tiistai 24. maaliskuuta 2015

Pycnogenol käyttäjäkokemuksia

Mikä ihmeen Pycnogenol? Olen siitä mainoksen luontaistuotekaupan lehdessä kyllä nähnyt ja jonkun jutun lukenutkin. Tätä jos mitä voi pitää luontaistuotteena. Ihmeellinen, luonnollinen Pycnogenol rannikkomännyn kuoriuutteesta.

Pycnogenol kannattaa ottaa yhdessä C-vitamiinin kanssa, koska se tehostaa C-vitamiinin toimivuutta ja kestoa. Pycnogenol ja C-vitamiini toimivat synergisesti ja niillä on antioksidanttinen vaikutus, joten yhdessä käytettynä ne parantavat immuunipuolustusta. Pycnogenolia voi käyttää jatkuvasti tai kuuriluonteisesti. Sopiva annos on yleensä 100 - 200 mg päivässä. Ihmeellistä tässä aineessa tuntuu olevan sen nopea vaikutus. Monet ovat huomanneet eron jo kahden viikon Pycnogenol-käytön jälkeen.

Kärsitkö usein nenäverenvuodosta? Palelevatko kätesi ja jalkasi helposti? Healthy-Origins-Pycnogenol-100-mg auttaa pitämään hiusverisuonet kunnossa, vilkastuttaa verenkiertoa, normalisoi verihiutaleiden aktiivisuutta ja vaikuttaa monella muullakin tavoin verisuoniston terveyteen ja verisuonista peräisin oleviin ongelmiin. Verenpainelääkitys ja kolesterolilääkitys voivat pian olla mennyttä aikaa.

Pycnogenol toimii sisäisesti otettuna ihonkin hyvinvointiin, joten älä ihmettele jos huomaat ihosi tasoittuneen ja siloittuneen alettuasi käyttää Pycnogenolia. Ihosi näyttää todella hyvältä, mitä ihonhoitotuotteita mahdat käyttää? Healthy-Origins-Pycnogenol-100-mg

ADHD-lapsetkin voivat hyötyä Pycnogenolista. Kannattaa testata. Pycnogenol ei ole halpa tuote, mutta paljon turvallisempi kuin ADHD-lääkkeet. Luontaistuotteet toimivat joskus ihmeellisesti. Pycnogenolilla on piristävä vaikutus, mutta ADHD-lapsien tunnekuohuja Pycnogenol vähentää ja tekee lapsen olosta paremman.

Healthy-Origins-Pycnogenol-100-mg on myös allergisten toivo. Valmistaudu ajoissa siitepölykauteen ottamalla Pycnogenolia päivittäin. Miltä kuulostaa: 80 % vähemmän allergian aiheuttamia astmaoireita ja kaupan päälle parempi mieliala?

Healthy-Origins-Pycnogenol-100-mg nuoruuden eliksiiri. Rypyt katoavat, iho pehmenee, hiukset kiiltävät ja nivelsäryt häviävät. Ja kaiken kukkuraksi näkökin paranee ja näet oman kauneutesi vielä selvemmin. Positiivinen mieli, energiaa koko päiväksi ei enää väsyneisyyden tunnetta kuten aikaisemmin. Johan tässä vanhakin nuortuu...

Teetkö seisomatyötä, joka ottaa jalkojesi päälle? Turpoavatko jalkasi helposti lentomatkoilla? Healthy-Origins-Pycnogenol-100-mg auttaa jalkojen turvotukseen ja on sillä saatu tinnituskin katoamaan!


Näytä paremmalta. 


   Healthy-Origins-Pycnogenol-100-mg 

Tunne olosi paremmaksi.


Paras antioxidantti.


  

Ei magnesiumstearaattia E 470b.2 kommenttia:

  1. olen myös käyttänyt vuosia ja kokemukset ainoastaan hyviä!!!!!

    VastaaPoista
  2. olen käyttänyt puoli vuotta ja kokemukset hyviä. Nivelsäryt hävinneet ja iho kiittää.

    VastaaPoista