tiistai 17. maaliskuuta 2015

Nyt saa finnit kyytiä FINNEILLE KYYTIÄ


Nyt jos koskaan on aika päästä eroon finneistä.



Aubrey-Organics-Clarifying-Therapy-Clear-Skin-Complex-Oily-Acne-Prone-22-ml on täsmähoitogeeli finneihin ja akneen.

Vaikuttavana aineena tässä finnigeelissä toimii 2 % salisyylihappo eli täysin sama aine kuin esimerkiksi Exuviance Blemish Treatment Gel -tuotteessa. Tai siis ei ihan täysin sama aine kuitenkaan, koska Aubrey Organics Acne Treatment Gel -tuotteen salisyylihappo on luonnollisesti pajunkuoresta saatua eli siinä saadaan hyödynnettyä myös muita pajunkuoriuutteen sekundäärisiä ainesosia.


Derma-E-Overnight-Peel-with-Alpha-Hydroxy-Acids-60-ml on kaikille ihotyypeille sopiva kemiallinen kuorinta-aine, jonka annetaan vaikuttaa rauhassa yön yli.

Vaikuttavana aineena toimivat 5 % AHA-alfahydroksi-hedelmähapot: glykolihappo, maitohappo ja omenahappo. AHA-hapot kuorivat ihoa hellävaraisesti ja vähentävät ihotukkeutumien syntymistä. Tämä hedelmähappokuorinta-aine on ehdoton lisä epäpuhtaan ihon hoitorutiineihin. Jotkut ovat kokeneet kaikkein tehokkaimmaksi kuoria iho ensin tavallisella perinteisellä kuorinta-aineella kuten Derma-E-Very-Clear-Scrub-Anti-Blemish-Complex-113-g ja sitten laittaa päälle vielä kemiallisen AHA-kuorinta-aineen. Eivätköhän ala finnit miettiä paremmaksi häipyä maisemista.

Kaupanpäälle alfahydroksihappokuorinnasta saat vielä tasaisemman, sileämmän ja kirkkaamman ihon. Hehkuva uusi itsesi katsoo sinua aamulla peilistä, kun olet huuhtonut kourinta-aineen pois kasvoiltasi. Hedelmähapot edesauttavat myös muiden ihonhoitotuotteiden tehoa tekemällä ihostasi vastaanottavaisemman tuotteille.




Täsmähoitotuotteista kaikki ovat aina kiinnostuneita, mutta kyllähän se niin on, että perusihonhoito on kuitenkin se kaiken perusta, A ja O.

Ihotyypillesi sopiva puhdistusaine ja kasvovesi ovat erittäin tärkeät aina ihonhoidossa ja erityisesti finnitaistelussa, jolloin iho täytyisi saada tasapainoon. Puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen on seerumin vuoro ennen kosteusvoidetta. Naamiotakaan ei kannata unohtaa. Naamio on aivan yhtä oleellinen sisällyttää ihonhoitorutiiniisi kuin kuorinta-ainekin.


Derma-E/Acne-Prone-Skin/Very Clear -tuotesarjan tuotteissa vaikuttavana aineena on salisyylihappo (peräisin pajun kuoresta) ja lisäksi teepuuöljy. Tästäkin sarjasta löytyy täsmähoitotuote finneihin, mutta muistathan tutustua myös muihin sarjan tuotteisiin! Kokonaisuus ratkaisee, kokonaisuus on osien summa, vai miten se nyt menee.

Aubrey Organics -sarjasta löytyy rasvoittuvalle, finneihin ja akneen taipuvaiselle iholle finnigeelin lisäksi muitakin tuotteita, jotka perustuvat pajunkuoriuutteesta saatuun salisyylihappoon. Kannattaa tutustua näihinkin tuotteisiin.

Puhdistusaine Aubrey-Organics-Clarifying-Therapy-Cleanser-Oily-Acne-Prone-Skin-100-ml

 Kasvovesi Aubrey-Organics-Clarifying-Therapy-Toner-Oily-Acne-Prone-Skin-100-ml

Kosteusvoide  Aubrey-Organics-Clarifying-Therapy-Moisturizer-Oily-Acne-Prone-Skin-50-ml

Savinaamio  Aubrey-Organics-Clarifying-Therapy-Clay-Mask-Oily-Acne-Prone-Skin-89-ml


Eiköhän apua finnien häätöön löydy ylläolevista.




Ai niin, mitenkäs se seerumi sitten. Ylläolevissa finneihin taipuvaisen ihon tuotesarjoissa ei erikseen ole seerumia. Mutta kuten sanottua, seerumin lisääminen ihonhoitorutiiniin voi olla erittäin hyödyllistä kaikille ihotyypeille. Rasvaiselle, akneen taipuvaiselle iholle seerumia voi käyttää yksinäänkin, vaikka normaalisti sen  päälle lisätään vielä kosteusvoide. Seerumit ovat hoitavia ja ihoa ravitsevia, yleensä runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja kasviuutteita sisältäviä tuotteita.

Andalou-Naturals-Pure-Pore-Serum-Willow-Bark-32-ml on rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle hyvä seerumi, koska pajunkuoriuute minimoi ihohuokosia ja imee pois turhan rasvan. Salisyylihappo hävittää finnien aiheuttamia pigmenttihäiriöitä. Lisäksi aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa tulehdusta. Ja on tässä seerumissa myös monien marjojen superantioksidantteja.


Eiköhän tämä ollut tässä tältä päivältä. kiitos ajastanne ja toivottavasti löysitte etsimänne. Toivoo iHerb-koodi HUH943






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti