torstai 30. lokakuuta 2014

Hyvä ja vahva C-vitamiini edullisesti


California-Gold-Nutrition-Vitamin-C-Quali-C-1000-mg-60-Veggie-Caps

Mielestäni yllä oleva C-vitamiini on ehdottomasti tilaamisen arvoinen, jos etsit tavallista vahvaa C-vitamiinivalmistetta. Tuotteen C-vitamiini, Quali-C askorbiinihappo on peräisin Skotlannista ja laitettu helppokäyttöiseen kapseliin, josta saa 1000 mg C-vitamiinia.


California-Gold-Nutrition-Vitamin-C-Quali-C-250-g

on samaa skotlantilaista Quali-C askorbiinihappoa jauheena. Annoksia purkista saa jopa 250! Ja tästäkin saa yhdestä annoksesta n. 1000 mg C-vitamiinia.

Quali-C on taattua eurooppalaista laatua! Jäljitettävyys, luotettavuus, non-GMO, kestävästi tuotettu; valitse Quali-C C-vitamiiniksesi ,niin tiedät mistä C-vitamiinisi on peräisin ja voit olla rauhallisin mielin. C-vitamiiniraaka-ainemarkkinat alkavat olla nekin pitkälti Kiinan tuonnin varassa muutoin.
 
 
 
on iHerbin oma merkki. Valikoimasta löytyy vaikka mitä, jopa glutationia.
 
Mutta palataanpa takaisin C-vitamiiniin. Olen tänä syksynä jostain syystä törmännyt jatkuvasti C-vitamiiniin.
 
 
Seuraavat kaksi C-vitamiinia eivät ole Quali-C:tä, mutta voivat muuten olla ehkä etsimiäsi, joten tässä ne:
 
 
 
on C-vitamiinitabletti, jonka askorbiinihappo imeytyy hitaasti kahden tunnin aikana.Vinkki: koska tuote sisältää ruusunmarjaa C-vitamiinin lisäksi, voi se mahdollisesti estää nivelvaivoja kuten nivelrikkoa.
 
 
 
on C-vitamiinikapseli, josta saa askorbiinihapon lisäksi myös sitrusflavonoideja esim. rutiinia. Flavonoidien tehtävänä on tehostaa C-vitamiinin vaikutusta. Vinkki: koska tuote sisältää rutiinia, niin tämä C-vitamiini voisi olla hyvä henkilöille, jotka saavat helposti mustelmia tai joilla on verenvuototaipumusta.
 
Tällaisia tuotteita tällä kertaa esillä iHerbin valtavasta valikoimasta.
 
 
 
 
IHerb Coupon eli iHerb alennuskoodi tai iHerb-koodi, joka kannattaa aina on HUH943.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti