tiistai 26. huhtikuuta 2016

Vastustamaton risiiniöljy joka tarpeeseen ja silkinpehmeään hemmotteluun


Risiiniöljyn parantavat ominaisuudet on tiedetty jo vuosisatoja. Risiiniöljy sisältää happoja, jotka estävät bakteerien kasvua ja rakentavat suojan hiiva- ja virustulehduksia vastaan. Risiiniöljy lievittää tulehduksia ja toimii hyvin aknea ja kuivaa ihoa vastaan kosteuttaen ja pehmentäen ihoa. Voit hyvin käyttää risiiniöljyä yhdessä normaalin kosteusvoiteesi kanssa.on kylmäpuristettu sisäiseenkin käyttöön soveltuva risiiniöljy (Ricinus communis eli Castor oil). Öljyä ei tarvitse säilyttää jääkaapissa. Öljy on koostumukseltaan paksua ja lähes hajutonta. Kerrassaan erinomainen valinta risiiniöljyn monipuolisesti hoitavaan koostumukseen tutustumiseen.
Risiiniöljy sopii hyvin luonnolliseen hiustenhoitoon saaden aikaan elinvoimaisemman näköiset hiukset, jotka hehkuvat terveyttä. Risiiniöljy ravitsee hiuksia, edistää hiusten kasvua ja estää päänahan kuivumista, eliminoi hilseen muodostumista ja hiustenlähtöä. Säännöllinen hiusnaamio 1-2 kertaa viikossa risiiniöljystä, munankeltuaisesta ja hunajasta tekee hiuksille ihmeitä. Öljyä voi käyttää sellaisenaankin suoraan hiuksiin ja antaa vaikuttaa tunnin ennen pesua. Öljyt saa pestyä parhaiten pois hiuksista levittämällä shampoon suoraan öljyisiin hiuksiin ennen hiusten kastelua.

Myös kookosöljy ja arganöljy ravitsevat tehokkaasti hiuksia ja päänahkaa ulkoapäin. Riippuen siitä omistaako kuivan vai helposti rasvoittuvan päänahan, tehohoito öljyllä olisi suositeltavaa tehdä kerran viikossa tai kahdessa viikossa. Silloin öljyä hierotaan painellen päänahkaan ja latvoihin antaen vaikuttaa useamman tunnin tai jopa yön yli ja huuhdellaan pois. Hiuksista tulee kiiltävät ja ravitut.

Upeat luonnonkauniit kiharat hiukset pysyvät hellävaraisesti hallinnassa, kun sekoittaa tätä hyvälaatuista risiiniöljyä Giovannin hiuksiin jätettävän hoitoaineen Giovanni-Direct-Leave-In-Weightless-Moisture-Conditioner kanssa.

Yksi hiusnaamiovaihtoehto risiiniöljystä on sekoittaa se oliivi- tai kookosöljyyn eteeristen rosmariini- ja teepuuöljyjen kanssa. Badger-Company-Jojoba-Herbal-Hair-Oil-Rosemary-Tea-Tree-59-ml on mielenkiintoinen valmis jojobaöljypohjainen rosmariini-teepuu -hiusöljy. Nature-s-Answer-Organic-Essential-Oil-100-Pure-Tea-Tree -teepuuöljyä kannattaa muuten kokeilla myös suoraan finniin sen huomatessaan.
Risiiniöljy tekee ihmeitä myös ripsille edistäen niiden kasvua kuten myös kulmakarvojen kasvua. Öljy levitetään pumpulipuikolla limakalvoja varoen ja annetaan vaikuttaa yön yli. Yhdessä yössä ei tietenkään kannata odottaa mullistavia muutoksia, mutta ajan kanssa kyllä tuloksena on tuuheammat ripset. Jotkut lisäävät risiiniöljyä meikinpoistoaineeseensa kasvattaakseen ripsiään.

Yksi käyttötapa monipuoliselle risiiniöljylle on sekoittaa sitä jojoba- tai manteliöljyyn ja käyttää meikinpoistoaineena ja kasvojen virkistävään puhdistamiseen. Risiiniöljy puhdistaa syvältä ja auttaa erinomaisesti kehon akneen. Sitä voi levittää iholle ennen suihkua kuorimistarkoituksessa, suihkun jälkeen imeytymään ihoon tai yöksi. Kerran viikossa öljyn hierominen ihoon ennen pesua auttaa säilyttämään ihon elastisuuden ja pehmeyden.

1 tippa risiiniöljyä 4 tippaan avokado-, auringonkukka- tai jojobaöljyä ja iho kiittää nuorentumalla silmissä. Ja mihin häviävätkään maksaläiskät ja finnit.

Risiiniöljy huolehtii käsistäsi puutarhatöiden, tallitöiden yms. jälkeen palauttaen karkeisiin käsiin niihin kuuluvan sileyden. Samoin arjen rasituksista väsyneet jalat kiittävät saadessaan yöksi risiiniöljyhoidon puuvillasukkien alla. Pehmeät ja hyvin hoidetut jalat tekevät olostasi mukavamman. Täydellisen lopputuloksen takaa risiiniöljyn kyky edistää kynsien kasvua samalla vahvistaen kynsiä. Runsasravinteinen risiiniöljy on erinomainen myös kynsitulehduksien hoitoon ja sienitauteja vastaan ja auttaa myös syyliin.

Risiiniöljy on ihanteellinen, luonnollinen tapa päästä eroon rypyistä. Toimii täsmäseerumin tavoin esimerkiksi kulmakarvojen välisiin kasvojen juonteisiin laitettuna. Risiiniöljy edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa samalla, kun se pehmentää ja kosteuttaa ihoa.

Kauneudenhoito on vain yksi risiiniöljyn käyttökohteista. Siitä on saatu apua niin mahakipuun, polvikipuun, niveltulehdukseen kuin reumatismiinkin, mutta se jääköön toiseen kertaan.
Suosittu, laadukas, perinteinen


risiiniöljy jokapäiväiseen käyttöön, jotta myös jalkasi, kätesi ja huulesi pysyisivät pehmeinä.

Risiiniöljyä saa Suomestakin! 


Hymy ja risiiniöljy yhdessä muuttavat kaiken! 

Lähteet:
iHerb tuotekommentit
Saastamoinen Mari, Luonnollinen hiustenhoito, LehtiVihreä 2016 - Kestävämpää Kehitystä
http://bio4you.eu/fi/oljyt/419-risiinioljy-bio-50ml-tulehduksia-aknea-ja-kuivaa-ihoa-vastaa-naturado.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti