perjantai 28. marraskuuta 2014

Mandariini ja aivan ihana suihkugeeli

Mitä sinä haluat suihkugeeliltä?

Itse ihastuin kerta heitolla Andalou-Naturals-Shower-Gel-Mandarin-Vanilla -suihkugeeliin. Tuoksu on aivan ihana. Mandariini tuo tuoksuun selvän raikkauden, jota vanilja pehmentää ja tasapainottaa sopivalla tavalla. Geeli vaahtoaa hyvin ja tuntuu riittoisalta. Suihkuhetkeen pientä ylellisyyttä, joka on koettava itse. Parhaista nautinnoista monet ovat todella yksinkertaisia.



Mandariinilla (Citrus reticulata) Nature's-Alchemy-Essential-Oil-Mandarin on monia eri käyttökohteita aromaterapiassa:

rauhoittaa ja säätelee sympaattisen hermoston toimintaa, hermostuneisuuteen
 
vahvistaa vatsaa ja edesauttaa ruuansulatusta, vatsakipuihin
 
antibakteerinen
 
uniongelmiin, unettomuuteen
 
auttaa jopa hikkaan ja käytetään estämään epilepsiakohtauksiakin
 
 
Aromaterapia Mandariinin (Citrus reticulata) Nature's-Alchemy-Essential-Oil-Mandarin tuoksua kuvataan samanaikaisesti lämpimäksi, makeaksi, raikkaaksi ja kirpeäksi.
 
Mandariinia tuoksulamppuun hillitsemään lastenkutsujen riehakasta menoa.
 
Tuoksulampusta leviävä mandariinin tuoksu kohottaa ympäristön mielialaa ja sopii vaikka työpaikan kokouksissa käytettäväksi edistämään sopusointuisien ratkaisujen syntymistä.
 
Mandariinista kannattaa laimentaa kipua ja särkyä lievittävä hierontaöljy reumaattisiin särkyihin ja lihaskipuihin käytettäväksi.
 
Helpota lapsen kipeää vatsaa, röyhtäilyä ja hikkaa eteerisellä mandariiniöljyllä 2-prosenttisena laimennoksena ulkoisesti käytettynä.
 
 
Eteeriset öljyt voi hierontakäyttöä varten laimentaa esim. jojobaöljyyn tai greipinsiemenöljyyn. 15 millilitraan edellä mainittuja pohjaöljyjä laitetaan muutama tippa (5 - 6) eteeristä öljyä (aromaterapia tuoksua).
 
 

 
Ja nythän alkaa olla "mandariinisesonki" ihan ruokakaupoissakin.
 
Nautitaan siis mandariinin antimista joka muodoissa.
 
iHerb-koodi HUH943 kumartaa ja kiittää :)
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti