maanantai 12. tammikuuta 2015

Madre-C ALENNUS ja Immune Punch varsinkin opettajille ja yötyötä tekeville

 
NYT JOS KOSKAAN KANNATTAA TILATA Madre-Labs-Madre-C-Whole-Food-Vitamin-C-Complex.
 
Luonnon C-vitamiinista todellista voimaa elimistöösi. Hyvän makuinen, helppo sekoittaa mehuun, smoothiin...ja nauttia milloin vain. Aamulla nautittuna saat Madre-C:stä virkeyttä ja päiväsi lähtee varmasti oikealla jalalla käyntiin.
 
IHerb tarjoaa tällä hetkellä hyviä tuotteita tukemaan immuunipuolustusta todella huikein kokeiluhinnoin. Tsekkaa tästä Immune-Health-Specials
 
 
 
 
 
on iHerb-tilaajien kestosuosikki C-vitamiineista eikä syyttä. Madre-C on luonnon C-vitamiinia, joka on enemmän kuin pelkkä askorbiinihappo. Luonnon C-vitamiinissa on mukana kaikki tarvittava mikä siinä kuuluukin olla, joten se myös toimii varmemmin ja paremmin kuin synteettinen askorbiinihappo.




Madre-Labs-Immune-Punch-An-Immune-Support-Blend

kannattaa ottaa heti flunssaoireiden alkaessa tuntua. Immune Punch on auttanut myös henkilöitä, jotka eivät muutoin ole päässeet eroon pitkittyneistä hengitystieongelmista. Immune Punch sisältää tarkkaan harkitun koostumuksen supermehuja ja erilaisia sieniä, joita ei meidän metsissä kyllä kasva.

Yövuorot jos mitkä pistävät ihmisen elimistön koville. Immune Puch -tuote voi olla erinomainen ja ehdottomasti kokeilun arvoinen yötyötä tekeville henkilöille. Myös opettajat ja lastentarhan työntekijät hyötyvät varmasti pienestä immuunipuolustuksen vahvistusdrinkistä päivittäin käytettynä.



 
IHERB ON PARHAISTA PARAS PAIKKA OSTAA VITAMIINIT, LISÄRAVINTEET, KAUNEUDENHOITOTUOTTEET, VÄLIPALAPATUKAT JA KAIKKEA MUUTA MIELENKIINTOISTA MITÄ EI SUOMEN KAUPOISTA EDES LÖYDÄ!
 
ALENNUSKOODI HUH943 TÄSTÄ MUKAAN JA EIKUN MENOKSI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti