keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Hopeaa vedessä


Hopea kolloidisessa muodossa esiintyy luonnostaan maassa mineraalina ja on välttämätön aine niin kasveille, eläimille kuin ihmisillekin. Tehoviljellystä maasta ei hopeaa kuitenkaan enää luonnollisesti saada kuten ennen.

Kolloidihopea on puhtaita sähköisesti erotettuja hopeamolekyylejä puhtaassa vedessä ja on ainut turvallinen ravintolisähopean muoto. Kolloidinen hopea ei aiheuta hopean kerääntymistä kehoon.




Hopea on paras olemassa oleva bakteerien yleistuhooja, voimakas luonnon oma antibiootti.

Kolloidihopea on parannuskeino infektioihin ja suoja niitä vastaan.


Yksilö hakee automaattisesti vahvistusta olemassa oleville uskomuksilleen.
 

Vuodesta 2010 lähtien kolloidihopeaa ei ole EU:ssa saanut markkinoida ja myydä mineraalilisäravinteena! Vedenpuhdistuotteena kolloidihopeaa saa kuitenkin myydä.


Vuoropuhelua voi syntyä vain, kun keskustelukumppanit pyrkivät katsomaan asioita uudesta näkökulmasta ja ymmärtämään kumppaninsa maailmankuvaa ja ennakko-oletuksia. Siinä tarvitaan poikkitieteellistä avoimuutta. Jos se puuttuu, toinen osapuoli saattaa pyrkiä yksipuolisesti rajaamaan aiheet, joista voidaan puhua, ja määrittämään sanat ja termit, joita on soveliasta käyttää.
 

Kolloidihopeavettä voi käyttää ulkoisesti esim. silmä- ja korvatippoina. Sopii hyvin myös palovammojen hoitoon ja auringonpolttamiin. Kesällä hopeavettä kannattaa sipaista myös itikanpistoihin. Käyttökohteisiin kuuluvat myös hankaumat, haavat, naarmut, syylät, silsa, ihottumat ja akne. Kolloidihopeavettä voi helposti laittaa laastariin tai sideharsoon haavoja hoidettaessa.


Tiede on tapa pyrkiä ymmärtämään maailmaa. Se ei kerro mistään asiasta absoluuttista totuutta.
 

Kolloidinen hopea voi aiheuttaa munuaisvaurioita, mahaärsytystä ja päänsärkyä. Nykyiset kolloidihopeavalmisteet eivät aiheuta ihon värjääntymistä siniharmaaksi, kun niitä käyttää ohjeen mukaisina määrinä.


Tiedekeskeinen maailmankuva voi kehittyä jarruksi kehitykselle silloin, kun se estää näköaloja muihin vaihtoehtoihin.






Kurlaa hopeavedellä kurkkukipu pois.

Lisää muutama tippa hammastahnan joukkoon. Hopeavesi auttaa pitämään plakin poissa ja pehmittää jo olemassa olevaa plakkia. Hopeavesi on hyödyllistä ikenien terveydelle ja sopii hyvin suuvedeksi.

Tästä tuotteesta ei voi sanoa tarpeeksi paljon hyviä asioita. Ilman hopeavettä emme ole enää ikinä. Toimi erittäin hyvin pahasti loukkaantuneen ja turvonneen haavan paranemisessa samoin kuin ihon kukkimiseen.

Hyödyllistä olla olemassa antibioottien tilalle.

Jos otat tätä vedeltä maistuvaa hopeavettä heti sairauden ensimerkit huomatessasi, voit estää monet sairaudet; vilustumiset ja virukset.

Hopeavettä voi lisätä lemmikkienkin juomaveden sekaan.

Hopeavettä kannattaa kokeilla heinänuhaankin.
 
 


Lähteet:
http://www.silvervatten.se/fi/
http://www.lootuskauppa.fi/epages/lootuskauppa.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/27052009-143228/Products/1128
http://www.terve.fi/terveyden-abc/hopea-voi-aiheuttaa-ongelmia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti