lauantai 16. heinäkuuta 2016

IHerb-tuotteet ystävyyden avaimiin peilatenYstävyys on kuin raha: sitä on helpompi hankkia kuin säilyttää
Löydä oma suosikkihuulirasvasi näiden 8 luomuhuulirasvan joukosta.

Jos muistamme, että jokaiseen pitkäaikaiseen ihmissuhteeseen kuuluu vaikeitakin aikoja, emme niin helposti hylkää laivaa myrskyjen riepotellessa sitä. Lukemattomat rakoilevat avioliitot, hankalat liikekumppanuudet ja viilenevät ystävyyssuhteet voitaisiin korjata neljällä pienellä sanalla: "Sinä saatat olla oikeassa."

Pyydä anteeksi, kun olet väärässä ja tutustu tähän seleenivalmisteeseen, josta monet suomalaiset iHerbin ystävät tykkäävät.

Kaikki me erehdymme - ja usein. On tyhmää jättää ylpeyden ja epävarmuuden takia myöntämättä sitä ja korjaamatta ihmissuhteitamme. Todellinen anteeksipyyntö merkitsee muutakin kuin pelkkää virheen myöntämistä. Anteeksi pyytävä ihminen myöntää sanoneensa tai tehneensä jotakin, mikä on vahingoittanut suhdetta - ja osoittaa arvostavansa suhdetta niin paljon, että tahtoo saada sen ennalleen.

Oman virheen myöntämiseen vaaditaan henkistä varmuutta. Koska ihmissuhteet ovat vaikeimpia asioita, joita yritämme tässä elämässä, on selvää että teemme niissä virheitä. Ja kun niin käy, voimme säästyä paljolta surkeudelta pyytämällä anteeksi. Anteeksiantaminen kysyy vahvuutta, sillä se on suuri voima. Se muuttaa sekä sinua että läheistäsi.

Anteeksiantamisella on suuri voima, mutta raskaana olevat tarvitsevat lisäksi tätä omegakolmea.

Vihassa on surullisinta se, mitä se voi tehdä vihaajalle. Pahinta katkeruudessa, kiukussa, riitelyssä ja herjaamisessa on se, että ne syövyttävät meitä itseämme kuin happo. Katkeruus leviää meistä läheisiimme pilaamaan ihmissuhteita, mutta se kalvaa myös omaa sydäntämme.

Samoin kuin katkeruus tuottaa lisää katkeruutta, myös rakkaus synnyttää rakkautta. Jokaisessa ihmissuhteessa joku kärsii vääryyttä jossakin vaiheessa. Tarkka kirjanpito kärsityistä vääryyksistä tekee meistä syyttäjiä. Meillä on ihmeen lyhyt muisti, kun kyseessä ovat omat virheemme, mutta ihmeen pitkä muisti toisten virheitten suhteen.

Keinot ja konstit ovat monet elämän vääristymien korjaamiseen, mutta tätä monivitamiinia ylistävät lähes kaikki raskaana olevat eivätkä suotta!

On sanottu, että me arvioimme toisia tekojen mukaan ja itseämme aikomusten mukaan - emmehän me tarkoittaneet sitä mitä teimme, se tapahtui paineen alla, meillä oli huono päivä, ensi kerralla toimimme paremmin.

Ne, joilla on paljon ystäviä, uskovat myös pitkäaikaisiin ihmissuhteisiin. Ystävykset pitävät yhtä niin hyvinä kuin pahoinakin päivinä, niin auringonpaisteessa kuin sateessakin.

Jotkut tuntuvat epäonnistuvan kroonisesti kaikissa läheisissä ihmissuhteissaan ja olevan jatkuvasti liikkeellä. He uskovat onnen avaimien piilevän siinä, että he onnistuvat löytämään jostakin parempia ihmisiä. Mutta ajan mittaan ihmisen on opittava pitämään kiinni suhteistaan silloinkin, kun tie on vaikea.

En tiedä kenen sotakirves haudataan ensin, mutta tämä tuote on iHerbin ystävien suosikki vuodesta toiseen.

Useimpien kestävien ystävyyssuhteiden salaisuus on sitoutuneisuus. Jokaisessa pitkäaikaisessa ihmissuhteessa on luvassa jaksoja, joina ystävä ei voi hyvin eikä ystävyyskään siksi voi hyvin. Koetus on siinä, jaksatko odottaa tällaisen kauden päättymistä.

Melkein aina ihmiset pääsevät epävakaiden kausiensa yli. Hallinnan menetys on väliaikaista. Rauhoituttuaan mielemme todennäköisesti paranee, ja olemme pian taas ennallamme.

Täydellistä ja jatkuvaa vastavuoroisuutta ei pidä ystävyyssuhteelta odottaa. Kaikissa ihmissuhteissa tapahtuu liikettä. Se on kuin tanssia: väliin lähemmäs toista, väliin kauemmas. Ystävyyteen luottava ihminen ei joudu paniikkiin, kun toinen ottaa hiukan etäisyyttä.

Tavoitteletko vain parasta? IHerbistä saa puhtaimman MSM:kin edullisesti.

Oletko pannut merkille, etteivät kaikkein tyytyväisimmät ihmiset yleensä joudu käyttämään kyynärpäätekniikkaa. He eivät vaivaudu uhkailemaan toisia, vaan he saavat itseluottamusta auttamalla toisia.

Rakastavat ihmiset tässä maailmassa ovat vahvoja. He ovat rakentajia. He ovat luojia. He eivät kasvata vihan määrää, vaan rakkauden määrää maailmassa.

Suihkussa on ihanan rentouttavaa.

Jotta voisimme onnistua läheisissä ihmissuhteissa (ja oikeastaan missä tahansa muussakin), meillä täytyy olla tietty epäonnistumisen vapaus. Torjunnan kestäminen on menestyksen merkki. Jos myyntihenkilö lannistuu epäonnistumisesta muutaman asiakkaan kanssa, hän ei ikinä pääse pitkälle. Mutta jos hän kestää torjutuksi tulemisen, uskaltaa yrittää uudelleen ja uskoo vielä löytävänsä suopean asiakkaan, häntä ei pysäytä mikään.

On hyvä oppia huomaamaan, että vaikka jotkut eivät meistä pidäkään, meillä voi silti olla yllättävän paljon hyviä ystäviä.

Tässäpä vasta hyvä ystävä, joka syö pois meistä kuollutta roskaa.

Ihmiset, jotka tahtovat pitää kaikkia lankoja käsissään ja valitsevat varta vasten minuudeltaan heikon kumppanin, joutuvat varmasti niittämään katkeraa satoa. Alistuva puoliso tai ystävä on aikaa myöten onneton, hänen kanssaan ei enää ole hauskaa, hän ei ole enää mielenkiintoinen eikä rakastettava - ja mikä merkittävintä, hän ei enää kykene rakastamaan.

Suhteet toimivat silloin, kun jokaisen tarpeita täytetään riittävän tasapuolisesti. Emme voi kuitenkaan edellyttää toisilta ajatustenlukijan taitoja. Toiveistaan kertova ihminen ottaa riskin. Toinen osapuoli ei välttämättä aina vastaa. Mutta on surullista, jos ajoittainen pettymys saa avoimuuden kokonaan lakkaamaan ja pettymyksestä tuleekin vakituinen seuralainen.

Myönteiseen suuntaan hyvin imeytyvän sinkin avulla.

Meillä ei voi olla kovin myönteinen käsitys itsestämme, jos emme rakasta ketään emmekä saa osaksemme rakkautta. Emmekä me voi onnistua rakkaudessa, jollei meillä ole tervettä omanarvontuntoa.

Ihminen ei voi ymmärtää itseään tyhjiössä, vailla toisten ihmisten muodostamaa peiliä. Eikä hän onnistu rakkaudessa, jos häntä kuormittavat syyllisyys ja itsensä halveksunta. Mitä parempi minäkuva ihmisellä on, sitä todennäköisemmin hän valitsee hyviä ystäviä, ja kun ihmissuhteet ovat kohentuneet, omanarvontunto nousee.

Jos ihmisen itsetunto on toisten hyväksynnän varassa, hän joutuu pettymään. Sitä paitsi hyväksynnän hakeminen saattaa romuttaa ystävyyden kuormittamalla sitä liiaksi. Hyvä ihmissuhde auttaa rakentamaan minäkuvaa, mutta meidän arvomme ei voi läheskään täysin riippua toisista ihmisistä. Sen on noustava omasta sisimmästämme.
Hyväksy hyvät ja huonot puolesi, mutta älä kärsi kivusta.

Mitä paremmin tunnemme itsemme, sitä parempi käsitys meillä on itsestämme ja sitä tyytyväisempiä voimme olla. Kun jokin asia nimetään, sen voima vähenee saman tien. Ystävyys on parhaimmillaan silloin, kun kaksi ihmistä tuntee omat erityispiirteensä ja osaa selvittää toiveensa toisilleen.

Monet ystävyyssuhteet ja avioliitot epäonnistuvat itsekkyyden vuoksi. On tärkeää selvittää omat toiveemme, mutta yhtä tärkeää on myös sopeutua ystävämme toiveitten mukaan. Valmius tehdä uhrauksia rakkaan puolesta ja toisinaan ohittaa omat toiveet on pitkäaikaisen ystävyyden edellytys.

Tätä kannattaa harkita ihan itsesi tähden, vaikka löytäisimmekin onnen vasta sitten, kun alamme elää jonkun muun kuin itsemme hyväksi.

Löytääksemme elämän syvimmän tarkoituksen meidän tulee olla sovussa itsemme kanssa, mutta meidän on myös päästävä itsemme yli. Useimmilla elämän aloilla kohtuullisuus ja tasapaino ovat avainasioita. Me voimme pysyä tasapainossa huolehtimalla ystäviemme tarpeista vähintään yhtä paljon kuin omistammekin.

Kun muistamme, että rakkaus on tärkeintä ja jos uskomme lähes rajattomiin mahdollisuuksiimme antaa ja saada rakkautta, elämäämme voi astua valtava ilo.

Lähde: McGinnis Alan Loy, Ystävyyden avaimet, Kirjapaja, Helsinki 2006

9 kommenttia:

 1. Iherbissä on taas muuttunut airmail postitus. Nyt on airmail Globalmail by DHL ja tässä on seurantakoodi.

  Jos jää tulliin niin voiko itse tullata ja tuleeko ylimääräisiä kuluja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos tiedosta. Luulisin, että DHL ei itse käsittele näitä paketteja, vaan kulkevat samalla tavalla postin kautta kuten ennen Airmail, jolloin myös tullaus hoituisi itse entiseen tapaan netissä. Tämä on siis vain olettamus. Ensimmäinen tilaus tällä uudella postituksella kertoo asian oikean laidan. Ja jos kulkevat kuten ennen, niin Suomessa seurantakoodi tällöin ei myöskään toimisi.

   Poista
  2. Sähköpostissa linkki Saksan dhl seurantaan.

   Tämmöinen ilmoitus tuli kun eilen tilasin airmail paketin.


   En Route
   En route to DHL eCommerce Distribution Center
   pe, elokuu 5, 2016 at 7:26
   UNITED STATES

   Poista
 2. Viikossa tuli tämä Globailmail by DHL kuljetuksella.

  Paketin päällä on mainittu mitä tuotteita paketti sisältää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos tiedosta. Tuliko paketti kotiin postin tuomana? Itselleni pitäisi ensi viikolla tulla paketti.

   Poista
  2. Posti toi paketin kotiin ja jos ei ole kotosalla niin jättää lapun jolla voi hakea paketin postista .

   Poista
  3. Tosi hyvä juttu! Nopeasti tuli myös.

   Poista
  4. Tänään tuli toinen paketti Globalmail by DHL, kuljetuksella.

   Edellisessä paketissa oli kaikki tuotteet mainittu paketin päällä ja tässä paketissa vain puolet tuotteista

   Poista
  5. Oli siinä mainittu kaikki tuotteet.

   Osa toisella puolella pakettia.

   Poista