sunnuntai 2. joulukuuta 2018

IHerbin Delivery by Local Post Plus postitus






Yleensä halvin ja paras tapa tilata pienet tuotetilaukset iHerbistä on

Delivery by Local Post eli Global Mail by DHL.

 

Kaksi kertaa olen tilannut uudemmalla potituksella

Delivery by Local Post Plus, joka sekin on DHL:n  ja Suomen Postin kanssa yhteistyössä, kuten Global Mail.



Toimiiko Delivery by Local Post Plus -postitus?

 Kyllä paketit perille tulevat, mutta mielestäni hitaammin kuin Global Mailia käyttäen. Paketeilla kestää viikon verran tulla Saksasta Suomeen. (Global Mailissa ei Saksassa tule mitään seurantamerkintää.)


Suomeen saavuttuaan olen joutunut molemmat paketit tullaamaan. Ovat olleet hiukan yli arvonlisäverorajojen suhteen. Tämän jälkeen paketteja voi seurata Suomen postin lähetysten seurannassa tullikirjeessä olevalla saapumistunnuksella ja paketit kulkevat Priority postipakettina Suomessa eli menevät postiin noudettavaksi eivätkä tule suoraan postilaatikkoon kuten Global Mail -paketit.

 

 

Delivery by Local Post Plus -paketeissa on tosi selvästi näkyvissä paketin sisältö. Global Mail -paketeissahan sisältö on kirjoitettu niin pienellä, ettei sitä ilman suurennuslasia monikaan lue. 

 

Tällainen pienen pieni tositarina tähän joulukuun alkuun.

Alennuskoodi HUH943 toimii edelleen ja antaa kaikkiin tilauksiin viiden prosentin lisäalennuksen muiden kampanjaetukoodien lisäksi. Kannattaa aina muistaa siis näpytellä HUH943, jos et ole mennyt iHerbiin SulleKans-sivun linkeistä ja saanut koodia siten matkaasi mukaan. Viimeaikoina on IHerbin sivusto kivasti automaattisesti heittänyt ostoskorisivulle valmiiksi ajankohtaiset kampanjakoodit.

 

 

Tarinoiden jäljillä, osuvia arvioita, olla läsnä tässä ja nyt itselleen ja lähimmäisilleen!

 

Mukavaa joulun alusaikaa kaikille ymmärtäväisille, modernissa iHerbin elämänkerrassa mukana oleville lukijoille.

 

  

2 kommenttia:

  1. Hei ! Osaatko kertoa voiko noita Enzymedican tuotteita, digest basic, complete, Gold ATPro, spectrum, glutenEase jne. tilata? Toinen kysymys ois miten on, voiko Ubiquinolin ja Perus Ubikinoni, ja nää MK-7 K2 vitamiinit? Hämää tossa ATPro: ssa esim toi alpha lipoic ym. Paljon kaikkea sisältää noi digestive enzymit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Jostain syystä ei tule sähköpostiin enää mitään viestiä kommenteista. Luulen, ettei kysymilläsi tuotteilla ole mitään estettä, etteikö niitä voisi tilata.

      Poista