tiistai 1. heinäkuuta 2014

BISNESTÄ, TUOTEKOKEMUKSIA JA TILAUKSIA

Älä syytä muita - totuus löytyy peilistä

Itselläni meni 109 päivää aktiivista työtä saada ensimmäinen "koodin HUH943 käyttäjä". Aika kauan.

21 päivää on "honeymoon aikaa", kun alkaa tekemään uutta asiaa innoissaan. Intoa riittää alussa ja tulee seurattua joka päivä montako ihmistä koodia on käyttänyt. Mutta eihän niitä koodinkäyttäjiä niin vain tullutkaan noin vaan. Kolmen viikon jälkeen aloin miettiä, onko tässä mitään järkeä. Mutta kun jatkaa vain sitkeästi tekemistä, niin innostus loppuu ja sitten se onkin enää vain työtä. Ja kun pääsee innostusvaiheen yli ja jaksaa jatkaa tekemistä, niin tekeminen itsessään muuttuu palkitsevaksi. Ei ollut enää mitään väliä tuleeko koodinkäyttäjiä vai ei, niin työ tehdään silti.

Tosiaan 109 päivää meni ja sitten  siellä oli ensimmäinen koodin käyttäjä. Yllätyksekseni koodin käyttäjä oli Uudesta-Seelannista, vaikka sinne päin en ollut tehnyt minkäänlaista markkinointia. Englanninkielinen blogi minulla kyllä on, mutta siellä ei juurikaan ihmisiä käy. Englanninkieli on niin kilpailtu, että sillä on hyvin vaikea päästä Googlessa esille. Onneksi tällä suomenkielisellä sivulla sentään jonkin verran liikennettä on. Mutta ei vielä toistaiseksi  yhtään koodin HUH943 käyttäjää ole Suomesta tullut.



Kesäkuussa 2014 sain 2 uutta koodin käyttäjää: Portugalista ja Singaporesta. Jotain edistystä on siis tapahtunut. Jes!!!!

Kesäkuussa ehdin testata iHerbistä tilaamiani fysikaalisia aurinkosuojavoiteita Rodoksen lämmössä, 36 astetta parhaimmillaan. Aurinkorasvat toimivat erittäin hyvin, olivat helppoja levittää ja suojasivat hyvin. En palanut lainkaan, vaikka olen herkkä palamiselle.

All-terrain-aquasport-broad-spectrum-spf-30-spray-fragrance-free-3-0-fl-oz-90-ml

Devita-solar-body-moisturizer-spf-30-7-oz-210-ml

Klorellakuuri on edelleen menossa ja tilasin sitä lisääkin sunnuntaina. Vinkki: jos sinua häiritsee klorellan vihreäksi värjäävä vaikutus mehussa, niin nauti se mustikkakeiton kanssa.

Earth-circle-organics-chlorella-powder-raw-organic-4-oz-113-g

Uusin iHerb-tilaus tehtiin 20.6. ja se saapui tänään 1.7. eli tosi nopeasti! Viimeksi meni kolme viikkoa ja nyt vain reilu VIIKKO. Postitustapana International Airmail.

Tykkää iHerb koodista HUH943 Facebookissa. Löydät meidät Facebookista nimellä Couponcodessavings.

Englanninkielinen blogi on http://couponcodessavings.blogspot.com/

Hauskaa päivää ja onnistuneita tilauksia!

 Alennuskoodi HUH943 toimii aina, kun tilaat ensimmäistä kertaa iHerbistä.

 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti