Uusille iHerb-tilaajille   
VUOSI 2019 ON MENEILLÄÄN EIKÖHÄN OLE AIKA SINUNKIN JO TILATA IHERBISTÄ!
 


UUDET ASIAKKAAT SAAVAT KOODILLA HUH943 10 % ALENNUKSEN TILAUKSESTAAN! 
 Toivon, että käytät koodia HUH943 joka kerta, kun tilaat iHerbistä. Tällä hetkellä (05/19) valitettavasti vanhat asiakkaat eivät saa alennusta koodin käyttämisestä. Minä hyödyn saamalla 5 % rewardseja joka kerta, kun koodin jaksat tilaukseesi näpytellä.


Nöyrimmästi kiitos


Jokaisesta tilauksesta, myös ensimmäisestä ja tilauksen hinnasta riippumatta, kertyy Loyalty Credit Program kanta-asiakasbonusta 10 % tilauksen tuotteiden hinnasta.  

Postikulusta ei kerry bonusta. Bonus ilmaantuu iHerb-tilillesi käytettäväksi seuraavaan tilaukseesi sen jälkeen, kun tekemäsi tilaus on postitettu. Bonus on käytettävä 60 vuorokauden sisällä.

 Tilaus kannattaa tehdä euroissa.Olen erittäin kiitollinen kaikille, jotka käyttävät tilauksissaan koodia HUH943.

  Tästä linkistä saat koodini HUH943 automaattisesti mukaan tilaukseesi.

 


IHERBISTÄ TILAAMINEN ON IHAN YHTÄ HELPPOA KUIN MISTÄ TAHANSA VERKKOKAUPASTA!

Suosittelen tutustumaan erityisesti ainakin seuraaviin ravintolisämerkkeihin:Thorne Research, Nordic Naturals, Life Extension, Nutrex, Mega Food, Innate Response Formulas, Nutricology, Healthy OriginsMadre Labs,  Solgar,  Doctor's BEST,  Metabolic Maintenance.Kosmetiikasta kannattaa tutustua ainakin seuraaviin merkkeihin: Andalou Naturals, Acure Organics, Aubrey Organics, Deep Steep.IHerbin sivun ylälaidasta Daily & Weekly Specials -kohdasta löydät tarjouksessa olevat tuotteet. Kannattaa selata sivun alas asti. Try & Save -kohdasta löydät edullisesti kokeiltavaksi tuotteita. Kutakin tuotetta voit valita vain yhden ja yhden kerran kokeiluhinnalla.

 .
Kannattaa katsoa myös erinomaisilla hinnoilla myytävät pian päivämääränsä takia pois myytävät tuotteet Short-dated-sale.
Clearance kannattaa myös katsoa, josko siellä olisi mieluisia tuotteita alehintaan.Itse olen yleensä aina käyttänyt halvinta postitusvaihtoehtoa, tällä hetkellä nimeltään Global Mail/Delivery by Local Post, jonka postikulut ovat tällä hetkellä painosta riippuvaiset. Kannattaa etsiä tilaukseensa Shipping Saver -merkillä varustettuja tuotteita, jolloin postikulu alenee merkittävästi.

Global Mail -postitustavassa paketin kulkua pystyy seuraamaan siihen asti, kun se luovutetaan Suomen postille. Paketti jaetaan postilaatikkoon, jos se sinne mahtuu. Muutoin posti jättää paketista kortin, jolla sen saa hakea postista. Tällä hetkellä pakettien toimitusaika on pääsääntöisesti reilu viikko. Voit katsoa blogini sivulta Ajankohtaiset iHerb-alennuskampanjat uusimpien tilaamieni pakettien toimitusajat. Samalla näet myös mikäli HUH943 koodin lisäksi saa jollain kampanjakoodilla vielä ekstra-alennusta!Tilaus maksetaan aivan normaalisti luottokortilla kuten muissakin nettikaupoissa. VisaDebit ja Visa Electron käyvät myös. Nykyään myös PayPal maksaminen onnistuu.

Tilauksesi lähetät Place Order -painikkeesta. 

IHerb merkitsee paketin lähetystietoihin tuotteiden nimet ja hinnat.

Sitten vaan tilaamaan kattavasta, laadukkaasta ja edullisesta iHerbin valikoimasta!

Jos haluat säästyä arvonlisäveron maksamiselta, niin tilauksesi maksimiarvo saisi olla 35,71 e jos tilaat ravintolisiä tai elintarvikkeita. Muihin tuotteisiin (kuten kosmetiikka) joiden arvonlisävero on 24 % olisi maksimitilaus tasan 22 e + postimaksu.

Otathan huomioon myös, että postimaksu otetaan tulliselvityksessä mukaan tilauksen arvoa määritettäessä yli 22 euron tilauksissa.
LÄMMIN KIITOS KAIKILLE, JOTKA KÄYTTÄVÄT ALENNUSKOODIA HUH943


Toivon, että jaksat jatkossakin näppäillä koodin HUH943 tilausta tehdessäsi. Tämän sivun pyörittämisestä palkkio tulee kaikkien niiden tilauksista, jotka koodiani käyttävät. KIITOS!
6 kommenttia:

 1. Moi. Kiitos ohjeista :)
  Sitä kysyisin et tuleeko iherbin lähetys postiin vai koti ovelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Airmail postitustavalla lähetys tulee ulkomaan maksikirjeenä eli se tuodaan postilaatikkoon, jos se sinne mahtuu. Muuten paketin saa hakea postista, posti jättää lähetyksestä lapun tässä tapauksessa. Kerrostalossa posti soittaa ovikelloa ja jos ei ole kotona, niin postinjakaja jättää lähetyksestä lapun, jolla sen saa sitten hakea postista. Mukavia tilauksia sinulle :)

   Poista
 2. Kiitos ohjeista! Vihdoin uskaltauduin tilaamaan haluamani omega-3 valmisteen lapsille ja lisäksi oli huipputarjouksessa sellainen pillerien organizer, jota olen himoinnut. Ihanaa, kun saa kerran viikossa laittaa aamun ja illan ravinteet annostelijaan, eikä tarvitse montaa purkkia päivässä availla. Käytin myös alennuskoodisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit mieleisesi tuotteet! Ja kiitos paljon koodin käytöstä :)

   Poista
 3. HUHHUH,YRITIN TILATA MUTTA EN LÖYDÄ KYLLÄ SUOMEA MAAVALIKOSTA?
  NEUVOJA TARVITTAISIIN....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Suomen lippu pitäisi löytyä vasemmasta yläkulmasta iHerb-sanan vierestä (Select the destination) kuudentena. Toivottavasti onnistuu.

   Poista