lauantai 25. lokakuuta 2014

SUPER LUONNOLLISTA KAPSELEISSA

Yleensä superluonnolliset ravintolisätuotteet ovat jauheina. Luonnollista kapseleissa olisi ihan supervaihtoehto.

Vibrant-Health-Super-Natural-C-250-mg-60-Veggie-Caps

100 % oikeaa C-vitamiinia kapseleissa eikä yhtään lisättyä askorbiinihappoa, joka on oikean C-vitamiinin synteettinen muoto. Tuotteen C-vitamiini on peräisin Acerolakirsikasta, Camu Camu -marjasta ja Amla-marjasta. Eikä tässä kaikki. Tuotteessa hyödynnetään monia muitakin marjoja ja mm. vihreää teetä. Saat siis luonnollista oikeaa C-vitamiinia sekä marjojen polyfenoleja, bioflavonoideja parantamaan antioksidanttivaikutusta entisestään.

(Kapselissa on käytetty magnesiumstearaattia.)





Kaikkea ei aina kuitenkaan saa super-superluonnollisena, mutta tuote voi olla kuitenkin mainitsemisen arvoinen ja mielenkiintoinen.


Vibrant-Health-A-Man's-Zinc-60-Tablets

Kiitos ei eturauhasvaivoille. Tehokasta sinkkiä arginiiniin sitoutuneena ja kasvisteroleja yhdessä tabletissa. Erityisesti miehille sopiva sinkkitabletti varmistamaan eturauhasen tarvitsema sinkin saanti ja sperman tuotanto. Kannattaa kokeilla! Toimii, lisää jopa seksuaalista halua. Joka sentin arvoinen tuote. Lue itse kommentit, jos et usko. Valitettavasti vain 2 kommenttia tosin.


Vibrant-Health-Krebs-Zinc-30-mg-60-Capsules

Koko perheen hyvin imeytyvä sinkkivalmiste. Energiaa jokaiselle solulle. Lasten selittämätön hidas kasvu voi johtua yksinkertaisesti sinkin puutteesta.




Vibrant-Health-Phyto-Boron-3-mg-60-Veggie-Caps

Booria tarvitsisi lisää lähes jokainen yli 30-vuotias nainen ja yli 40-vuotias mies Amerikassa, koska he menettävät virtsan mukana enemmän kalsiumia kuin saavat ravinnosta. Pätee varmaan yhtä lailla Suomenkin oloissa. Vai tekeekö runsas maidon juonti Suomessa tilanteen erilaiseksi??? Vibrant Health -tuotteesta saa booria samassa luonnollisessa muodossa kuin se on kasviksissa, lisäksi tuotteessa on tehosteena parsakaalijauhetta. Boori auttaa saavuttamaan oikeanlaisen kalsiumtasapainon sekä edesauttaa D-vitamiini -ja testosteronitasojen optimoinnissa. Varsinkin urheilijat huom huom muista myös boorin vaikutus luustoon ja lihaksistoon.







Kannattaa ehdottomasti tutustua muihinkin Vibrant-Health-tuotteisiin. Siellä on vaikka mitä mielenkiintoista. D-vitamiineista haluan mainita, että ne ovat luomutabletteja, vaikka itse D-vitamiinia ei pysty sertifioimaan luomuksi, mutta itse tabletti. D-vitamiini noissa tableteissa on peräisin lanoliinista ja sitä löytyy kahta vahvuutta: Vitamin-D3-2-000-IU-100-Organitabs 50 mikrog ja Vitamin-D3-4-000-IU-100-Organitabs 100 mikrog.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti