tiistai 14. huhtikuuta 2015

Miehilläkin on iho


No joo, nykyajan nuoret miehet tietävät sanomattakin, että heillä on iho. Hyvä niin. Ennen asia oli kuitenkin toisin. Miehilläkin on tosiaan iho ja miesten iho voi vaatia koostumukseltaan hieman eri tuotteita kuin naisten iho. Miesten iho on luonnostaan rasvaisempi ja kerää siten helpommin likaa, joka tukkii ihohuokoset. Myös parranajo altistaa ihoa epäpuhtauksille ja voi aiheuttaa ihoärsytystä ja pahentaa iho-ongelmia. On siis ihan hyvä, jos ihonhoitotuotteet ovat varta vasten miehille suunnattuja, niin säästyy aikaa sopivan tuotteen etsinnässä. Miehenkään ihon ei tarvitse olla kuiva ja karhea.





Aubrey-Organics-Men-s-Stock-Basic-Cleansing-Bar-114-g on pitkäkestoinen "perussaippua", joka käy kasvojenkin pesuun. Saippua ei tee ihosta kiristävää, siitä shea butter eli karitevoi pitää huolen. Saippua on tehty luonnonmukaisista ainesosista. Kasvojen puhdistamiseen suosittelisin kuitenkin Aubrey Organics kuorinta-aineita, jotka sopivat päivittäiseen käyttöön: Aubrey Organics Spice-Island kuorinta-ainetta, Aubrey Organics North-Woods kuorinta-ainetta ja Aubrey Organics City-Rhythms kuorinta-ainetta.


Aubrey-Organics-Men-s-Stock-Daily-Moisturizer-59-ml on miesten oma kosteusvoide Aubrey Organics luonnonkosmetiikkasarjasta. Kevyt, hyvin imeytyvä, ihohuokosia tukkimaton kosteusvoide, joka säännöllisesti, kaksi kertaa päivässä käytettynä ehkäisee parranajon jälkeisiä näppylöitä syntymästä. Miehet eivät aina ole kovin tarkkoja käyttämään aurinkosuojavoiteita. Tätä kosteusvoidetta kannattaa laittaa auringossa oleilun jälkeen. Luomuaaloe rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa ja antaa kasvoille raikkaan virkistävän tunteen.


Vihdoinkin on saatavilla miehille oma silmänympärysvoide Aubrey-Organics-Men-s-Stock-Daily-Rejuvenating-Eye-Cream-15-mlLaita pieni tippa voidetta nimettömään sormeen ja taputa nimettömäsi yhteen, jolloin voide leviää hieman. Sitten taputtele voide hellästi nimettömillä sormillasi silmänympärysalueelle. Voide kosteuttaa, kiinteyttää, ehkäisee tummia silmänalusia ja vähentää hienoja juonteita. Nuorekkaat, vetoavat silmät, joissa on aina sopivasti pilkettä silmäkulmassa mukana ovat itsestään selvyys itsestään huolta pitävälle miehelle.





Aubrey Organics kolme vaihetta täydelliseen parranajoon: kuorinta, partavaahto ja after shave

Miesten Aubrey Organics parranajo-tuotteissa on valinnanvaraa, kun tilauksen tekee iHerbistä. Kaikki eivät voi mitenkään pitää samasta tuoksusta.

Ensimmäiseksi, Suomenkin markkinoilla oleva City Rhytms tuoksuinen sarja.

Aloita parranajo pesemällä kasvosi lämpimällä vedellä ja käyttäen Aubrey-Organics-Men-s-Stock-Face-Scrub-Exfoliant-Facial-City-Rhythms-177-ml kuorinta-ainetta. Ihohuokoset avautuvat ja ajosta tulee tarkempi ja samalla kasvosi tietenkin puhdistuvat ja virkistyvät. Tavallista saippuaa ei ikinä tulisi käyttää kasvojen pesuun. Kuorinta-aineen käyttö ennen partavaahtoa tekee ison eron siihen kuinka kevyen sujuvasti partaterä liukuu iholla. Aubrey-Organics-Men-s-Stock-Shave-Cream-City-Rhythms-177-ml partavaahto on taloudellinen, luonnollinen ja mukava käyttää. Englanniksi tuote on cream eikä foam, joka olisi vaahto eli älä odota tämän tuotteen vaahtoavan, vaikka suomeksi puhummekin partavaahdosta! Jos olet tottunut vaahtoaviin SLS Sodium Lauryl Sulfate tai vastaaviin tuotteisiin, voi mennä pari kertaa tottumiseen. Muutosmyönteisyys ja avoimuus ovat tätä aikaa. Aubrey-Organics-Men-s-Stock-After-Shave-Balm-City-Rhythms-118-ml on geelimäinen balsami parranajon jälkeen rauhoittamaan ihoa tai milloin vain virkistääksesi kasvojasi ja sulkeaksesi ihohuokoset. Tuoksun ei pitäisi olla liian voimakas kommenttien perusteella. Ja kysehän ei ole mistään kemiallisesta tuoksusta vaan luonnonmukaisesta tuoksusta, jossa on seetriä ja sitrusta mm.


IHerbissä North Woods klassinen mänty on parranajotuotteiden suosituin tuoksu.

Aubrey Organics North-Woods kuorinta-aine
Aubrey Organics North-Woods partavaahto
Aubrey Organics North-Woods parranajobalsami Tässä after shave balsamissa on tuoksuna perinteinen mänty.Kevyt geelimäinen koostumus häviää iholta nopeasti, rauhoittaa ja kosteuttaa partahöylän ärsyttämää ihoa. Ei enää polttavaa tunnetta parranajon jälkeen.


Yksi tuoksuvaihtoehto löytyy vielä Spice Island, jota kuvaillaan lämpimäksi, trooppiseksi ja lopuksi mausteiseksi / tuliseksi tuoksuksi.

Aubrey Organics Spice-Island kuorinta-aine
Aubrey Organics Spice-Island shave cream on saman sarjan partavaahto. Mentolin tuoksu tulee esille selvästi ja vaikka tuote ei vaahtoa, toimii se ilmeisen hyvin. Parranajo on miellyttävää ja erittäin tarkkaa, lopputulos ei voisi tästä enää parantua. Ja plussana vielä; naiset tuntuvat villiintyvän / huumaantuvan tuoksusta...
Aubrey Organics Spice-Island after shave balsami




Miesten ihonhoidon kulmakivet ovat puhdistus, parranajo ja hoito.

Miesten iho tarvitsee sekä kosteutusta että rasvoittumisen ehkäisemistä.

Miedon puhdistustuotteen valitseminen, joka hoitaa ja pehmentää ihoa ennen parranajoa on kaiken ihonhoidon lähtökohta. Parranajosta tulee siten tarkkaa ja sujuvaa. Kosteuttava partavaahto ja after shave balsami jättävät ihon pehmeäksi ja raikkaaksi ihoa rasvoittamatta. Lisäksi balsami rauhoittaa partahöylän ärsyttämää ihoa. Ihohuokosia tukkimaton, rasvoittamaton kosteusvoide suojaa ihoa kuivumiselta ja parantaa ihon kimmoisuutta. Ja lopuksi vielä silmänympärysvoide, joka ehkäisee tummien silmänalusten syntymistä ja varmistaa siten täydellisen ulkonäön. Häkellyttävän komea mies astuu ovesta ulos ja sisään ja kynnyksen yli...

Miesten tuotteissa on raikas, miehinen tuoksu.


 
Voit olla varma ulkonäöstäsi ja trendin huipulla pysymisestä, kun näet hieman vaivaa itsesi hoidossa. Hyvin hoidettu iho antaa itseluottamusta koko päiväksi ja on miehenkin oikeus.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti