lauantai 7. helmikuuta 2015

Gluteenittomaan elämäntapaan sopivat miedot Jasön ihonhoitotuotteet


Keliakiasta kärsivät voivat hyötyä muuttamalla ruokavalion lisäksi myös ihonhoitotuotteensa, shampoot, meikit yms. Selittämättömät välillä pahasti kutiavat kädet, toisinaan turvonneet silmät toisinaan ei, päänahan ongelmat ja muut epämääräiset kehon reaktiot voivat johtua ulkoisesti käytettävistä tuotteista, jotka sisältävät piilogluteenia. Varsinkin meikkituotteet pohjautuvat usein vehnästä peräisin oleviin kemiallisiin ainesosiin, joiden ei nimien perusteella osaa kuvitella sisältävän vehnää ja sitä myöten gluteenia. Mutta myös ihan arkipäivässä kuten kirjekuoria sulkiessa, huulirasvaa käyttäessä tai hampaita pestessä voi tulla saaneeksi gluteenia.

Jasön on onneksi valmistanut gluteenittoman ihonhoitosarjan, joka on myös hajustamaton. Tuotteet sopivat kaikille, jotka haluavat tehokkaita, hellävaraisia tuotteita ilman turhia kemikaaleja. Tuotteet ovat lisäksi hinnaltaan edullisia, koska ne on pakattu reilun kokoisiin pakkauksiin. Eläinkokeita ei luonnollisestikaan ole valmistusprosessissa käytetty ja luonnon säilyminen puhtaana on otettu huomioon myös.

No parabens, SLS, petroleum, artificial colors or phthalates


Jason-Natural-Gluten-Free-Body-Wash-Fragrance-Free-887-ml Gluteeniton suihkugeeli/ puhdistusaine kätevässä pumppupullossa.  E-vitamiini, avokado-öljy ja kehäkukkauute hoitavat ja kosteuttavat samalla, kun iho puhdistuu. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen tunnet kuinka ihanan pehmeä ja sileä ihostasi tulee. Sopii kaikille ihotyypeille.



Jason-Natural-Gluten-Free-Hand-Soap-Fragrance-Free-473-ml Gluteeniton käsisaippua pumppupullossa, E-vitamiini ravitsee käsiäsi, oliiviöljy ja aloe vera rauhoittavat ja kosteuttavat tehden käsistäsi pehmeät ja sileät. Saippua sopii kaikille ihotyypeille.


Jason-Natural-Gluten-Free-Hand-Body-Lotion-Fragrance-Free-227-g Gluteeniton pitkään kosteuttava käsi- ja vartalovoide, joka kannattaa levittää hiukan kostealle iholle eli mahdollisimman pian suihkussa käynnin tai käsien pesun jälkeen. Sama sääntöhän koskee ihan kaikkea ihon rasvaamista. Avokado-öljy ja aloe vera ravitsevat ja tuovat helpotusta kuivalle ja karhealle iholle edesauttaen sen pehmentymistä. Tämäkin tuote sopii kaikille ihotyypeille.


Jason-Natural-Gluten-Free-Daily-Shampoo-Fragrance-Free-473-ml Gluteeniton shampoo kaikille hiustyypeille, jossa babassu-öljy ja E-vitamiini kosteuttavat hiuksia, rosmariini ja kamomilla taas rauhoittavat päänahkaa. Lopputuloksena saat pehmeät, kiiltävät hiukset luonnollisesti.


Jason-Natural-Gluten-Free-Daily-Conditioner-Fragrance-Free-454-g Gluteeniton hoitoaine kaikille hiustyypeille, jossa jojoba-öljy, auringonkukka-öljy, macadamiapähkinä-öljy sekä kukui-öljy ravitsevat jokaisen hiussuortuvan perinpohjaisesti. Lopputuloksena saat sileät, kevyet, helposti käsiteltävät hiukset luonnollisesti.




Jason-Natural-Gluten-Free-Facial-Cleanser-Fragrance-Free-237-ml Gluteeniton, hypoallerginen puhdistusaine kasvoille, joka sopii kaikille ihotyypeille. Rauhoittava sekoitus kukka- ja hedelmäentsyymejä avaa ihohuokoset, puhdistaa ja kirkastaa ihon. Lopputuloksena saat raikkaat, uudistuneet kasvot.


Jason-Natural-Gluten-Free-Facial-Scrub-Fragrance-Free-113-g Gluteeniton, hypoallerginen kuorinta-aine, jossa kirkastava aprikoosi-öljy ja saksanpähkinäjauhe pesevät pois kuolleet ihosolut. Lopputuloksena saat sileän, terveen hehkun kasvoihisi. Kuorinta-aine on niin mieto, että sopii käytettäväksi puhtaille, kosteille kasvoille pyörivin liikkein vaikka joka päivä.


Jason-Natural-Gluten-Free-Facial-Cream-113-g Gluteeniton, syväkosteuttava auringonkukka-öljy - kaakaovoi - aloe vera yhdistelmä ravitsee ja pehmentää kasvojen ihoa. Voide sopii tarjoamaan kaikille ihotyypeille kosteutta ja hemmottelua.


Jason-Natural-Gluten-Free-Facial-Lotion-Fragrance-Free-113-g Gluteeniton, hypoallerginen, kevyt kasvovoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Aloe vera huolehtii riittävästä kosteutuksesta, rauhoittava kamomilla pehmentää ihoa ja C-vitamiini edesauttaa ihon uudistumista. Lopputuloksena saat kosteutetut, terveen näköiset kasvot.


 
 
Sain maanantaina juuri uusimman iHerb-tilaukseni, niin huomasin, että Aubrey Organics aurinkorasva on muuten gluteeniton sekin, joten laitanpa nekin linkit vielä tähän.
 
 
 
 
 
ja löytyy jopa 45 suojakertoimella oleva gluteeniton aurinkorasva
 
 
ja kasvoille myös gluteeniton
 
 
ja lapsille oma gluteeniton aurinkorasva
 
 
ja auringonoton jälkeen tietenkin gluteeniton
 
 
Olkaapa hyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti