maanantai 20. lokakuuta 2014

Lafes Roll On deodorantti Fresh

Mitäköhän mieltä muut ovat?

Olen nyt kolme päivää kokeillut Lafe's-Natural-Body-Care-Roll-On-Deodorant-Fresh-89-ml deodoranttia ja ajattelin katsoa mitä mieltä muut ovat tuoksusta Fresh, raikas. Itselleni mieleeni tuli heti ennemmin miesten kuin naisten tuoksu, kun otin tuotteen käyttöön.

Ongelmaksi voi koitua vähäinen palautteiden määrä, mutta katsotaan onko kukaan kommentoinut tuoksua. Muutenkin mielenkiintoista katsoa, kun ostos oli aika lailla heräteostos.

Ensimmäisessä kommentissa mainitaan tuoksun säilyvän lähes iltaan. Lisäksi kommentoija mainitsee, että tuote saattaa tuntua märältä, mutta kuivuu nopeasti. Yhdyn samaan havaintoon. Tämä deodorantti vaikuttaa märemmältä kuin esim. Laveran roll-on. Seuraavassakin palautteessa mainitaan märkä levittyys, mutta kuivuu ja toimii jopa todella kuumana päivänä.

Bingo! Kolmas kommentoija mainitsee tuoksun olevan miellyttävä. Ja arvaas mitä? Varmaankin mies, kun oli kommentoinut myös miesten shaving cream-tuotetta. Seuraavakin kommentoija on mies ja tykkää eniten juuri Fresh-tuoksusta.

Seuraavaksi nainen, jonka mielestä tuote tuoksui aluksi hyvältä, mutta viikon käytön jälkeen hielle. Ja viimeisenä kommentti Australiasta: mineraalituoksu, halpa tuote, mutta ei toimi, ei käy sporttisille tyypeille.


Ja sitten itse tuotekuvaukseen. Pysy suihkunraikkaana koko päivä!

 


Tuoksu sopii periaatteessa siis sekä naisille että miehille. 89 ml on reilun kokoinen, roll-on pyörylä kuitenkin suhteellisen pieni. Varmaan ihan toimiva perusdeodorantti turvallisista valmistusaineista.

IHerb-koodin HUH943 mielestä kuitenkin ehkä ennemmin miehille kuin naisille sopiva tuoksu. Mitä mieltä sinä olet?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti