perjantai 6. huhtikuuta 2018

Pycnogenol avaimia oman elämän peruskysymyksen ratkaisemiseen





Aloittakaa kysymällä itseltänne: miksi minä synnyin nimenomaan tähän perheeseen? Mikä mahtoi olla sen tarkoitus?

Se, mitä olisitte ollut valmis muuttamaan äidissänne, on osa sitä, mitä pyritte ratkaisemaan omassa elämässänne. Toinen osa on se, miten parantaisitte isänne elämää.

Te synnyitte näille kahdelle ihmiselle, ja heidän elämänsä vaikutti peruuttamattomasti siihen, kuka te olette. Jos haluatte löytää todellisen minänne, teidän on myönnettävä, että todellinen minänne sai alkunsa jossain isänne ja äitinne totuuksien välissä. Siksi te synnyitte heidän lapsekseen: omaksuaksenne korkeamman näkökulman siihen, mitä he edustavat. Teidän tehtävänne on löytää totuus, joka on korkeampi synteesi siitä, mihin nämä kaksi ihmistä uskoivat.







Loisto tuote yleiskuntoon. Pycnogenolin avulla on päästy eroon epämukavasta kipuilusta jaloissa nukkuessa. Jalkojen turpoaminenkin on loppunut. Lentomatkoille ihan ehdoton tuote. Verisuonistokin kiittää.



Pycnogenol-Strong-40-mg-60-kpl


Pycnogenol-ravintolisien raaka-aine on eristetty rannikkomännyn kuoriuutteesta. Pycnogenol on ainutlaatuinen vahva luonnon kasviantioksidantti. Se edistää terveyttä vaikuttamalla useisiin kehon fysiologisiin toimintoihin. Pycnogenol suojaa elimistöä vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Se hidastaa ikääntymistä, viivyttää ikääntymisen merkkejä iholla, pitää hiusverisuonet kunnossa ja helpottaa mm. jalkojen turvotusta.






Menneisyyden setviminen on tapahtuma, jossa ihminen opettelee tiedostamaan lapsuudessa oppimansa hallintatavan. Päästyään tämän tavan yli ihminen löytää korkeamman minänsä, evoluutioidentiteettinsä, kuten Käsikirjoituksessa sanotaan.



Pycnogenol rannikkomännyn kuoriuute on eräs vahvimmista antioksidanteista ja maailman tutkituimpia ravintolisiä. Sen vaikutuksia ja turvallisuutta on selvitetty laajoin kokein jo yli 40 vuoden ajan. Pycnogenol antaa tehokkaan antioksidanttisuojan ja elinvoimaa keholle. Se vaikuttaa suotuisasti myös ihoon, edistää silmien hyvinvointia, vilkastuttaa verenkiertoa sekä auttaa pitämään sydämen ja verisuonet toimintakunnossa.



Ihminen syntyy omaan historialliseen tilanteeseensa ja löytää jotain, mitä puolustaa. Hän muodostaa liiton toisen ihmisen kanssa, joka on myös löytänyt elämäänsä jonkin tarkoituksen.

Tähän liittoon syntyneet lapset sovittavat nämä kaksi näkemystä toisiinsa tavoittelemalla korkeampaa synteesiä yhteensattumien ohjaamana. Kuten olette varmasti Viidennessä oivalluksessa oppinut, aina saadessamme energiaa ja yhteensattuman ohjatessa meitä elämässä eteenpäin me sisäistämme tämän energiatason, jotta voimme elää korkeammalla värähtelytasolla. Lapsemme perivät meidän energiatasomme ja nostavat sen entistä korkeammalle. Sillä tavoin me ihmiset jatkamme evoluutiota.


 




 

Pycnogenolin monipuoliset vaikutukset perustuvat viiteen tunnettuun perusmekanismiin.


1. Pycnogenol on voimakas antioksidantti eli se vähentää solujen hapettumista, estää kehon rappeutumista ja hidastaa ikääntymistä.

 

2. Pycnogenol on hyvänä ravitsemuksellisena tukena tulehdusten hoidossa, se vähentää tulehdusvälittäjäaineiden tuotantoa ja näin laskee tulehdusarvoja.


3. Pycnogenol suojaa kollageenia sitoutumalla kollageeniin ja palauttaa sen kimmoisuuden; näin se tiivistää hauraita hiusverisuonia ja vähentää kudosten huokoisuutta.



4. Pycnogenol lisää typpioksidin tuotantoa elimistössä, rentouttaa verisuonia, laskee verenpainetta ja toimii ravitsemuksellisesti veritulpan muodostumista vastaan. Se myös estää alfa-glukosidaasientsyymin toimintaa ja näin estää tärkkelyksen muuttumisen nopeasti imeytyväksi, joten tällä mekanismilla se laskee veren sokerin tasoa ja vaimentaa sen heilahtelua.



5. Pycnogenol normalisoi verihiutaleiden aktiivisuutta. Se voi estää veren kokkaroitumista etenkin tupakoitsijoilla ja ikääntyvillä. Pycnogenol vahvistaa elimistön omaa kykyä hillitä verisuonien supistumista. Näin se laajentaa verisuonia lisäten niiden läpimittaa ja parantaa siten hiusverisuonien toimintaa. Tutkimukset osoittavat sen vilkastuttavan ikääntyvien verenkiertoa ja tukevan sydämen ja verisuonten toimintakuntoa.









Kun kuvittelemme mielessämme, että jokainen sisäänhengitys vetää meihin energiaa täyttäen meidät kuin ilmapallon, saamme todellakin lisäenergiaa, ja olomme tulee kevyeksi ja kelluvaksi.



Pycnogenol vahvistaa kollageenia kaikkialla kehossamme, vaikuttaen sekä ihoon että verisuonistoon. Se palauttaa verisuonien kimmoisuutta ja vähentää nesteen kulkeutumista haurastuneista verisuonista kudoksiin. Pycnogenol tiivistää tehokkaasti verisuonia ja helpottaa jalkojen turvotusta etenkin seisomatyötä tekevillä sekä pitkillä lentomatkoilla. Se sitoutuu ihon kollageenin proteiineihin ja palauttaa ihon kimmoisuutta sekä estää ryppyjen muodostumista, suojaa ihoa palamiselta ja torjuu maksaläiskiä.




Kun olette saanut tarpeeksi energiaa, olette valmis käynnistämään evoluution tietoisesti, lähtemään virtaukseen mukaan, synnyttämään yhteensattumia, jotka johdattavat teitä eteenpäin. Evoluution käynnistäminen tapahtuu tietyllä tapaa. Ensin on kerättävä riittävästi energiaa, sitten on muistettava oman elämän peruskysymys, se jonka saitte vanhemmiltanne, sillä tämä kysymys muodostaa oman evoluutionne viitekehyksen. Seuraavaksi on keskityttävä omaan polkuun etsimällä pienemmät, kiireiset kysymykset, jotka tällä haavaa hallitsevat omaa elämää. Nämä kysymykset liittyvät aina kunkin ihmisen peruskysymykseen ja määrittävät hänen paikkansa koko elämän jatkuvassa etsintätapahtumassa.




 



Pycnogenol normalisoi immuunijärjestelmän reaktioita ja estää histamiinin purkaantumista tehokkaasti ja siten helpottaa oloa siitepölyaikana.



Pycnogenol sopii säännölliseen käyttöön, mutta tuote toimii yhtä hyvin myös lyhytaikaisena kuurina käytettynä.

Normaali ylläpitoannos on 1 mg / painokilo päivässä, eli normaalipainoiselle aikuiselle suositellaan jatkuvaan käyttöön päivittäin kaksi Pycnogenol Strong -tablettia, jotka sisältävät yhteensä 80 mg rannikkomännyn kuoriuutetta. Terapeuttinen annos pycnogenolia on yleensä 100-200 mg päivässä, eli käytännössä suositellaan kaksinkertaista annosta 1-2 viikon ajan, kun aloitetaan esim. valmistautuminen allergiakauteen. Pycnogenolilla on piristävä vaikutus, joten se kannattaa ottaa aamiaisen yhteydessä.








Kun olette tiedostanut tällä hetkellä aktiiviset kysymykset, saatte aina jonkinlaisen intuitiivisen ohjauksen siitä, mitä tehdä ja minne mennä. Vainu kertoo teille seuraavan askeleen. Aina. Tämä jää tapahtumatta ainoastaan, jos mielessänne on väärä kysymys. Ongelmana elämässä ei nähkääs ole vastausten saaminen vaan tämän hetken kysymysten selvittäminen. Kun ihminen on löytänyt oikeat kysymykset, hän saa niihin aina vastauksen. 





 




Lähteet:
https://www.terveydentukipilarit.fi/verkkokauppa/tuote/antioksidantit/pycnogenoli/3009-pycnogenol_strong_40_mg/ 

James Redfield, Yhdeksän oivalluksen tie, suomentanut Aslak Breck, 1995 Werner Söderström Osakeyhtiö


3 kommenttia:

  1. Hei! Tilasin iherbistä paketin ja jäi tulliin . Lisä ravinteet €41, niin laitanko tuohon lisäravinteet summaan tämän rewards €4.44?

    VastaaPoista
  2. Hei vaan! Lisäravinteet summa ilmoitetaan kokonaisuudessaan eli myös rewardseilla maksettu osuus ilmoitetaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos vastauksesta. Mikä olis hyvä monivitamiini tuolla iherbissä 50+ naiselle?

      Poista