perjantai 26. huhtikuuta 2019

OnnenhippusiaTuttu sekoitus kiirettä ja joutilaisuutta

Kiireettömyys, jokainen katse, jokainen käden kosketus

IHerb on tuttu, mutta aina erilainen.


Tällä kertaa järkytyin postikuluista. Viime kuussa tilasin ilmaisilla postikuluilla yhden ainoan tuotteen, koirani käyttämän Thorne-Research-CurcuVET-SA150-90-Capsules

Tällä hetkellä kyseisellä tuotteella ei ole enää Shipping Saver -tunnusta ja tuotteen tilaamisen postikulut halvimmalla Global Mail -postituksella ovat melkein 8 euroa! Lisäksi tuote ei ole enää hetkeen oikeuttanut alennuskoodien antamaan 5 % alennukseenkaan.

No, tällä kertaa tuote tuli tilattua, koska en halua siitä luopua ja tarvitsin myös yövoiteen Andalou-Naturals-Argan-Stem-Cell-Recovery-Cream-Clearer-Skin-1-7-fl-oz-50-ml. Yövoiteella on Shipping Saver etu ja nämä kaksi tarvitsemaani tuotetta tulevat vähän yli kuuden euron postikuluilla. Nyt riskinä on kuitenkin, että paketin joutuu tullaamaan ja silloin alveja menee 8 e.
Tilaukseni jälkeen muistin, että joskus mietin koirani kurkumiinituotteen tilalle Doctor´s BESTin vastaavaa tuotetta, joten nyt on kaivettava kyllä se vaihtoehto esiin.

Thorne-Research-CurcuVET-SA150-90-Capsules: koirani painaa 42 kg ja on syönyt CurcuVet 150 mg kapseleita 4 kpl päivässä. CurcuVet on vastaava tuote kuin ihmisille markkinoitava Meriva. Thornelta löytyisi ILMAISILLA postikuluilla Thorne-Research-Meriva-500-SF-60-Capsules. Pikkasen harmittaa, ettei tilatessa tullut lainkaan mieleen katsoa muita vaihtoehtoja. 500 mg Meriva-kapseleita riittää varmaan ihan hyvin yksi päivässä.

Doctor-s-Best-Curcumin-Phytosome-with-Meriva-500-mg-60-Veggie-Caps tuotetta saisi kaksi purkkia kolmen euron postikuluilla! Koirani siirtyy jatkossa siis ihmispuolen tuotteeseen.
Elämässä huomaa usein jälkikäteen, että vaikeuksista on seurannut itse asiassa hyviä asioita.

Jatkossa saan koiralleni kurkumiinin edullisemmin kuin ennen. IHerbissähän valikoimaa riittää, joten kannattaa jaksaa selata vaihtoehtoja, jos tuntuu, että postikulut karkaavat käsistä. ShippinSaver -tuote on aina paljon edullisempi postituksen suhteen kuin muut vaihtoehdot. Add to Cart linkin alapuolella näkyy tällöin vihreä Shipping Saver -merkki.
Andalou-Naturals-Argan-Stem-Cell-Recovery-Cream-Clearer-Skin-1-7-fl-oz-50-ml on ihanan kevyt ja hyvin imeytyvä yövoide sekaiholle.

Itselläni on kokeilussa Andalou-Naturals-Get-Started-Clarifying-Skin-Care-Essentials-5-Piece-Kit, jonka kaikista tuotteista olen pitänyt. Sopinut erittäin hyvin siis sekaiholleni, kun finnejä alkaa pukkaamaan esiin.

Olen käyttänyt useita vuosia jo Andalou Naturals -tuotteita sillon tällöin ja kokenut ne oikein hyviksi.
Toivotaan, että ihanan lämmin kevät jatkuisi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti