SULLEKANS SIVUSTA

Sullekans on henkilökohtainen blogi, jossa esittelen pääasiassa iHerbin valikoimassa olevia tuotteita. Blogissa ei anneta terveydenhoito-ohjeita tai sairauksien ehkäisyohjeita, vaan tällaisissa asioissa on aina käännyttävä lääkärin puoleen. Mitkään blogissa esitellyt tuotteet eivät myöskään ole tarkoitettu sairauksien hoitoon.

Sullekans on henkilökohtainen blogi, jossa pyörittelen itseäni kiinnostavia ajatuksia edestakaisin. Sullekans ei ole tieteellinen sivusto ja kirjoitetut "väittämät" eivät ole välttämättä tieteellisesti oikeasti todistettuja. Sullekans sivulla kirjoitan itseäni kiinnostavista aiheista, eivätkä tekstit ole tarkoitettuja oppimateriaaliksi missään muodossa.

Sullekans on siis ainoastaan henkilökohtainen, oppimispäiväkirjatyyppinen blogisivusto.

Legal Disclaimer:Unless expressly indicated otherwise, we are not the manufacturer of the products told about on this site. Actual product packaging and materials may contain more and different information than what is shown on our website. We recommend that you do not rely solely on the information presented on our website. Please always read labels, warnings, and directions provided with the product before using or consuming the product.
Any disclaims, statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products told about are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.
 The health claims made and products recommended on and through this website have not been evaluated by our sellers, the US FDA, or other nations' government agencies. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Nutritional supplements are not intended as a substitute for appropriate medical care. If you have a health concern or symptom, please consult a physician or a health care professional instead of self-diagnosing or self-treating. Inform your physician or health care professional of all nutritional supplements and prescription drugs you are taking to avoid any contraindications. Consult your physician or health care professional before changing or discontinuing prescriptions.

5 kommenttia:

 1. Miksi I herbin hydralisoitu great lakes gollageeni on isompirakeista, kuin esim. amazonilta tilattuna, tai Kärkkäiseltä?

  VastaaPoista
 2. Hei, valitettavasti en tiedä vastausta kysymykseesi. IHerbissä on yleensä todella tuoreet tuotteet, joten on mahdollista, että tuotteen koostumus on muuttunut ja iHerbistä olet saanut eri erää kuin muista paikoista. Ollessani yhteydessä Great Lakes Gelatiiniin hydrolysoidun gelatiinin annostuksesta joulukuussa, niin käyttömäärä oli juuri laskettu uudelleen ollen 12 g päivässä, kaksi kukkurallista ruokalusikallista. Eli ilmeisesti jotain muutosta tuotteeseen oli tehty. Eli voi olla myös, että olet tilannut iHerbistä aikaisemmin vanhanmallista tuotetta ja myöhemmin nyt lähiaikoina saanut muista paikoista tätä uutta versiota. Mahdollista tietenkin on myös, että jotkut myyvät väärennettyä tuotetta. Suosittelen sinua ottamaan yhteyttä Great Lakes Gelatiiniin http://www.greatlakesgelatin.com/consumer/contactUs.php

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia vastauksesta. Olisin vielä kysynyt, tästä hydralisoidusta great lake kollageenista, artikkelissanne mainitaan että se on b-tyypin kollageenia. Onko se sama kuin 2 tyypin kollageenia. Vai onko kysymys jostain muusta. Sanotaan, että kollageenin ppitäisi olla 2 tyypin kollageenia muuten siitä ei ole vastaavaa hyötyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin yhteyttä Great Lakes Gelatiiniin. IHerb on yrityksen virallinen jälleenmyyjä eli iHerbin tuotteet ainakin ovat aitoja. Hydrolysoitu kollageeni on tyypin B kollageenia, joka tarkoittaa, että se on peräisin naudasta (beef) eikä siasta kuten tyypin A kollageeni.
   Great Lakes Gelatiinin katsotaan olevan tyypin 1 kollageenia. Kaikki kolme kollageenimuotoa, tyypi1, 2 ja 3 muuttuvat ruoansulatuksen myötä tyypin 1 kollageeniksi, koska kollageeni muuttuu mahdollisimman pieneksi peptidiksi, jotta se voi imeytyä suoliston seinämästä. Muuten kollageenia ei pystyisi hyväksikäyttämään lainkaan. Great Lakes Gelatin ei ole löytänyt yhtään todistetta, että tyypin 1, 2 tai 3 kollageeni olisi toinen toistaan parempi "lääkinnälliseen" tarkoitukseen.
   He suosittelevat annostukseksi 2 kertaa päivässä 2 ruokalusikallista hydrolisoitua kollageenia, koska elimistömme ei varastoi proteiineja. Elimistö käyttää tarvitsemansa ja poistaa loput jätteenä.

   Poista
 4. Onko 12g päiväannos minulla lukee aamuin sekä illoin 12g.

  VastaaPoista