maanantai 17. helmikuuta 2014

Eriskummallinen, edullinen iHerb.com maailma

Kuinka iHerb.com muuttaa luontaistuotemarkkinoita

Enää emme ole oman kulmakunnan luontaistuotekaupan tarjonnan ja hintojen armoilla. Enää emme ole Suomen verkkokauppojen tarjonnan ja hintojen armoilla. Enää emme ole edes EU:n luontaistuotekauppojen ja verkkokauppojen tarjonnasta ja hinnoista riippuvaisia. Enää emme ole enää Amerikan hintojenkaan varassa. IHerb.com verkkokauppa on kertaheitolla muuttanut luontaistuotemarkkinat päälaelleen. Itseasiassa emme ole edes iHerb:in hintojen armoilla. Mitäkö tarkoitan? Miksi sinä tilaisit luontaistuotteet Amerikasta asti iHerb.comista saahan niitä lähempääkin?

6 vuotta peräkkäin 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 ja 2013 iHerb.com on nimetty ravintolisien verkkokauppojen ykköseksi!

IHerb.com nettikaupan valikoima on todella suuri ja kattava, yli 35 000 tuotetta. Valikoima sisältää suuren määrän tunnettuja vitamiini ja luontaistuotemerkkejä. Hintataso on todella edullinen, aivan eri luokkaa kuin Suomessa ja pärjää hintavertailussa myös Amerikan sisäisillä markkinoilla.

Tuotteiden tilaaminen iHerb.comista on helppoa ja turvallista. Suurimmasta osasta tuotekuvauksia löytyy tuotteen viimeinen käyttöpäivä tai parasta ennen päiväys. IHerb.com on niin suosittu luontaistuotteiden tilauspaikka, että tuotteet ovat varastossa keskimäärin vain 34 päivää. Saat siis aina vasta äskettäin valmistajalta tulleita tuotteita.

Usein ulkomailta tilaaminen kaatuu ylisuuriin postikuluihin. IHerb.com nettikaupasta lähetykset postitetaan yleensä yhdessä päivässä ja postimaksut ovat hyvin järkevät myös ulkomaan tilauksissa. Suomeenkin pienet tilaukset tulevat Global Priority Mail -postissa vain neljällä dollarilla.

Uutena tilaajana saat alennuskoodilla HUH943 vähintään 40 dollarin tuotetilauksesta 10 dollaria alennusta tai pienemmistä tilauksista 5 dollaria alennusta. Tämä iHerb Rewards Program palkkio-ohjelma mahdollistaa kokeilla iHerbistä tilaamista todella edullisesti. Jatkossa suosittelemalla iHerb.comia ja antamalla ihmisille käyttöön oman alennuskoodisi voit saada säästöjä omista ostoistasi ja jopa lisätuloja.

Mitäkö iHerb siis on?

Edullisia, laadukkaita, tuoreita luontaistuotteita edullisesti ja nopeasti ympäri maailmaa postittava Amerikkalainen 1996 perustettu verkkokauppa, josta uudet asiakkaat saavat alennusta alennuskoodilla ja vanhat asiakkaat saavat tilauksistaan säästöä, jos ovat antaneet oman alennuskoodinsa uusien iHerb-asiakkaiden hyödynnettäväksi. Myös sinun kannattaa tutustua iHerb.com maailmaan heti tänään! Heti nyt TÄSTÄ












 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti