lauantai 14. helmikuuta 2015

Ai lisää proteiinia


Proteiinia, lisää proteiinia, ei hiilareita vaan sitä proteiinia...Jotenkin näin se taitaa tänä päivänä mennä. Parasta siis vähän katsoa mitä on tarjolla. Riisipohjaisissa proteiinijauheissa on löytynyt liian isoja määriä raskasmetalleja kuten kadmiumia ja lyijyä. Herapohjaisissa taas voi olla liikaa antibioottijäämiä. Herneestä peräisin oleva proteiini on yleensä kyllä puhtaimmasta päästä, mutta kaikki eivät sulata ja siten hyväksikäytä sitä tehokkaasti. Keinotekoisia makeutusaineita täytyy varoa, geenimuunneltua soijaa samoin ja kaikenlaisia turhia täyteaineita. Ja mitäköhän kaikkea muutakin vielä.




Joo joo. Voihan sitä kuolla mihin vaan. Mutta kun sitä proteiinia on saatava lisää...Kai sitä jotakin tässä uskaltaa sitten vielä siinä tapauksessa suositella.



Manitoba-Harvest-Natural-Raw-Shelled-Hemp-Seeds-340-g Miltäs kuulostaa, hampun siemenen sisimmästä, parhaasta osasta hampun siementä tehdyt herkulliset hampun sydämet salaatin päälle ripoteltuina tai jogurtin kanssa tai muroihin sekoitettuna tai ihan sellaisenaankin naposteltuina. Ja sopivat nämä herkkuproteiinisydämet kaurapuuronkin kanssa, jos vain uskallat kokeilla. Tai jos herkuttelemaan aiot ryhtyä, niin koristelepa jäätelöannoksesi näillä ravintorikkailla hampun sydämillä ja omatuntosi joutuu koetukselle. Ja kyllä kyllä, proteiinia saat kolmesta ruokalusikallisesta 10 g. Ja kaupanpäälle saat ehkä kolesterolitasoihinkin positiivista muutosta.



Ai vielä enemmän sitä proteiinia ja proteiinijauheena...Selvä homma.



Manitoba-Harvest-Hemp-Pro-70-454-g Toivottavasti kelpaa, vaikkei olekaan luomua. Mutta on tässä neljässä ruokalusikallisessa ainakin 20 g proteiinia ja makukin pitäisi olla kohdallaan samoin kuin puhtaus.


Tsekkaapas tämä, kanadalaista osaamista parhaimmasta päästä! Vega-Vega-One-All-in-One-Nutritional-Shake-Chocolate-10-Packets-46-g-Each Kanadassa on tiukat kriteerit tuotteiden puhtaudesta, joten tätä Vegan kasviperäistä, gluteenitonta proteiinijauhetta voi kyllä hyvällä mielin suositella. Tätä tuotetta voisi mielestäni suositella jopa monivitamiiniksi paremmin kuin monia monivitamiinitabletteja! Yhdestä annospussista saa proteiinia 20 g ja ihan oikeita vitamiineja runsaasti, jotka ovat peräisin hedelmistä ja vihanneksista ei mitään kemiallisia väännöksiä! Lisäksi tuotteesta saa vielä kuituakin 7 g ja omega-3 rasvahappoja saman verran kuin kahdesta lohesta ja probioottejakin. AIVAN MIELETTÖMÄN HYVÄ TUOTE, todella helppo ottaa matkalle ja töihinkin mukaan.

Kuulostaa hyvältä, mutta olisiko mitään tutumpaa merkkiä...Onhan niitäkin.

Sun-Warrior-Warrior-Blend-Raw-Vegan-Protein-Vanilla-500-g SunWarrior proteiineista kannattaa valita mieluummin Warrior Blend kuin Classic. Warrior Blendissä suurin osa raaka-aineista on nimittäin luonnonmukaisesti tuotettuja (organic).

Sun-Warrior-Warrior-Blend-Raw-Vegan-Protein-Natural-500-g Täysin makeuttamaton kasviperäinen vegaaneillekin sopiva proteiinijauhe. Gluteeniton, ilman soijaa, ei väri- tai säilöntäaineita.

Ja samaa sarjaa löytyy vielä suklaanmakuisena. Sun-Warrior-Warrior-Blend-Raw-Vegan-Protein-Chocolate-500-g

Viimeisenä vielä yksi luonnonmukaisesti tuotettu hernepohjainen proteiinijauhe. Now-Foods-Sports-Organic-Pea-Protein-Natural-Unflavored-680-g

Kiitos kiitos, eiköhän noista löydy mieleinen. Toivottavasti. Muita en tähän hätään kyllä lähtisikään suosittelemaan.


Nyt sujuu varmaan kiipeilykin minne vain, kun on sitä proteiinia lisää. Ja muistathan, että iHerb-koodi HUH943 kannattaa aina näpytellä checkout-vaiheessa, jos ei sitä siellä jo ole näkyvissä. Kiitos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti