keskiviikko 15. lokakuuta 2014

VITAMINERAL EARTH DILEMMA RATKAISTU

Tuli keväällä joskus tilattua oikein Superruokaa isolla S:llä nimittäin HealthForce-Nutritionals-Vitamineral-Earth. Valitettavasti purkki ei kauheasti kaapissa seisoessa vaan tee mitään. Alussa laitoin jauhetta muutaman kerran smoothien joukkoon, mutta se tuntui pilaavan aina maun. Muutaman kerran käytin jauhetta kaurapuuron ja mustikoiden kanssa, jolloin se oli ihan ok, mutta ei tullut sillä tavallakaan sitä enempää käytettyä.

Nyt eilen kaivoin pitkästä aikaa  HealthForce-Nutritionals-Vitamineral-Earth -purkin esiin ja laitoin sitä veteen keitettyyn kaurapuuroon jo kiehumisvaiheessa. Lisäksi kaadoin lautaselle annostelemani puuron päälle reilusti mustikoita, jonkin verran karpaloita ja tyrnihyytelöä. Ja arvaa mitä, sehän maistui ja maistui hyvältä. Kiitos tästä kuuluu varmasti Raija Asuntalle, joka on valmistanut erinomaisen tyrnihyytelön. En oikeastaan edes huomannut Vitamineral Earthin makua puurossani.

HealthForce-Nutritionals-Vitamineral-Earth ei tuoksu mitenkään erityisen voimakkaalta, ennemminkin lämpimän pehmeältä. Tuote sisältää mm. kasvien juuria ja kaarnaa (ei kokonaisia kuitenkaan) ja näyttää siinä olevan Chian siemeniäkin käytetty. Ei ole varmaankaan mikään ihme, että maku oli mielestäni hiukan erikoinen (vastenmielinen suoraan sanoen). En ole maistanut juuria aikaisemmin, enkä muuten kaarnaakaan.

HealthForce-Nutritionals-Vitamineral-Earth on varmasti hyvä lisä päivään kuin päivään. Health Force -tuotteet ovat 100 % ruokaa ja erittäin tiukkojen Truganic-vaatimusten mukaan tuotettuja. Tuote on gluteeniton ja tummassa lasipurkissa.

Monien mielestä Vitamineral Earth on hyvän makuinen. Kylmänä ja kuumana maku on hiukan erilainen. Jauhetta voi laittaa melkein mihin vaan, mikä itselle vain parhaiten maistuu. Oletko itse käyttänyt tuotetta? Minkä kanssa tuote mielestäsi parhaiten sopii? Oma mielipiteeni on Vitemineral Earth ja tyrnihyytelö by Raija Asunta Ruovesi - puh. 0500 337 904, suosittelen!


4 kommenttia:

  1. Now Foods, L-Tyrosine, Extra Strength, 750 mg, 90 Capsules

    Saako tätä tilata iherbistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymyksestäsi. Kyllä, voit tilata tuotteen iHerbistä. Selvitin asian Fimeasta. "L-tyrosiinia sisältävät valmisteet katsotaan koostumuksen perusteella ei-lääkkeeksi Suomessa."

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta

      Poista
    3. Eipä kestä. Kiitos itsellesi, sainpahan uuden jutun aiheen. :)

      Poista