tiistai 20. tammikuuta 2015

AUBREY ORGANICS -20% alennusta vielä lisää iHerbin hinnoista


Olen vieraillut iHerbin sivuilla lähiaikoina lähes päivittäin tutustumassa tuotteisiin. Silti iHerb pääsi taas iloisesti yllättämään, kun menin tekemään tilausta.
 
 
 AUBREY-Organics tuotteet OVAT NYT - 20 % 28.1.2015 ASTI!
 
Ja jos Suomen hintoihin vertaa, niin alennustahan on vaikka miten paljon enemmän kuin vaivaiset 20 prosenttia.
 
Itse päädyin tilaamaan viime syksynä ihastumaani aurinkorasvaa. Tulee kai se kesä tänäkin vuonna ja nopeammin kuin uskookaan. Jos lumi aina yllättää autoilijat, niin kyllä kesäkin tuppaa yllättämään aurinkorasvaa tarvitsevat. Mutta nyt on erinomainen syy olla ajoissa liikkeellä eli mistä tuotteesta on kyse:
 
 
Tämä Aubrey Organicsin fysikaalinen aurinkosuojavoide sisältää suojaavina ainesosina sinkkioksidia 12% ja titaanidioksidia 5,6%. Viime vuonna testasin useampaa luonnollista aurinkorasvaa ja tämä oli mielestäni yksi parhaista tai jopa paras. Jäi vain juttu tästä silloin kirjoittamatta. Voide on erittäin hyvin levittyvä ja helppo levittää. Tuubi kannattaa mielestäni ravistaa, koska voide on suhteellisen löysää. Käytin tätä aurinkorasvaa vartalolle, en kasvoille. Minkäänlaista valkoista vivahdetta ei tästä aurinkorasvasta jäänyt, eikä jää nytkään, kun testasin, ettei aika ole kullannut muistoja. Itselleni oli itsestään selvää, että käytän tätä aurinkorasvaa myös tulevana kesänä. Voin siis erittäin lämpimästi suositella kyseistä tuotetta!
 
Kuten yleensäkin iHerbistä tilatut tuotteet, niin myös aurinkorasva on freshiä erää, parasta ennen päiväys  menee vuoden 2016 puolelle.
 
Toinen tilaamani tuote on:
 
 
Kyseessä on yksi Aubrey Organics -tuoteperheen yövoiteista. En ole aikaisemmin tuotetta kokeillut, joten omakohtaisia kokemuksia en voi vielä tästä tuotteesta kertoa. Mutta sekin aika koittaa... Nämä kaksi tuotetta tulevat todella halvoin postikuluin vain 1,73 €!
 
Mitä sinä tarvitset? Sen tiedät varmasti itse parhaiten.
 
 
Käy ihmeessä tsiikaamassa mitä kaikkea löytyy ja millä hinnoin! Alennuskoodin HUH943 saat automaattisesti matkaasi yllä olevasta linkistä. Ja KAIKKI ALENNUKSET näet ostoskorissasi.
 
 
Tämä on muuten ensimmäinen tilaukseni, jonka sain kokonaisuudessaan maksettua iHerb Rewardseilla. Kiitos siis erittäin paljon kaikille, jotka ovat koodia HUH943 käyttäneet ja käyttävät. KIITOS!!!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti