keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Kynsilakkaa ja hiukset laitettuina


Paljon valikoimaa tarkoittaa paljon valinnanmahdollisuuksia. Harvoin sitä tulee joka tuotetta ostaessa tutkimaan mistä tuote on tehty. Syytä tietysti olisi. Nykyään saamme niin paljon myrkkyjä kaikkialta, että ei ole ihme että syövät ja muut sairaudet jylläävät. Tänään päätin laittaa muutaman hieman terveellisemmän / vähemmän haitallisen kaunistautumistuotteen tarjolle. Mistään täysin luomu-ei-mitään-sisältävistä tuotteista ei kuitenkaan ole kyse. Mutta jos nyt onnistuisi välttämään edes jotakin pahimpia aineita, niin onhan se aina askel eteenpäin.


Aloitetaan kynsilakasta, jossa kriteerinä on, että kynsilakasta ei löydy seuraavia haitallisia aineita: formaldehydi (formaldehyde), tolueeni (toluene) ja dibutyyliftalaatti (dibutyl phthalate).


Mineral-Fusion-Nail-Polish-Treasure-10-ml Tässäpä vasta aarre, kultaisen keltainen helmiäishohtoinen tyylikäs kynsilakka.


Suncoat-Polish-Peel-Water-Based-Nail-Polish-Mulberry-8-ml Vesipohjainen hajuton kynsilakka todelliselle ekointoilijalle tummanpuhuvan tyylikkäässä mulberry-sävyssä.


Suncoat-Polish-Peel-Water-Based-Nail-Polish-Pink-Dahila-8-ml Suncoat "myrkyttömät" kynsilakat ovat erinomaisen sopivia lasten kynsien lakkaamiseen. Ei tarvetta käyttää rajuja kynsilakanpoistoaineita, tämä lakka repeää helposti irti parin päivän päästä.


Piggy-Paint-Nail-Polish-Pinkie-Promise-15-ml Kynsilakka unelma lapsille. Voisiko lapsiin vetoavampaa purkkia enää olla. Toisaalta tyyli vetoaa varmasti teini-iässäkin vielä.

Piggy-Paint-Nail-Polishes-Glitter-Girls-Gift-Set-3-Bottles-15-ml-Each Kynsilakkalahjapussi pikkuprinsessalle synttärilahjaksi tai muuten vain kesän iloksi kimalletta kynsiin.

Luna-Star-Naturals-Pinki-Naturali-Starry-Sky-Dreams-3-Mineral-Nail-Polishes-7,5-ml-Each Turvallinen kynsilakkalahjapakkaus vähän isommallekin kaunottarelle.


Honeybee-Gardens-WaterColors-Fairy-Dust-14-ml Hajuton vesipohjainen kynsilakka taitaa olla päivän valinta, joka sopii hyvin henkilölle, joka ei jaksa kynsilakan poistoa juuri harrastaa. Naisellisen herkkä väri kesän juhliin.


Hugo-Naturals-Nail-Polish-Sweet-Purple-8-ml Hajuton hedelmä- ja vihannespohjainen kynsilakka herkullisessa violettisävyssä. 
 
 
Seuraavaksi hiusten kimppuun. Kriteerinä näissä tuotteissa on, että ne eivät sisällä isobutaania (isobutane) eivätkä nonyylifenolia (nonylphenol).
 
 
Giovanni-More-Body-Hair-Thickener-Volumizing-Styling-Gel-200-ml Ohuiden hiusten pelastus, volyymia ja kiiltoa hiuksiin erityisesti föönauksen yhteydessä. Pieni määrä riittää.
 
 
Shikai-Color-Reflect-Color-Lock-Styling-Gel-Maximum-Hold-148-ml Alkoholiton hiusgeeli, joka ei ainakaan kuivata hiuksia. Edesauttaa hiusvärin pysymistä värjätyissä hiuksissa, mutta sopii yhtä lailla myös värjäämättömille hiuksille.
 
 
Giovanni-Magnetic-Attraction-Styling-Gel-200-ml Jotain magneettista tässä muotoilugeelissä on niin paljon, että se oli pakko ottaa tähän esille.
 
 
Alba-Botanica-Hair-Spray-Medium-Hold-237-ml Hajustamaton tehokas hiuslakka ei-aerosolipullossa.
 
 
Shikai-Color-Reflect-Color-Lock-Maximum-Hold-Hair-Spray-238-ml Lyhyesti ja ytimekkäästi tehokas hiuslakka.
 
 
Andalou-Naturals-Sunflower-Citrus-Hair-Spray-Medium-Hold-242-ml Andalou Naturals ei ole vielä kertaakaan pettänyt itseäni. Mitenköhän hiuslakan suhteen?
 
 
Honeybee-Gardens-Alcohol-Free-Hair-Spray-Herbal-Mint-251-ml Alkoholiton vesipohjainen hiuslakka ei-aerosolipullossa.
 
 
 
 
 


 
KIITOS
 
 
 Ei pahimmille myrkyille, jotka imeytyvät kynnen läpi; ei formaldehydille, ei tolueenille, ei dibutyyliftalaatille.
 
Ei pahimmille myrkyille hiustenmuotoilutuotteissa; ei nonyylifenolille, ei isobutaanille.
 
Ei turhille allergisille reaktioille, ei hengitystieärsytystä, ei hormonitasapainon häiritsijöille, ei hedelmällisyyden alentajille. 
 
 
 
 KYLLÄ KIITOS iHerbille
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti