maanantai 10. marraskuuta 2014

NONI JA TUPAKOIJAT

No niin, nyt on aika paneutua hetkeksi, mutta vain hetkeksi ja vain yhdeltä kannalta ikivihreään trooppisilla alueilla kasvavaan pieneen puuhun Noniin. On tällä kasvilla ihan oikea latinankielinenkin nimi nimittäin Morinda citrifolia. Mutustelepas hetki tuota mielessäsi Morinda citrifolia. Kuulostaa aika hienolta, vai mitä. Kutsukaamme me tätä kasvia kuitenkin ihan vain tuttavallisesti Noniksi.

Varmaan meistä jokainen on kuullut tupakoinnin olevan epäterveellistä ja aiheuttavan vaikka mitä ongelmia. Luulenpa kuitenkin, että vain pieni osa on kuullut Nonin hyödyistä tupakoijille. Ja nyt puhutaan siis ihan oikeasti kontrolloiduista tutkimustuloksistakin kuten esim.  Noni juice also lowered plasma concentrations of superoxide anion radicals (SAR) and LOOHs in heavy smokers. http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/fsn3.21/full

Earth-s-Bounty-Tahitian-Organic-Noni-Juice-946-ml olisi siis ehdottomasti järkevä, kannattava ja hyvä valinta, jos tupakoit. Jo 30 ml päivässä auttaa. Siis vain 30 ml. JA jos haluat lopettaa tupakoinnin, niin Nonista voi olla huomattavaa apua tupakoinnin lopettamisessa!

Nonissa on alkaloidia proxeroniinia, jonka sanotaan vähentävän nikotiinin himoa. Jos haluat lopettaa tupakoinnin, voit laittaa muutaman tipan nonimehua kielen alle tunnin välein ja aina, kun mielesi tekee tupakoida. Tahitilla kasvavassa Nonissa on enemmän proxeroniinia kuin monissa muualla kasvavissa Noneissa.



 
AUTTAA SINUA ONNISTUMAAN TUPAKOINNIN LOPETTAMISESSA

TILAA HETI TÄNÄÄN JA OLET JO ASKELEEN LÄHEMPÄNÄ

                                                                  MITÄ VIELÄ MIETIT?

NONISTA ON HYÖTYÄ JOKA TAPAUKSESSA
 
JA
 
NONISTA VOIT HUOMATA APUA MUUTEN VAIKKA MIHINKÄ
 
KANNATTAISIKO KOKEILLA?
 
 
HMMM....
 
 
MITÄPÄ TÄSSÄ SANOMAAN SEN ENEMPÄÄ
 
 
KOKEILE JA KOE ITSE
 
 




 
SULLE KANS HUH943 IHERB-KOODI SULLE KANS


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti