lauantai 27. helmikuuta 2016

Hellävaraisen tehokas kasvovoide niin sinulle kuin luonnollekin



"Yhteen asiaan keskittyminen ja konkreettinen aikaansaaminen lisäävät elämänhallinnan tunnetta. Eteen tulevat onnistumisen kokemukset taas lisäävät postitiivista mielialaa ja optimismia."


LadyBug-Jane-Luxe-Lotion-Luxury-Face-Unscented-59-ml

on mielenkiintoinen luonnonmukainen kasvovoide, johon sattumalta tutustuin jokin aika sitten ja laitoin paperille ylös tarkempaa tutkimista varten.

Luonnollinen aurinosuojakerroin mahdollisesti noin SPF 20 vadelmansiemenöljystä

Ei glyseriiniä, petrokemian tuotteita, alkoholia, kemikaaleja

Ei täyteaineita, ainoastaan aktiivisia ainesosia

Tasapainottaa ihon pH:n ja sopii hyvin niin akneen taipuvaiselle kuin kuivallekin iholle.

Rauhoittaa ja parantaa rosaceaa, psoriasista ja ihottumaa.

Hajusteeton, parabeeniton

Ei etoksyloituja emulgaattoreita (PEG-, PPG-)


Vadelmansiemenöljyn aurinkosuojateho on samankaltainen kuin titaanidioksidilla, suojakerroin auringon UVB-säteille on SPF 28-50 ja UVA-säteille suunnilleen SPF 8.

Vadelmansiemenöljyn aurinkosuojaominaisuuksista on näyttö vähän kyseenalainen, mutta muuten öljy on ainakin todella erinomainen iholle. Paljon hyviä rasvahappoja ja antioksidantteja, A-, C- ja E-vitamiinia, jopa salisyylihappoa, joten ei mikään ihme, että öljy on sopiva myös akneen taipuvaiselle iholle. Vadelmansiemenöljy kosteuttaa ja parantaa ihon elastisuutta, pehmentää ja häiventää juonteita.

Tyrniuute sisältää paljon hyviä ominaisuuksia ihonhoitotuotteeseen: runsaasti E-vitamiinia monien muiden vitamiinien ohella, karotenoideja, flavonoideja, tyydyttymättömiä rasvahappoja, foolihappoa ja fenoleita. Tyrni saa ihonhoitotuotteessa aikaan pehmentävän ja ihoa suojaavan vaikutuksen.

Allantoiini edesauttaa kollageenin, elastiinin ja proteiinien valmistumista. Lisäksi se rauhoittaa ihoa, tukee solujen uusiutumista ja parantaa erilaisia ihovaurioita ja ärsytystä.

Hyaluronihappoa on käytetty jo pitkään ihonhoidossa. Hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti lisäten ihon kimmoisuutta ja siloittaen juonteita. Ihon vanhetessa sen kyky tuottaa hyaluronihappoa heikkenee.

Koentsyymi Q10 eli ubikinoni edistää solujen energiansaantia parantaen siten kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho vahvistuu ja elastisuus paranee, rypytkin vähenevät. Q10 tuotanto hidastuu iän myötä.

Papaija on ehkä vähemmän tunnettu raaka-aine ihonhoitotuotteessa, mutta sillä on lukuisia hyviä vaikutuksia ihohoidossa. Papaija nuorentaa ihoa, parantaa verenkiertoa ja lisää ihon kimmoisuutta. Papaijan hedelmähapot kuorivat ihon kuollutta pintasolukkoa, kirkastaen ja saaden aikaan terveyttä hehkuvan ihon sävyn.

Rosmariiniuute on monipuolinen ihoa hoitava raaka-aine sekin. Rosmariini on antioksidantti, joka parantaa verenkiertoa, edesauttaa solujen uusiutumista, ja vähentää rikkoutuneiden kapillaariverisuonten ilmaantumista. Rosmariini tasoittaa ihon väriä, supistaa ihohuokosia sekä säätelee talirauhasten toimintaa. Rosmariini saa aikaan virkistyneen ja kiinteän ihon.

Karhunmarjauute rauhoittaa ihoa käyden käsiksi hyperpigmentaatio- ja punaisuusongelmaan. Erinomainen lisä siis kasvovoiteen jo tähänkin asti kertyneisiin tehokkaiden ainesosien vaikutuksiin. Karhunmarjauutteen vaikutus perustuu arbutiiniin, joka on tehokas melaniinituotannon estäjä ja sitä kautta vaalentaa liigapigmenttiä. Arbutiini tarjoaa myös luonnollisen UV-suojan ja hillitsee tulehdusreaktioita. Tuloksena tasainen iho niin sävyltään kuin muultakin olemukseltaankin.

B3-vitamiini (niasiini) vähentää UV-säteiden haittavaikutuksia,  tasoittaa ihon sävyä ja lisää kollageenin tuotantoa. B3-vitamiini on erinomainen ainesosa erityisesti kuivan ja herkän ihon tuotteissa.


Mielestäni tämä kasvovoide, jos mikä on oikeaa luonnonkosmetiikkaa. Ei millään sertifikaateilla aikaansaatua muka aina niin luonnollista, vaan ihan oikeasti ajatuksen ja ajan kanssa aikaansaatu laadukas luonnonkosmetiikkatuote. Luonnonkosmetiikkahan perustuu siihen, että käytetyt raaka-aineet ovat mahdollisimman vähän haitallisia niin ihmiselle kuin luonnolle. Kemikaaleja päätyy verenkiertoon valtavat määrät ihonhoitotuotteidenkin kautta. Naisen maksa on erityisen kovilla kemikaalien vuoksi. Luonnonkosmetiikkaan vaihtamalla voi helposti vaikuttaa elimistönsä kemikaalikuormituksen määrään.


LadyBug-Jane-Luxe-Lotion-Luxury-Face-Unscented-59-ml


 


Lähteet:
http://bodyunburdened.com/red-raspberry-seed-oil-natures-sunscreen/
http://magneettimedia.com/tyrni-hoitaa-atooppista-ihoa/
http://www.jamela.fi/Raaka-aineet
https://www.oskiaskincare.com/skin-nutrition/patented-actives/niacinamide/
http://www.detria.fi/superyrtit/sianpuolukka/ 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti