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Alamme ymmärtää alitajuntamme voimaa


Oma mieli ja tietoisuus vaikuttaa onnellisuuteemme tässä ajassa, jossa päivän aikana tapahtuu valtavasti asioita. Joka päivä tulisi jaksaa ottaa lusikka kauniisti käteen ja katsoa itseään peiliin.

Se mihin keskitymme, vahvistuu. Unohda harmitus ja puute, että minulla ei ole sitä eikä tätä ja tuokin asia on huonosti, muuten luot lisää juuri sitä. Keskity näkemään elämässäsi olevat asiat, joista voit olla kiitollinen ja energiakenttäsi muuttuu huomattavasti positiivisemmaksi ja valoisammaksi saman tien.

Minä selviän tästä -asenne antaa sinulle voimaa selvitä vaikka mistä.




Oletko koskaan kääntyillyt yökolmelta unettomana vuoteessasi ajatellen: Jos en nyt nukahda, niin olen aivan rättiväsynyt aamulla! Ja sitten onkin käynyt juuri niin.

Miksi koirat haukkuvat enemmän sellaisia ihmisiä, jotka pelkäävät niitä?

Miksi arpi pysyy ihossa vuodesta toiseen, vaikka ihosolut uudistuvat viikossa?

Mielemme koostuu kaiken elämämme aikana kokemamme aikaansaamista käsityksistä siitä, miten maailma toimii. Käsityksemme ja muistomme voivat olla totta - tai sitten eivät. Ne toimivat kuitenkin magneetteina vetäen puoleemme lisää samanlaista, myönteistä tai kielteistä, olivatpa ne sitten tietoisia tai alitajuisia, totta tai eivät. Tarkoitus on, että tuon magneetti-ilmiön avulla pääsemme kyseenalaistamaan käsityksiämme yhä uudelleen, kunnes löydämme totuuden, eli opimme lisää maailmasta, itsestämme, omasta arvostamme ja rakkaudesta.

Mielemme on kuin jäävuori, josta 10 % on näkyvissä vedenpinnan yläpuolella. Tuo 10 % edustaa tietoista mieltämme, 90 % on näkymättömissä, alitajuista, eikä siihen pääse käsiksi kuin unissa tai tunteiden ja tuntemusten kautta. Usein painamme tietoisuudestamme aktiivisesti alitajuntaan asioita, jotka koemme vaikeiksi tai kipeiksi, tai joita vain emme pysty käsittelemään sillä hetkellä. Alitajunnassa ne sitten odottavat käsittelyyn pääsyä vetäen puoleemme oppitunteja.

Kun opimme löytämään, kyseenalaistamaan ja työstämään alitajuisia käsityksiämme, emme enää ole kohtalon armoilla ja vanhojen mallien vankeina, vaan alamme oikeasti päästä luomaan omaa elämäämme ja tulemaan sellaisiksi kuin meidät on luotukin.


Kun suhtautuminen ongelmatilanteeseen muuttuu positiivisemmaksi, on usein myös helpompi havaita erilaisia ulospääsyteitä ja löytää rakentavia ratkaisuja ja pian saattaa huomata, että haasteellinen tilanne on kuin itsekseen ratkennut.



VIIME KUUN IHERB-KOODIANI KÄYTTÄNEIDEN 5 SUOSIKKITUOTETTA OLIVAT:


Now-Foods-Zinc-Picolinate-50-mg-120-Capsules

"Puhdistaa yhdessä omegakolmen kanssa ihoa sisäisesti, ja toimii välittömästi!"

"Juuri mitä tarvitsin tasapainottamaan koirani kotona tehtyä ruokaa."

"Tämä tuote selvitti tyttäreni aknen. Siinä meni noin 4-6 kuukautta 50 mg vuorokaudessa annostuksella. Emme myöskään ole olleet flunssassa sinkin käytön aloittamisen jälkeen, vaikka olemme olleet alttiina flunssalle."

"Ostin NOW:n sinkkipikolinaattia, koska yritin auttaa poikaani hänen allergioidensa kanssa. Olin aivan ihmeissäni, kun hänen kasvonsa olivat täysin ilman aknea ensimmäistä kertaa, 3 viikon sinkin käytön jälkeen! Annan hänelle noin 100 mg. Akne ei ole palannut!!!"

"Tämä on ainut sinkki, joka ei saa vatsaani sekaisin millään tavoin."


Madre-Labs-Omega-3-Premium-Fish-Oil-180-mg-EPA-120-mg-DHA-100-Softgels

"Valtavan kokoiset kapselit. Vaikea niellä!"

"Hyvä tuote hyvään hintaan. Vaikutus selviää myöhemmin."

"Parhaat mitä minulla on ollut, koska eivät aiheuta kalanmakuista röyhtäystä kuten aikaisemmat muut. Tosin aika iso kapseli."

"Kalaöljy parantaa hiuksia ja kynsiä, ja normalisoi umpieritysrauhasten (lisämunuaisten, kilpirauhasen) toimintaa, sydän- ja verisuonijärjestelmän toimintaa, ja estää nivelreuman kehitystä, vähentää veritulpan muodostumisen todennäköisyyttä, on välttämätön raskaana oleville ja imettäville naisille, jotta lapsi kehittyy normaalisti. Luettelo omega-3:n hyödyllisyydestä on valtava kaikenikäisille ihmisille."


California-Gold-Nutrition-CoQ10-100-mg-30-Veggie-Softgels

"Tämä oli ensimmäinen Q10, jota käytin. Ostin kokeilukoon luettuani, miten Q10:ä käytettiin tutkimuksissa migreenin hallitsemiseen. Olin hämmästynyt, että vain muutaman päivän käytettyäni 100 mg kahdesti päivässä tunsin itseni niin paljon valppaammaksi enkä väsyneeksi kuten minä yleensä olen. Normaalisti tunnen oloni sumuiseksi koko päivän, mutta varsinkin iltaisin, ja saatoin tuskin pysyä hereillä noin klo 21:00. Kun olin ottanut Q10, olin iloisesti yllättynyt, että minulla ei ollut aivot sumussa ja oli hienoa olla hereillä, valpas, eikä lainkaan väsynyt edes klo 22:00! Nukuin silti hyvin yöllä, mutta minulla ei ollut luissa ja ytimissä tuntuvaa väsymystä koko päivän. Päivittäisten päänsärkyjen häviäminen oli kuin vain lisähyöty! Koska tämä oli minun ensimmäinen Q10 kokeiluni, kokeilin toista merkkiä, ja vaikka huomasin hieman helpotusta ja osa väsymyksestä oli poissa, minulla ei ollut aivan yhtä hyviä tuloksia kuin California Gold Nutrition Q10:llä. Sain päänsärkyjä muutaman kerran viikossa ja tuntui vain hieman vähemmän väsyneemmältä kuin ilman kyseistä Q10:ä. Tein vähän tutkimusta, ja kävi ilmi, että erittäin mainostetut ubikinoli muotoiset Q10:t ovat todella epävakaita ja sen saavuttaessa solun, suurin osa sen hyödystä on jo mennyt. Tämä muoto (ubikinoni) on vakaa, ja elimistö voi ja muuttaa sen ubikinoliksi tarvittaessa ja takaisin taas ubikinoniksi tarvittaessa. Ei ihme, että minulla oli parempia tuloksia California Goldin kanssa! Olen oppinut läksyni enkä koskaan enää eksy uudelleen harhapoluille."

"Q10:llä on paljon etuja. Eniten se on tunnettu antioksidantti ominaisuuksistaan ja energiaa antavana. Jälkimmäinen on jotakin jonka todella pystyt tuntemaan kehossasi ja se parantaa elämänlaatua! Elimistö tuottaa Q10:ä, mutta ikääntyessämme sen tuotanto vähenee huomattavan paljon. Vaikka Q10:ä voi saada eläintuotteista (pääasiassa luomulihasta), joutuisimme syömään sitä  ihan älyttömiä määriä saadaksemme tarpeeksi. Tämän takia Q10 lisäravinteet ovat paikallaan. Q10 on välttämätön, jos käytät kolesterolilääkkeitä, statiineja. Statiinit estävät elimistön Q10 tuotannon. Liian vähäinen Q10 aiheuttaa lihassärkyjä ja väsymystä. Q10:llä ei ole oikeastaan sivuvaikutuksia lisäravinteena. Itse otan sitä päivittäin ja suosittelen lämpimästi."


Quest-Nutrition-QuestBar-Protein-Bar-White-Chocolate-Raspberry-12-Bars-60-g-Each

"Se on melkein liian hyvää."

"Quest Bar patukoiden koostumus on muuttunut. Ennen suorastaan himoitsin näitä, mutta nyt maku on vain ihan hyvä."

"Nämä ovat parhaat patukat, jotka voit ostaa. Ihanan isoja valkosuklaapaloja, jotka sopivat täydellisesti yhteen vadelman maun kanssa. Vähän sokeria, joten hyvä henkilöille, jotka tarvitsevat alhaisen glykeemisen indeksin. Vähän hiilihydraatteja, hyvä vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville. 10 sekuntia mikroaaltouunissa pehmentää valkosuklaan. Ihanaa..."

"Paras, tulet rakastamaan näitä."


Now-Foods-Omega-3-Cardiovascular-Support-200-Softgels

"Ostin tämän jo yli vuosi sitten, mutta avasin tämän vasta äskettäin, koska minulla oli käytössä toisen merkkinen kalaöljy. Jostain syystä verenpaineeni oli viime aikoina kovin korkea 150, mutta vaikka käytin tätä omegakolmea vain kerran päivässä aamuisin, verenpaineeni laski kuin taikaiskusta. En voinut uskoa sitä, mutta totta se on. Aion tilata uuden tällaisen siltä varalta, että vanha pääsee loppumaan."

"Jos haluat tuotteen olevan tehokas, joudut ottamaan sitä enemmän säännöllisesti 3 kuukauden ajan. Tällä tuotteella voit tehdä sen hyvään hintaan ja lisäksi tämä on hyvin tunnettu merkki."

"Aloin käyttämään kalaöljyä kaksi vuotta sitten ja olen huomannut monia hyötyjä. Matalampi verenpaine, terävämpi muisti, parempi mieliala, lisääntynyt HDL ja korkeammat testosteronitasot. Kalaöljy omega-3 yhdessä Gingko biloban and Acetyl-l-Carnitinen kanssa aamuisin otettuna antaa minulle sopivan sysäyksen pysyäkseni energisenä, keskittyneenä ja motivoituneena mitä sitten ikinä teenkin, henkisesti ja fyysisesti, tai kovan treenin jälkeen helpottaa lihaskivuilta ja nivelkivuilta. Minulle tämä on aarre, miksei myös sinulle?"


KIITOS PALJON KAIKILLE IHERB-KOODIA HUH943 KÄYTTÄNEILLE JA KÄYTTÄVILLE!

Syyskuussa sain rewardseja 92,70 dollaria. Jokohan tässä kuussa pääsisi ensimmäisen kerran 100 dollarin yli???? Tiukalta näyttää.






Lähteet: iHerb tuotekommentit
Kyrklund Annina, Ranto Kirsi, Sateenkaarisanomat numero 35 syys-talvi 2015

9 kommenttia:

  1. Hei! Onko kokemusta aubrey organics kosmetiikasta?

    Onko 100% luomua?

    Ajattelin tilata kokeeksi herkän ihon kasvojen puhdistusaineen, kasvoveden ja 24h päivä/yövoiteen

    VastaaPoista
  2. tuleeko joka kuukausi rewarseja tuota luokkaa? Jos iherb-blogin perustaa, niin kannattaako panostaa oman maan ihmisiin vai kirjoittaa englanniksi? tienaako google-mainoksilla jotain?

    VastaaPoista
  3. Hei. Kiitos kommenteista. Aubrey Organics tuotteista kirjoitan jutun valmiiksi pikkimmiten. Tässä vaiheessa sanoisin kuitenkin, ettei varmaan ole 100 % luomua. Mahtaako mikään kosmetiikka olla?
    IHerb rewardseista sanoisin, että suomenkielellä vielä jotakin mahdollisuuksia on päästä näkyville jutuillaan, englanninkielellä todella vaikeaa. Rewardsien määrä vaihtelee kuukausittain ja itselläni meni yli 1,5 vuotta saada kuukaudessa tuon verran. Google mainoksilla ei juurikaan tienaa, jos ei sivulleen saa kuukausittain satoja tuhansia kävijöitä.

    VastaaPoista
  4. Hei! Olen jo jonkin aikaa tilannut tuolta iherbistä ja kirjoitellut tuote arvosteluja omassa profiilissa ja nyt tuli ilmoitus että pitää hyväksyä jotkut säännöt että voin jatkossa kirjoittaa tuote arvosteluja.

    Laitoin asetuksista että oma iherb-alennuskoodi ei näy julkisesti tuote arvosteluissa.


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! IHerbissä muuttui tässä kuussa rewardsien laskutapa, niin sen takia joutuu hyväksymään uudet säännöt.

      Poista
  5. Kiitos vastauksesta

    VastaaPoista
  6. Jos tuolla tuote arvosteluissa laittaa tuon iherb alekoodin näkyville niin käyttääkö kukaan koodia jotka lukevat noita arvosteluja ja voiko tuon koodin perusteella jäljittää henkilötietoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että pienen pieni osa omista koodin käyttäjistäni tulee iHerbin tuotearvostelujen kautta. Vaikea tietysti tietää mitä kautta ihmisiä saa, kun kaikenlaista on yrittänyt myös englanniksi. Koodin perusteella ei mielestäni pitäisi pystyä saamaan selville henkilötietoja.

      Poista
    2. Joillekkin tuttaville olen tuota koodia jakanut mutta en ole saanut bonuksia.

      On kyllä tuolla iherbissä edulliset tuotteet .

      Poista