lauantai 1. marraskuuta 2014

E.L.F. Cosmetics ja SINÄ PIKKUJOULUJEN ILTATÄHTI

Syksyn pimeät eivät haittaa, kun on pikkujoulujen aika. E-L-F-Cosmetics on oiva apu valmistautuaksesi sädehtimään jälleen kerran pikkujoulujen kauneimpana.

E-L-F-Cosmetics-Super-Glossy-Lip-Shine -huulikiilto on totaalisen ylivoimainen  valinta näin pikkujouluaikaan. Huulesi kiiltävät terveen houkuttelevasti ja makea maku ja ihanan suloinen tuoksu saavat mielesi riemuitsemaan tulevasta illasta. Jälki on hieno valitset sitten pelkän huulikiillon tai ensin pohjalle lempihuulipunaasi.

Silmissäsi on sadunomaista taikaa. Varmasti onhan niitä korostettu E-L-F-Cosmetics-Shimmer-Eyeliner-Pencils rajauskynällä. Voit valita viidestä dynaamisesta väristä mielestäsi sopivimman. Metallin kiilto tekee joka tapauksessa silmistäsi katseen vangitsijat. Olethan valmistautunut olemaan sädekehässä? Sitä sinä nimittäin olet saava kokea pikkujoulujen iltatähtenä. Ja don't worry ei ole väliä laitatko rajauksen ennen kulmaväriä vai sen päälle. Tulet loistamaan joka tapauksessa.

Ehkä haluat kuitenkin antaa salaperäisen ammattimaisen loppusilauksen katseeseesi. Siinä tapauksessa keskiyön taikana sopii syvän tumman puhuva sininen nestemäinen rajauskynä E-L-F-Cosmetics-Liquid-Eyeliner-Midnight. Luomivärinä lämpimät E-L-F-Cosmetics-Studio-Little-Black-Beauty-Book-Warm-Edition sävyt ovat kuin sinulle tehtyjä. Luot illan salaperäisen voittavan katseen kerroksittain.

Pikkujoulujen iltatähti ja tyrmäävä katse, extra loistoa ja korostusta saat seuraavista tuotteista: E-L-F-Cosmetics-Long-Lasting-Lustrous-Eyeshadow-Soiree tai E-L-F-Cosmetics-Long-Lasting-Lustrous-Eyeshadow-Gala. Levitä luomiväriä haluamasi määrä intensiivisen katseen luomiseksi joko sormilla tai siveltimellä.

E-L-F-Cosmetics-Cream-Eyeliner-Metallic-Olive ja E-L-F-Cosmetics-Cream-Eyeliner-Copper ovat kuin varta vasten suunniltu pikkujoulujen salaperäiseen tunnelmaan. Luo oma tyylikkääkin tyylikkäämpi mysteerikatse ja voit olla varma, että et jää nurkkaan huomaamatta.

Posket hehkuvat joko tyylikkään yksinkertaisen E-L-F-Cosmetics-Blush-Berry-Merry sävyisinä tai viettelevän E-L-F-Cosmetics-Blush-Pink-Passion sävyssä ja olet valmis elämäsi iltaan!



HYVIÄ PIKKUJOULUJA SINULLE
 
toivoo iHerb-koodi HUH943



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti