torstai 9. huhtikuuta 2015

Tätä täytyy ostaa lisää Enzymedica Digest Gold


Itselläni ei ole mitenkään herkkä vatsa, mutta vatsani kertoo kyllä heti, kun syön jotain mikä ei ole hyväksi. En saa siis mitään ongelmia varsinaisesti ainoastaan tietynlaisen tunteen vatsassani. Joskus tulee siis syötyä esim. pitsaa tai lihapiirakkaa, joiden tiedän olevan itselleni huonoja ruokia vatsani antaman välittömän palautteen perusteella. Kyseiset ruuat eivät ole varmaan kenenkään mielestä terveellisimmästä päästä tai ravintoarvoltaan parhaita. Varmaan pitsan ja lihapiirakan sulavuuskaan ei ole ensiluokkaista.

Enzymedica-Digest-Gold-with-ATPro toimi erinomaisesti kokeillessani sitä pienen purkin. Otin yhden kapselin tätä täysin kasviperäistä entsyymivalmistetta tietäessäni, että syön jotain mistä vatsani ei pidä. Ja vatsani kiitti välittömästi olemalla huomauttamatta saamastaan epäterveellisestä ruuasta. Valmiste auttaa siis varmasti ruuansulatuksessa. Itse luulen, että tätä valmistetta kannattaisi ottaa ainakin ennen raskaita aterioita.


Enzymedica-Digest-Gold-with-ATPro sisältää ruuansulatusentsyymejä todella kattavasti ja sopivan paljon. Monet entsyymit tarvitsevat myös tietyn kivennäisaineen läsnäolon. Tässä valmisteessa ATPro toimii aktivaattorina entsyymireaktioissa ja saa aikaan ravintoaineiden tehokkaan imeytymisen ja tekee tästä tuotteesta ihan omaa luokkaansa olevan. Entsyymivalmisteen käyttö vapauttaa energiaa, ATP-energiaa joka muuten sidottaisiin ruoansulatukseen. Voisikohan siis olla, että tämän valmisteen käyttö vähentäisi yleisesti raskaan aterian jälkeen tulevaa väsymyksen tunnetta.??

Erilaiset ruoka-ainehimot saattavat hävitä tätä Enzymedican ruuansulatus entsyymivalmistetta käyttäessä.  Jotkut ovat voineet alkaa käyttää uudestaan laktoosia ja gluteenia ruokavaliossaan, mikä tietysti helpottaa elämää ainakin matkoilla ollessa. 1 - 2 kapselia aterian yhteydessä otettuna ja voit ehkä satunnaisesti nauttia jotain ruokavaliostasi kiellettyä ainetta. Ei enää turhaa turvotusta, närästystä tai ilmavaivoja vaivana.

Entsyymit ovat välttämättömiä ruoan imeytymiselle. Enzymedica-Digest-Gold-with-ATPro sisältää entsyymejä Thera-blend -teknologiaa hyödyntäen, joten entsyymit toimivat eri pH-alueilla ja koko ruoansulatuskanavan läpi varmistaen ruoka-aineiden kunnollisen pilkkoutumisen ja ruoansulatuksen onnistumisen. Thera-blend entsyymit ovat kolme kertaa vahvempia ja vaikuttavat kuusi kertaa nopeammin kuin kilpailijoiden entsyymivalmisteet.

ATPro-teknologia lisää solujen ATP:n (adenosiinitrifosfaatti) tuotantoa. Lisäksi itse valmisteesta saa ATP:tä.  ATP toimii patterin tavoin varmistaen, että soluilla on tarpeeksi energiaa kaikkialla elimistössä, jotta kaikki toimii kuten pitääkin. ATP:llä on tärkeä tehtävä myös ruoansulatuskanavassa. ATP säätelee mm. suolahapon ja pepsiinin eritystä varmistaen ruoansulatuksen kunnollista tapahtumista. ATP:tä tarvitaan myös ravintoaineiden imeytymiseen solukalvojen läpi. Ei siis mikään ihan turha aine entsyymivalmisteessa.

Tuoreruoka sisältää runsaasti entsyymejä. ATP varmistaa, että saamme syömästämme ruoasta parhaan mahdollisen hyödyn. Salaattilautasannoksesta saa 300 miljoonaa LCU:ta ATP:tä eli saman määrän kuin yhdestä Enzymedica-Digest-Gold-with-ATPro kapselista . Solujen ei tarvitse tässä tapauksessa itse tuottaa tarvitsemaansa ATP-energiaa ravintoaineista, kun sitä tulee raakaruoasta tai kapselista riittävästi. Jos solujen energiansaanti ei ole riittävää, eivät ravintoaineet imeydy ja ole hyväksikäytettävissä kunnolla. Tämä taas vähentää edelleen solujen energian tuotantoa ja vähentää jopa ruoansulatusentsyymien määrää. Aikamoinen noidankehä.

Onneksi on olemassa Enzymedica-Digest-Gold-with-ATPro. Erityisesti iäkkäät, urheilevat ja eineksiä nauttivat henkilöt voivat tarvita ATP-energiaa enemmän kuin elimistö pystyy tuottamaan. Väitetään myös, että ihmisen kyky valmistaa entsyymejä vähenee iän myötä. Lisäksi iäkkäillä suolahapon eritys on usein vähentynyt.

Syömme saadaksemme ravintoaineita, jotka imeytyvät elimistöön ja muuttuvat edelleen energiaksi. Syömme siis saadaksemme energiaa. Ruoansulatusentsyymit muuntavat ruoan energiaksi ja antavat sen kehon käyttöön. Enzymedica-Digest-Gold-with-ATPro auttaa sinua ravintoaineiden; proteiinin, rasvan, hiilihydraattien ja kuidun pilkkomisessa, imeytymisessä ja energiantuotannossa. Täydellistä, sinun tehtäväksesi jää ainoastaan sopivan ravinnon tarjoaminen.


Ravinto - Entsyymit - Ravintoaineet - ATP - Energia



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti