keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Maija suosittelee Mild By Nature -vauvatuotteita


Kukapa väriaineille tai parabeeneille haluaisi pienen vauvansa pehmeän ihon altistaa. Ei kai kukaan, ainakaan tietoisesti. Maija on kolmihenkisen perheen äiti, joka on hyvin tarkka mitä tuotteita käyttää.

Maijan suosikki vauvashampoo on  Mild-By-Nature-For-Baby-Tear-Free-Shampoo-Body-Wash, jonka hän tilaa iHerbistä. Shampoo on reilun kokoisessa 380 ml pullossa, joten tuotetta ei tarvitse olla jatkuvasti tilaamassa lisää. Maija on todella tyytyväinen Mild-By-Nature-For-Baby-Tear-Free-Shampoo-Body-Wash -tuotteeseen, koska se vaahtoaa ja puhdistaa hyvin ilman vaarallisia kemikaaleja kuten propyleeniglykoli tai PEG ja säilyttää vauvan silkin pehmeän ihon juuri niin ihanana kuin sen kuuluukin olla.  Maija on niin ihastunut löytämäänsä luonnolliseen vauvashampooseen, että käyttää sitä itsekin suihkugeelinä. Mietojen raaka-aineiden lisäksi Maija tykkää myös tuotteen miellyttävästä miedosta tuoksusta.

Toinen Maijan suosikkituote kuuluu sekin Mild By Nature -perheeseen ja on Mild-By-Nature-For-Baby-Everyday-Lotion. Maija käyttää edellä mainittua fantastista vartalovoidetta päivittäin vauvansa hoidossa ja muillekin perheensä jäsenille.



 
Maija suosittelee rohkeasti kokeilemaan Mild By Nature -tuotteita.
 


Kenelle? Terveystietoisille asiakkaille, jotka ovat tarkkoja mitä tuotteita vauvojen hoidossaan käyttävät.

Luonnollisesti toimivaa: tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat luonnollisia tai luonnollisista aineista peräisin ja toimivat tehokkaasti ja turvallisesti vauvasi hyödyksi.

Mild-By-Nature -vauvatuotteet ovat biohajoavia eivätkä sisällä sulfaatteja, parabeeneja tai väriaineita. Eläinkokeita ei tuotteiden valmistuksessa ole tietenkään käytetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti