perjantai 18. elokuuta 2017

Ihan mielipuolista


"Kuulostaa vähän huuhaalta", hän sanoi. Mutta hän ei sentään lakannut soittamasta minulle.
 
Hän tiesi minun pelkäävän, että olisin hänen silmissään kajahtanut. Hän ei ollut koskaan kokenut mitään niin epätavallista, mutta "suhtauduin avarakatseisesti", hän sanoi myöhemmin.


Yksi Jimin ja minun yhteinen intohimon kohde on Napa Valley. Oli upea syysviikonloppu, kun hän ehdotti, että lähtisimme Napaan patikoimaan ja rentoutumaan.

Tämä huipputuote pitää nivelemme aina vetreinä valmiina vaellukselle tilaisuuden saapuessa.


Upeissa maisemissa pohdiskelimme elämää suurempia asioita.

Tri Schwartz kertoi, että hänen omien tutkimustensa sekä muiden tieteellisten tutkimusten perusteella ihmisen kuollessa tietoisuus ei katoa vaan ottaa olomuodon, jolla on oma tahto ja tarkoitus. Tri Wendlandin, Radinin ja Greysonin tapaan hän uskoo, että tajunta on muutakin kuin aivojemme tuotos - se on olemassa meidän ulkopuolellamme ja se jatkaa olemista meidän kuoltuamme. Hän uskoo, että "henki" - jolla nimellä hän kuolemanjälkeistä tietoisuutta kutsuu - tekee kanssamme päivittäin yhteistyötä ja pystyy myös tekemään olemassaolonsa tiettäväksi luovasti ja vakuuttavasti, kunhan vain olemme tarkkaavaisia.



Kun kohtaa jonkun ja rakastuu kypsällä iällä, sanotaan nyt vaikka kuusissakymmenissä, muistipankki ei enää ole pelkän toalettilaukun kokoinen kuten parikymppisenä vaan pikemminkin kokonaisen matka-arkun kokoinen ja painoinenkin. Jotkut tavarat on hyvinkin voitu pakata arkkuun pieniin lokeroihin. Kaivelin näistä muistilokeroistani unta, jonka olin nähnyt vähän Maxin kuoleman jälkeen.



Huolimatta 30-vuotisesta urastani, joka ruokki jatkuvasti luontaista skeptisyyttäni, olin oppinut isältäni suhtautumaan kaikkiin mahdollisuuksiin avoimin mielin. Ja olen iloinen siitä. Robinin suosittelema keino polttaa salviaa kylpyhuoneessa, jossa olin nähnyt kädenjäljet, sekä lisäksi kiertää taloni samalla kuin kalisuttaisin kelloa ja pyytäisin Maxia siirtymään valoon, jonne hän kuului, tuntui nimittäin tepsivän. Kesän 2007 jälkeen ei kädenjälkiä eikä muitakaan hahmoja ole enää ilmaantunut, valot eivät ole välähdelleet eivätkä kellot pysähtyneet Sacramenton-kodissani. Ilmiöt loppuivat, ainakin tässä osoitteessa.






Vaikka Monroe ei uskonutkaan työtovereittensa radiossa koskaan edes näkevän kirjaansa, viikko Journeys Out of the Body -teoksen julkaisemisen jälkeen hän oli purjehtimassa NBC:n johtajan kanssa, kun tämän vaimo tuli hytistä kyseinen kirja kädessään. Vaimo pyysi herra Monroeta varustamaan sen omistuskirjoituksella."Vaimoni on selvänäkijä", mies oli sanonut Monroelle.

Se siitä näkymättömyydestä.


Onneksi finnejä vastaan taistelu on sekin nykyään enää ikävä muisto vaan. Ja hei, tämä ei ole iästä riippuvaista! Kannattaa klikata tätä linkkiä, jos et omaa selvänäkijän ominaisuuksia ja tiedä mistä on kyse.






"Olemme nähneet tapauksia, joissa pitkälle edennyttä Alzheimerin tautia sairastaneiden ihmisten tajunnatila palautuu normaaliksi päiviä tai tunteja ennen kuolemaa", tohtori Greyson kertoi. "Miten se voi olla mahdollista? Heidän aivonsa ovat fyysisesti rappeutuneet. Sitä kuitenkin tapahtuu, eikä sille ole lääketieteellistä selitystä."

Miten voimme sitten tietää, ettei kuolemanrajakokemus ole vain unta?

"Yksi merkittävimmistä asioista kuolemanrajakokemuksissa on se, että kokemus mullistaa ihmisten elämän täysin. Kuolemanrajakokemuksen jälkeen melkein kaikki kertovat, etteivät pelkää enää kuolemaa", tohtori Greyson sanoi. "Heidän elämänsä muuttuu merkittävällä tavalla, ja he saattavat jopa vaihtaa uraa tai hankkia avioeron. Psykiatrin työssäni törmään jatkuvasti ihmisten kokemiin hallusinaatioihin. Ne eivät mullista ihmisten elämää täydellisesti. Unetkaan eivät pysty siihen. Kuolemanrajakokemuksen jälkeen näin kuitenkin usein tapahtuu, ja siinä ne eroavat muista."


Käyttäjien mielestä tämäkin eroaa muista. Joko sinä olet tätä kokeillut? 






Kirjassaan The End of Materialism tri Tart määrittelee materialismin näkemyksenä, jonka valtaosa tiedeyhteisöstä hyväksyy. Se perustuu olettamukseen, että tietoisuuden luovat sähkövirrat ja kemialliset reaktiot aivoissa. Ilman aivoja ei toisin sanoen voi olla tietoisuutta. Tämä tietysti tarkottaisi sitä, että tietoisuus ei voisi selvitä kehon kuolemasta ja minun kokemani ilmiöt olisivat mahdottomia.

Tri Tartin mukaan materialistit kuitenkin jättävät tosiseikat huomiotta. Hän huomautti, että ihmiset ovat kaikkialla maailmassa ja läpi historian kertoneet olleensa tekemisissä paranormaalien kykyjen kanssa. Ja mitähän nämä paranormaalit kyvyt sitten ovat? Tri Tartin mukaan viisi keskeisintä paranormaalia kykyä ovat telepatia, selvänäköisyys, ennaltatietäminen, psykokinesia ja henkiparantaminen.

"Näistä jokaista on testattu sadoilla tarkasti valvotuilla kokeilla, joiden tulokset tukevat kykyjen olemassaoloa, ja lisäksi on raportoitu satoja tuhansia tavallisille ihmisille näiden jokapäiväisessä elämässä sattuneita tapauksia, jotka mitä todennäköisimmin ovat näiden paranormaalien kykyjen aiheuttamia", Tart sanoi. Hän lisäsi vielä, että tämän todistusaineiston huomiotta jättäminen tutkimustyössä ei ole pelkästään piittaamattomuutta vaan ala-arvoista tiedettä.


MUKAVAA PÄIVÄÄ KAIKILLE HYVÄLLÄ TAVALLA MIELIPUOLISILLE BLOGINI SEURAAJILLE!

 


 Lähde: Janis Heaphy Durham, Jälkiä tuonpuoleisesta, WSOY 2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti