maanantai 15. joulukuuta 2014

ADHD-KULTTUURISTA TAUOLLE

Olisikohan aika pitää tauko. Ja nyt ei ole tarkoitus pitää taukoa, jolloin tarkistetaan sähköposti tai puhelin tai Facebook. Päinvastoin, olisikohan aika pitää tauko teknologiasta?

Vaikeus keskittyä kuuntelemaan, kun joku puhuu suoraan sinulle. Vaikea keskittyä täysin tekemääsi asiaan. Vaikeus organisoida asioita ja tehtäviä. Vältätkö asioiden tekemistä, joihin täytyy todella paneutua kunnolla henkisesti? Keskeyttääkö sinut ja häiriinnytkö usein helposti esimerkiksi postilaatikkoon saapuvasta sähköpostista tai tekstiviestin merkkiäänestä?

Ei hätää. Ei sinulla varmaan ole ADHD:ta vaikka yllämainitut oireet löytyisivätkin. Satut vain elämään ADHD-kulttuurissa. Elämme jatkuvien häiriöiden alaisena. Tarvitseeko sinulla tosiaankin olla kaikki 10 internetselainikkunaa auki samanaikaisesti? Täytyykö sinun olla jatkuvasti tavoitettavissa kännykästä ainakin?Let's have a break... puhelin äänettömälle ja tietokone kiinni. Lukematta jäänyt aikakausilehti käteen ja viereen pientä terveellistä naposteltavaa kuten Good-Health-Natural-Foods-Kettle-Style-Avocado-Oil-Potato-Chips-Barcelona-Barbecue tai Good-Health-Natural-Foods-Crispy-Original-Apple-Chips.

Good-Health-Natural-Foods-Veggie-Stix-Sea-Salt sopii hyvin avittamaan sinua, kun aloittelet tarpeellista teknologiadiettiä. Ei tarvitse räplätä puhelinta, kun sujauttaa käden pussiin ja kaivaa esiin herkullista pureskeltavaa. Ja mikä parasta, tämä herkku ei ole pahimmasta päästä lainkaan, päinvastoin. Yhdestä annoksesta (n.80 tikkua) saat saman verran A-vitamiinia kuin 2 ½ kupillisesta parsakaalia, C-vitamiinia saman verran kuin 3 ½ punajuuresta, E-vitamiinia saman verran kuin 5 tomaatista, B6-vitamiinia saman verran kuin 7 kupillisesta pinaattia ja K-vitamiinia saman verran kuin 2 porkkanasta. Ei kuulosta yhtään hullummalta, vai mitä. Mikäs tässä on miettiessä elämän todellista tarkoitusta ilman ADHD-kulttuurin tarjoamia häiriöitä.

Mikä ihmeen kupillinen? Kyseessä taitaa olla 250 ml. Ja muuten hei...onko sillä mitään väliä. Nythän oli kyse jostain ihan muusta. Tauolle vain siitä ja visioimaan mitä haluat elämässäsi saavuttaa. Millaiseksi haluat tulla? Millaisen olon haluat jokaiseen päivääsi?


 
eu.iherb.com/Healthy-Snacks ja iHerb-koodi HUH943 toivovat sinulle ihania naposteluhetkiä
 
 
 
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti