maanantai 5. joulukuuta 2016

IHerb on tulvillaan joulun taikaa ja terveyttä kaupan päälle
Bio-Tech-Pharmacal-Inc-Tri-Salts-120-g

Joulusaunojille oiva lahja!  Hikoillaan ympäristömyrkyt ulos kehosta ja rauhoitutaan kaiken kiireen keskellä.

Suomessa sauna on niin itsestään selvyys, ettei juuri tule mietittyä sen kiistattomia terveysvaikutuksia. Sauna on arkipäiväistynyt, emme näe sitä hoitavana huoneena, jolla on terveyttä edistävä vaikutus.

Saunasta saadaan voimaa, hyvää oloa ja puhtautta. Kun ihminen kipuaa lauteille ja antaa mielen rauhoittua, sauna hoitaa loput: aineenvaihdunta vilkastuu, keho alkaa puhdistua ja ihohuokoset avautuvat. Lämpö ja hikoilu saavat luonnollisesti ihohuokoset auki, puhdistumaan ja koko keho toimii paremmin.

On hyvä huomioida veden tai mehun juominen pitkään saunoessa. Jos painat saunan jälkeen vähemmän kuin ennen sitä, et ole juonut tarpeeksi. Jos käyttää lääkkeitä, voi saunominen johtaa lääkkeiden ennenaikaiseen poistumiseen verenkierrosta. Saunominen lisää muutenkin yleistä magnesiumin puutosta. Hikoillessa menetämme runsaasti magnesiumia. Tri-salts -tuote korvaa hikoillessa menettämiämme suoloja tehokkaasti ja on hyvä olla käsillä oksennustaudin tai ripulinkin yllättäessä. Tästä tuotteesta on saatu apua myös allergioihin ja ruokayliherkkyyksiin.

Tri-salts sisältää kalsiumia, kaliumia ja natriumia, jotka alkalisoivat kehoa ja auttavat säilyttämään pH:n sopivalla tasolla 7,2. Ei turhalle turvotukselle, laita pukinkonttiin palanpainikkeeksi purkki Tri-salts -jauhetta.


Mason-Vitamins-Ferrous-Gluconate-Iron-100-Green-Tablets

Turvaa riittävä raudansaanti tällä tehokkaasti imeytyvällä rautaglukonaattivalmisteella. Vain yksi pieni tabletti päivässä riittää nostamaan hemoglobiinia nopeasti. Paras joululahja odottaville ja imettäville äideille, joulun toivotuimpien lahjojen listalla myös kuntoilijoilla ja verenluovuttajilla. Tehokas turvaamaan riittävä raudan saanti myös laihduttajille ja erikoisruokavaliota noudattaville. Mukavampaa oloa toipilaille ja työuupumuksesta kärsiville.

Naisten raudantarve on keskimäärin 15 mg ja miesten 9 mg vuorokaudessa. Kasviksia kuten pinaattia, parsakaalia ja lehtikaalia on syötävä suuret määrät raudan saannin turvaamiseksi, eivätkä veri- ja sisäelinruuat nykysuomalaiselle juuri maistu. Kasvisruokavaliota noudattaville suositellaankin rautalisää. Naiset menettävät kuukautisten aikana osan elimistön raudasta. Raskaana olevien ja imettävien ei kannata laistaa rautalisästä, vaikka joulun aikana pöytä pursuaisi perinteisiä joulun herkkuja.
Elimistö ei pysty hyödyntämään ravinnossa olevaa rautaa kokonaan, ja siksi rautalisä on usein tarpeen. Raudan imeytymistä heikentäviä aineita ovat tee ja kahvi sekä jossain määrin myös maitotuotteet. C-vitamiini taas edistää raudan imeytymistä. Nyt juuri löytyvätkin hyvät eurooppalaiset Quali-C -C-vitamiinikapselit alennettuun hintaan tämän rautavalmisteen alapuolelta, käytä vain Add Both to Cart -painiketta hyödyntääksesi alennuksen.

Vakavasta raudanpuutteesta on seurauksena anemia. Lievempiä raudan puutosoireita ovat esimerkiksi väsymys, päänsärky ja hiustenlähtö. Kalpeus, huimaus ja iho-ongelmat voivat myös olla viesti raudan liian vähäisestä saannista. Rauta vaikuttaa aivojen dopamiiniaineenvaihduntaan, joten se vaikuttaa mielialaankin. Rautaa harvemmin tulee ajatelleeksi, jos alakulo vaivaa.

Rautaa sopivasti ja kas kummaa onnistut loihtimaan aivan uskomattomia kädentaitoja juuri sopivasti jouluaskarteluihin - hyvin pyyhkii - omaperäisyys kunniaan!Seaweed-Iceland-Royal-Kombu-Sweet-Kelp-Raw-50-g

Mestarien maukas ja makeahko merilevä Islannista maustamaan ruokaasi. Kelp-merilevä kuuluu ruskoleviin ja sisältää runsaasti kivennäis- ja hivenaineita kuten esimerkiksi jodia, magnesiumia ja B6-vitamiinia. Kalsiumia ja rautaa kelpissä on paljon ja helposti imeytyvässä muodossa. Merilevässä on runsaasti myös kaliumia, joten sen sisältämä natriumkloridi, suola, tasapainottuu eikä ole haitaksi.

Kuitua kaupanpäälle! Merilevien sisältämä algiinikuitu kerää elimistöstä haitallisia aineita itseensä ja poistaa nämä ulosteen mukana. Algiinin on todettu poistavan kehosta jopa radioaktiivisia aineita.

Merilevä sisältää runsaasti luonnollista jodia, joten se vilkastuttaa kilpirauhasen toimintaa. Kilpirauhasen vajaatoiminnasta kärsiville tämä on hyväksi.

Tämä käsin kerätty islantilainen Sweet Kelp (laminaria saccharina) on sukua  herkulliselle japanilaiselle Kombu-merilevälle ja sitä kutsutaankin royal kombuksi. Levää liotetaan vedessä 10 minuuttia ja keitetään sen jälkeen hiljalleen 40 minuuttia. Sweet Kelp merilevällä saat tuunattua herkullisia keittoja, kastikkeita ja kasvisruokia. Voit myös kietoa merilevää kalan ja kanan ympärille täydentämään makunautintoa.

NuNaturals-NuGrains-Oat-Fiber-454-g

Joulupakettiin jotakin erilaista! Non-GMO kaurakuitu sopii hyvin leivontaan ja smoothiin lisäksi ja tiptap kuuluu vain keittiöstä. Teelusikka päivässä antaa 3 g kaurakuitua. Kauran sisältämä liukoinen kuitu eli betaglukaani saattaa vähentää sydäntautien riskiä veren kolesterolipitoisuutta alentamalla. Betaglukaani on hiilihydraattiyhdiste, jota ihmisen ohutsuolen entsyymit eivät pysty hajottamaan ja siksi se ei vapauta energiaa.

Kauran betaglukaani hidastaa aterian jälkeistä veren sokerin nousua. Tällä tavoin voidaan tasata aterian jälkeisiä sokerihuippuja ja vapauttaa energiaa hitaasti elimistön käyttöön. Tästä ominaisuudesta on erityisesti hyötyä diabeetikoille, mutta kaura on hyvää myöskin urheilijoiden hiilihydraattitankkauksessa. Energian vapautuminen hitaasti ja kylläisyyden tunne pitkään auttavat kuitenkin kaikkia, jotka haluavat pitää painonsa hallinnassa.

Tutkimusten mukaan betaglukaani vähentää seerumin kokonaiskolesterolin ja LDL-kolesterolin määriä. Tämä johtuu pääasiassa betaglukaanin muodostamasta hyytelöstä, joka lisää sappihappojen erittymistä.

Tutkijoiden mukaan betaglukaani nopeuttaa ruokamassan läpikulkuaikaa suolessa ja tasapainottaa siten suoliston toimintaa. Kuitupitoinen ruokavalio vähentää ravinnon energian määrää sekä energian hyväksikäyttöä sopien tästä syystä hyvin myös painonhallintaan.Vieläkö tarvitset lisää lahjavinkkejä?

Tässä olisi yksi:

Thorne-Research-Amino-Complex-Berry-Flavor-231-g

Kaikkihan aloittavat yleensä heti joulun jälkeen kuntokuurin, joten mikäpä sopisi paremmin seuraksi kuin korkealaatuinen aminohappolisä. Joko heräsi halu harjoitella ja päästä pidemmälle...

 
 KIITOS KAIKILLE IHANILLE IHERB-ASIAKKAILLE, JOTKA JAKSAVAT JOULUVALMISTELUJENSA KESKELLÄKIN LAITTAA TILAUKSEENSA KOODIN HUH943!Lähteet:
http://anna.fi/supermina/Salus-antaa-energiaa
Huitula Martti ja Iiskola Terttu, Kauran kuitu erityisen terveellinen, Luontaisterveys 4/2001
http://www.terveydenhoitouutiset.fi/sitenews/view/-/ngid/7/nid/22
http://www.raakatori.fi/tuotteet/maustaminen/levat/kombu-merileva-kokonainen/tuote-wld012
http://www.lifestylelaboratory.com/articles/rogers-protocols.html
Luontaisterveys 2/2016 ja 7/2016
https://needswellness.wordpress.com/tag/trisalts/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti