lauantai 8. marraskuuta 2014

Koirajuttua ja kaikenlaista muuta sälää

 
Koirat osaavat hyvin peittää ongelmiaan. Siinä vaiheessa, kun huomaat koirasi ontuvan, on tapaturma usein jo useampi kuukausi sitten tapahtunut.
 
 
Jotkut homeopaatit aloittavat koiran homeopaattisen hoidon aina Thujalla, jos koira on rokotettu. Kannattaa varmasti pitää mielessä, erityisesti jos koira on jollain tapaa oireillut rokottamisen jälkeen.


 
 
Olemme luonnostamme optimisteja!
 
Now-Foods-Graviola-100-Capsules ja selviät menopaussin oireista iloisin mielin.
 
Kovasti tuntuvat käyttävän Graviolaa hyvin tuloksin syöpäkasvaimiin. Kannattaisiko ehkä miettiä ravintolisänä koirille, niillä kun on niin usein syöpäkasvaimia nykyään.
 
Kantamme ei välttämättä ole lopullinen kantamme - paitsi jos ympäristömme näin päättää puolestamme.
 
Graviola ja B17-vitamiini (laetrile) totta vai tarua apua syöpään. Teoria ei aina kohtaa todellisuuden kanssa. Kysy parempia kysymyksiä. Ainakin googlen ajatusjuoksua on erittäin hankala ennalta-arvata. Entäpä omaasi. Auttaisiko Graviola ehkä kysymään itseltäsi rakentavampia kysymyksiä. Miltä tuntuisi, jos olisit onnellinen ja energinen juuri nyt?
 
 
 
B12-vitamiinihan kuulostaa melkein magnesiumilta: mukana yli 300 entsymaattisessa reaktiossa terveessä kehossa. Pitääköhän väite paikkansa? Joka tapauksessa B12-vitamiini kuulostaa kovin tavalliselta, mutta senkin puute voi olla osasyyllinen syövän kehittymiseen. Ja B12-vitamiinista saa energiaa, paljon energiaa. Miltä tuntuisi tehdä asiat helpon energisesti parhaalla suoritustasollasi?
 
Tuskinpa vaan mikään yksi aine tai ainesosa estää tai parantaa syöpää, mutta yhdessä ehkäpä.
Ajatuksillamme on varmasti aivan yhtä suuri vaikutus, jos ei suurempikin.
 
Yksi huomio vielä. B12-vitamiinin puutehan muistuttaa kovasti MS-tautia:
 
- yleinen energian puute
- epätavalliset mielialanvaihtelut
- vaikeus keskittyä tai muistaa asioita
- pistelyä tai puutumista käsissä tai jalkapohjissa
 
 
 
Sullekans matkassa mukana ja matka jatkuu. IHERB KOODI HUH943
 
 

2 kommenttia:

  1. Aika ristiriitaista. Miksi edes rokottaa, jos käyttää homeopatiaa? Kun kerran kyseessä sairauden/ tartunnan ehkäisy. Taitaa olla siis yksin homeopatia täysin epäluotettavaa.

    VastaaPoista
  2. Suomessa suurin osa koirista rokotetaan tunnollisesti Kennelliiton sääntöjen mukaisesti jo siksikin, että saavat osallistua erinäisiin koiratapahtumiin. Käsittääkseni homeopatiaa käytettän sairauksien hoitoon eikä niinkään ennaltaehkäisevästi. Homeopatia on usein yksi viimeisiä oljenkorsia, joita kokeillaan, kun muista hoidoista ei ole apua saatu.

    VastaaPoista