torstai 20. huhtikuuta 2017

Nyt kaikkien kannattaa käyttää iHerb-alennuskoodia HUH943IHANA UUDISTUS

Nyt kannattaa pitää huoli, että menet iHerbiin Sulle  kans -sivun linkeistä tai muistat näppäillä alennuskoodin HUH943. Kaikki saavat koodilla HUH943 nimittäin 5 % alennuksen tilauksistaan!

Kaikki iHerb-koodit eivät automaattisesti päivity uuteen 5 prosentin alennuksen tarjoavaan vaihtoehtoon, vaan asiasta täytyy laittaa sähköpostia affiliates@iherb.com, jos haluaa siirtyä uuteen ohjelmaan. Voidaksesi tarjota koodin käyttäjillesi tämän 5 % alennuksen putoaa saamasi Rewards-määrä 10 prosentista 5 prosenttiin.


Toinen uudistus

Nyt näyttäisi olevan mahdollista kokeilla DPD All Inclusive -postitusta. Maksuvaiheessa maksetaan valmiiksi jo kaikki tullimaksut eli tullausta ei pitäisi tarvita tehdä enää Suomen päässä. Kätevää ja paketin painorajakaan ei ihan heti tule vastaan, sillä paketti saa painaa 30 kiloa ja olla arvoltaan 145 €.Tästä pääset alennuskoodin HUH943 kanssa kätevästi iHerbiin ostoksille! 

 LÄMMIN KIITOS KAIKILLE, NIIN UUSILLE KUIN VANHOILLE KOODIA HUH943 TILAUKSISSAAN KÄYTTÄVILLE!

  

3 kommenttia:

 1. Hei! Onko tuolla DPD All Inclusive kuljetuksella pienemmät verot ja tuleeko paketti postiin vai tuoko jokin kuriiri paketin kotiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö tuolla DPD All Inclusive kuljetuksella tarvitse tehdä tulliselvitystä täällä suomessa?

   Poista
  2. Hei! Testiostoskorini mukaan verot vaikuttaisivat olevan aika paljonkin pienemmät kuin mitä Suomessa on tullatessa joutunut maksamaan. Lisäksi koriini ilmestyi automaattisesti EU Special Discount, jolloin postikulun osuudeksi ei jäänyt kuin kolmisen euroa alkuperäisestä viidestätoista. Korissa olivat tuotteet LYP-00120, LYP-00119 ja MLI-00916.

   Suomessa ei pitäisi joutua mitään tulliselvityksiä tekemään. Se kuka paketin tuo kotiin selviää vain testaamalla. Joissain maissa paketit jakaa posti ja toisissa taas DPD itse. IHerb ei tähän osaa antaa tarkempaa vastausta.

   Ja nyt siis koodilla HUH943 vielä 5 % ekstra-alea ja kanta-asiakasbonusta tulee automaattisesti tilauksesta normaalit 5 %. Ensi kertaa iHerbistä tilaavat pystyvät lisäämään kaikkien edellä mainittujen lisäksi vielä koodin SAVE2017, jolla saavat 5 dollarin alennuksen ensimmäisestä tilauksestaan. Nyt jos koska kannattaa tilaaminen iHerbistä!

   Poista