lauantai 7. kesäkuuta 2014

Suklaata suklaata...

Saksalaiset tummat Vivani luomusuklaat käyvät moneen.

Leipomiseen ja kakkujen kuorruttamiseen kannattaa kokeilla Vivani-100%-Organic-Dark-Chocolate-Orange. Lämmitettynä appelsiinin maku tulee selvemmin esille. Maukasta, erittäin maukasta, erinomaista, namnam...

Terveysintoilijalle Vivani-100%-Organic-Dark-Chocolate-Cocoa-85% on ihan must. Hyödyllisin tapahan nauttia suklaata on valita tumma suklaa, jossa on vähintään 70% kaakaota. Ja tässä täyteläisessä Vivani tummassa 100% luomusuklaassa on kaakaopitoisuus huikeat 85%. Tästä ei suklaa enää paljon terveellisemmäksi voi muuttua.

Tumman suklaan tanniinit muuten suojaavat reikiintymiseltä. Mitä tummempaa suklaa on sitä parempi, sillä silloin siinä on vähemmän rasvaa ja sokeria. Hieman miedompaa terveysvaikutteista suklaata etsivälle Vivani-100%-Organic-Dark-Chocolate-Cocoa-71% on varmasti mainio valinta.



Pahanhajuisen  hengityksen poistoon ja samallahan poistuu mahdollinen paha makukin suusta voi nautiskella vaikkapa Vivani-Dark-Chocolate-Whole-Hazelnuts. Tummassa suklaassa olevat polyfenolit neutralisoivat nimittäin mikro-organismeja, jotka aiheuttavat pahanhajuista hengitystä. Nämä samat polyfenolit estävät myös ientulehdusta. Ja hasselpähkinäthän täydentävät makunautintoa entisestään.

Jos kahvihammasta kolottaa samalla, kun tekee mieli suklaata on pelastus Vivani-Organic-Dark-Chocolate-Espresso. Nautiskele oikein antaumuksella hitaasti saadaksesi kaikki makuvivahteet esille. Varoituksen sana kuitenkin, varaudu joutuvasi tilaamaan kiireesti uutta tilalle.

Suklaita ja muitakin kuumille herkkiä tuotteita postitetaan ainoastaan 1.10. - 14.6. välisenä aikana.

Lopuksi vielä Vivani-Dark-Chocolate-Almonds, joka vain on niiiiiin hyväääää ettei sanotuksi saa :)

Vivani luomusuklaat tehdään Saksassa ja kätevästi ja edullisesti ne saa tilattua iHerb.comista. Suklaa-alennuskoodilla HUH943 saat ensimmäisestä tilauksestasi aina parhaat mahdolliset alennukset. Voit käyttää koodia HUH943 myös muihin tuotteisiin iHerbissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti