sunnuntai 20. joulukuuta 2015

A.C. Grace Company luontaiset E-vitamiinivalmisteet iHerbistä



     Puhdasta E-vitamiiniöljyä

                                                                                   Puhdasta ja luonnollista


EI täyteaineita EI väriaineita EI gluteenia EI soijaproteiinia EI käytetty jäännösöljyjä raaka-aineena EI minkäänlaisia laimennusaineita







A-C-Grace-Company-Unique-E-120-Softgels 

Jokainen 700 milligramman nautagelatiinikapseli sisältää kattavasti eri tokoferoleja: gamma-, alfa-, beeta- ja deltatokoferolia. Luonnollinen E-vitamiinivalmiste tarjoaa E-vitamiinin samassa muodossa, jossa se saadaan ravinnosta ja jota elimistö käyttää hyödykseen.

E-vitamiinilla on laajakirjoinen vaikutus solutasolla. E-vitamiini lisää vastustuskykyämme ja hidastaa mm. ihon vanhenemista, ylläpitää silmien ja aivojen terveyttä sekä edesauttaa oikeanlaisia kolesterolitasoja. Riittävä E-vitamiinin saanti on edellytys terveelle lihaksistolle, siksi erityisesti seniorit, joilla lihasvoima on heikentynyt tarvitsevat sitä päivittäin.

Luonnossa esiintyvä E-vitamiini on kahdeksassa eri kemiallisessa muodossa: alfa-, beeta-, gamma- ja deltatokoferolina sekä alfa-, beeta-, gamma- ja deltatokotrienolina, joiden biologinen aktiivisuus on erisuuruinen. D-alfatokoferoli on näistä biologisesti aktiivisin ja sillä on vain yksi esiintymismuoto. Jos kuitenkin käyttää E-vitamiinivalmistetta, jossa on vain d-alfatokoferolia voi elimistön gammatokoferolitaso laskea sen takia.

Lehdistössä on joskus varoiteltu liian korkeista E-vitamiinipitoisuuksien käytöstä. Kyse on ilmeisesti ollut tutkimuksista, joissa on käytetty yksinään vain d-alfatokoferolia tai synteettistä dl-alfatokoferolia, jolloin elimistön d-gammatokoferolitasot ovat laskeneet liian alhaisiksi ja aiheuttaneet terveysongelmia.

 A.C. Gracen E-vitamiinivalmisteessa eri tokoferolimuodot toimivat synergistisesti tehokkaasti ja oikein. Heidän valmisteessaan oli jo vuonna 1962 mukana d-gammatokoferoli, joka on muilla valmistajilla suhteellisen uusi keksintö.

Yhdestä gelatiinikapselista saa luonnollista d-alfatokoferolia 268 mg = 400 IU kansainvälistä yksikköä ja muita tokoferoleja 432 mg, joista vähintään 300 mg on d-gammatokoferolia. Yhteensä saat kapselista tokoferoleja siis 700 mg. Tuotetta suositellaan otettavan aamupalan yhteydessä ja illalla otetaan sitten toktrienolituotetta, joka löytyy alta. Tässä tokoferolituotteessa ylläpitoannostus on 1-3 kapselia päivässä ja intensiivinen annostus painosta riippumatta 4-6 kapselia päivässä. Annos otetaan kerralla eli kaikki kapselit aamulla aterian yhteydessä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Jos käytät verenohennuslääkkeitä, kolesterolilääkkeitä, verenpainelääkkeitä tai muita lääkkeitä, tulee aloittaa yhdellä kapselilla päivässä. E-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, mutta ei varastoidu myrkyllisiksi annoksiksi maksaan, vaan erittyy pääasiassa sappeen.

(1 mg = 1,49 IU/KY ja 1 IU/KY = 0,667 mg, kun on kyse luonnollisesta d-alfatokoferolista eikä synteettisestä dl-alfatokoferolista)


A-C-Grace-Company-Unique-E-Natural-Vitamin-E-Oil-1-fl-oz

on tismalleen sama tuote öljynä kuin yllä oleva E-vitamiini tokoferoliyhdistelmäkapseli. Öljyä voi käyttää sisäisesti tai ihonhoidossa suoraan iholle rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. Tuote sopii hyvin annosteltavaksi myös lapsille ja eläimille. Kommenttien perusteella tuote on todella paksua ja joillakin on ollut vaikeuksia annostelun kanssa.

0,75 ml öljyä (vähän yli 1/8 tl) vastaa yhtä 700 mg kapselia. Koko pullo vastaa 39 kapselia.





A-C-Grace-Company-Unique-Tocotrienol-60-Softgels 

Tässä nautagelatiinikapselissa ei ole lainkaan tokoferoleja, vaan runsaasti GMO-FREE delta- ja gammatokotrienoleja, yhteensä 125 mg, delta-T3 (90%) ja gamma-T3 (10%). Tokotrienolit kannattaa ottaa erillään alfatokoferolista, jotta elimistö pystyy hyödyntämään ne kunnolla. Tätä tuotetta suositellaan otettavan 1 kapseli iltaisin aterian yhteydessä. Ja aamulla sitten yläpuolelta löytyvää tokoferolituotetta.

A.C. Grace tokotrienoli on peräisin annatto-pavusta, joka on siitä erikoinen, ettei se sisällä lainkaan tokoferoleita. Yleensä tokotrienolit ovat peräisin palmuöljystä tai riisiöljystä, joissa molemmissa on mukana runsaasti myös alfatokoferolia. Annatto ei ole myöskään soijakasvi, joten ei sisällä soijaa.

Erityisesti delta- ja gammatokotrienolit ovat olleet tehokkaita laskemaan kokonaiskolesterolia ja huonoa LDL-kolesterolia. Vaikutus perustuu saman asian säätelyyn kuin statiineillakin: tocotrienols down-regulate the liver pathway from HMGR (3-hydroxy-3-methyl-glutaryl-CoA reductase) eli tokotrienolit estävät entsyymin toimintaa, joka tuottaa kolesterolia maksassa. Statiinit estävät myös ko-entsyymi Q10:n tärkeän muodostumisen, mutta tokotrienolit sitä vastoin ovat jopa lisänneet Q10 synteesiä tutkimuksissa. Delta- ja gammatokotrienolit vaikuttavat geeneihin, jotka ohjelmoivat HMGR:ää. Deltatokotrienoli säätelee lisäksi “SREBPs” (sterol regulatory element-binding proteins), solukalvotekijöitä, jotka luonnollisesti säätelevät muita geenejä, jotka ovat yhteydessä LDL:ään (low-density lipoprotein). Kolesterolin säätelyssä hyvä tokotrienolien käyttömäärä olisi 75-100 mg päivässä ja mieluiten päivällisen yhteydessä.

Tokotrienolit ovat hyödyksi myös erityisesti sydämen terveydelle.

Pitkään kestävä tokotrienolien käyttö saattaa ehkäistä eturauhas-, rinta- ja ihosyövältä. Tässäkin deltatokotrienoli on eniten vaikuttava E-vitamiinin osa.




A-C-Grace-Company-Unique-E-Natural-Moisturizing-Cream-2-fl-oz-59-ml

Todellinen E-vitamiinivoide kasvoille, jopa silmänympärysvoiteeksikin käyvä, käsille ja vartalolle. Sisältää monia tokoferoleja ja tokotrienoleja sekä A-vitamiinia bioaktiivisessa retinolimuodossa ja D3-vitamiinia bioaktiivisessa kolekalsiferoli muodossa. Kosteutta ja anti-aging vaikutusta kehuja säästelemättä. Antioksidanttisuojaa ja suojaa UV-säteiden vahingoilta sekä ilmansaasteilta ei-esteröityjen tokoferolien ja tokotrienolien ansiosta. Pitkäkestoinen ja hyvin imeytyvä koostumus, joka sopii yövoiteeksi ihan yhtä hyvin kuin päivävoiteeksi meikin alle. Muun muassa karitevoi antaa kasvoille pehmeyttä, kosteutta ja eleganssia tässä parabeenittomassa E-vitamiinivoiteessa.

Useimmat E-vitamiinivoiteet sisältävät vain pienen määrän synteettistä dl-alpha-tocopheryl acetate muotoista E-vitamiinia eli ainoastaan yhtä kahdeksasta muodosta ja sekin synteettisenä. Tämän vuoksi E-vitamiinivoiteet eivät ole yleensä pärjänneet testeissä. Tämä voide on kuitenkin ihan omassa sarjassaan, onhan se oikean E-vitamiiniin vuosikymmeniä keskittyneen yrityksen kehittämä huipputuote.





Lähteet.: http://www.totalhealthmagazine.com/Vitamins-and-Supplements/The-Tocotrienols-Going-Way-Beyond-Vitamin-E.html
http://www.acgrace.com/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti