lauantai 28. tammikuuta 2017

Greipinsiemenöljy kestävään hyvinvoinnin tuottamiseenPositiivinen ajattelu laventaa ihmisen ajattelua avaamalla mieltä vastaanottavaiseksi uutta kohtaan.


Avarra ajatteluasi tavalla, joka mahdollistaa pysyviä ja myönteisiä muutoksia omaan elämääsi.


Luonnonantibiootti

Sisältää proantosyanidiineja, jotka mm. estävät ja hillitsevät rappeutumissairauksia, hillitsevät tulehdus- ja allergiareaktioita, estävät histamiinireaktioita hilliten kutinaa, ehkäisevät iensairauksia ja syöpää.

Greipinsiemenöljy hillitsee useiden hiivojen, bakteerien, virusten ja sienien kasvua. Sen on todettu estävän mm. Escherichia colin, Candida albicansin, Klebsiella pneumoniaen ja Salmonella enterican kasvua.

Greipinsiemenöljyuutetta kannattaa kokeilla myös ärtyvän suolen oireyhtymään, ja ihan vain puhdistuskuurinakin. Yleisiä käyttökohteita ovat flunssan torjunta, vatsataudit, suolistohiivan häätäminen, suusammaksen hoito ja erilaiset tulehdustilat kuten poskiontelotulehdukset.

Maitohappobakteereita kannattaa ottaa käyttäessään greipinsiemenöljyä, sillä greippiöljy voi estää hyödyllisten maitohappobakteerien kasvua suolistossa. C-vitamiinin vaikutuksia greipinsiemenöljy puolestaan tehostaa.
Nyt täytyy enää saada uusi tieto konkretisoitumaan toiminnaksi. Voi olla, että ennen ostopäätöstäsi joudut muokkaamaan jonkin verran asenteitasi tai sitten olet sen tehnyt jo aika päivää sitten. Oli miten oli asioiden tiedostaminen ei yksinään muuta ihmisen elämää, sillä tiedostamista pitäisi seurata ennen kaikkea konkreettisia tekoja.


VAIN TEKOJEN KAUTTA ELÄMÄ VOI MUUTTUA!

Sekoita siis 10 tippaa  NutriBiotic-GSE-Liquid-Concentrate-Grapefruit-Seed-Extract- greipinsiemenuutetta lasilliseen mehua tai vettä 1-3 kertaa päivässä. Ei ole merkitystä otatko tipat aterian yhteydessä vai ilman. Yli viisivuotiaille lapsille annostus on 3 tippaa lasilliseen vettä tai mehua 1-2 kertaa päivässä.Lähteet:
https://hidastaelamaa.fi/2013/11/terveen-elaman-puolesta-greippioljy-on-tehokas-luonnonantibiootti/ 
Tukiainen Maaretta, Hyvän mielen taidot, PS-kustannus 2016  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti