lauantai 17. tammikuuta 2015

Palkkaisitko Life Extensionin Seleenin töihin


Seleeni on yksi tärkeimpiä elimistömme puolustusjärjestelmän työntekijöitä. Jos meillä ei ole tarpeeksi seleeniä töissä aiheutuu väistämättä erilaisia terveysongelmia. Seleenihän on vain hivenaine. Joo joo, mutta ootkos kuullut, että seleeni parantaa erityisesti miesten lisääntymiskykyä kuten muuten sinkkikin. Ja seleeni ehkäisee solumuutoksia ja neutralisoi raskasmetallien vaikutuksia ja näyttäisi sillä olevan syöpää ehkäisevääkin tehoa. Ja seleeni parantaa mielialaa, vähentää masentuneisuutta ja lisää energisyyttä. Selenoproteiini-entsyymitkin tarvitsevat seleeniä toimiakseen.

 

Skandinavian maaperässä seleenipitoisuus on alhainen (kuten muuten magnesiumpitoisuuskin) ja koska maaperämme on kohtalaisen hapan, kasvit pystyvät hyödyntämään vain osan tästä rajallisestakin maaperän seleenistä. Lannoitteisiin on lisätty seleeniä 1984 alkaen, mutta varsinkin Luomuviljellyissä tuotteissa seleeniä on yleensä todella vähän.


Sinuna palkkaisin ilman muuta Seleenin töihin varsinkin, jos
 
- tupakoit
 
- olet vegaani
 
- laihdutat vähän väliä
 
- olet iäkäs ja syöt vähänlaisesti
 
- elät oravanpyöräelämää, jossa ei ole aikaa syödä terveellisesti
 
- käytät pääasiassa luonnonmukaisesti tuotettuja elintarvikkeita
 
- kärsit kilpirauhasen vajaatoiminnasta
 
 
 
 
Miksi palkkaisit juuri Life Extensionin Seleenin töihin?
 
- saat kolme eri seleenimuotoa töihin, joten kaikki mahdolliset työt hoituvat sujuvasti
 
- saat hyvin imeytyvän seleenikompleksin immuunipuolustuksesi avuksi
 
- saat kaupan päälle E-vitamiinin avukädeksi seleenille töissään
 
- saat seleenin helposti nieltävässä pienessä kapselissa
 
 
 Life Extensionin Seleeni on saanut koulutuksensa tehtäväänsä yhdeltä alansa johtavista ja arvostetummista lisäravinneyrityksistä ja tekee varmasti parhaansa auttaaksesi sinua terveytesi tukemisessa. Life Extensionin Seleenillä on käytössään kaikki kolme eri seleenin muotoa pystyäkseen parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Life Extensionin Seleeni on premium-tason ravintolisä, joka perustuu viimeisimpiin tieteellisiin tutkimustuloksiin. Mitään ei ole jätetty arvauksien varaan.
 
 
Valitse paras, valitse
 
-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti