torstai 26. toukokuuta 2016

IHerb tarjouskoodi 30.5. asti


Aurinko on paistanut ihanasti tällä viikolla ja iHerb jaksaa myös jälleen kerran iloisesti yllättää.

KAIKKI tilaajat saavat ylimääräisen 10 prosentin alennuksen tilaukseensa saman tien koodilla WEMAY30 30.5.2016 asti ilta noin kello kahdeksaan asti (10 a.m., Pacific Time). Kanta-asiakasbonus 10 % kertyy ihan tavallisesti tästäkin tilauksesta seuraavaa tilausta varten ja uudet asiakkaat saavat lisäksi vielä 5 dollarin alennuksen koodilla HUH943 tämän sivun linkeistä iHerbiin mennessään.


Itse olen aivan ihastunut Navitas-Naturals-Organic-Power-Snacks-Cacao-Goji-227-g tuotteeseen. Menee ihan täydestä tumman suklaan korvikkeena. Muutama pala kerralla on itselleni sopiva annos näitä terveellisiä kaakaogojipaloja, joten kestää pussi jonkin aikaa.


Viimeksi tilasin myös Nature-s-Bounty-Acetyl-L-Carnitine-HCI-400-mg-30-Capsules. En ole edelleenkään kirjoittanut vielä asetyyli-l-karnitiinista, mutta tuotteen olen sentään saanut valittua ja käyttänytkin suunnilleen viikon verran. Kyllä se juttukin sieltä vielä tulee, kun aika on sille kypsä. :) Valitsin tämän tuotteen, koska halusin samassa tuotteessa olevan alfalipoiinihappoa, koska sitä tulisi ottaa samaan aikaan, kun ottaa asetyyli-l-karnitiinia ja lisäksi tämä oli tilaukseeni sopivan hintainen.


Ja muistutettakoon vielä ihanasta maitomaisesta seerumista Andalou-Naturals-1000-Roses-Absolute-Serum-Sensitive-30-ml! Aivan ihana herkällekin iholle sopiva seerumi, joka toimi erittäin hyvin myös sekaihollani. Saman ruususarjan kasvovedestä en alussa oikein syttynyt, mutta on se ihan hyvä ollut, enemmän tykkäsin kuitenkin Andalou-Naturals-Illuminating-Toner-Clementine-C-Brightening-178-ml -kasvovedestä.
                        PIRTEÄ                                                         

                                                                   TERVE

                                                                                    KIINNOSTAVA

                                                      VAUHDIKAS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti